Showing questions tagged: Show all questions

Etsy problem

Hi, I am an Etsy shop owner. I have been told that Firefox is the best browser to use for adding new listings and editing existing listings in my Etsy shop. However, th… (read more)

Hi,

I am an Etsy shop owner. I have been told that Firefox is the best browser to use for adding new listings and editing existing listings in my Etsy shop.

However, the problem that I am having with Firefox is this: when I want to either add a listing or edit one, I get a yellow bar at the top that says: A website is slowing down your computer, either click stop it or wait. I have tried both and both give me the same problem. The 'radio' buttons become unusable on the site and I cannot click on them anymore (such as the Publish button, for example). So I am unable to save any of my work and must just shut down. I have also tried do nothing and this just freezes everything.

This is very very frustrating and counterproductive. PLEASE HELP ME!

Asked by skkp 3 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago

  • Solved

Can Someone Guide Me About My Website Flora Terra Issue?

I have noticed that my Flora Terra Website (https://floraterraca.com) sometimes open perfectly but often not. Should I include some extra code to make it compatible? Rega… (read more)

I have noticed that my Flora Terra Website (https://floraterraca.com) sometimes open perfectly but often not.

Should I include some extra code to make it compatible?

Regards Usman

Asked by Arslan Goraya 1 week ago

Answered by Arslan Goraya 4 days ago

Basic Authetication Info shown in tab title

Hello there. We are developing website to configure our device. Webserver apache2 is configured to use Basic Authetication. One directory, that requiers authentication, d… (read more)

Hello there. We are developing website to configure our device. Webserver apache2 is configured to use Basic Authetication. One directory, that requiers authentication, doesn't have index.html and is browsed as "Index of /...". If i open a file on this webpage in the same tab, tab title is <ip>/<directiory>/<file>. But if I open file in new tab, tab title is <login>:<password>@<ip>/<directory>/<file>.

Asked by vall.boitsova 3 weeks ago

Last reply by Roland Tanglao 2 weeks ago

breaking bug - developer edition

https://www.dropbox.com/s/zagipygmsa8svgd/oIS4QAKxRh.mp4?dl=0 whenever you select for it to show a grid, and a ruler and when you decide to refresh or your code refreshes… (read more)

https://www.dropbox.com/s/zagipygmsa8svgd/oIS4QAKxRh.mp4?dl=0

whenever you select for it to show a grid, and a ruler and when you decide to refresh or your code refreshes; those settings are lost. the behavior is a bit unstable however you can clearly see it happening in the video i recorded.

this makes the firefox developer tools completely unusable, i shouldn't have to pick up my mouse and click on the ruler and grid+grid options anytime i refresh. i already did that once, it should be kept on until i decide that i don't want that anymore.

i end up saving and switching back and forth between the editor and the browser probably 2-3 times a minute, that's a lot of extra and unnecessary clicks i will have to spend on reenabling my preferences

Asked by mukhtar5.bahadory5 4 weeks ago

website not working on FireFox

heyy! I have a new business website [[Best Electric Smoker 2021|http://www.bestelectricsmoker2021.com/]] but unfortunately the site is not properly working on firefox I g… (read more)

heyy! I have a new business website [[Best Electric Smoker 2021|http://www.bestelectricsmoker2021.com/]] but unfortunately the site is not properly working on firefox I guess. I cannot get the date for users of FireFox as a browser.

Asked by realmonxter 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Advanced: Firefox is getting the wrong ip address for image loaded

Occassionally, but reproducable enough Firefox gets the wrong ip address for images that are loaded. It happens in firefox for mac/linux/windows and from multiple locatio… (read more)

Occassionally, but reproducable enough Firefox gets the wrong ip address for images that are loaded. It happens in firefox for mac/linux/windows and from multiple locations. It never happens in Chrome/Safari.

https://ov1.flamingtext.com/a2.html

Load the above page, if you see "CoolLogo.com" then the bug has shown itself. If it doesn't happen, reload.

