Showing questions tagged: Show all questions

hyperlinks on web pages have a small letter "a" in front or after the link

Hi, I have a web site that displays differently with the Firefox browser. IE & Google Chrome display OK. The links on my pages show up with a small letter "a" e… (read more)

Hi,

     I have a web site that displays differently with the Firefox browser.

IE & Google Chrome display OK. The links on my pages show up with a small letter "a" either in front or after the hyperlink. I'll try to attach a screen shot. Is there a setting in Firefox that will get rid of that issue ? Thanks for any help,

      Greg

Asked by records1 13 minutes ago

Wall Street Journal not loading

I am a subscriber to the Wall Street Journal and last week Firefox stopped loading article comments. Now it has gotten worse and it only displays the first couple of line… (read more)

I am a subscriber to the Wall Street Journal and last week Firefox stopped loading article comments. Now it has gotten worse and it only displays the first couple of lines of an article and then the rest is faded away. I run Windows 11 Home, version 10.0.22000, Build 22000 The Wall Street Journal works just fine, both the articles as well as comments, in Google Chrome. How do I fix this?

Asked by spreuvi 34 minutes ago

Recently unable to initiate Facebook Messenger Voice Chat via FB website in Firefox

For the past few weeks I've been using Facebook's voice chat function to stay in touch with family. I did this using a dual boot laptop with, Ubuntu Linux 20.04.4 and Fir… (read more)

For the past few weeks I've been using Facebook's voice chat function to stay in touch with family. I did this using a dual boot laptop with, Ubuntu Linux 20.04.4 and Firefox 103, and Windows 10 with Firefox 101.1. I use the linux side 99.9% of the time.

I'd initiate a call by clicking on the FB Messenger icon, clicking on the name of the person I wanted to talk with, then clicking on the small phone handset icon. This would bring up a popup window with a picture of the other person, and the sound of a phone ringing followed by the other person answering my call.

This stopped working late last week (Thursday Aug 11th, I believe). Instead of a popup with the ringing phone, I began getting a popup with the message "Something went wrong. Try restarting Firefox or restarting your computer. For more troubleshooting suggestions, visit our Help Center. If the issue persists please let us know." I've attached a screenshot of the message.

This led me to a series of troubleshooting steps with no success: - clearing my browser cache and cookies - made sure my microphone was available for FB to use and was not muted - rebooting my laptop - doing a Firefox "Refresh", which creates a new Firefox profile while removing browser extensions and customizations - logging into a 2nd seldom used linux account I have on the same laptop and trying to initiate a voice chat in Firefox (no luck) - dual booting to Windows 10 and trying it with Firefox 101.1 (no success) - I also tried this on an older desktop pc running Ubuntu 16.04 and Firefox 88 (!). Also, no success and the exact same message as seen in the screenshot.

What I can also tell you is that in Linux I was able to initiate a FB voice chat call using the Brave and Chrome browsers, and in Windows was able to successfully initiate a call using MS Edge and Brave.

Based on this, it seems to be either a Firefox issue, or the nice folks at FB changed something that trips up only Firefox. Again, other browsers on two different OS platforms and a separate computer allow me to make these voice calls without issue.

I'd be glad to provide more information if you need it. I apologize if this was long winded, but I wanted to share as much detail as I could. Thank you very much for your time, and don't hesitate to contact me if I can provide any further information.

Asked by p1977s 22 hours ago

Last reply by bernie.colley 36 minutes ago

Facebook messenger not working for voice or video messages

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it … (read more)

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it . Tried everything i can think of and it still doesn't work

Asked by bernie.colley 7 hours ago

Last reply by p1977s 1 hour ago

Login Problems

1. I had problems logging in to a certain website with my account and my wife's account. Once I entered the credentials, the page asked me to accept a set of terms. When … (read more)

1. I had problems logging in to a certain website with my account and my wife's account. Once I entered the credentials, the page asked me to accept a set of terms. When I accepted the terms, the login screen was displayed again, starting the process all over.

2. I cleared history and the problem went away.

3. I am very surprised by this. Can something in the history cause this behavior?

Thanks.

Asked by shakervc 2 hours ago

Account tequeat

I received multiple emails on requesting an account with my email address from Canada. I did not make the request. Please cancel the account.

Asked by lnadeau73 4 hours ago

Entire page turns black before the content appears

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads co… (read more)

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads completely, any links from there loads without the black screen.

Of course, I have searched and tried the known remedies: 1) graphics driver. Chrome, Konqueror and other browsers do not exhibit this behavior. 2) FF add-on's disabled. No permanent difference. 3) Hardware acceleration disabled. No permanent difference.

I'm running 103.0.2 (64-bit) on: Operating System: Kubuntu 22.04 KDE Plasma Version: 5.24.4 KDE Frameworks Version: 5.92.0 Qt Version: 5.15.3 Kernel Version: 5.17.5-051705-generic (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz Memory: 23.4 GiB of RAM Graphics Processor: llvmpipe

This is not a deal breaker but should be addressed to make FF more perfect! Best... Hong Son

Asked by groundie 4 hours ago

Extensions and Addons Affecting YouTube Display

I have an issue where AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery are causing an undesired effect on YouTube's display of videos on it's Home page. I … (read more)

I have an issue where AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery are causing an undesired effect on YouTube's display of videos on it's Home page. I would like to know where to report issues regarding extensions and add-ons. If any of the above extensions are enabled then the Home page for YouTube is missing the video in either the #1 position or the #4 position in the top row. (See screenshot). I've used these extensions for years on the same system and have made no changes. Suddenly, for about a month the problem has been occurring. I have another identical system with the same extensions and have no issues. I use the following extensions along with the ones mentioned above. New Tab Override and DuckDuckGo and they have no interplay in with the issue I'm having. I've gone through an exhaustive process of disabling each one and trying various combinations of them and determined that the culprits are AdBlocker Ultimate, Plus or Free and uBlock Origin and Ghostery. Ghostery alone removes the video in the #1 position. But, if either of the other four are loaded with or without Ghostery then the video in #4 position is missing. Any help in resolving the issure would be greatly appreciated. Thank You!

