Showing questions tagged: Show all questions

Old Settings on Firefox Not Available

I deleted Firefox from my Windows 11 computer because it was having issues. I reinstalled but I did not get back the same settings I have on my laptop. I have tried to do… (read more)

I deleted Firefox from my Windows 11 computer because it was having issues. I reinstalled but I did not get back the same settings I have on my laptop. I have tried to do a complete uninstall and remove all Firefox files but, there are files attached to my Avast antivirus that I can't delete. Also when I down load it wont Sync. Firefox is my browser of preference and I do not want to use another browser. I should also note that Firefox has been completely removed from program files, program files(x86) as well as program data but there are still file in Avast and Windows. See picture attached. Help I really love Firefox

Asked by reality.pro 12 minutes ago

QR code not working (2nd email)

I have written about my problem in the first email Below is a qr code to leave a reviev. I can open it on all browsers except firefox :( fire fox says its error 404 … (read more)

I have written about my problem in the first email Below is a qr code to leave a reviev. I can open it on all browsers except firefox :( fire fox says its error 404 This code was generated by fire foxes plugin (extencion) called "Offline QR Code Generator" Link i want to open (The QR was generated based on it): https://g.page/r/Cdx1mh9hi3HdEBE/review

Asked by Bartosz Staniszewski 19 minutes ago

Unable to Access FlightRadar24 web site due to issue with WebGL

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox I am running L… (read more)

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox

I am running Linux Mint 21.3 Cinnamon on and I7 processor with a NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 710] graphics card.

I have edited the about:config file as follows:

webgl.force_enabled TRUE

but noted a collection of failed messages as shown on the attached screen shot.

This web site is still accessible using chromium on the same computer, suggesting that there isn't a hardware problem.

Thanks

Howard

Asked by h.brissenden 52 minutes ago

When I Clear My History, My Logins do Not Clear.

When I clear my history, my accounts autofill email information. I check all the boxes including "Active logins" and "Form and search history". My emails and usernames an… (read more)

When I clear my history, my accounts autofill email information. I check all the boxes including "Active logins" and "Form and search history". My emails and usernames and passwords still autofill on every website. Please help.

Asked by Hugh G. Rection 56 minutes ago

connect to site

when i type site url or chose from dropdown the error message Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server at cciawards.za.. If you ente… (read more)

when i type site url or chose from dropdown the error message Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at cciawards.za..

If you entered the right address, you can:

   Try again later
   Check your network connection
   Check that Firefox has permission to access the web (you might be connected but behind a firewall)

Asked by iwor112 2 hours ago

Last reply by TyDraniu 59 minutes ago

Automatically enable/disable the "Use system colors" check box in the color settings.

In the browser settings I use a color preference that replaces white with black, this works with pages where Dark Reader is not available. These settings are needed so th… (read more)

In the browser settings I use a color preference that replaces white with black, this works with pages where Dark Reader is not available. These settings are needed so that when surfing the web at night with the dark mode on, my eyes don't hurt from contrasting bright white elements with dark-colored pages. For example, it works on single image pages - in situations where except for the image the rest of the page is colored solid white; It also works for some add-ons - on settings pages and pop-ups.

I'm interested in being able to automate toggling on/off the «Use system colors» checkbox, which is in the browser «Color» settings. It would be great to somehow synchronize the activation of night mode in Dark Reader with disabling checkbox responsible for using system colors. Or, for example, make it so that when the «Website appearance» setting is set to «Automatic», the checkbox is switched accordingly together with it - being disabled when the appearance is dark and enabled when it is light.

Asked by малютка Фюрер 2 hours ago

Firefox asking me to sign in again to all platforms after update

Hi, lately I have been having issues with updates. When Firefox browser in MacOS gets update, it ask me to sign in to all platforms again. This wasn't the case at all bef… (read more)

Hi, lately I have been having issues with updates. When Firefox browser in MacOS gets update, it ask me to sign in to all platforms again. This wasn't the case at all before.

Looking forward to the responses.

Thanks!

Asked by i.akhtar 2 hours ago

Spell check not working and language sub menu not displaying

Hello, I install language pack from https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/language-tools/ https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/russian-ru-language-pack/ Bu… (read more)

Hello,

I install language pack from https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/language-tools/ https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/russian-ru-language-pack/

But there is still no sub-menu item in the menu

Asked by nim int3 4 hours ago

Last reply by James 3 hours ago

How to get rid of unrequested invasive rendered area debugging overlay?

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find … (read more)

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find any description of such a thing happening, let alone how to get rid of it. I tried removing build-in distro-default preferences and had complete audit of all my custom preferences in about:config but none changed that behavior. I even updated to 124b4 but this also haven't changed anything. Naturally, nuking entire profile is not an option, I might as well replace the whole browser. So, how do I get rid of this thing?