What is crazy is that it only happens for these ov10 and ov11 machines, and they get the other's ip.


I know what you are thinking, it's my DNS or something odd about my setup. Either on the client or server. But I believe I've eliminated that possibility. I'm still suspicious that we are doing something wrong, but when I see the wrong IP address in the dev tool, I'm not sure where else to look.

geoipdns config (authorative dns is ns1/ns2/n3.registerbot.com which I control). +ov10-engine.flamingtext.com:51.79.78.56:1200 #ov10 +ov11-engine.flamingtext.com:51.79.78.58:1200 #ov11 (there are no other entries), and true for all three name servers.

confirmed with dig, nslookup and ping. from multiple locations around the world. with at least 5 different ISP's. There are no entries in my /etc/hosts. The ip address is always correct. It's only wrong in firefox.

Any ideas?

Cameron

Asked by blokecom 2 months ago

Last reply by blokecom 1 month ago

  • Solved

Firefox isn't showing forms on our website created with Formidable Forms

Hi there, I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK. Our website is https://lifes… (read more)

Hi there,

I work for a small UK based charity and we use our website to take orders for our programmes, we deliver DARE programmes in the UK.

Our website is https://lifeskills-education.co.uk.

We use WordPress as our CMS and use Formidable Forms to create forms for people to place orders; these forms work fine in Chrome and Edge, but will not display in Firefox. I have tried everything, disabling third party scripts, all plugins, themes and more, but Firefox refuses to show them. It sees the HTML, but when inspected the HTML is greyed out. It is not greyed out on Chrome.

https://lifeskills-education.co.uk/resources/the-dare-primary-programme/ is the page where an order form should show on the left above the fold. It is titled Place an Order.

There is nothing I can find anywhere that can help me with this issue, Google has come up blank and I am not a web developer so don't have the tech chops to track this down.

Any help appreciated. Thanks.

Stuart

Asked by thebastion 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

small fraction of a line when clicking on a link on my web page and then return from that link

I have programmed a website (with partial use of Xara js code). On one page I have a link to impressum, data privacy etc. When I click one of the links and then return to… (read more)

I have programmed a website (with partial use of Xara js code). On one page I have a link to impressum, data privacy etc. When I click one of the links and then return to previous page with "back", I get a small line at a position where no element is located. The line is connected with the last link selected as it changes color when hovering with the mouse over the button.

It seems that the effect appears only in Firefox and not in every installation, and neither in IE11 nor Edge nor Chrome. I have observed the same effect also on my mobile (Samsung S9). The line can be seen in the attached picture. For your developers I can also provide the link to that specific page if necessary.

Asked by Ultra-Junkie 3 months ago

Last reply by Roland Tanglao 3 months ago

Mozilla Firefox does not work when disabling the encryption key TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA (0xc014)

Dear Mozilla team, We are a company that develops web systems. The customer’s security service asks us to close all old encryption keys on the server in order to avoid sy… (read more)

Dear Mozilla team,

We are a company that develops web systems. The customer’s security service asks us to close all old encryption keys on the server in order to avoid system vulnerabilities and use only new keys. We disabled most of the old keys and the system works fine on all browsers. As soon as we turn off the encryption key TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA (0xc014), then all web systems stop working through the Mozilla Firefox browser. (At the same time, everything works correctly on other browsers). The Mozilla Firefox Documentation says that this browser supports new encryption keys and can work without old encryption keys. Link (https://wiki.mozilla.org/Security/Server_Side_TLS). Also on our server are included all the necessary encryption keys for Mozilla Firefox to work.

Do you have any ideas on how to solve this?

Asked by yulyan.karpiy 4 months ago

Last reply by dkeeler 4 months ago

PWA support on Firefox desktop

I have a question regarding PWA support on Firefox desktop. I am not sure how to frame this correctly, but I hope I am able to list the problem statement. Basically, I pl… (read more)

I have a question regarding PWA support on Firefox desktop. I am not sure how to frame this correctly, but I hope I am able to list the problem statement.

