Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Error in handling some bank date-entry boxes

This may be a duplicate complaint, as I got cut off before I could complete. With at least two banks I use, FireFox displays data-entry boxes for dates incorrectly - it t… (read more)

This may be a duplicate complaint, as I got cut off before I could complete. With at least two banks I use, FireFox displays data-entry boxes for dates incorrectly - it truncates the last digit. Chrome (the gold standard?) displays correctly. My example images, first from Chrome, second from FireFox, seem to have survived the cut off.

Asked by dholford 1 year ago

Answered by dholford 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Page Details Missing

For awhile now whenever I visit Kickstarter, I never get the full page to load. I mainly notice it in the header where the info for the campaign information doesn't show … (read more)

For awhile now whenever I visit Kickstarter, I never get the full page to load. I mainly notice it in the header where the info for the campaign information doesn't show on Firefox. I've tried playing around with my widgets and protection to see if that would allow the page to fully load, but nothing has worked.

Asked by Trivirt 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Reddit displaying nothing but blank white page

Since I installed Firefox's latest update today Reddit (so far no other sites I frequent have the same issue) displays nothing but an empty white page. You can see the ta… (read more)

Since I installed Firefox's latest update today Reddit (so far no other sites I frequent have the same issue) displays nothing but an empty white page. You can see the tab load, and the name of the site show up there, but nothing ever displays, not a flicker of color or anything. I've cleared cookies and site data, I've turned the tracking protections off and on, so far nothing I've tried has had any effect. I visited Reddit on another browser and it works fine, so it's clearly a Firefox issue.

Asked by Yurt Spirit 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Reddit fails to load on Firefox for the last three days on 102.0 (64 bit) and Windows 10.

So the Reddit website seems to load, but ends up with a big old blank white page. I've cleared my cache, I've cleared my DNS cache. I've pressed ctrl + f5, I've reboote… (read more)

So the Reddit website seems to load, but ends up with a big old blank white page. I've cleared my cache, I've cleared my DNS cache. I've pressed ctrl + f5, I've rebooted the computer. Nothing seems to be aloowing mt to open reddit. Please advise.

Asked by Jeff Brown 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Trying to sign into Google/YouTube/etc. always leads to my old university log in page?

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in… (read more)

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in. This only happens on Firefox, if I switch to another browser then there's no problem.

So far I've tried:

  • Deleting all of my history including my cache and cookies.
  • Once I'm at the site I'm rerouted to, going into History, right-clicking on the url, and clicking "Forget this site."

Neither have worked. Any suggestions appreciated!

Asked by jonesjulia31 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Searching does not work in the worst way possible

Ok, so i recently downloaded FireFox, and i used the searchin', only to find out that nothing works... NOT EVEN GOOGLE OR BING WORKS!!! please help me... PD: im… (read more)

Ok, so i recently downloaded FireFox, and i used the searchin', only to find out that nothing works... NOT EVEN GOOGLE OR BING WORKS!!! please help me...





PD: im finding proof, its too damn slow...

Asked by supersonicr20 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some pages do not display

Hello. For the past few days, I am unable to access the content of some websites. For example, Reddit seem to load but the page remains blank. This happens on other websi… (read more)

Hello. For the past few days, I am unable to access the content of some websites. For example, Reddit seem to load but the page remains blank. This happens on other websites, where I am unable to login although the page displays correctly (an error message appears on one of them: "Please check the consistency of your URL").

This is quite annoying, especially because I cannot find anything related on the web. I use Firefox on POP OS 22.04.

Thanks. Cheers.

Asked by Julien Larena 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot log into Twitter [fixed]

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregiste… (read more)

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregistered Twitter from about:serviceworkers but still nothing, I also cannot upload the screenshot here it just says uploading and nothing else. Images are not uploading even from other devices.

Here is one of the errors showing on the console: Cross-Origin Request Blocked

Update: this issue was because of a filter from uBlock's list. Fixed now. I am not sure how to close my question.

Asked by Amay 1 year ago

Answered by Amay 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Sup… (read more)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 1 year ago

Answered by Theosz 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Freezes on google maps

When I open the google maps website it functions normally for about 3-4 seconds, then firefox completely freezes not just that tab. Firefox is up to date and it happens w… (read more)

When I open the google maps website it functions normally for about 3-4 seconds, then firefox completely freezes not just that tab. Firefox is up to date and it happens with all addons disabled. maps seems to work fine when I access from other country domains (co.uk or .de) Also I have no problem with the site on other browsers. It does not generate a crash report.