Asked by F0X 14 hours ago

Last reply by F0X 4 hours ago

Sync does not work on any device

I have never managed to get Firefox Sync to work on my devices, I don't know why. I don't get an error message saying it failed or why it failed. I run Firefox on desktop… (read more)

I have never managed to get Firefox Sync to work on my devices, I don't know why. I don't get an error message saying it failed or why it failed. I run Firefox on desktop (Linux) and Android, both always updated to the latest version.

My use case is simple, I just want my mobile Firefox to have all the bookmarks I have on desktop already.

On Android, when I go to my account settings it says "Las synced: never". Clicking the "Sync now" button does absolutely nothing.

On Desktop I go to Settings - Sync, press the Sync button. It appears to work, though no feedback is ever provided.

When I go to about:sync-log, on desktop, finally an error is shown. It seems to attempt to connect to https://sync-765-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/207352084/info/collections and fails. Manually going to the URL also fails on both desktop and mobile. Entire log below

1709188645048 Sync.LogManager DEBUG Flushing file log 1709188645050 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188645050 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188645052 Sync.LogManager DEBUG Log cleanup threshold time: 1708324645052 1709188645052 Sync.LogManager DEBUG Done deleting files. 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:fxa_status 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG fxa_status received 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG service: sync 1709188684156 FirefoxAccounts DEBUG is private browsing: false 1709188684291 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:loaded 1709188684291 FirefoxAccounts WARN Unrecognized FxAccountsWebChannel command: fxaccounts:loaded 1709188690370 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:pair_preferences 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690446 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188690496 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsProfileClient: Requested profile 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1709188767104 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1709188767104 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1709188767104 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 1709188767361 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 304 1709188768376 Sync.RemoteTabs INFO Generating tab list with filter 1709188768377 Sync.RemoteTabs INFO Final tab list has 0 clients with 0 tabs. 1709188991788 FirefoxAccounts ERROR Pairing channel error: Error: WebSocket unexpectedly closed(resource://gre/modules/FxAccountsPairingChannel.sys.mjs:3599:20) JS Stack trace: FxAccountsPairingChannel</_setupListeners/<@FxAccountsPairingChannel.sys.mjs:3599:20 1709189210399 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsWebChannel message received: fxaccounts:fxa_status 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG fxa_status received 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG service: 30b11ae57025e70b 1709189210400 FirefoxAccounts DEBUG is private browsing: false 1709189279244 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189285734 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189303334 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189310511 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189312578 Sync.SyncScheduler DEBUG Network link status changed to "changed". Offline?: false 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG FxAccountsProfileClient: Requested profile 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken enter 1709189527477 FirefoxAccounts TRACE getCachedToken returning cached token 1709189527477 FirefoxAccounts DEBUG getOAuthToken returning a cached token 1709189527477 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET request to https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 1709189527975 Services.Common.RESTRequest DEBUG GET https://profile.accounts.firefox.com/v1/profile 304 1709189534135 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/123.0 (Linux x86_64) FxSync/1.125.0.20240219145322.desktop 1709189534135 Sync.Service INFO Starting sync at 2024-02-29 06:52:14 in browser session 1LYtwG18bBEH 1709189534135 Sync.Service DEBUG In sync: should login. 1709189534135 Sync.Service INFO User logged in successfully - verifying login. 1709189534135 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709189534135 Sync.SyncAuthManager DEBUG unlockAndVerifyAuthState already has (or can fetch) sync keys 1709189534135 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => success.status_ok 1709189534135 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189534135 Sync.Service DEBUG Fetching unlocked auth state returned success.status_ok 1709189534136 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent 1709189538030 Sync.Resource WARN GET request to https://sync-765-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/207352084/info/collections failed: [Exception... "The connection was established, but no data was ever received" nsresult: "0x804b0014 (NS_ERROR_NET_RESET)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1709189538030 Sync.Service DEBUG verifyLogin failed: [Exception... "The connection was established, but no data was ever received" nsresult: "0x804b0014 (NS_ERROR_NET_RESET)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.login: success.status_ok => error.login.reason.network 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => error.login.reason.network 1709189538031 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1709189538031 Sync.ErrorHandler ERROR Sync encountered a login error 1709189538032 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1709189538032 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 3600000 ms. (why=schedule) 1709189538034 Sync.Service DEBUG Exception calling WrappedLock: Error: Login failed: error.login.reason.network(resource://services-sync/service.sys.mjs:1041:15) JS Stack trace: onNotify@service.sys.mjs:1041:15 1709189538034 Sync.Service DEBUG Not syncing: login returned false. 1709189538035 FirefoxAccounts TRACE not checking freshness of profile as it remains recent

Asked by Cosme Benito 5 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 hours ago

Deceptive Site warning

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning. I am quite happy that although the SSL might not be current that the website… (read more)

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning.

