Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Firefox simply not loading images of website

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of t… (read more)

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of times until it finally does. I switched from Google chrome but apparently it was a big mistake, never thought Firefox was so crap. BTW, It's not my adblocker, turned off Enhanced tracking protection and cleared cookies. Nothing works. (on annex I show firefox and google chrome being used on the same website)

Asked by eve_nostro 1 year ago

Answered by eve_nostro 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox forces https in address bar

FF keeps replacing http://mysite.domain.net:3344 with httpS://mysite.domain.net:3344 whatever I try to fix this behavior. Thing is that I own this server and there e… (read more)

FF keeps replacing

http://mysite.domain.net:3344 with httpS://mysite.domain.net:3344

whatever I try to fix this behavior. Thing is that I own this server and there ever was't any SSL implemented. I mean this - never.

Other browsers (Chromium, Chrome, Opera) don't take such a forcing action, website opens like a charm. Why FF thinks it knows better which URL I really want to open?

I already googled _a lot_ in order to find solution, but no one worked.

Setup: Debian 11 Mate no proxy and no separate "internet security" stuff on laptop (other browsers with default settings confirm that) FF 102.11.0 ESR 64 no addons (all switched off)

already tried: browser.urlbar.autoFill false browser.cache.check_doc_frequency 1 network.stricttransportsecurity.preloadlist false browser.fixup.fallback-to-https false dom.security.https_first false

What else I could do to stop this madness? Thank you in advance for any help

Asked by Godyay 1 year ago

Answered by Godyay 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Graphical artifacts after the recent Firefox update

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout b… (read more)

It worked nicely for many years, until today. I installed Supraland from Steam, played for a couple of hours, and suddenly my Youtube page went glitchy - not the layout but minor elements were getting scrambled, especially text. I'll attach a couple of pictures to show it. In fact, all pages glitch if their content changes even a little. As of typing now, I see the glitches, with a word or another getting butchered. Gifs and videos are full of that.

Windows 10, the current update, Radeon RX 580, the recommended AMD drivers installed (and reinstalled again and again, 23.11.1)

I think I did pretty much everything with Firefox. Disabling hardware acceleration fixes it (but then of course the browser goes slow). Games work fine, including Talos Principle 2 which is intense enough. The clean install, reinstall and all that. I'm writing from the beta stable build now. I've tried to regress to the previous versions too.

It strictly coincides with the game installation but I have no close backups - who knew that some game might just do that. Then, of course, I tried to uninstall it too.

Thoughts?

Asked by clancyrus 6 months ago

Answered by zeroknight 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Extensions gone after update

Firefox updated yestarday. I see these changes: extension are gone, theme settings were switched from Dark to Light, "Startup -> Open previous windows and tabs" option… (read more)

Firefox updated yestarday. I see these changes: extension are gone, theme settings were switched from Dark to Light, "Startup -> Open previous windows and tabs" option went from checked to unchecked. These things are still fine: bookmarks, saved passwords and history. Tried reverting to older Firefox version, but it didn't help so I installed the new one again. I then checked profiles in AppData folder and I see three of them. The problematic one I just described, the one that was automatically created when I tried to downgrade to previous Firefox version and the one which only contains empty "parent.lock" file. There is nothing useful in "Extensions" folders (first profile has addblock extension file which I just installed, second profile has langpack extension file). I don't particularly care about which specific extensions I used since I can just reinstall them when I need them again, but one of those extensions contained custom written scripts which were running on specific sites to help me with my work. Those scripts are what I really want to recover.

Asked by person123555 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox closes immediately after opening it

Hello! I recently got a new PC, and every time I open up Firefox it instantly closes. I have tried downloading it on the Microsoft Store, it seems to work fine for 5 min… (read more)

Hello!

I recently got a new PC, and every time I open up Firefox it instantly closes. I have tried downloading it on the Microsoft Store, it seems to work fine for 5 minutes and then it happens again.

Asked by chillestyt 1 year ago

Answered by chillestyt 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Garbled font issue not solved with other solutions

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference). I already checked the preference setting for allowing we… (read more)

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference).

