Accees Denied: You don't have permission to access "http://xxxxxxxxxxxxxx.jsp" on this server. Reference #18.8c00c045.1613833815.188db1ca

I'm getting this error message on a site I have visited for 10 years without a problem. Last week this error message came up. Its for a financial website. I have been … (read more)

I'm getting this error message on a site I have visited for 10 years without a problem. Last week this error message came up. Its for a financial website. I have been able to reach the same website through Safari and Opera so its a Firefox issue.

Access Denied You don't have permission to access "http://xxxxxxxxxxxxxx.jsp" on this server. Reference #18.8c00c045.1613833815.188db1ca

Asked by Jimceez 5 days ago

Last reply by Jimceez 23 hours ago

can't open websites or login

I've tried to follow all of the suggestions as to fixing why Firefox won't open websites or login - none fixed the issue. Thanks for any suggestions Dianne … (read more)

I've tried to follow all of the suggestions as to fixing why Firefox won't open websites or login - none fixed the issue.

Thanks for any suggestions Dianne

Asked by hartwickpmrltd 4 days ago

Last reply by hartwickpmrltd 4 days ago

How do I figure out why Content tracking is blocking my site?

We have a site that for some reason just started getting blocked by FireFox's Tracking content setting in private browsing mode. We have a Production build that still wor… (read more)

We have a site that for some reason just started getting blocked by FireFox's Tracking content setting in private browsing mode. We have a Production build that still works but our QA build does not. For the life of my I can't figure out what changed that would have triggered Tracking content to start blocking the site. Basically the site will load but we only get a blank page.

Is there any way to debug what exactly the Tracking content filter is blocking?

Asked by sam.redmond 2 days ago

Last reply by sam.redmond 2 days ago

restore firefox session

Windows did an update and closed my Firefox session. When it came back up, I did not look at it, and it did not restore my previous session. Windows did another update an… (read more)

Windows did an update and closed my Firefox session. When it came back up, I did not look at it, and it did not restore my previous session. Windows did another update and now when I try to restore the previous session, it just takes me back to a single tab.

How can I restore my previous session? I need those windows desperately!

Asked by megus 5 days ago

Last reply by megus 5 days ago

AntiPwny shows FF process as infected by meterpreter.

By running an AntiPwny scan, the only process in the system that shows suspicious activity is FF. So i reinstalled FF with all addons disabled, the only addon i installed… (read more)

By running an AntiPwny scan, the only process in the system that shows suspicious activity is FF. So i reinstalled FF with all addons disabled, the only addon i installed on top is LastPass. Ran the scan again, and the same thing happens.

Asked by xxxxx111111 6 days ago

Last reply by xxxxx111111 6 days ago

Annual survey that seems to come from Firefox with chance for prizes

Today, and before, about a year ago, I suddenly got a Firefox screen show up identifying itself as an annual survey. Confetti pouring down the screen.... The incentive wa… (read more)

Today, and before, about a year ago, I suddenly got a Firefox screen show up identifying itself as an annual survey. Confetti pouring down the screen.... The incentive was a *chance* to get a prize. So I proceeded cautiously and answered a few questions that seemed legit. Then, I won a prize... A Samsung Galaxy said to be valued at $1100 for $1. I was not on a page at https://easemastereight-15.life/.... Even more cautiously and suspicious moved forward using the click here, and it redirected to a different site, where of course they wanted a credit card to pay for the $1. At this point I bailed, especially because I was offered the same deal a year ago. What I want to do now is to alert Mozilla about this, and after a lot of searching, this form was the only way I could find. If anyone knows how to route this to the people who should investigate this, please do it. Meanwhile we should all remember that if it looks too good to be true, it almost certainly is.

Asked by clobban 6 days ago

Last reply by clobban 6 days ago

IKEA website transitioned from flash based planning tools to an add-on tool it was working fine but now blank on Firefox Browser

https://www.ikea.com/addon-app/storageone/pax/web/latest/?range=pax&uiPlatform=web&locale=en-US#/planner It loads all the tools but the actual planning screen is … (read more)

https://www.ikea.com/addon-app/storageone/pax/web/latest/?range=pax&uiPlatform=web&locale=en-US#/planner

It loads all the tools but the actual planning screen is blank. Used to work trying to see if it's being blocked for security reasons.

