Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Accuweather forecast videos don't play, even after disabling Adblock, and Accuweather won't help with this issue

Example here; http://www.accuweather.com/en/us/daytona-beach-fl/32114/weather-forecast/328173 With Adblock disabled (on both accuweather and its videowall site) the preli… (read more)

Example here;

http://www.accuweather.com/en/us/daytona-beach-fl/32114/weather-forecast/328173

With Adblock disabled (on both accuweather and its videowall site) the preliminary ad will play but none of the videos after the ads would play. They will play using IE. I've written to them however they won't help.

Asked by dougjp 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Adobe firefox not working in Firefox 44 - works fine internet exp

I updated my video drivers, have the lastest flash plugin , disabled hardware acceleration in firefox , cant disable in flash because it crashes and you cant get to the s… (read more)

I updated my video drivers, have the lastest flash plugin , disabled hardware acceleration in firefox , cant disable in flash because it crashes and you cant get to the setting menu. Started firefox 44 in safe mode , same result. both html 5 and non html 5 videos work fine in explorer ( flash tests fine). html 5 works fine in firefox but NOT non-html 5 videos. Everything was fine with firefox 43.0.4 so I may have to back up to that version. Please let me know if there is anything else I can do

Asked by Bigboy65 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

where did my java and flash go to?

I currently use version 46.0.1and somethings are different in a good way but unless I am completely stupid and fail to see what use to be right under my nose, a survey si… (read more)

I currently use version 46.0.1and somethings are different in a good way but unless I am completely stupid and fail to see what use to be right under my nose, a survey site that uses the 'jwplayer' (? thats the logo it shows) and video in the format of mp4's dont, wont and cant play in firefox like they use to. I investigated and found I have no plugins to play video content. There is listed : ÖpenH264 ? and Primetime decryption modules, Adobe Acrobat and Shockwave. Thats it - thats all there is. Did I miss something or have you included the java inside firefox itself so we dont have to worry about updating it constantly? Could omeone tell me which rock I need to look under for it , or what is happening to it.

I have completely recovered my laptop several times since January and havent been paying much attention to whats up in the newsletters. So it is feasible I walked right past something important , I just dont know. HELP ME PRETTY PLEASE, BEFORE I GO COMPLETELY BATTY..........sigh  :(

Asked by Uptown22 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

All YouTube videos fail after 23 minutes 18 seconds using Firefox. No problem playing videos with Google Chrome.

YouTube HTML5 videos fail after 23 minutes 18 seconds. The audio becomes croaky and intermittent and the video freezes. I have to click somewhere on the video timeline fo… (read more)

YouTube HTML5 videos fail after 23 minutes 18 seconds. The audio becomes croaky and intermittent and the video freezes. I have to click somewhere on the video timeline for video & audio to resume. The video quality doesn't appear to be a factor because videos at 240p, 480p and 720p fail at the same time (23 mins 18 secs).

I disabled all add-ons and still had the problem.

I did a fresh install of Firefox and—before installing any add-ons—tested YouTube videos and got the same issue.

I've experimented with the "Override automatic cache management" box being unticked then ticked (with cache limit set to 200MB, then 400MB).

I don't experience this YouTube playback problem with Google Chrome (using Windows XP).

Asked by jeremygex 4 years ago

Answered by jeremygex 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Why do I get "Setup timeout error: setup took longer than 30 seconds to complete" when trying to view the National Zoo panda cam?

I used to be able to watch the National Zoo panda cam for years - https://nationalzoo.si.edu/webcams/panda-cam. About April it stopped working. It worked for 2 days ear… (read more)

I used to be able to watch the National Zoo panda cam for years - https://nationalzoo.si.edu/webcams/panda-cam. About April it stopped working. It worked for 2 days earlier this week (8/23-24/17) until I installed the latest Firefox update. Why can't I see the cams any longer on this website. I get this error on many websites; videos won't load or won't play. This same error also stops videos on the CNN.com website, which is actually appreciated. I did try turning off the IPv6 - that did nothing for me with this problem.

