Showing questions tagged: Show all questions

Firefox loads different website languages every time

The problem is as follows: Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I chan… (read more)

The problem is as follows:

Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I change the language and load a new page from the site, the language is changed again to a random one. Every time I click a button or link, the language is changed.

Cleared cache, and cookies and everithing multiple times. After 3-4 days it does the same thing. Tried fresh install - after a while starts to do the same thing. Installed Firefox Developer Edition - after 6 months starts to do the same thing. Installed Waterfox on different PC - same as Firefox Developer - after 6 months starts to do the same thing.

Does anyone have the same problem? Why is it happening? Is it only me?

Asked by TEMPEX 2 hours ago

Last reply by TEMPEX 4 minutes ago

Not saving password changes

Started with 103.0.1. Still broke in 103.0.2. It isn't auotsaving password changes. I have to go into saved logins change it myself. Always worked before 103.0.1. I have… (read more)

Started with 103.0.1. Still broke in 103.0.2. It isn't auotsaving password changes. I have to go into saved logins change it myself. Always worked before 103.0.1. I haven't changed anything on my end so I see no reason to suspect my equipment or settings. 3rd problem I've found since 103.01 came out.

Asked by 1musky 43 minutes ago

Not clearing History

Dell 660. Win 10. It started with 103.0.1. Still going on with 103.0.2. I have it set to clear all history except site data when I close FF. It doesn't do that any more. … (read more)

Dell 660. Win 10.

It started with 103.0.1. Still going on with 103.0.2. I have it set to clear all history except site data when I close FF. It doesn't do that any more. My equipment isn't the issue because it always worked before 103.0.1.

Also starting with 103.01 and continuing in 103.0.2 - Doesn't auto save changed passwords. Again it always worked fine on this computer before 103.0.1

And of course the "Firefox exe has been blocked from accessing Graphics hardware" that I have a separate post on.

Asked by 1musky 54 minutes ago

  • Solved

Cannot log in to bank site - it says I need a newer browser

When I go to my bank's login site, I get a message saying that I need a newer browser. I have the latest version of Firefox, and I used to be able to log in just fine, bu… (read more)

When I go to my bank's login site, I get a message saying that I need a newer browser. I have the latest version of Firefox, and I used to be able to log in just fine, but I recently reset my browser and I seem to have lost some settings. I have tried adding an exception for this site's cookies in Settings, and I've also tried turning off enhanced tracker, but the site still doesn't work. Is there a way to tell what is broken and then fix it? Thank you.

Asked by MikeN23 13 hours ago

Answered by MikeN23 1 hour ago

  • Solved

Tab Bar 2022

I woke up this morning and my tab bar on Firefox was out of control. I figured out how to shrink the tabs in about:config. However, there is a huge space at the end of th… (read more)

I woke up this morning and my tab bar on Firefox was out of control. I figured out how to shrink the tabs in about:config. However, there is a huge space at the end of the tabs that is completely unnecessary. I've been googling all morning. I tried to find compact mode--but "density" is gone, even when I go back into about:config and enable it. The only other help I found was to change the CSS code and unfortunately, that is outside my wheelhouse.

Is there ANY way I can get my old tab bar back so that the tabs fill the top of the screen as opposed to having a huge empty space at the end?

Asked by nitaheerk 2 hours ago

Answered by nitaheerk 2 hours ago

Telemetry pings are not deleted stack up over time -> 2GB saved-telemetry-pings folder

Hi, The saved-telemetry-pings folder in my Firefox profile doesn't get cleaned up of the old telemetry pings, and it just keeps growing over time. I have pings in this fo… (read more)

Hi,

The saved-telemetry-pings folder in my Firefox profile doesn't get cleaned up of the old telemetry pings, and it just keeps growing over time.

I have pings in this folder that are from October 2021 and I doubt this is a normal behavior.

It's not the first time this thing happen, and October 2021 is probably the last time I cleaned this folder.


How do I make it so it doesn't keep telemetry pings, but I can still use telemetry. I use the beta Firefox, and I'd like to keep some telemetry as some of the devs at Mozilla foolishly rely on the telemetry to slash features, when telemetry is so broken it's better set to disabled than enabled.

Asked by Chris M. 4 hours ago

Last reply by Chris M. 3 hours ago

Light theme but dark menus/pulldowns FF 100.0.2

For the last several FF versions, although I choose a light theme, the pull downs/menus always wind up dark with white text. It also shows up when I am editing options in… (read more)

For the last several FF versions, although I choose a light theme, the pull downs/menus always wind up dark with white text. It also shows up when I am editing options in FF itself. How do I stop this? I want a light background with black/dark text.

Asked by submarinerr 2 months ago

Last reply by submarinerr 1 week ago

Magnet downloads

How do I set up a torrent client as my default magnet downloader on Firefox? Checking the "always use box" does no good because every subsequent time the same requirement… (read more)

How do I set up a torrent client as my default magnet downloader on Firefox? Checking the "always use box" does no good because every subsequent time the same requirement is asked. I'm sure this question has been asked a million times and I don't understand why ticking the box once doesn't solve the problem Any assistance would be appreciated. Thank you.

