Gatway Timeout Error when trying to use Ebay Catagory Links

I'm completely at a loss with this. Firefox is not able to open eBay category lists. Clicking on the drop-down "Shop by Category", link or any of the sub-category links… (read more)

I'm completely at a loss with this. Firefox is not able to open eBay category lists. Clicking on the drop-down "Shop by Category", link or any of the sub-category links within the menu go nowhere except for a gateway timeout error after a number of minutes. This is incredibly inconvenient, because unless you are looking for a specific item by searching for it, you have no way to browse through categories. I don't seem to have this problem with any other website that I can think of, but since I use eBay quite regularly (daily), it has long ago gone from annoying to down right intolerable.

This isn't a problem with Safari, but I seldom use that browser preferring to use Firefox instead.

I've tried every solution I've come across. From giving permissions, turning of Firefox Enhanced Tracking, turning off any ad blockers I have. Using Troubleshoot Mode, manually turning off and on extensions, clearing history and all remnants of eBay in case of corrupt cookies or anything else for that matter. I've even lit black candles while dancing beneath a dark moon in hopes of exercising what seems to be a long resident multi-year demon. And the damn thing isn't even paying any rent!

I am on an iMac, using Catalina with everything up to date.

So, I have two questions:

1.) Does everyone else still have this problem? I've seen pages of search results on Google for this and similar issues with eBay and Firefox stemming back three or more years.

2.) If you do not have this problem, what have you done other than fixes I've listed? And if you happened to include a particular color candle and phase of the moon differing from mine even that suggestion would be appreciated. :)

Asked by Gemini 14 hours ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

Too secure to use?

Firefox has become so secure I can no longer use it for work. I spend so much of my time allowing links to be opened from clients, etc. Has anyone found a simple work a… (read more)

Firefox has become so secure I can no longer use it for work. I spend so much of my time allowing links to be opened from clients, etc. Has anyone found a simple work around for all the freezes etc?

Asked by sharon.lusk 14 hours ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

  • Solved

Suspicious domain mozilla-api[.]com

Can someone confirm if mozilla-api[.]com is an official Mozilla domain? It was registered 7 months ago with Namecheap registrar. I am unable to find any overlap with of… (read more)

Can someone confirm if mozilla-api[.]com is an official Mozilla domain? It was registered 7 months ago with Namecheap registrar. I am unable to find any overlap with official Mozilla infrastructure and I suspect this is a malicious domain.

Asked by Work Lappy 15 hours ago

Answered by Work Lappy 12 hours ago

fallo al iniciar firefox

al iniciar firefox enseguida se cierra solo, informa que ha ocurrido un fallo, lo reestablesco pero sigue ocurriendo, he desintalado completamente, reinstalo y sigue ocur… (read more)

al iniciar firefox enseguida se cierra solo, informa que ha ocurrido un fallo, lo reestablesco pero sigue ocurriendo, he desintalado completamente, reinstalo y sigue ocurriendo el fallo. lo he abierto en modo seguro y ocurre el fallo

Asked by Ives Albarracin 15 hours ago

Last reply by Dropa 10 hours ago

Unable to play Twitter/Reddit/Facebook Video and GIFs on Firefox 99.0.1 (64-bit)

I have fedora 36 Linux on my laptop and I have installed Firefox from the software store. The version in Help>About>About Firefox shows 99.0.1 (64-bit). I am able t… (read more)

I have fedora 36 Linux on my laptop and I have installed Firefox from the software store. The version in Help>About>About Firefox shows 99.0.1 (64-bit).

I am able to play videos on Youtube but no video or GIF is playing on Twitter/Reddit/Facebook.

I have installed media codecs as per this fedora help

My autoplay setting look like as per the attached image. I do not have any extensions except Bitwarden on Firefox.

I also tried playing videos on Firefox 100 by downloading it directly from firefox website but faced the same issue.

Asked by Bhanu Magotra 15 hours ago

Last reply by cor-el 9 hours ago

  • Solved

How do I get my home page in Firefox on all my tabs?

Now on Firefox 100.0.1 On earlier versions of Firefox I was able to set a particular url for my home(opening) page. That is still true. However, on past versions I was … (read more)

Now on Firefox 100.0.1 On earlier versions of Firefox I was able to set a particular url for my home(opening) page. That is still true. However, on past versions I was also able to make *my home page* appear on every tab I opened. On the current edition I get a choice of only Firefox Home Page (default) or Blank page. I cannot get my home page on the new tab. How can I bypass the restrictions of the settings under Home to get my home page on every tab?