I am running Windows 7, my computer is within 4 years old, no problems seeing the other panda cam pages from the San Diego Zoo or Zoo Atlanta.

It seems this site is unable to upload my screenshot of the page and error message. Bummer!

THANK YOU for all your help!

Asked by noel_arwine2017 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

disable built in flash blocker

I hate the new built in flash blocker, too much trouble to allow and disallow for certain sites and NO way to just allow for parts of a site. Is there a way to disable it… (read more)

I hate the new built in flash blocker, too much trouble to allow and disallow for certain sites and NO way to just allow for parts of a site.

Is there a way to disable it entirely? And, hopefully, allow the good old flashblock add-on that worked FLAWLESSLY to work again?

I don't understand why developers make changes that violate the old saying "If it ain't broke, don't fix it.".

Asked by rwernst150716 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox asks me what to do with a login.do when logging in to Adobe.com.au.

Hi, When I try to login to adobe.com.au, I get a dialog box asking me what to do with a login.do file. I do not have this problem on any other website I login to, and I… (read more)

Hi,

When I try to login to adobe.com.au, I get a dialog box asking me what to do with a login.do file. I do not have this problem on any other website I login to, and I can login to the site using IE or Chrome. It worked some weeks back but I am not sure what version of FF that was or what Windows 7 level it was before any Win7 updates. Adobe tells me it is a FF problem but I am not so sure.

TIA

Steve

Asked by OzSteveC 4 years ago

Answered by guigs 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 43.0b1 cant play videos anymore

Since updating firefox I noticed that it started to have issues with playing videos. First I noticed that the videos that I think aren't vp9 stopped playing on youtube. f… (read more)

Since updating firefox I noticed that it started to have issues with playing videos.

First I noticed that the videos that I think aren't vp9 stopped playing on youtube. first I started blamed google for this but noticed that videos on NBA.com and ESPN stopped playing as well so it must be something wrong with Firefox.

one more thing I don't have flash installed

So can this issue be fixed ??

Asked by Levan7 4 years ago

Answered by Levan7 4 years ago

  • Solved
  • Archived

video playback firefox ubuntu

Video playback is not working on firefox from firefox 42 to 43.09b3 ubuntu 15.10. Updated gstreamer 0.10 and 1.0 all packages and videos on facebook and older videos on y… (read more)

Video playback is not working on firefox from firefox 42 to 43.09b3 ubuntu 15.10. Updated gstreamer 0.10 and 1.0 all packages and videos on facebook and older videos on youtube still not playing. Installed VLC plugin and yet no video. Used to play on ubuntu 15.04 without flash. Any help?

Asked by brogoti 4 years ago

Answered by brogoti 4 years ago

  • Solved
  • Archived

what's going on here ?

crashes Submitted ....all occuring one after the other. FF is very slow after refreshing and all add-on's and extra's are off. No malware detect etc. Notebook is ACER ES… (read more)

crashes Submitted ....all occuring one after the other. FF is very slow after refreshing and all add-on's and extra's are off. No malware detect etc. Notebook is ACER ES1-731 (yes, I know it's a slow one) but.......What's going on here ? I notice in the browser troubleshooting record "important modified preferences" that java script is still "true"....why is this so when I've changed on the addon manager to "ask to activate" ? ....Is there a sneak file always putting it on default "true"..it seems so.

78da85ca-3a3a-4b1a-921b-55af78ed30e4 13/11/2015 09:20 c300615d-c1f5-46ed-82eb-d00f4f14dc91 13/11/2015 07:56 bp-bc329bf8-0712-4fe9-8782-15f712151112 12/11/2015 08:53 bp-47e5d337-a8ff-4017-a023-616722151112 12/11/2015 08:53

Asked by richwalters 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

YouTube.com (not the player) causes Firefox to become unresponsive

When I try to view a video on YouTube.com, the website takes longer than usual to load (and sometimes causes Firefox to become unresponsive. Embedded videos on other site… (read more)

When I try to view a video on YouTube.com, the website takes longer than usual to load (and sometimes causes Firefox to become unresponsive. Embedded videos on other sites (such as reddit.com) are immune to this problem somehow. On top of that, I found that the issue is only present when I am logged into my Google account.