I am quite happy that although the SSL might not be current that the website is safe for me to go there. How do I stop this annoying feature from activating?

Asked by Paul Barrow 11 hours ago

Last reply by Paul Barrow 6 hours ago

Context Menu: "This Frame -> Open in New Tab" does not preserve the private browsing container

If I right click on an iframe when browsing in a container tab, and select "This Frame -> Open in New Tab", the new tab is not in the same container as the source tab.… (read more)

If I right click on an iframe when browsing in a container tab, and select "This Frame -> Open in New Tab", the new tab is not in the same container as the source tab. In fact it is not in any container.

Whereas when middle-clicking on a normal link to open it in a new tab, the new tab is in the same container as the source tab.

Is this a bug? Seems like a bug to me. Surely we would want the new tab to use the same container as the source tab?

Asked by codaroma 1 day ago

Last reply by codaroma 6 hours ago

Google freezes with email links in Firefox

This brings up something I have been trying to fix for more than a year. When I click on the email link "Start with a free scan", google.com appears at the bottom left an… (read more)

This brings up something I have been trying to fix for more than a year. When I click on the email link "Start with a free scan", google.com appears at the bottom left and nothing happens, not just with your link but with all. I have waited many minutes just to see if it will link. Sometimes, after minutes, it connects. I have been trying to get Google out of this in "mailto" but cannot. If I right click "open in a new page", google does come up, the target site does (I think) and we move along normally.

Can't you fix this? Google it and you'll see it everywhere. Mozilla has a suggested approach online which does not work. Please help all the AVG and Firefox folks who suffer with this.

Thank you,

Charles McKeown

Asked by Chas 7 hours ago

IDEMIA MORPHO L1 DEVICE IN NOW WORKING IN FIREFOX BROWSER

HLO, SIR MY NAME IS ABHISHEK AND I WANT TO USE PUNJAB NATIONAL BANK BC ON FIREFOX BROWSER BUT DUE TO SOME SETTING ISSUE IN FIREFOX I AM UNABLE TO USE IT . BUT AT THE SAME… (read more)

HLO, SIR MY NAME IS ABHISHEK AND I WANT TO USE PUNJAB NATIONAL BANK BC ON FIREFOX BROWSER BUT DUE TO SOME SETTING ISSUE IN FIREFOX I AM UNABLE TO USE IT . BUT AT THE SAME TIME THIS BC IS WORKING IN CROME & EDGE BUT I WANT THAT THIS MUST BE WORK WITH FIREFOX . MOHPHO IS A BIOMETRIC DEVICE AND MODEL IS IDEMIA L1 (NEWLY LAUNCHED)

BANK LINK https://bcportal.pnbfikiosk.co.in/kiosk/bclogin AFTER RUNNING THIS TWO CROME START WORKING BUT NOT WORK IN FIREFOX. https://127.0.0.1:11100 , https://localhost:12030/service/

Asked by ABHISHEK SAINI 7 hours ago

Images not loading

I have created a WordPress Website and some of the images are not showing on the FireFox browser. There is no problems on Chrome or Safari browsers. The first image is a … (read more)

I have created a WordPress Website and some of the images are not showing on the FireFox browser. There is no problems on Chrome or Safari browsers. The first image is a screen shot from the Chrome Browser of a section on my website, the second image is a screen shot of the same section but from FireFox Browers. Can you help fix this problem?

Asked by maxput 9 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 7 hours ago

PDF files being saved in a different location than

Hii, I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default locatio… (read more)

Hii,

I am currently using the latest version of LibreWolf/Firefox on Windows 11 Pro. I am having issues with the location of the files being saved in the Default location, i.e. C:\Users\kumbi\Downloads. All the files get saved in this location except those in PDF format.

The files in the PDF format, for some reason, get saved to the Temp folder: C:\Users\kumbi\AppData\Local\Temp.

I also use another system where the situation is the same.

I have checked all the configurations and settings and could not figure out a fix for this problem.

Please let me know how do I fix this. I am looking forward to your response.

Regards,

B. Bipin Kumar

Asked by Bipin Kumar 17 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 8 hours ago

No links will open to web pages

Hello, I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times. I refreshed at least three times. I did the run command prompt exercise. I… (read more)

Hello,

I have tried completely uninstalling and reinstalling the browser over five times.

I refreshed at least three times.

I did the run command prompt exercise.

I went through the all troubleshooting methods possible.

Can you call me at [removed phone# from support forum]

Please have someone connect with me maybe through Google, take over my computer, and locate the problem.

Google and Edge browsers work very well. I wonder whether the competitors want you to fail for users to go with another browser.

Asked by onewalkdav 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 9 hours ago