Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Unable to acccess customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems… (read more)

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems to be working.

Asked by lundrigan 2 days ago

Answered by lundrigan 1 day ago

  • Solved

Unable to log onto Vanguard Account

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my pho… (read more)

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my phone app and using the Microsoft browser). I contacted Vanguard and they said they have not had any reported issues on the website.

When I click on the LOGON icon, a blue halo appears around the icon, but I cannot complete the logon. All other icons on the home page work properly on Firefox, but the LOGON does not. Deleting cookies did not help.

Are other Firefox users experiencing this on Vanguard, and if so, is there a fix?

Asked by K_E_BETSCH 1 month ago

Answered by K_E_BETSCH 1 month ago

  • Solved

Personal login to bank account

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/… (read more)

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/+ 20 years. Firefox has been my default browser from its inception always with Apple iOS systems. After correctly answering a security question, I receive an error message saying than my request cannot be completed...try again later. Bank online assistants recommend I use Edge or Chrome browsers. I have never nor plan to use Edge. I can login with Chrome, but I have rarely used that browser. Am I stuck with Chrome for https://orionfcu.com/? Thanks.

Asked by tmarion 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

FF ESR 91.5.0esr 32-bit does not load page www.spectrum.net

Raspberry Pi 400 running: cat /etc/os-release PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CO… (read more)

Raspberry Pi 400 running:

cat /etc/os-release

PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CODENAME=bullseye ID=raspbian ID_LIKE=debian HOME_URL="http://www.raspbian.org/" SUPPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianForums" BUG_REPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianBugs"

https://www.spectrum.net

loads a 100% white window except for a "FEEDBACK" floating button that does nothing. Tried with a Private Window .... same thing.

Asked by WacoJohn 2 days ago

Answered by FredMcD 2 days ago

  • Solved

a web page won't populate, it just stays blank

This website: https://deals.hy-vee.com/deals/weekly-ads?ad=11542&collection=9490 doesn't load when using Firefox 96.0.1 If I go to this site using Chrome there … (read more)

This website: https://deals.hy-vee.com/deals/weekly-ads?ad=11542&collection=9490 doesn't load when using Firefox 96.0.1

If I go to this site using Chrome there is no problem. It displays the data appropriately

Asked by wd5hyq 2 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • Locked

access denied

every time i try to sign in to thiis it says acces denied i i have disabled my antivirus and also all adoons an ne every time i try this is is whT COMES UP IT W… (read more)

every time i try to sign in to thiis it says acces denied i i have disabled my antivirus and also all adoons an ne every time i try this is is whT COMES UP IT WORKS IN cHROMEYou don't have permission to access "http://www.kroger.com/signin" on this server.

Reference #18.4539c917.1642616008.68d6efd5

Asked by Mary 2 days ago

Last reply by jscher2000 2 days ago

  • Solved

Youtube loading delayed, skipping video delayed load

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that. Wh… (read more)

I have searched for this problem, and only come across outdated information about Youtube's intentional changes to slowdown Edge and Firefox in 2019. This is not that.

When I load a new youtube video, the video will buffer as normal, and then buffering stops. Then there is a delay of about 10 seconds. You can see from my screenshot that the buffer is filled just fine, and playback begins about 10 seconds later. This also happens if I skip ahead/back or to any position in the video. This firefox install is on a new install of Windows 11, with a new xps 13. The previous xps 13 with windows 11 didn't have this problem, and I don't have this problem on my desktop setup with windows 10.

I use a few addons: decentraleyes, ublock, duckduckgo and I have privacy protections set to strict. I have tried a few troubleshooting steps and the problem persists. Things I have tried:

  • safe-mode
  • fresh install
  • installed additional codecs
  • used user-agent workarounds to show as a chromium based browser
  • turned off hardware acceleration

The problem doesn't happen on chrome, but it does happen on Edge, which is strange. Because of this, I'm wondering if there is something going on with codecs. In the firefox screenshot posted, the codec used is vp09, same with Edge. But in Chrome the codec is av01.

Asked by dwarren 1 month ago

Answered by dwarren 3 days ago

  • Solved

Bing Image search forgets I disabled "Safe Search"

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the fol… (read more)

If I do a Bing Image Search, disable "Safe Search" and then repeat the same search, "Safe Search" is re-enabled. The same occurs if I Refresh the page. I've tried the following to resolve it:

1) Delete all cookies and site data for Bing. 2) Disable Enhanced Tracking Protection for Bing. 3) Add exceptions for Bing to all adblocker add-ons. 4) Using Bing while logged out of my Microsoft account.

Problem begun after the update to Firefox 95 or 96.

Asked by Franpa 4 days ago

Answered by jscher2000 3 days ago

  • Solved

Using Google with Firefox is a new problem

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a … (read more)

I recently deleted all cookies & site data & now whenever I search for something using Google I get the following message (below) where I also have to fill out a Captcha in order to proceed. This only happens with Firefox. On the same computer I have Microsoft Edge which has no problem with Google search. What's the problem with Firefox? Will give up this browser if this continues.


Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot.

IP address: 192.145.114.55 Time: 2022-01-17T22:20:00Z URL: https://www.google.com/search?client=firefox

Asked by rvhjjh 4 days ago

Answered by FredMcD 3 days ago

  • Solved

Websites not loading

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk. I've checked with both… (read more)

Since January 14 2022, my Firefox (and other browsers like Safari & Chrome) can't load certain websites, notably meetup.com and guardian.co.uk.