Basically, I plan to migrate my existing mobile and desktop website to single PWA based responsive website. Right now, I have mobile website which is a PWA, and a desktop website. Goal is to have a single PWA based responsive website for both mobile and desktop platform. However, I want to make sure the proposed website will work with Firefox desktop. From what I could find Firefox doesn't support option to install PWA as an app with it's own shortcut as it is possible in Chrome. But I want to make sure it supports rest of the features of PWA, and website still works correctly in terms of UI and experience as in case when it is accessed from Chrome browser.

Appreciate a response on this. In case you require more clarity on the problem statement, do let me know.

Asked by SK1010 4 months ago

Last reply by jscher2000 4 months ago

  • Archived

Session issue with website

My website is having problem with session and cookies, they are failing and users are keep on getting logout and they tries to login again and again. Sometime it works fi… (read more)

My website is having problem with session and cookies, they are failing and users are keep on getting logout and they tries to login again and again. Sometime it works fine, what could be the issue? I tried all the different settings/help on this forum but still facing the same issue.

Asked by Joe G. Kelly 8 months ago

Last reply by Dinushi Dhananjani 8 months ago

  • Archived

Why did my keyboard shortcut stop working with the latest version of Firefox?

Hello and thanks in advance for your help! For many years, the content management system that I have been using has worked just fine with previous versions of Firefox. T… (read more)

Hello and thanks in advance for your help!

For many years, the content management system that I have been using has worked just fine with previous versions of Firefox. To access the backend area for a client of mine to edit their own website I built for them, they would go to their website and hit Control-Y on any page of their website. This would bring up the login prompt window so they could login and start live editing their site. Now, when I hit Control-Y, nothing happens.

I saw a previous post that mentioned adjusting (allowing) keyboard shortcuts in the settings area. I did this but unfortunately, this didn't solve my issue.

Can someone tell me why this no longer works with Firefox and what the possible fix / workaround might be?

Thank you so much!!

Asked by bcalzada 10 months ago

Last reply by jscher2000 9 months ago

  • Archived

Setting browser.cache.disk.parent_directory to dynamic location (different for each user)

https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop/customize/form?search=change+location+of+cache&step=aaq-question Setting browser.cache.disk.parent_directory … (read more)

https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/desktop/customize/form?search=change+location+of+cache&step=aaq-question


Setting browser.cache.disk.parent_directory to dynamic location (different for each user)

I’m attempting to set browser.cache.disk.parent_directory in about:config to a custom dynamic path string using the Windows %username% variable in order to make it so that each Windows account has its Firefox cache in a different location that is somewhere other than each user’s AppData. What I tried to use was this:

T:\Users\%username%\Firefox\Cache

However, that created a folder path with %username% (literally, not substituted by its value as a Windows variable) as part of it. Is there some way for me to accomplish this?

Asked by MAZE 9 months ago

Last reply by MAZE 9 months ago

  • Solved
  • Archived

How to prevent Firefox from removing my extension's data when I remove debug version?

I have an extension with id setup in manifest like this: ``` "browser_specific_settings": { "gecko": { "id": "{e3ec45ef-43ba-499d-8469-6d0e2f06921f}", "stric… (read more)

I have an extension with id setup in manifest like this:

``` "browser_specific_settings": {

   "gecko": {
     "id": "{e3ec45ef-43ba-499d-8469-6d0e2f06921f}",
     "strict_min_version": "42.0"
   }
 },

```

which uses indexedDB(PouchDB). I installed that extension from addons.mozilla.org, disabled, installed temporarily version for developing and Firefox removes data of both extensions(cuz they have the same id) every time I remove only temporarily version.

This does not happen when I don't set id in manifest(temporarily version has random id in this case), but it's not a solution cuz some API's and Android version of Firefox requires id to be set manually

How to prevent Firefox from removing data of normal extension when I remove temporarily one?

