google translate of document no longer working

Afternoon everyone... a couple of days ago I suddenly became unable to translate documents in google translate, (https://translate.google.com) and this occurs only using … (read more)

Afternoon everyone... a couple of days ago I suddenly became unable to translate documents in google translate, (https://translate.google.com) and this occurs only using the Firefox browser, it is fine on Chrome. This is not putting text into the box, it is clicking and uploading a document for translation. The upload works fine and I see the source document on the screen, and then it just goes back to the screen with empty source box waiting for me to type into it. I don't know if anyone can help me troubleshoot this one as it might not be a problem with Firefox, but all assistance appreciated. This is happening on all my computers. I believe I have the latest Firefox version (88.0.1)

Thanks

Asked by brian_cleveland 20 minutes ago

Slow download speeds in Firefox

My download speed has been *very slow* lately and I cannot figure out why. My Internet speed is around 3.3 MB/s, but Firefox is downloading files at around 40-80KB/s. Not… (read more)

My download speed has been *very slow* lately and I cannot figure out why. My Internet speed is around 3.3 MB/s, but Firefox is downloading files at around 40-80KB/s. Nothing else on my system is downloading/uploading at all, and it's only Firefox that seems to have this issue. If anyone has potential solutions, I'd love to hear them.

Asked by Kira 55 minutes ago

Upload of video file hangs up

Uploading large video file to YouTube video (2GB). Upload hangs some times at .9GB , 1.2GB 1.5GB. Finally I will get it uploaded. after a couple of hours trying. Any help… (read more)

Uploading large video file to YouTube video (2GB). Upload hangs some times at .9GB , 1.2GB 1.5GB. Finally I will get it uploaded. after a couple of hours trying. Any help or ideas would be appreciated. Running Dell XPS 15 9500. Processor Intel(R) Core(TM) i7-10875H CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz, Installed RAM 64.0 GB (63.8 GB usable), 64-bit operating system, x64-based processor Windows 10 Pro, Version 20H2, OS Build 19042.964, Firefox version 88.0.1 (64-bit) and up to date.

Asked by drharper 58 minutes ago

Multiple profile directory

Hello, Sorry for my poor English. I manage the network for my school. I use roaming profile and quota. At each new version of Firefox, I’ve got a new default directory fo… (read more)

Hello, Sorry for my poor English.

I manage the network for my school. I use roaming profile and quota. At each new version of Firefox, I’ve got a new default directory for older version. At the end the size of the profile directory exceed the quota. Is it possible to limit size or number of these creation?

Thank you

Asked by fb.complementaire 1 hour ago

Synchronizing only selected passwords to Firefox account

Hi, I have a question. Is it possible add a new feature to Firefox Sync that will allow user to synchronize only selected passwords? For example in Setting->Synchroni… (read more)

Hi, I have a question. Is it possible add a new feature to Firefox Sync that will allow user to synchronize only selected passwords? For example in Setting->Synchronize a new checkbox will appear on the list of elements to synchronize or it'll appear as a "subcheckbox" after user clicks "logins and passwords". After that user will be able to click a checkbox for every password separately.

Asked by raiton7 1 hour ago

Firefox not loading some internet pages

Firefox is having trouble loading certain pages, including with Facebook messenger but also a bunch of other sites. It'll just stop loading despite that the address is st… (read more)

Firefox is having trouble loading certain pages, including with Facebook messenger but also a bunch of other sites. It'll just stop loading despite that the address is still in the toolbar and the screen is still white. If I refresh a few times, maybe go to a different part of the same website and navigate from there, I do always manage to get there, but not sure what the problem is. This problem is new this week, and I think came from either switching internet providers earlier this week or trying out "Hopin" the next day, a video conferencing platform that my computer/internet totally couldn't handle. (I didn't notice the problems before trying Hopin but perhaps I didn't notice that first day.)

I have cleared my cache and cookies, and have also tried (following the advice of another answer on the same issue) renaming the Firefox program folder and installing Firefox again. I'm on Windows 10, 64-bit HP laptop. My extensions are uBlock Origin, Privacy Badger, Malwarebytes, Honey, Facebook Container, and Colour -- but all of these I had long before this issue started.

Asked by FrancesKoz 1 hour ago

Where did my extension go?

I had a YouTube download installer that worked great. I used it yesterday. Today the button is gone from all my Firefox YouTube pages. Nothing changed It’s just gon… (read more)

I had a YouTube download installer that worked great. I used it yesterday. Today the button is gone from all my Firefox YouTube pages. Nothing changed It’s just gone. It says it’s enabled, when I look at my list of extensions, so I can’t re download or install. Firefox says it’s there. But it’s just gone. What do I do?