Here are a few quick recordings I made:

https://gfycat.com/GloriousBriefCusimanse (Logged-in on YouTube.com) https://gfycat.com/NiftyRealisticBug (Logged-out on YouTube.com) https://gfycat.com/HandsomeSelfishGerenuk (random embedded video)

I've tried all of the basic refreshing, reinstalling, safe mode, etc., but nothing has worked (other than using another browser or being logged out of my Google account).

Asked by HmmmQuestionMark 4 years ago

Answered by HmmmQuestionMark 4 years ago

  • Solved
  • Archived

I can't get videos to run since the last FF update.

I upgraded to the latest FireFox and now I cannot run videos on websites. If I try to get a news video from AOL all I get is a white screen but no audio or video. I have … (read more)

I upgraded to the latest FireFox and now I cannot run videos on websites. If I try to get a news video from AOL all I get is a white screen but no audio or video. I have upgraded Jave and Adobe Flash with no results. This was working fine yesterday.

Asked by c303a 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

With Flash player always activated or ask to activate setting homepage will not load. With never activate homepage loads. Any ideas why this is happening? Thanx

This just started yesterday. I have flash player plugin version 20.0.0.306 installed. When I set it to "Never Activate" in Tool\addons my homepage loads fine when I open … (read more)

This just started yesterday. I have flash player plugin version 20.0.0.306 installed. When I set it to "Never Activate" in Tool\addons my homepage loads fine when I open Firefox. When i have it set to "Ask to activate" or "Always activate" my homepage will not load and i get a blank New Page. I reloaded firefox from scratch and reinstalled the flash player from the adobe update website. Kinda weird but I am wondering if this has been addressed or if anyone else it seeing this. i am running 64 bit version of FF on Windows 7 Pro. FF version is 44.0. Thank you !

Asked by yessongs1 4 years ago

Answered by FredMcD 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Flash content is not loading on Firefox 44 with Windows 10, how can I fix this?

I'm using Windows 10 x64 Build 14271 I have tried the following with no success: Refreshed Firefox, Uninstalled Flash, restarted PC, installed Flash, restarted PC, Launch… (read more)

I'm using Windows 10 x64 Build 14271

I have tried the following with no success: Refreshed Firefox, Uninstalled Flash, restarted PC, installed Flash, restarted PC, Launched Firefox, Restarted Firefox

I uninstalled Flash from Control PanelI even uninstalled Flash using: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

I have downloaded the latest version of Flash from: https://www.adobe.com/products/flashplayer/distribution3.html

I used the following Mozilla website to check that Flash is updated: https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/ which says that I have the latest version of Flash

However, when I use Adobe's website to check if I have Flash, it says I have version 20.0.0.306 (which is the latest version) but the yellow box that displays the success message with a green checkmark is empty and the Flash animation that should play if you have Flash doesn't play (it shows as a static image) https://helpx.adobe.com/flash-player.html

I think this may have something to do with me using the latest fast ring build of Windows 10 but I'm not sure if that is what's causing the issue.

Asked by guitarjorge24 4 years ago

Answered by guitarjorge24 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Why would after every update Firefox put me on Fire??? (version 46.1)

I tried so hard not to contact you guys because your answer will be, start in safe mode disable all plugins etc etc. After every update Firefox give trouble but this time… (read more)

I tried so hard not to contact you guys because your answer will be, start in safe mode disable all plugins etc etc.

After every update Firefox give trouble but this time it won't let me watch video on websites. After playing a video within minutes it get choppy and slow. My OS:windows vista, drivers, graphic card, video/audio codecs everything is up to date.

Usually I do not type hard words but sorry for that, if anyone got any solution please let me know.

Thank you

Asked by Ari94 4 years ago

Answered by jscher2000 4 years ago

  • Solved
  • Archived

JWPlayer 7.3.4 video fails to load on Firefox 46.0.1

I'm on Firefox 46.0.1. When I am reading an article (say on SFGate.com) that has a video powered by JWPlayer, I get an error message saying "Error loading plug-in: Plug-… (read more)

I'm on Firefox 46.0.1. When I am reading an article (say on SFGate.com) that has a video powered by JWPlayer, I get an error message saying "Error loading plug-in: Plug-in file not found http://ssl.p.jwpcdn.com/player/v/7.3.4/vast.swf." If I go to the same site/same video using Chrome, it works fine. Help.

Asked by oeldp 4 years ago

Answered by oeldp 4 years ago

  • Solved
  • Archived

how to show video on comedy central website - it's audio only.

i have firefox latest update, adobe shockwave latest, I've checked everything. I have a 64-bit windows 7 pro OS on a laptop. Comedy central videos just went to audio only… (read more)

i have firefox latest update, adobe shockwave latest, I've checked everything. I have a 64-bit windows 7 pro OS on a laptop. Comedy central videos just went to audio only last week. they have no contact I can get a response from. they always just tell me to switch the browser anyway. Does this problem originate in frefox? I have disabled the plugin adblocker plus so it can't be that. I can delete it entirely if you think it's doing something.

Asked by bernieb1 3 years ago

Answered by philipp 3 years ago

  • Solved
  • Archived

XP, Firefox 5.0, Adobe Flash 23.0.0.207, Facebook. Video will not play. Maybe Plugin-container failing? Recently started. Was working.

Running Windows XP sp2. Firefox 5.0 (latest), Adobe Flash Player 23.0.0.207 (latest). I completely removed and re-installed both Firefox and Flash Player since the p… (read more)

Running Windows XP sp2. Firefox 5.0 (latest), Adobe Flash Player 23.0.0.207 (latest). I completely removed and re-installed both Firefox and Flash Player since the problem started. I still have the problem.

On Facebook, I am no longer able to play the videos. It was working. I have had this problem before and was able to fix it by updating Flash Player, but that did not work this time. It appears that plugin-container is trying to start, but failing. There is not error message.

Can anyone help? Sincerely, Fred

Asked by hfred 3 years ago

Answered by James 3 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I get Flash Player out of Plugin-Container.exe?

Ever since the new update, thanks Mozilla, my problems with Plugin-Container have returned. By now you should take note that this application doesn't work for everyone a… (read more)

Ever since the new update, thanks Mozilla, my problems with Plugin-Container have returned. By now you should take note that this application doesn't work for everyone and that disabling it shouldn't be an Einstein project.

So now Flash Player is back inside the app and the following things happen: -Jittery effect in full screen, lack of V-Sync -Slow loading times -Tabs using flash acting rusty

Deleting the program and using the MOZ_DISABLE_OOP_PLUGINS method doesn't work. And also inside about:config I can't find anything. It hurts just to watch a 20 second video, let alone a 20-40 minute episode.

Edit: Another problem can be included in the list. From time to time I take screenshots from videos at full screen. Previously this would result in a very nice screenshot, no problems. Now I either get a black box or a screenshot as if I didn't enlarge the video to fullscreen.

Asked by TheForceCalledX 2 years ago

Answered by TheForceCalledX 2 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I unblock Youtube videos and videos in general?

I have uninstalled and reinstalled Adobe Flash and that didn't help. I think it must be a setting I'm missing in Firefox because I can view them using other browsers. My … (read more)

I have uninstalled and reinstalled Adobe Flash and that didn't help. I think it must be a setting I'm missing in Firefox because I can view them using other browsers. My settings for Shockwave are 'Always Activate" and the box for Enable Adobe Flash mode is unchecked. I can't watch Youtube, MSN or any other videos. It just shows a black box with a clickable "F" button but clicking it does nothing. I remember when Adobe became an issue, it was asking me to block or allow sites I visited but I don't think I clicked Block on any of them. I've tried everything short of un and reinstalling FF. Help please?

Asked by Spuds13 4 years ago

Answered by jscher2000 4 years ago