Just in case someone wants to reproduce the issue:

1. Install this extension https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tagit/?src=search
2. Go to extension's page (button with eyes on browser's panel)
3. Go to "Tags" page and create any tag(write something and press Enter)
4. Disable this extension on about:addons page
5. Clone its repository and checkout to commit where id is in manifest `git clone https://github.com/DevAlone/tagit.git; git checkout 8e0d04201865fd7b7543b167279a045c89408d5c`
6. Install dependencies and build `npm install; npm run build`
7. Install that temporarily extension(`build` dir) on about:debugging page
8. Remove that temporarily extension on about:debugging page
9. Enable normal extension on about:addons page
10. Go to the Tags page again to see that database is gone

Asked by SergeyDevZ 9 months ago

Answered by TyDraniu 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox is re-directing to another domain on the homepage.

I was using a staging site and then went live and redirected the staging domain to the live domain. However, I then needed to re-instate the staging site. Now, whenever I… (read more)

I was using a staging site and then went live and redirected the staging domain to the live domain. However, I then needed to re-instate the staging site. Now, whenever I go to the home page of the staging site, it redirects me to the live site. Any other page or url doesn't redirect. If I put a query parameter in the url, it doesn't redirect either. I've tried the suggestions here without success: https://stackoverflow.com/questions/13063496/firefox-invalidate-dns-cache

Asked by badgersnadgers 9 months ago

Answered by jscher2000 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Strange dashed border is visible around column after clicking in website footer

Hi, We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an ima… (read more)

Hi,

We are developing a new website for a client. The client is seeing a strange issue when viewing the site in Firefox, where a thick dashed border appears around an image and column in the footer of the website. It happens when she clicks in the footer somehow. It seems inconsistent, and the client sent us 2 different screenshots where the border line looks different. (Screenshots attached.)

We haven't been able to re-create the issue on our end, even after testing on several machines and browsers. The client is using a Windows computer and is running the newest version of Firefox. She only sees the issue when using Firefox (it looks fine for her in Microsoft Edge). She has seen the issue on several different dates, and after disabling all her Firefox extensions.

Here is the link to the site: http://82a.de4.myftpupload.com/

Anyone seen something like this before, and have any idea what it is or how to fix it?

Thank you!!

Asked by Hana 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Archived

Firefox not loading page elements, no errors or warning on console

I'm very disappointed with Firefox, my website is simply not working, no errors or warnings at the console, just doesn't work... take a look at https://www.dentistinkaty.… (read more)

I'm very disappointed with Firefox, my website is simply not working, no errors or warnings at the console, just doesn't work... take a look at https://www.dentistinkaty.com, it works perfectly in other browsers like Edge, Chrome or Opera, just not working on Firefox... the browser reports to load all objects buy my page looks, well... no style, no pictures... what's going on? I'm building my page according to standards, this makes no sense...

Asked by Guillermo 11 months ago

Last reply by jscher2000 10 months ago

  • Archived

Mozilla doesn't responds with my website's

After the last upgrade, Mozilla doesn't responds with my website's style espacially the font-family one that works using a predefined font (@font-face), I tried other bro… (read more)

After the last upgrade, Mozilla doesn't responds with my website's style espacially the font-family one that works using a predefined font (@font-face), I tried other browsers like Opera and Chrome and everything was good, but for Mozilla it still broken.

Asked by Othmane Lah 11 months ago

Last reply by FredMcD 11 months ago

  • Archived

For one of the client we are experiencing slow browsing issue with Firefox (Firefox 60.7.2esr) .

For one of the client we are experiencing slow browsing issue with Firefox (Firefox 60.7.2esr) .We tried without any customization but it has the same slow browsing exper… (read more)

For one of the client we are experiencing slow browsing issue with Firefox (Firefox 60.7.2esr) .We tried without any customization but it has the same slow browsing experience. However there is one observation though if we use explicit ip address instead .pac in proxy then browsing speed is fine. Our proxy team hasn’t found anything abnormal with proxy configuration and pac file size is also small in kbs.

Asked by vikas.singh11 11 months ago

Last reply by Jeremy Sanders 11 months ago