Asked by lamance 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Error Message

HI for the past four days I have been getting the following error message when attempting to load www.canberratimes.com.au "Application error: a client-side exception ha… (read more)

HI for the past four days I have been getting the following error message when attempting to load www.canberratimes.com.au

"Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information"

This is happening on my Windows PC only. I can access the site on my Firefox browser on IOS.

I am running the most recent version of Firefox 102.0.1 (64 bit).

This is the only site displaying this message.

Grateful for any assistance in resolving this.

Kind Regards, Peter

Asked by pstudman 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't login to 53.com with Firefox on Mac, but can on Windows

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even pe… (read more)

We generally can't access 53.com using Firefox (102.0.1 (64-bit) on MacOS on our M1 Macbook Air, but can on Windows 11. All software versions are current, and we even periodically encountered this on our Mac with past versions of Firefox and MacOS software. Clearing cookies and cache has sometimes helped, but is not working now. There is no error code displayed, the signin in box simply has its three dots continuing to cycle indicating that it is working, but the status bar is not displaying the "transferring data from onlinebanking.53.com" url as it does on Windows, per the attached screenshot. Created the attached screen shot from Windows, but this is where it hangs on the Mac. Also, this happens whether the extensions are enabled or not, and there are far fewer extensions on the Mac browser, primarily Lastpass and Grammarly. BTW, the site works fine on Chrome on both systems, but we obviously want to stick with Firefox.

Any suggestions on how this can be resolved once and for all would be greatly appreciated!

Thanks and regards,

Howard

Asked by hij2001 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox win10: search bar at the bottom of the page

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The q… (read more)

Hello, i often use the j,k,l keys to scroll/pause videos on youtube and i often get the "weird" bar at the bottom of the page. I cannot tell you exactly what it is. The question is: how turn off this? I am attaching a screen shot.

Asked by xxx343 1 year ago

Answered by xxx343 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and a… (read more)

  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!

Asked by CircuitMoon 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Googles Sites constantly intermittent

Hello, For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offli… (read more)

Hello,

For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offline. Check your connection." error page. Additionally gmail and google drive will constantly give the "OOPs" error message. Sometime the page will load w constant refreshes but this is not ideal.

I've done the following:

Clear history/cookies Opening in troubleshoot mode Disable hardware acceleration Refresh/Reinstall

Have even tried the following articles: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1377868 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1376015

Still getting the same results. Not having any issues with edge/chrome. Does anyone have anything else that could be done?

Firefox Browser 102.0.1 (64 bit) Windows 10 OS

Asked by p12om3th3us 1 year ago

Answered by p12om3th3us 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Image Size starting with Firefox 103

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg Others having resolutions other than 1920 x … (read more)

The first image is with Fx 103 https://i.imgur.com/r9L3MtM.jpg

This next one is with Fx 102 https://i.imgur.com/N8p1gis.jpg

Others having resolutions other than 1920 x 1080 are having the same problem. Any help would be appreciated

Asked by Josey 1 year ago

Answered by AliceWyman 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Not printing properly on eBay with built-in PDF viewer 103.01 (64-bit) Mac OS

Hello, The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but whe… (read more)

Hello,

The last few days, I've been having issues printing with the built-in PDF viewer, but only on eBay. The invoices and labels will look fine in the preview, but when printed, any images on them will come out garbled and corrupted.

I tried to print using Chrome and had no issues. Would this be just a Firefox issue, or an issue with eBay and Firefox.

Any help would be appreciated! Thanks

Asked by jasrob1022 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Synchrony Bank Login

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to https://auth.synchronybank.com/account/login . After entering my User ID and Passw… (read more)

After upgrading to Firefox version 103.0 on Windows 10 I am no longer able to Login to https://auth.synchronybank.com/account/login . After entering my User ID and Password I stay on the Login screen with the gear spinning for several minutes then receive the error screen shown in the attached image. Clicking on Try Again" on the error screen produces the same error. Please correct ASAP.

Note that the Login from https://auth.synchronybank.com/account/login completes successfully using the Google Chrome or Microsoft Edge browsers.

Asked by jdeignan100 1 year ago

Answered by jdeignan100 1 year ago