That the question I need an answer to. Everything below this is explanation of why I want this and a complaint about how Firefox changes things that I would appreciate being passed on to the developers.

                                                                    <---------------------->

If I choose Firefox Home Page (default), I am *forced* to use the address box to put in my search terms. I have become accustomed to the various search engines with their splash screens - with the nice big search box in the middle of the screen (both horizontally and vertically). It is absolutely unnerving to me to try to type in the box in the middle and have nothing show up there but up above in the address box.

I am a project person in a multi-tasking world, which means whether I like it or not, I have to multitask too. For me to do this successfully, all my tools need to be where I expect and perform as I expect them. Even putting duckduckgo.com in the current home page/new window setting, doesn't get the duckduckgo splash page, but even though I'm not that technically advanced, I found a way of getting it in my home page window. However, the tabs section doesn't offer me an opportunity to put my own choice in.

I wish Firefox would stop tinkering with otherwise minor things. I understand fixing found vulnerabilities. I understand providing new services and technology when they're developed. But why force people to use search and tabs the way Firefox wants them to rather than the way the user is accustomed to.

Asked by bdjim 15 hours ago

Answered by FredMcD 13 hours ago

Time out on a site

Hello, I am having problems with my VGLI site. Every time I try logging in it times out, Is there a way to stop that from happening. My internet connection is sound and w… (read more)

Hello, I am having problems with my VGLI site. Every time I try logging in it times out, Is there a way to stop that from happening. My internet connection is sound and working properly. And I've confirmed the correct address.

This is the error that I am concerned about. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. How do I check or update that information?

Asked by GlennT 15 hours ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

I am trying to watch Channel 4 dramas which have DRM and cannot adjust my Firefox to allow me to do so. I am unable to click on to this corner and that corner and get the necesary sites to lift DRM. I am 80 years and not an adept 18 year old!

See above on Subject = inability on my laptop with Firefox provider to watch certain dramas/films on 4 due to DRM. My problem is trying to follow the instructions hither… (read more)

See above on Subject = inability on my laptop with Firefox provider to watch certain dramas/films on 4 due to DRM. My problem is trying to follow the instructions hitherto given. I just want to be able to access those sites with DRM overlordship getting in the way. I am an old man who is simple-minded, that is, not 18 years and adept at whizzing around laptops.

Asked by greerhart42 15 hours ago

Last reply by James 8 hours ago

Entry field being blocked - will not allow me to type

My employer sent me a link to sign up for an employment planning service. I need to enter my name, DOB and their entry code. The second line is being blocked and I cann… (read more)

My employer sent me a link to sign up for an employment planning service. I need to enter my name, DOB and their entry code. The second line is being blocked and I cannot type in it. I need to type their entry code on this line. I have attached a copy of the screenshot. I am not sure what the Mask limit is for this line as it is not a line that I am typing my email address in.

I need HELP!

Asked by petlover 15 hours ago

Last reply by cor-el 13 hours ago

Morning,

Morning, I have always used Gmail on my firefox browser, for some reason for the last two weeks it keeps dropping saying it's not connected. i have my account synced ov… (read more)

Morning,

I have always used Gmail on my firefox browser, for some reason for the last two weeks it keeps dropping saying it's not connected. i have my account synced over multiple devices and it happens on all of them I am forced to use Edge or chrome to have it work which of course i don't want to do

Asked by mryan101 16 hours ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

  • Solved

Website wont load

Hello, I use a website, MySubaru.com, that has always loaded on my iMac (10.12). Lately what I get is a blank screen whether from the bookmark or the website in Google. … (read more)

Hello, I use a website, MySubaru.com, that has always loaded on my iMac (10.12). Lately what I get is a blank screen whether from the bookmark or the website in Google. Strangely enough, the site loads fine using Safari and on my MacBook and iPhone. Any suggestions? Thank you, Eric

Asked by Hotpuppy 16 hours ago

Answered by TyDraniu 16 hours ago

Firefox site call is redirected to scam site

Following site is immediately hijacked to a scam site asking for login apparently to access private info. It happens with Firefox (only) whenever security setups are set … (read more)

Following site is immediately hijacked to a scam site asking for login apparently to access private info. It happens with Firefox (only) whenever security setups are set "not to track", "not to prompt for passwords", "not to prompt for credit cards" "no history" "reset of cookies at logout" etc.. then the site below: http://thaimassage-herborn.de/ is redirected to SCAM SITE: https://xb7.serverdomain.org/admin/index.php appearing as "Adminpanel" asking for Login etc..