Tried refreshing my browser and trouble shooting but no luck.

Asked by matthew.scott.jenkins 4 days ago

Last reply by matthew.scott.jenkins 4 days ago

Bookmark Toolbar drops down everytime I bookmark a site

Its really annoying can someone please tell me what I have to do so when i bookmark a site again it does not drop down the bookmark toolbar I sent an image showing the bo… (read more)

Its really annoying can someone please tell me what I have to do so when i bookmark a site again it does not drop down the bookmark toolbar

I sent an image showing the bookmark toolbar which appears every time i book mark a site i circled each bookmark in the tool bar with red, I circled the bookmark window purple all i want to appear is the bookmark windows asking me where would i like to store this bookmark i do not want the bookmark toolbar appearing every time i bookmark a site

it is very annoying please help!

Asked by thespiankyle550086 6 days ago

Last reply by thespiankyle550086 6 days ago

Second Window with same URL is going to background

behavior since 86.0 64Bit My website chat opens a second Firefox Window on PM Chat. When sending a message in PM Window the PM Window is going to Background if the same U… (read more)

behavior since 86.0 64Bit My website chat opens a second Firefox Window on PM Chat. When sending a message in PM Window the PM Window is going to Background if the same URL is shown in the Main Window. In case the Main Window shows another URL the second Window stays in Foreground. Greets Martin

Asked by maxmobil 6 days ago

Last reply by maxmobil 6 days ago

Blank screen

I had to reset my windows 10 computer and now when I downloaded FireFox I et nothin but a blank page when I open it ? It doesn't matter what website I try it's just a bla… (read more)

I had to reset my windows 10 computer and now when I downloaded FireFox I et nothin but a blank page when I open it ? It doesn't matter what website I try it's just a blank page ! I have tried refreshing it and it will not restart but when I click on it to restart it saying that it's already running. Sure enough I open task manager and it's running. If I stop it there it just does the same when restarted. Like ground hog day !

Asked by Mustangman 5 days ago

Last reply by Mustangman 5 days ago

Firefox hangs/freezes after 85 update.

Hi everyone, After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of fire… (read more)

Hi everyone,

After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of firefox (not a url link but a download attachment link in gmail or a print link). I've also had it happen with placing links from the search bar to the bookmark bar, and just recently opening up the 'show all bookmarks' window.

It'll hang, i won't be able to click anything, and then it'll give me the 'close window' screen. It's never fully crashed and given me an error message. I start up firefox again, restore the session and everything is back to where it was.

I've tried refreshing. I've tried creating a new profile. I've tried uninstalling and downloading 85 direct from mozilla. Nothing seems to be working. I'm going to see how it does for a bit in safe mode, but all the add-ons I have I've had way before the 85 update and all of them are recommended by mozilla.

I'm all ears (eyes?) for solutions!

Asked by info4851 4 days ago

Last reply by info4851 21 minutes ago

Firefox Download or Browser

Hello Everyone! I am facing an issue downloading this Firefox https://apksharp.com/youcam-makeup-apk-magic-selfie-camera-latest-version-2021/ app for my browser. The issu… (read more)

Hello Everyone! I am facing an issue downloading this Firefox https://apksharp.com/youcam-makeup-apk-magic-selfie-camera-latest-version-2021/ app for my browser. The issue seems to get a location rejection. Can you help me please? Thank you

Asked by shabanabsra98 6 days ago

Last reply by shabanabsra98 6 days ago

Firefox on Ubuntu unloads graphics, shuts down

Hello, This issue seems somewhat unique. Using Firefox on 85.0.1 64-bit (but existed for a while) on Ubuntu 20. My laptop is a dell Inspiron with an nvidia GeForce MX250 … (read more)

Hello,

This issue seems somewhat unique. Using Firefox on 85.0.1 64-bit (but existed for a while) on Ubuntu 20. My laptop is a dell Inspiron with an nvidia GeForce MX250 and driver version 450.102.04 (but, again, this problem existed on earlier drivers). I dual boot Windows 10 on this laptop and use firefox there, but do not have any issues there.