Asked by jessedeuce 4 weeks ago

Last reply by jessedeuce 6 hours ago

I have a printer printing problem

when I select print FireFox opens in preview and it shows what I need to print except it skips the first page. It prints the header then skips to the next page to print t… (read more)

when I select print FireFox opens in preview and it shows what I need to print except it skips the first page. It prints the header then skips to the next page to print the rest of the subject. That waste's my paper, Edge and Chrome prints it all ok. Can you tell me what I can do to correct it? I tried to send the files but it wouldn't up load them.

Asked by Robert Walls 7 hours ago

moving photos in facebook marketplace photo album

after uploading photos to a marketplace listing, when grabbing the photo you wish to move to front/top, after you drop the photo in the spot firefox loads the photo in a … (read more)

after uploading photos to a marketplace listing, when grabbing the photo you wish to move to front/top, after you drop the photo in the spot firefox loads the photo in a view tab, but you can't go back. if you're like wtf why did it do that, and click back, then it'll take you out of the listing and you have to START ALL OVER AGAIN.

this is complete madness if you've been working on a listing for a while and it then boom it's gone and there's no getting it back unless you remember to save a draft.

in opera, even if accidents happen you can go back and forth and it saves your text entries but firefox for some reason doesn't so i'm tasked with having to remember things constantly, which being autistic drives me completely insane having to bother with. in opera, it's automatically just there so i don't have to worry about remembering anything i wrote.

how to i fix this problem? obviously it's not just a me problem, as i'm willing to bet this has affected others listing in marketplace as well.

as shown in the photos, i try to drag the photo to the slot then boom it just views it instead. the only way to get around losing my work is to go to history, and click on the most recent fb entry. but then still can't move the photo. i'm just going to move it mobile for now, but geez louise what a bother!

Asked by seikavx 11 hours ago

"Save As" Dialogue box

I am using Mac Catalina version 10.15.7 with the newest version of Firefox and my "Save As" dialogue box got much bigger. I have tried to move my cursor to the edges of t… (read more)

I am using Mac Catalina version 10.15.7 with the newest version of Firefox and my "Save As" dialogue box got much bigger. I have tried to move my cursor to the edges of the dialogue box so I can drag the box edges to make it smaller but the little arrow that appear can only make it bigger not smaller. How can I go Back to the regular "Save As" dialogue box that I had before? I have included a screen capture of the big dialogue box and a picture of the regular dialogue box. Thank you.

Asked by er45aa 15 hours ago

primary password

‘Due to age/infirmity my typing has worsened & mistakes are made when typing my Primary Password, resulting in having to re-type it 2 or 3 times. Is there any way I c… (read more)

‘Due to age/infirmity my typing has worsened & mistakes are made when typing my Primary Password, resulting in having to re-type it 2 or 3 times. Is there any way I can see what I have typed instead of a row of black dots? Many thanks for a quick response Peter Gordon Smith

Asked by peter131 1 day ago

Last reply by Terry 16 hours ago

Invalid Security Token some sites

This issue happens on a desktop computer using Windows 10 On a few sites where I tried to post a comment I get this Invalid Security Token error and everything I posted i… (read more)

This issue happens on a desktop computer using Windows 10 On a few sites where I tried to post a comment I get this Invalid Security Token error and everything I posted is gone. I started to save what I wrote so I could paste the comment again and retry but I still get this error. Even after retrying to re-post the comment several times. This has been happening for over a year now and I've tried to find an answer to fix this problem but I can't determine if this is a Firefox, a Windows 10, or some other program or security issue that is causing this. I've also have run into problems with some websites that have required me to re-register or update information using Firefox and had to use the Google Chrome web browser to do that. The last time that happened was with the UPS site a few weeks ago that I needed to track a package. Is this another issue with an Invalid Security Token? Is this an issue in Firefox or Windows 10? Is there some way to find what is causing this problem? Is there a fix or something I need to change, download or turn off? I've emptied my cash and cookies but these problems persist. Both Firefox and windows are current and have the latest updates. I'm no expert on computers and programs, but I can get through fixes if they are explained well. Some online information seems to assume that you know all the ways to get into a program or folder and just tell you to go to "X" folder without mapping directions. Then go to some named program to fix the problem. The biggest problems I've had with that: I have no idea of how to get to that folder and most of the time the name of the folder or program has changed or is in some sub folder that they do not mention. I have been able to fix problems with computers and some programs, but I'm not an expert like you guys are and I don't understand all of the upper high tech language. I guess you could say we are all experts in some things and not so good in others. But if y'all could get back to me on this annoying issue I would appreciate it very much. Thank you Robert

Asked by EIBBOR2654 20 hours ago

Last reply by EIBBOR2654 19 hours ago

Language in firefox

Hello, i was using firefox i nthe czech language and ewrything was working fine, but then an update came and now the browser is unable to read czech pages (as in the imag… (read more)

Hello, i was using firefox i nthe czech language and ewrything was working fine, but then an update came and now the browser is unable to read czech pages (as in the image below). Do you have any ideas how to fix it? I have tried messing with the setting multiple times, but was never able to make it work. Thanks for your response, Radim Kolář

Asked by kolar.radim 1 day ago

Last reply by cor-el 21 hours ago