At the same time following site is partially blocked on the news banner pictures, with a white sheet over them, whenever down scroll is hit. https://www.tgrthaber.com.tr/

Only by resetting firefox deals with the issues. But ofcourse with the reason, above security settings removed.

Virusscanner was not able to detect this hijacking or the reason behind.

Is this a firefox software issue? Is there a way to resolve this? Thank you already for any support or suggestions to resolve.

Asked by taskin.sakarya 16 hours ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

Firefox is asking password to show HTML source and shows old cached content.

Recently I have noticed that when I want to display HTML source of the page Firefox asks me to log to the site once again. WHY? I am already logged in. The page is alrea… (read more)

Recently I have noticed that when I want to display HTML source of the page Firefox asks me to log to the site once again. WHY? I am already logged in. The page is already loaded and displayed. So why it needs my password again?????

In some cases the page is actually loaded once again which can result in different content being displayed as "a page" and different as "a source" (if there is a dynamic insertion on the page changed on every get). But sometimes it shows old, cached source while the rendered page is already changed. I know that I can see actual content by using the Inspector but "show the source" function was more convenient. Now I can not believe that the "source" shown is a source of the actual "page" Such misfeatures make the function totally useless.

Firefox version 91.8.0esr for Debian.

Asked by jurkomp 17 hours ago

Last reply by cor-el 9 hours ago

password lost on upgarde

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like … (read more)

hello why can there not be a simple way of getting your passwords back after and up grade has lost them why is there not a simple restore button that allows novices like me to just press and reinstall , with out going through the ends of the earth on firefox todo this ? open this file then open that file, lose what has been saved and replace with another file, it is an impossible way to do this for a novice on firefox , with out paying a lot of money to a tech guy that will take a couple of minutes to do but that will take a novice months and not get it done in the end,

Asked by rhoslan 17 hours ago

Last reply by rhoslan 13 hours ago

  • Solved

Firefox -vs- Microsoft Edge

I've always used Firefox as my default web browser. Now that Microsoft Edge got loaded onto my PC I can't access a lot of my bookmarks through Firefox. I get an "access… (read more)

I've always used Firefox as my default web browser. Now that Microsoft Edge got loaded onto my PC I can't access a lot of my bookmarks through Firefox. I get an "access denied" response. I've tried removing MS Edge but it won't let me. Is there a fix for this problem? How do I remove MS Edge? Any assistance is greatly appreciated. Thank You. Dale P. Appleton [email removed from public]

Asked by andappleton 18 hours ago

Answered by FredMcD 9 hours ago

After upgrading to Firefox 100 version, AJAX uploader is not working for larger files

We have a AJAX uploader (Cutewebui) in our site. It was working fine for smaller and larger files. But after upgrading firefox version to 100, it is not working. It is gi… (read more)

We have a AJAX uploader (Cutewebui) in our site. It was working fine for smaller and larger files. But after upgrading firefox version to 100, it is not working. It is giving error 'html5: the upload task is interrupted'.

For older versions it is working fine.

Please help us to resolve it.

Asked by him_nis13 18 hours ago

Last reply by cor-el 16 hours ago

"unknown source" warning when updating Firefox

I have two identical computers running Firefox on Windows 7. No serious issues for 3 years or longer. Just recently, version 100 showed "Unknown Source" instead of the… (read more)

I have two identical computers running Firefox on Windows 7. No serious issues for 3 years or longer.

Just recently, version 100 showed "Unknown Source" instead of the normal UAC authorization window which lists mozilla.org as the source.

The 100.0.1 update showed the same warning.

This only occurred on one of the computers. The other one does not show the warning.

Firefox worked fine after doing the downloads anyway, but the "Unknown Source" is not right and makes the user think security is being compromised.

Asked by pacific1927 20 hours ago

Last reply by pacific1927 6 hours ago

  • Solved

Can't setup 2-factor with addons.mozilla.org

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process an… (read more)

I have this problem with both Firefox and Edge, private mode or not. After logging at addons.mozilla.org, it's requiring me to setup 2-factor. I go through the process and everything is successful. It asks me to enter one recovery code to make sure I'll be able to login. I enter one and it shows on the top with a green background that 2-factor was setup successfully. But then nothing happens. No redirection or links. I try accessing the site in another browser and I have to go through the whole setup again which also appears successful, but then nothing happens. I attached the image that shows it was successful. I have no idea what to do since there is no error and I have the same problem across multiple browsers. Any suggestions?

Asked by mrjohnjones 23 hours ago

Answered by Seburo 21 hours ago