I already checked the preference setting for allowing websites to select their own fonts. The issue also persists in Troubleshooting mode. I have also used the "Inspect element" tool when this has occurred, also to no avail. I imagine at this point the only real solution is to delete and reinstall Firefox, but I'd love to hear if someone has another solution! Thanks!

Note that text in bold / italics often shows up just fine. I can also copy-paste any of this text and it displays correctly.

Asked by Mitchell Campbell 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox tabs crash more and more often, meanwhile unusable - even in save mode

Since a week or two my Firefox tabs are crashing more and more often. At work on MacBook and at home on PC. Deleting the cache and cookies and even starting in Safe Mode… (read more)

Since a week or two my Firefox tabs are crashing more and more often. At work on MacBook and at home on PC.

Deleting the cache and cookies and even starting in Safe Mode are not helping - in fact while writing this very message had 5 crashes meanwhile!

Don't know if you can access the crash report: https://crash-stats.mozilla.org/report/index/4cd570db-d90d-4fcb-aee6-0a1660230818

Asked by spieltmit 11 months ago

Answered by spieltmit 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Some icons not displayed on Firefox but do display on other browsers

For several days now, when using Firefox I no longer get the < > and ? search icons - but other browsers display as usual. I have searched settings and can not… (read more)

For several days now, when using Firefox I no longer get the < > and ? search icons - but other browsers display as usual. I have searched settings and can not fine anything that helps. I searched Google and found old reports of the same exact problem but the options that fixed the problem - but the settings used are no longer found in Firefox.

Firefox, Brave, and Chrome

Please Help !

Thanks, Hank

Asked by K4HM - Hank 1 year ago

Answered by K4HM - Hank 1 year ago

  • Solved
  • Archived

No review checker on one of my accounts

I have a work and personal profile. On my work profile, when I go to amazon, I see the pricetag icon in the URL bar and it works as expected. However, on my personal prof… (read more)

I have a work and personal profile. On my work profile, when I go to amazon, I see the pricetag icon in the URL bar and it works as expected. However, on my personal profile, it's not showing up at all; no icon, no prompt, it's like it doesn't exist for that profile. I've restarted both profiles, and it still isn't showing up.

I'd prefer to do my shopping on my personal profile, and not my work profile. Any ideas why it's not working on one?

Asked by PhaedraFlux 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Script appears to be not working on some sites

Some of the scripts are not loading or working properly, like clicking boxes and notifications on some sites. Most recently this happened on the New Statesman website, I … (read more)

Some of the scripts are not loading or working properly, like clicking boxes and notifications on some sites. Most recently this happened on the New Statesman website, I doubt they haven't optimized their site for Firefox. Previously I encountered this on Gerogetown University's Management System platform, which according to IT should be fine with Firefox. I removed all the extensions, cleared the cache and cookies, tried troubleshooting mode, even reinstalled Firefox to no avail. I accept all cookies. Settings are default. The issue is specific to Firefox, Edge works fine. Please help, I don't want to migrate back to Edge.

Asked by G. Scheiring 11 months ago

Answered by zeroknight 11 months ago

  • Solved
  • Archived

The mouse-left click button does not work since last two updates

The mouse-left click button does not work since last two updates! The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs,… (read more)

The mouse-left click button does not work since last two updates!

The link is OK, floating menu with right click can open it in new tab, but left-click on buttons, divs, links is dead for a while

Something was changed in Firefox in the wrong direction.

Please help

Asked by mesasartworks 1 year ago

Answered by mesasartworks 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Problems Playing Media

I've been unable to play twitter videos at all. For videos and audio posts on other sites, there's usually a delay for a couple seconds before it plays. I disabled all my… (read more)

I've been unable to play twitter videos at all. For videos and audio posts on other sites, there's usually a delay for a couple seconds before it plays. I disabled all my add-ons and it made no difference. If I try to play 2 different things at once, both of them will chug if play at all.

Does anyone know what the cause might be? I tested videos and audio in another browser and they work fine.

Asked by Chen 1 year ago

Answered by Chen 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Online forms don't appear in Firefox

Online forms don't appear in Firefox (Windows 10 PC), but do appear correctly using Edge or Chrome. This has been happening for quite some time. I have o switch to Edge o… (read more)

Online forms don't appear in Firefox (Windows 10 PC), but do appear correctly using Edge or Chrome. This has been happening for quite some time. I have o switch to Edge or Chrome to see the fields to fill in on online forms.