I've checked with both ISP and Apple support (Macbook Air M1 2020 on Mac OS 12.1). After running tests, both maintain there are no issues with internet connectivity.

I'm aware that Mozilla (as far as Firefox goes) is working on a solution and has offered a workaround. I have tried it and it doesn't work.

Does anyone have any suggestions?

Asked by Dialogix 5 days ago

Answered by Dialogix 4 days ago

  • Solved

dark websites

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result pag… (read more)

where can i change de color of the google searchsites in firefox. every time i search with google, i get a dark page, i dont want this. i want a normally white result page. how can i change this? every time i change it on the site from google, i can change the background color,but when i close firefox and i start it again,then is it black again. very annoying. please help me,i dont like dark pages

Asked by maurits1 4 days ago

Answered by Zian Shi 4 days ago

  • Solved

Woocommerce checkout card details input fields not loading on Firefox

Hi, I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme. To… (read more)

Hi,

I have 2 online stores built using Wordpress, both use the same theme, 'Storefront' and both using Woocommerce. The site with the issue, I am using a child theme.

Today I noticed the credit card input box on the checkout page is missing on the site with the child theme - the input fields aren't loading at all. (see screenshot) The issue only happens on Firefox and Firefox mobile. Everything displays on Chrome and Edge browsers.

I have deactivated all other plugins and checked after each one to see if the problem persists - it does. I have also tried using the Twenty Twnety-one theme to see if that makes a difference - it does not.

The site has previously been working and all boxes / input fields have been displaying properly until today.

If I inspect the element using FF console the document within the iframe is missing. Yet, when I use the console via Chrome or Edge it isn't (as expected becasue it displays on both browsers).

Any ideas as to why this behavour, will be appreciated - thanks.

Regards,


NOTE: I am using; Windows 7 / Android 8.0 FF 96.0.1 Chrome 97.0.4692.71 Edge 97.0.1072.62

Asked by yadontstop 5 days ago

Answered by yadontstop 4 days ago

  • Locked

access to sky casino

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is th… (read more)

i have use firefox for many years now. in the last 10 days i have been unable to access my sky casino account but can still get in using using microsoft edge, why? is there a phone number to question this to somebody?

Asked by cancale 6 days ago

Last reply by Seburo 4 days ago

  • Solved

Getting "Header overflow" instead of the article/webpage link from Wired email

When clicking on an article link in an email from Wired, "Header overflow" is the only thing that is displayed in Firefox. It worked prior to latest upgrade. The link w… (read more)

Asked by dwg7 4 days ago

Answered by FredMcD 4 days ago

  • Locked

Issued with Domain Forwarding

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/] Whenever I enter www.batteryse… (read more)

I own www.batteryseminars.com domain, and it has been setup to permanently forward to: [https://plugvolt.com/seminars/|https:.../seminars/]

Whenever I enter www.batteryseminars.com in Mozilla browser (Mozilla browser only), it times out with no response or opening of any web page. I have tried this from different computers with different IP addresses, and it does it each time - but again, only when using a Mozilla browser. The domain forwarding works well in Chrome, Edge and Safari browsers.

How can this be fixed? Thanks.

duplicate. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1364632

Asked by salilssoman 5 days ago

  • Solved

Images will not load

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice fr… (read more)

I have Firefox 96.0.1. As of this morning, images will no longer load on any websites. The only thing that has changed since yesterday is that I followed some advice from the Washington Post on how to prevent scam emails. I have spent nearly two hours searching for and following advice to restore images on Firefox, but nothing has worked. I need more direct assistance!

Asked by womanfield 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

One site I visit freezes up all tabs in Firefox when I navigate to the website

One site that I visit is freezing up. This has only started to happen in the past two days. The size is Adam4Adam.com. I have tried troubleshooting mode. I have clear… (read more)

One site that I visit is freezing up. This has only started to happen in the past two days. The size is Adam4Adam.com. I have tried troubleshooting mode. I have cleared my cache and my cookies. The site in the process of loading up freezes. What's more, is that not only that site freezes. All my open tabs in Firefox freezes when I load that site.

Please let me know if you can help.

Many thanks.

Asked by TonyG 1 week ago

Answered by TonyG 6 days ago

  • Solved

PR_END_OF_FILE_ERROR

Fire fox updated t his morning now half my web sites I used yesterday come up with this PR_END_OF_FILE_ERROR, bing , yahoo, usps and faacebook just to name a few!!!!!! No… (read more)

Fire fox updated t his morning now half my web sites I used yesterday come up with this PR_END_OF_FILE_ERROR, bing , yahoo, usps and faacebook just to name a few!!!!!! Not Happy!!!

Asked by randwolf64 6 days ago

Answered by jscher2000 6 days ago

  • Solved

Nightly 98.0a1 (2022-01-14) (64-bit) shows SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

I just updated and FF will not load any https site. I'm on Ubuntu 20.04 Secure Connection Failed An error occurred during a connection to rocketchat.avature.net. security… (read more)

I just updated and FF will not load any https site. I'm on Ubuntu 20.04

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to rocketchat.avature.net. security library failure.

Error code: SEC_ERROR_LIBRARY_FAILURE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by racter 1 week ago

Answered by racter 6 days ago