Sometimes Firefox will just start unloading pieces of the web page. It's not that the tab is crashing, the parts just start visibly disappearing, and I can see other applications or my wallpaper behind it. When a youtube video is playing, the sound will keep going (without issue) even after the video stops and eventually disappears. I can reproduce this problem by having a youtube video playing in a tab, closing my laptop to idle it, and reopening it and logging back in. Doing so ensures this issue happens immediately, but the issue will still occur at other times, with or without a youtube video playing (that's just what I use to test the issue as per my example given).

Going through existing articles, I followed the steps in this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1275189 since my issue seemed similar to theirs. Restarting Firefox in safe mode did indeed stop the issue! Then, I followed the steps to diagnose if it was an extension or hardware acceleration. (I use the default theme so that's not the issue.)

Disabling hardware acceleration didn't solve the problem. Okay, maybe it's not that, I'll turn off the (only) extension I have... And that didn't work either. I turned off hardware acceleration and my extensions, and the issue is still being produced.

So, I'm trying to understand, if safe mode only deactivates extensions, themes and hardware acceleration, why does the issue go away in safe mode but persist in normal mode with all extensions and hardware acceleration turned off on the default theme?

Attached are images of the "unloading" issue. Any help would be appreciated.

Asked by cerny.7687 5 days ago

Last reply by cerny.7687 4 days ago

Bookmarks

In Firefox When a bookmark is deleted from recently bookmarked, it deletes the bookmark for the bookmark toolbar. How can I stop this from happening? Thank You … (read more)

In Firefox When a bookmark is deleted from recently bookmarked, it deletes the bookmark for the bookmark toolbar. How can I stop this from happening?

Thank You

Asked by woody12 3 days ago

Last reply by woody12 2 days ago

Images not displaying in Firefox in new version of website

Hello. Sorry to disturb you. My name is Dominic Simpson. I am contacting here because I am redesigning my website, and in the process have found that there are problems w… (read more)

Hello. Sorry to disturb you.

My name is Dominic Simpson. I am contacting here because I am redesigning my website, and in the process have found that there are problems with Firefox. Specifically, I am upgrading the Photography section of my website, which currently looks like this: http://www.dominicsimpson.co.uk/photography.html

My upgrading includes employing Bootstrap frameworks to make the images scale gracefully, while within a responsive container that already exists. In addition, when the user mouses over an image, the image transforms nicely with descriptive text over a blue colour, rather than what is there at the moment, where the user has to click on the image to have a larger one come up in a separate window with a description watermarked in it.

I am finding that Firefox is not displaying the images in this new work-in-progress. This is despite the fact that: 1. I have upgraded to the latest version of Firefox, and have deleted extensions, cookies and cache, as well as checking settings in the Configuration page of Firefox 2. Other web browsers, such as Google Chrome, Microsoft Edge, and Opera, have had no problems displaying the images

You can see the new code here on GitHub, together with the CSS: https://github.com/DominicSimpson/photography

The photography section of the CSS is on line 1951 onwards (it’s a huge file).

Is there some kind of code that I can add to the CSS that would make the images appear in Firefox? Look forward to hearing from you, and thanks for reading.


Kind regards

Dominic

[Personal information removed by moderator. Please read Mozilla Support rules and guidelines, thanks.]

Asked by db_simpson 3 days ago

Last reply by db_simpson 1 day ago

Some Youtube elements don't load when i'm logged in YT account

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, vi… (read more)

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, video progress seems not to work too.

Things i've already done: -turned off all extensions -reinstalled firefox browser

I explored html, and it looks like something blocks browser from putting some elements into code or whatever. The time label is called "ytd-thumbnail-overlay-time-status-renderer" and it's contained in "overlays" div. So when i'm logged out from YT, everything works fine, but when i'm logged in, this "overlays" div is empty.

Asked by benqbenq 2 days ago

Last reply by benqbenq 2 days ago