Showing questions tagged: Show all questions

title bar checkbox dissapeared

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now? there isnt a checkbox that used to be in customize could anyone help … (read more)

i updated firefox and my titlebar appeared (ive previously had no titlebar) how to i remove it now?

there isnt a checkbox that used to be in customize

could anyone help me remove the titlebar? im on Linux

Asked by mcdnvs 5 days ago

Last reply by mcdnvs 1 day ago

Search queries form address bar being cut off

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point. Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" i… (read more)

Often when I do a search from the address bar, the search query is cut off at some point.

Say I want to search for "tofu quiche recipe", so I write "tofu quiche recipe" in the address bar and press Enter. This will often cause Firefox to search for "tofu quiche reci" or just "tofu qui". Even if the entered query, "tofu quiche recipe", is displayed in the address bar itself, it seems that the primary option in the drop down will have a certain delay in updating and say "tofu qui — Search with DuckDuckGo", and thus when Enter is pressed, Firefox will drop the last part of the query.

The issue doesn't happen when searching from the new tab page or directly from a search engine site, only from the address bar.

Asked by hjek 5 days ago

Last reply by hjek 5 days ago

Weird font rendering issues on some websites

Hi everyone, There seems to be a some kind of issue when it comes to rendering Vietnamese characters on Google Translate. Vietnamese characters look weird when it comes t… (read more)

Hi everyone,

There seems to be a some kind of issue when it comes to rendering Vietnamese characters on Google Translate. Vietnamese characters look weird when it comes to diacritical marks, when I inspect the text there is Arial out of nowhere.

I tried clearing the cache and start Firefox in safe mode but both didn't work. I also tried to re-install Roboto font on my machine, but that didn't work either. This problem appeared in both Linux and Windows 10.

It looks normal on Chrome and other Chromium-based browser, but not in Firefox.

In the image below, the one on left is Firefox, the one on the right is Chrome.

Anyone have any idea how to resolve or further investigate this problem?

Thank you in advance.

Asked by Nguyễn Phúc Khang 6 days ago

Last reply by Nguyễn Phúc Khang 6 days ago