Asked by aborman 1 hour ago

search feature did not work for Hertz

I wanted to check a Hertz reservation. I typed Hertz into the Firefox bar at the top and selected the first entry that had the Hertz logo followed by https:\\www.Hertz.… (read more)

I wanted to check a Hertz reservation. I typed Hertz into the Firefox bar at the top and selected the first entry that had the Hertz logo followed by https:\\www.Hertz.com. I clicked that entry and only a white page came up. I tried reloading and nothing happened. Eventually, I opened a new window and again typed Hertz in the bar. This time i scrolled way down and found a google symbol next to the word Hertz. I clicked that and it worked. How can I automatically search with Google so that I don't have trouble accessing sites?

Asked by peggywarner 2 hours ago

FF 88.0.1 Update No Pocket on Start Up or New Page

FF updated to 88.0.1 and I don't get any pocket articles on start up or new page. I check about:config and both pocket setting are set to true. I disabled it and enables … (read more)

FF updated to 88.0.1 and I don't get any pocket articles on start up or new page.

I check about:config and both pocket setting are set to true. I disabled it and enables it a few times and still issue persists.

My other PC did the same update and no issue on that one. Settings are the same in about:config.

Asked by X-X-X 4 hours ago

Firefox won't load on Macbook M1 using Guest User

We use the Guest User to login to checked out iPads to students. We are using Macbook Airs with the M1 chip. When trying to use Firefox I received the error message "you … (read more)

We use the Guest User to login to checked out iPads to students. We are using Macbook Airs with the M1 chip. When trying to use Firefox I received the error message "you don't have permission to open the application". I received this message for Google also. So I uninstalled both apps under my admin login and reinstalled with the latest versions. I also updated the MB Air to the latest Big Sur version. Google was able to load without a problem. Firefox on the other hand will not load. It bounces once in the dock and then doesn't continue to load. I logged back in with my Admin user and changed the permissions to see if that worked and Firefox still won't load. So I tried to lower the Security setting for the MB Air and that also did not work for Firefox.

Any suggestions on what else to try?

Thanks in advance.

Asked by kfkoerner 5 hours ago

Youtube Freezing on video change

I have been having a slight on going problem with Firefox lately. Where the PC will freeze with CPU load pegged at 100% for several seconds between watching videos or whe… (read more)

I have been having a slight on going problem with Firefox lately. Where the PC will freeze with CPU load pegged at 100% for several seconds between watching videos or when an ad pops up while watching a video(normally I run uBlock, but I disabled all add-ons), but this is random and wont happen on at times. I am currently using Waterfox and have 0 issues, but Waterfox is not supported fully for Amazon Prime Video.

I have done the common things such as updating to the latest release, reinstalling the browser, refreshing the browser, disabling all add-ons, updated drivers, disabled hardware acceleration, reinstalled windows but the issue does seem to be persistent.

Even after a clean install of Windows & an install the latest Firefox the issue cropped up.

I did use Firefox's performance recorder to capture When viewing under ""Waterfall"" The main large recorded events are DOM Event and when expanded has Promise Callback When viewing under ""Call Tree"" The largest event is MediaSource.isTypeSupported

I did save the recording so it can be viewed as I do not understand the details.

I know this is not a hardware issue as I also duel boot LMDE4 and have 0 issues using Firefoxwhen in Linux and if it were a hardware issue I would expect to have problems in linux as well as when using Waterfox in windows.

I have stress tested my GPU and have had 0 issues. I can upload the Performance Recording if needed.


My Hardware is. i5 6600K 32GB 3000Mhz RAM GTX1080 1TB NVMe SSD.

Asked by Grayfox 8 hours ago

I just purchased Firefox VPN yesterday

I just purchased Firefox VPN yesterday. I was able to get the icon and turn on and off the VPN when needed. Now the icon is gone and I can not find out how to control my … (read more)

I just purchased Firefox VPN yesterday. I was able to get the icon and turn on and off the VPN when needed. Now the icon is gone and I can not find out how to control my VPN. I would like to get the Icon back and to also get the VPN working again.

Asked by matt88828 8 hours ago

Firefox blank search problem

Whenever I search something like google yahoo other site, So i don't show anything Screen blank I restart , reinstall , safe mode, delete all files , but nothing happene… (read more)

Whenever I search something like google yahoo other site, So i don't show anything Screen blank

I restart , reinstall , safe mode, delete all files , but nothing happened

But my localhost perfectly work

How to fix this issue


linux 

Firefox version letest 78.10.0esr

Sorry for my bad English

Asked by pt19278 8 hours ago

"MOZILLA_PKIX_ERROR_CA_CERT_USED_AS_END_ENTITY" AND "MOZILLA_PKIX_ERROR_SELF_SIGNED_CERT" firefox errors codes

Hello, I use ubuntu studio live CD 20.04.1 LTS with Firefox browser. I use a Teltonika RUT240 router to access internet and for others purposes. i got 2 firefox errors co… (read more)

Hello,

I use ubuntu studio live CD 20.04.1 LTS with Firefox browser.

I use a Teltonika RUT240 router to access internet and for others purposes.

i got 2 firefox errors codes, described here after : https://community.teltonika-networks.com/32375/rut-240s-cli-not-functional-connect-potential-security-issue

What should i do to securely access my router, and to solve definitely theses 2 errors ?

Thanks for your support,

Asked by gilles.guillot 9 hours ago

Lost tabs after refresh

Recently having problems with very slow running and freezing so performed a refresh. Now I seem to have lost all my tabs that automatically opened when starting Firefox. … (read more)

Recently having problems with very slow running and freezing so performed a refresh. Now I seem to have lost all my tabs that automatically opened when starting Firefox. Can I get them back from the Old Firefox Data folder that the Refresh process created on my Desktop or do I have to start again and remember all 78 tabs that used to be on my Home Page?

Asked by MarkHowes 10 hours ago

How do I change my default youtube account without changing my main gmail one?

So I have several accounts logged-in in Gmail: /u/0 <- my main one /u/1 /u/2 /u/3 ... but in Youtube I always used my /u/1 account, I have all my playlists there, etc… (read more)

So I have several accounts logged-in in Gmail:

/u/0 <- my main one /u/1 /u/2 /u/3

... but in Youtube I always used my /u/1 account, I have all my playlists there, etc.. and I want to have my /u/1 logged-in there as the main one while I also have my /u/0 as the main one in Gmail. I come from Opera and I didn't have any problem doing this, I just log-in in the desired order in Gmail, and then I log-in in Youtube with the account that I want. But in Firefox it links my gmail with my youtube, so if I log-out my /u/0 in youtube, it also logs out from Gmail. So when I put the /u/1 on first place in youtube it alter the order in my Gmail and /u/1 becames the main one.

How can I set it up correctly in Firefox? it is not a Gmail/Youtube problem, but a Firefox problem, since I can do it as I want in other browsers.

Thanks.

Asked by fuarrkk 10 hours ago

Hosts of bugs

MacOS Catalina 10.15.7 Firefox 88.0.1 (64-bit) All recent Firefox versions have killer bugs. A new one was actually trying to login here. The error message said 'Cookies … (read more)

MacOS Catalina 10.15.7 Firefox 88.0.1 (64-bit)

All recent Firefox versions have killer bugs.

A new one was actually trying to login here. The error message said 'Cookies must be enabled' and I couldn't get further. Cookies *were* enabled! I shut down Firefox, and re-opened, and all was then OK.

. Web pages with scripts are often completely blank. . Pop-ups are often blank. If not they often don't work, like (critically) Ebay login. . View source (CMD U) works for new pages. However doesn't update if the source page changes.

 I do use <CMD U> from the changed front page.

A silly one is that the keypress to 'Copy Link' was deviously 'A', but not shown. It has now changed to 'L' and still not shown. Why? I very much prefer Firefox, and all the many shortcuts are memorised (well bar 'L' (8-)# )

However I so often now have to use Safari or Chrome to get around the bugs. This is a pain as the interfaces are different, and specifically 'View Source' never has a shortcut key. They also have their own bugs!

Asked by Tonyfirshman 11 hours ago

Bitwarden Pop-Up closes ind Touch Mode

Dear all, I recently have a problem with the Bitwarden Addon (1.49.1) and Firefox (88.0) on Windows 10 with my Surface Pro 7. When I activate the the addon the window pop… (read more)

Dear all,

I recently have a problem with the Bitwarden Addon (1.49.1) and Firefox (88.0) on Windows 10 with my Surface Pro 7.

When I activate the the addon the window pops up and when I then tap on something in the window, for example, the settings or the field for password entry, then the extension closes.

This happens only in touch mode, when I tap on the windows. When I use a mouse or a pen it doesn't close.

There are some workarounds like open the addon in new windows or opening the virtual keyboard from the tray. But it has worked very well for a long time. Also in other chromium based browser it works still.

I contacted the Bitwarden Support and they could reproduce the problem, but are not able to fix it, because it has something to do with the particular environment for the add-ons in Firefox.

Is there something in the settings, which coud fix the problem or is it possible that it will be fixed in another update?

Best regards,

Sascha

Asked by sascha6 12 hours ago