Showing questions tagged: Show all questions

Firefox shows red tint in images that I upload

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`… (read more)

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`, but that didn't help, even after restarting the browser and the computer. I disabled a couple of related settings, but that also didn't help. What else could I try?

Asked by leonhard 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Cannot connect to YouTube - DoH Issue?

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firef… (read more)

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firefox Mozilla Connection Settings are "Use system proxy settings", though I have set this to "No proxy" in an attempt to fix this - didn't help.

Under Privacy & Security: "Enable HTTPS-Only Mode in all windows", "Enable secure DNS using: Increased Protection" - tried "Default Protection" - no help. Using Cloudflare default.

It has been a few months since I tried YouTube - not sure what's up. It works in Firefox on my phone..

Asked by theHook 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

Lost tabs sent from other device in Firefox when force-closing browser

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immed… (read more)

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immediately instead loading them lazily (which I think probably should be the default behavior), it took a very long time for Firefox to display even the tab that was currently selected, and I therefore decided to kill Firefox and reopen it, in the hope that all new tabs would load lazily. Instead, when I reopened Firefox, none of the new tabs where there anymore; it was as if they had never been sent. I would like to get them back, but I have no idea how to. Does anyone know if that is possible and, if so, how?

Asked by krikru 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Offidocs

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always as… (read more)

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always ask" in the preferences for opening PDF files but to no avail. My antivirus and Malware bytes scans are negative. How can I get rid of this?

Asked by vetbird 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

Missing data on websites

Hello - I keep searching for various fixes to this, but nothing seems to work. I have the latest version of firefox. Macbook user. Catalina 10.15 I find that with almos… (read more)

Hello - I keep searching for various fixes to this, but nothing seems to work. I have the latest version of firefox. Macbook user. Catalina 10.15 I find that with almost any website that I'm trying to log into, or enter a credit card and other information, the browser does not show these items, pull downs, forms to fill in etc. I'll go thru a whole process of something, and will be directed to click a box or some such that just isnt there. So I move over to Safari, and the entire page loads. I've adjusted the privacy, cleared cache etc. It's like I'm on an ancient browser.

Any help welcome.

Asked by Deborah Goldstein 5 months ago

Last reply by deb45 5 months ago

Firefox closing at random with no crash report

Yesterday Firefox started closing at random, sometimes instantly as soon as I open it. The crash dialog doesn't open, and if I go to about:crashes my most recent unreport… (read more)

Yesterday Firefox started closing at random, sometimes instantly as soon as I open it. The crash dialog doesn't open, and if I go to about:crashes my most recent unreported crash is from 2019. Tried refreshing, reinstalling, completely wiping all profiles and starting fresh. If I use troubleshooting mode it won't open properly at all. I am at a bit of a loss, any ideas?

Asked by nathanbee354 5 months ago

Last reply by the_logic_master 4 weeks ago

what are the different values for this preference "browser.cache.disk.capacity"?

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any d… (read more)

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any disk cache entrys.

so are this informations true and if not, how do i still let firefox automatically determine the size of the cache based on my physical disk?

Asked by max.matter01 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (read more)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

Asked by bharanicompu 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Firefox 120.0 64 bit does not remember password

Every time I enter a new password at https://secure.newegg.com/identity/signin, I click on Save but the browser does not save it! When I try to log in, Firefox always ins… (read more)

Every time I enter a new password at https://secure.newegg.com/identity/signin, I click on Save but the browser does not save it! When I try to log in, Firefox always inserts the previous password that was saved. I have Reset the password twice on the website and have mentioned it to Newegg at least twice now and so far, I have not been able to resolve this problem.

This only occurs with the Newegg website. Why is this?

This is occurring on a computer running Windows 10 Pro version 22H2, Build 19045.3693

I request that this be resolved soon.

Thanks,

Wayne Carpenter

Asked by Wayne Carpenter 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

How to automatically remove all tracking codes and tags in URL's?