Asked by cagey.k 23 hours ago

Last reply by adnanrapp551 5 hours ago

Some sort of Blank pop-up type area on all sites - cant use the mouse in this area.

Please help me remove this blank area section on the web pages. its on all of them on every tab. I have tried restarting and updating. I cant get it to go away. thank you… (read more)

Please help me remove this blank area section on the web pages. its on all of them on every tab. I have tried restarting and updating. I cant get it to go away.

thank you Mark

Asked by Marko 5 months ago

Last reply by vannerwinner 7 hours ago

How to get rid of hard to read black backgrounds?

Firefox 102esr has almost every menu, popup and screen in dark mode - which I find extremely difficult to read, given I'm antique. I've tried all the modes like light, sy… (read more)

Firefox 102esr has almost every menu, popup and screen in dark mode - which I find extremely difficult to read, given I'm antique.

I've tried all the modes like light, system etc nothing seems to fix it.

Am I going to need a stack of css code to fix it - code for each and everything I want to set back to light, or is there a setting to achieve this?

Asked by citizen1138x 1 day ago

Last reply by Terry 8 hours ago

Please help a visually impaired user...

I am a visually impaired individual, who is struggling at times to clearly and efficiently see the controls, menus, and bookmarks on the FF browser header/pages. I have a… (read more)

I am a visually impaired individual, who is struggling at times to clearly and efficiently see the controls, menus, and bookmarks on the FF browser header/pages. I have adjusted every setting, on my own system and within FF, that I can find and think of. I have the webpages set the way I need them to be; I just continue to struggle with the Tab headers, menus, and bookmarks within FF itself. If anyone can help me, it would be GREATLY appreciated. TIA.

Asked by SnowmanKPT 11 hours ago

Last reply by Terry 9 hours ago

Product Images Not Loading on Firefox

Hi everyone, I am working on this Site. I am experiencing an problem that the images of the product pages are not loading on my firefox web browser. I am unable to unders… (read more)

Hi everyone, I am working on this Site. I am experiencing an problem that the images of the product pages are not loading on my firefox web browser. I am unable to understand whether the problem is with the site or the browser. Need help thanks.

Asked by ronaldreagen97 10 hours ago

Last reply by Terry 9 hours ago

Videos Not Working`

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, rei… (read more)

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome

I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, reinstalled/reset firefox, restarted my computer, updated my GPU drivers, changed every setting such as autoplay, hardware acceleration etc., disabled all enhancements, and more.

Nothing fixes this. I get error codes on every site i try, twitch, streamable, etc. None play videos.

Asked by boe44178 2 days ago

Last reply by James 10 hours ago

I can't restore bookmarks after refreshing Firefox. It says it can't process the backup file. When I try to restore using hte saved HTML document, it won't come up in the file window.

When I try to restore my bookmarks, it says it can't process the backup file. When I try to restore using the saved HTML document, it won't come up in the file window. … (read more)

When I try to restore my bookmarks, it says it can't process the backup file. When I try to restore using the saved HTML document, it won't come up in the file window.

Asked by Ascender 12 hours ago

Applications have been blocked from accessing graphics hardware

Ever since the last Firefox update, the app has been crashing and giving me this message: "Applications have been blocked from accessing graphics hardware". Anybody know … (read more)

Ever since the last Firefox update, the app has been crashing and giving me this message: "Applications have been blocked from accessing graphics hardware". Anybody know what is causing this?

Asked by robadelman10 12 hours ago

Last reply by RobertJ 12 hours ago

  • Solved

Wrongly shown the myanmar unicode in firefox browser

Dear Admin, My firefox browser can't shown the correct myanmar unicode script when I type in google page and other websites also shown the wrongly font scripts that are u… (read more)

Dear Admin,

My firefox browser can't shown the correct myanmar unicode script when I type in google page and other websites also shown the wrongly font scripts that are unable to read. I'd asked to google and they said it is the font rendering problem and advice ask to your team for help. Please take a look and advice me how to fix it. I'd installed myanmar unicode font in browser and set as default. Other websites which are use Myanmar unicode are also shown the wrong script in firefox browser. The browser version is 103.0.1(64bit).

Thanks for your kind response, Htet Aung

Asked by xtetaung.pe 1 day ago

Answered by xtetaung.pe 13 hours ago

i cant open google and youtube

hi when i use lantern proxy, i cant open any site related to google! like youtube or gmail. but chrome browser can open them ! i love firefox and don't want to use anothe… (read more)

hi when i use lantern proxy, i cant open any site related to google! like youtube or gmail. but chrome browser can open them ! i love firefox and don't want to use another browser What should i do? thank you

Asked by afish 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 13 hours ago

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 3 days ago

Last reply by EternalStudent 1 day ago