Asked by mwrr 6 months ago

Answered by cor-el 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Pasting does not work in Whatsapp Web on FF

Since a few days, it is not possible to copy-and-paste any external text or content into the text field of WhatApp Web on Firefox. It works fine on Chrome. Also text m… (read more)

Since a few days, it is not possible to copy-and-paste any external text or content into the text field of WhatApp Web on Firefox. It works fine on Chrome. Also text manually copied from a previous WA message can be pasted.

We tried on other PCs with Firefox and Chrome, same situation. So it seems to be a problem of Firefox latest version.

Asked by PRODEC Consultores 11 months ago

Answered by PRODEC Consultores 11 months ago

  • Solved
  • Archived

1 Site will not load and having trouble fixing it. All others work

I have followed the fixes. It will work after I "Refresh Firefox" but goes back to not working again. Should I reinstall Firefox? How do I add this site to the excepti… (read more)

I have followed the fixes. It will work after I "Refresh Firefox" but goes back to not working again. Should I reinstall Firefox? How do I add this site to the exceptions? Thank you


Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.cdc.gov.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Asked by cjr50 1 year ago

Answered by cjr50 1 year ago

  • Solved
  • Archived

after updating to 100.0, forefox "Loses" connection.

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the star… (read more)

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the startup cache, to get back online, only for it to happen again... and again, and again, and again! Didnt have this issue with the previous update. PLEASE HELP! and please keep the answers simple, im not well versed in programming language

Asked by thegearworks 2 years ago

Answered by thegearworks 2 years ago

  • Solved
  • Archived

System crash when playing amazon video with Firefox

Hello ;-) If i try to watch amazon prime video, Firefox crashes the whole system (no further action possible). Taskmanager does nothing, CPU is on 100%. Badly there… (read more)

Hello ;-)

If i try to watch amazon prime video, Firefox crashes the whole system (no further action possible). Taskmanager does nothing, CPU is on 100%. Badly there is no crash report or Firefox log - maybe because the whole system is freezing completely. Widevine has been loaded correctly.

I tried Opera and there is no problem. I tried also 4 several PCs - always the same. Firefox crashes the whole system, Opera is working without problems. I didn´t try Edge or Chrome - i didn´t want to "rubbish" my system ;-)

Sure, i could use Opera, but ... my favorite is Firefox for all the years ;-) The failure appears with version 1.11 - earlier versions had no problem. I´ve only installed privacy badger and no other plugin or extension. Also DRM and widevine is activated. Reinstalling (after registry and install cleanup) didn´t solve the problem. And, yes, i have all recent updates on Windows 10, graphic card driver and Firefox.

The support of Amazon: "no idea" ;-(

Any suggestions ? ;-)

Best regards

Asked by syncopic 1 year ago

Answered by syncopic 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes on open after 1-2 seconds. Can open in troubleshoot mode. OSX.

Here's two of the most recent IDs. bp-c5abd077-4bfa-4dbb-bafc-3cbc40231102 bp-26752e4f-b3f6-436d-9eb3-554200231102 Edit: I have since tried the "Refresh Firefox" featur… (read more)

Here's two of the most recent IDs.

bp-c5abd077-4bfa-4dbb-bafc-3cbc40231102 bp-26752e4f-b3f6-436d-9eb3-554200231102

Edit: I have since tried the "Refresh Firefox" feature, which deletes all extensions, and still have the same problem. I have also turned off hardware acceleration, same results.

Asked by nathankucera 8 months ago

Answered by zeroknight 8 months ago

  • Locked
  • Archived

how to remove a file that "contains a virus or malware" from notifications 2

Every time I run browser it messages me that downloaded file contains a virus or malware, even I deleted the file long time ago. I tried Ctrl+J "Remove from history", "Cl… (read more)

Every time I run browser it messages me that downloaded file contains a virus or malware, even I deleted the file long time ago. I tried Ctrl+J "Remove from history", "Clear downloads" and Organize/Delete that entry - Nothing helps. Its deleting, but when I run Firefox its appears again and again. This bug is terrible annoying, please fix it.

Asked by alexbel787 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago