Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Buttons stopped working on BT Home Page

This morning I had trouble opening my Email from the BT Home page because the buttons don't work, FF Version 80.0.1, (64 bit)they work in Chrome and MS Edge, also in Fire… (read more)

This morning I had trouble opening my Email from the BT Home page because the buttons don't work, FF Version 80.0.1, (64 bit)they work in Chrome and MS Edge, also in FireFox on a laptop version 76.0.1 (32bit), the buttons in other websites are OK.

I have been in touch with BT and there engineer concluded that it is FireFox that is causing the problem!

Have any of you experienced any similar problems?

Thank you for you time.

Mike.

Asked by Mike 1 week ago

Answered by Mike 1 week ago

  • Solved

Sudden change in web site so can't access

I have used Firefox as my default in going to my medical portal. Suddenly, I am getting this message: Bad Request Your browser sent a request that this server could not… (read more)

I have used Firefox as my default in going to my medical portal. Suddenly, I am getting this message: Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit.

First started month ago, then it started working again, now it does not at all. My medical provider said it was the fault of Firefox, I cleared cache and cookies, still did not work. Was able to get it on chrome, unfortunately could not download my appointment to my Outlook calendar. Went to Edge, that works fine, does download to my Outlook. I should be happy, but I want my Firefox back, I don't care for Edge.

Asked by OldUser2015 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

When I try to download a .docx file or a .zip file Firefox pops up a blank new window for a second, and then does nothing. It downloads PDF files correctly.

I've tried refreshing and reinstalling Firefox, and deleting the handlers.json in Troubleshooting Information as instructed in the troubleshooting guide on this website. … (read more)

I've tried refreshing and reinstalling Firefox, and deleting the handlers.json in Troubleshooting Information as instructed in the troubleshooting guide on this website. All the add-ons I have installed are turned off.

Asked by lilimc412 1 week ago

Answered by lilimc412 1 week ago

  • Solved

Font Issue on Mozilla Desktop (Windows)

Hi, I am web developer on upwork. I am currently working on motorcycle helmet blog site. I created this website in WordPress and I am facing a font issue only on Mozilla … (read more)

Hi, I am web developer on upwork. I am currently working on motorcycle helmet blog site. I created this website in WordPress and I am facing a font issue only on Mozilla Desktop For Windows. So I am using a font family "Poppins" for headings and titles in the website. Google Chrome load the font perfectly on desktop and mobile on each page. But on Mozilla Desktop, on page https://bestmotorcyclehelmets.net/best-bluetooth-motorcycle-helmets/ It does not load the font. Sometimes it loads the font. On mobile version it is working perfectly. I tried re-installing the browser but for first few tries it shows the font than again same problem. I need to make sure this website works fine on each browser so Kindly help me about this. Thank you for your time.

Asked by Ahaan Singh 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Major Lag switching between windows on Ubuntu (New issue that appeared after updating to FF 80)

Firefox has been severely lagging--specifically when switching between windows. For example, I could have one window running nice and fast, but then when I switch to anot… (read more)

Firefox has been severely lagging--specifically when switching between windows. For example, I could have one window running nice and fast, but then when I switch to another Firefox window, it is unresponsive for up to 10 seconds. That means no opening tabs, no scrolling, no loading pages, until it becomes responsive again. And this happens just about every time I switch from one Firefox window to another. It's a big problem because multiple windows are an inherent part of my workflow, so I can't wait 10 seconds every time I have to do something in another window.

Here's a very important piece of information: The problem does not happen in Safe Mode. However, Safe Mode is the only way to fix it. I've tried disabling hardware acceleration, disabling all extensions, refreshing FF (creating a new profile), reinstalling it, and the problem always comes back whenever I'm not in safe mode.

I've spent a lot of time on my own trying to solve this, with no luck. Of course, I'd be happy to post any troubleshooting information you may need to help me. Thank you!

Asked by ben.t21 1 week ago

Answered by ben.t21 1 week ago

  • Solved

Yellow Banner of Death

how can I permanently delete the code that is creating the 'Yellow Banner of Death' that kills my laptop? Thank You Very Much Jim Fitch Winter Park, FL … (read more)

how can I permanently delete the code that is creating the 'Yellow Banner of Death' that kills my laptop?

Thank You Very Much

Jim Fitch Winter Park, FL

Asked by Jim Fitch 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved
  • Archived

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (read more)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Asked by yumiifmb 6 months ago

Answered by user1321319 6 months ago

  • Solved

Browser Crash

I wanted to reset my computer so I saved my profile, reset my machine and then installed Firefox. I copied my 'old' profile to my new profile. Initially, this worked and … (read more)

I wanted to reset my computer so I saved my profile, reset my machine and then installed Firefox. I copied my 'old' profile to my new profile. Initially, this worked and my browser (with bookmarks, settings, etc) was working as it was before the reset. I restarted my machine and now I get this error when I try to open Firefox:

<toolbarbutton --------------^="" <="" class="close-icon" id="UITourTooltipClose" p=""></toolbarbutton>

In addition, a folder was automatically created on my Desktop called 'Old Firefox Data'.

What should I do next? I still have my 'old' profile info on my USB. Should I uninstall Firefox and start over?

Thanks in advance, LB

Asked by Liz 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Repairing Firefox files: Firefox files are corrupted and I can't get the program to un- or reinstall

During a recent restart, my Firefox icon turned into a broken icon, and Firefox itself wouldn't start up. It wouldn't respond to any input, for that matter. I also tried … (read more)

During a recent restart, my Firefox icon turned into a broken icon, and Firefox itself wouldn't start up. It wouldn't respond to any input, for that matter. I also tried refreshing it, as the program suggested before I deinstalled, but that also didn't do anything. After a succesfull first de- and reinstallation, Firefox still didn't open or respond to anything. I went to look in the program files, and found the Firefox files map damaged and, from the looks of it, as broken as the old version I had. I wanted to deinstall again, but this time, I simply couldn't. The system won't let me deinstall as long as I don't "reboot to complete a previous update". Problem is, there is no update. Nothing happens when I reboot, and I am thus effectively stuck in a loop where Firefox is literally unuseable. Does anyone know how to restore or at least work with damaged files so I can delete them and install a fresh version or something?

Asked by frcoldsinnoh 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

netflix website works in safemode, not in normal mode

Greetings, up until Sep 8th, I had no issues at all viewing netflix via firefox. suddenly, streams won't play, they get stuck, I've even encountered a video published in … (read more)

Greetings,

up until Sep 8th, I had no issues at all viewing netflix via firefox. suddenly, streams won't play, they get stuck, I've even encountered a video published in facebook that had it's audio distorted. but if I boot firefox in safe mode, everything works allright. firefox wasn't upgraded, I'm using firefox 80.0.1 on linux. I have noticed that flash was upgraded on Sep 9th but I would expect the same behavior to persists no matter if it is in normal mode or safe mode.

any ideas what can cause this?

Asked by daggs 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy open.

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is… (read more)

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy running.

Asked by krich377 2 weeks ago

Answered by jscher2000 2 weeks ago

  • Solved

mozilla crash, won't open

Hello! I was using Firefox and opened a secure skype link which lead to my computer crashing. Upon restarting my computer, the following message appears anytime I attempt… (read more)

Hello! I was using Firefox and opened a secure skype link which lead to my computer crashing. Upon restarting my computer, the following message appears anytime I attempt to open Mozilla. I also "refreshed" Mozilla when I started the process of uninstalling. I did not end up uninstalling.

"XML Parsing Error: undefined entity
Location: chrome://browser/content/browser.xhtml
Line Number 732, Column 15:
              <toolbarbutton id="UITourTooltipClose" class="close-icon"
--------------^"

I'm not sure how to proceed. Currently using Chrome. Thank you!

Asked by Ram Sinha 2 weeks ago

Answered by FredMcD 2 weeks ago

  • Solved

eBay pages not loading properly.

Can someone help me with correcting this link(s) to eBay? I've gotten this page for the last week and on all of the searches that I've saved for eBay. I've rebooted my co… (read more)

Can someone help me with correcting this link(s) to eBay? I've gotten this page for the last week and on all of the searches that I've saved for eBay. I've rebooted my computer several times to no avail and, of course, it's impossible to contact a live person there. Here's what showing up for all of my links to eBay:

Asked by rountree48 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Widevine Error on Developer Edition

Hi, when I try to watch a video on Prime Video I get error saying that the plugin crashed. I asked a similar question on Reddit here and now I’m quite sure that the plugi… (read more)

Hi, when I try to watch a video on Prime Video I get error saying that the plugin crashed.

I asked a similar question on Reddit here and now I’m quite sure that the plugin is the Widevine plugin.

I tried everything I’ve been suggested but still I can’t solve this issue.

Does anyone have any other tips? Thanks

Asked by Alessandro 3 months ago

Answered by Alessandro 2 weeks ago

  • Solved

Firefox glitching images

Recently, I am seeing some images glitching when browsing in Firefox. For example, when I try to use Figma, images in my canvas glitch. I attached a screenshot as example… (read more)

Recently, I am seeing some images glitching when browsing in Firefox. For example, when I try to use Figma, images in my canvas glitch. I attached a screenshot as example.

Glad if anyone can help me.

Asked by Vinicius Bortoletto 2 weeks ago

Answered by Vinicius Bortoletto 2 weeks ago

  • Solved

Unclickable login button on Canadian Government Websites

A few weeks ago, login button stopped working for me on any Canadian Government Websites. It still works through Safari though. I have latest version of Firefox, tried er… (read more)

A few weeks ago, login button stopped working for me on any Canadian Government Websites. It still works through Safari though. I have latest version of Firefox, tried erasing all the history/cookies/offline data/etc. Nothing helped. Is there anything else I can do?

Asked by reshetnykov.b 2 weeks ago

Answered by FredMcD 2 weeks ago