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence: link te… (read more)

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence:

link text

The new filter does absolutely nothing to this and when I pass this kind of URL on to others, I do not want to include all that crapola. Currently I have to manually edit the link, which can really get tiresome when passing on a lot of links.

Is there a way to modify anything in Firefox to accommodate this?

Asked by Slick 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Video Content (Twitter/X, Youtube, Previews) Stop Working

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaf… (read more)

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaffected. In brief, what is happening is that within a couple hours of having the browser open, certain video content stops working, specifically Twitter/X videos just spin, YouTube previews stop working, and videos continually load. Netflix videos continue to work, but hover previews stop functioning. I even check the 'Stats for Nerds' on YT and it shows 0 KB network activity in Firefox.

I've tried every basic action I can think of:

  • Turning off extensions (only use Ublock and Bitwarden)
  • Browser Refresh (x3)
  • Reverting from 120.1 to 120.0, and now 199.0.1
  • Clearing the browser cache
  • Reinstalling NVidia and Intel Drivers
  • Running in Safe Mode

Only by doing a refresh or completely closing/opening the app gets videos to function again. This doesn't affect the old laptop or my desktop, which makes me think it's a rogue driver--but then why would Edge function without error over the same period of time?

Are there any settings to play with in the browser that can help diagnose?

Asked by madekatsu 5 months ago

Last reply by Alexander Thomas 4 months ago

HTTPS overkill by Firefox

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the us… (read more)

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the user enters a username and password. At that point, the the modem switches to HTTPS for control.

With this recent update, there is NO WAY to access the modem for any work, or upgrade the HTTPS certificate on the modem. This is a BUG.

What should happen is that if the web site will accept a HTTP connection, Firefox should NOT refuse connection or test for security issues UNTIL the user or the device switches to HTTPS.

As an aside, I've used Firefox on this Zywall modem for years until recently.

Asked by ted41 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Backspace key

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any … (read more)

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any hints as to why that might be the case?

Asked by richkhav 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago

How to repiar error message: PR_CONNECT_RESET_ERROR

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing b… (read more)

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing but this message and the sites will not open:

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

I noticed it's with most "Sponsored" results. Incredibly frustrating.

Please help!

Kevin

Asked by kmf777 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

problems accessing results of requests

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. Af… (read more)

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. After reading the article I then have the option of reading subscriber comments. When the button is pressed page says it is loading - but nothing happens. If I then switch to Edge - no problem. So I guess the problem does not lay with the newspaper. Many thanks for your help.

Asked by Howard 5 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 months ago

Artifacts on Youtube videoes when hardware accelereration is enabled

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleratio… (read more)

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleration removes artifacts, but videos runs poorly. These artifacts also appears in regular browsing. Intel GPU on latest driver. Since it works in Chrome with the same GPU on the same driver, the problem is in Firefox. Artifacts not there when running Furmark gfx burn in. So problem is not in the hardware. Problem still persistent even on numerous updates of Firefox. Windows 11, Intel HD Graphics 620 GFX, latest driver, latest Firefox.

Asked by tulleball 5 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Disable search in adressbar

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (go… (read more)

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (google) and I can't acees my router

How can I dsable the search in the adressbar?

Setting browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar (are you kidding me?) to flase does not help

Asked by joe80 5 months ago

Last reply by zeroknight 5 months ago

Firefox unable to load videos

So I've noticed that after putting my computer to sleep, upon return Firefox will be unable to load any videos from seemingly any site. The temporary solution to this is … (read more)

So I've noticed that after putting my computer to sleep, upon return Firefox will be unable to load any videos from seemingly any site. The temporary solution to this is to reset my computer as sign offs, locks or returning to sleep do not clear the issue. I've tested on different browsers/sites and can confirm that this is exclusive to firefox. I have booted firefox in troubleshoot mode, cleared my history and given the sites time to load with no luck on any of them.

Is there a solution to this?

Asked by Bobn242 5 months ago

Last reply by cor-el 5 months ago