Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

sometimes when i click on some links (or search buttons,pictures,or anything else),mozilla opens blank new window with "http://click.status-code.net" in title?

Its very annoying and i cnt find nothing similar to that problem on the internet. I dont know if it is related to adblock plus 2.6.3. extension on my browser or not. Yeah… (read more)

Its very annoying and i cnt find nothing similar to that problem on the internet. I dont know if it is related to adblock plus 2.6.3. extension on my browser or not. Yeah,and after mozzila opens that blank new window it goes to that link i clicked on (no matter if i clicked new tab or not)...so i can browse the internet but new blank windows are piling up and as i said...its very frustrating

Asked by ramplstinski 6 years ago

Answered by jscher2000 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Roboform stopped working with Firefox 30

After FF rebooted to install FF 30, I noticed that all traces of Roboform are gone. That is, I have no right-click options to fill forms, etc and there no longer is a Rob… (read more)

After FF rebooted to install FF 30, I noticed that all traces of Roboform are gone. That is, I have no right-click options to fill forms, etc and there no longer is a Roboform toolbar. I do have a Roboform icon in my systray, but it does not do anything with FF.

I tried a bunch of the usual suspects like doing away with Roboform integration with FF and then re-enabling it, FF reboot, computer reboot, etc. No go so far. I did a search of the issue and it does seem that this may be a known issue. I am running Win 8.1/64-bit.

Another poster says he received this response from Roboform:

"leave RoboForm toolbar on a separate line where it was installed initially to make it work in your current version of FireFox."

I have no idea what that means. Can anyone explain or otherwise help with this problem? Thanks in advance.

Asked by raffee 6 years ago

Answered by theresajf1 6 years ago

  • Solved
  • Archived

I can't see pictures when on EBAY. I can see them in Chrome and Explorer, but not Firefox. It says Image Not Available where the picture should be.

When I am on EBAY (or other sites for that matter) in the area where there should be pictures, I get a message saying: Image not available This just started a week or so … (read more)

When I am on EBAY (or other sites for that matter) in the area where there should be pictures, I get a message saying: Image not available

This just started a week or so ago. I am able to see the pictures fine using other browsers, but not Firefox. Any suggestions?

Asked by rkm8888 6 years ago

Answered by jscher2000 6 years ago

  • Solved
  • Archived

missing buttons

After upgrading my FF to the latests version 30.0, those button (Minimise, restore and close) on the top left conner was gone, when I've maximised the FF windows. and … (read more)

After upgrading my FF to the latests version 30.0, those button (Minimise, restore and close) on the top left conner was gone, when I've maximised the FF windows. and the blank black space wont respond for any actions. I'm using a Windows 7 ult +sp1 with all Windows Updates.

Asked by Pang_firefox 6 years ago

Answered by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I recover my "bookmarks" toolbar?

I right clicked on the blue star and I clicked something like "delete bookmarks". I thought it would remove the single bookmark and not the entire toolbar. How do I recov… (read more)

I right clicked on the blue star and I clicked something like "delete bookmarks". I thought it would remove the single bookmark and not the entire toolbar. How do I recover the toolbar? PS, you guys should have a confirmation button.

Asked by pollywurl 6 years ago

Answered by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

After upgrade to FireFox 30, we can no longer access internal websites. It gives us 401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials.

This is happening on our internal websites that used to prompt a window to enter your credentials. This is no longer happening. It just immediately gives us a 401 - Unau… (read more)

This is happening on our internal websites that used to prompt a window to enter your credentials. This is no longer happening.

It just immediately gives us a

401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials. You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

Asked by gokussl 6 years ago

Answered by philipp 6 years ago

  • Solved
  • Archived

You Tube Player Size Too Big in Firefox by default

I recently experienced that the You Tube player automatically became large. The standard size for YouTube videos seems to have changed from their old standard into the s… (read more)

I recently experienced that the You Tube player automatically became large.

The standard size for YouTube videos seems to have changed from their old standard into the size that used to be halfway between normal and fullscreen.

That is WAY too big, and it's actually disgusting to look at with 360p and below videos. The vast majority of videos look like crap when they're stretched out.

There is a new button, "centered player," where the old "large player" button used to be. Clicking on it will center my enormous window, then that button displays "default player," which brings me back to this large, uncentered player.

This is happening with Firefox, with IE working fine.

Although I am technically incompetent I tried a few suggestions:

Remove all cookies Hit Ctrl+Shift+K and insert the code below in console:

document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=; path=/; domain=.youtube.com";window.location.reload();

However, I am getting the following messages:

Use of getAttributeNodeNS() is deprecated. Use getAttributeNS() instead. util-service.jsm:590 Use of getPreventDefault() is deprecated. Use defaultPrevented instead.

And it is not working, back to same Large Player….

Hopefully Mozilla can do something to fix this.

Thanks!

Asked by blackhole2906 6 years ago

Answered by blackhole2906 6 years ago

  • Solved
  • Archived

How come my adobe flash player 14.0 keeps crashing?

Every time I attempt to watch a youtube video I get a crash report. I have tried to install newer versions of the player and I still get the same result. What can I do to… (read more)

Every time I attempt to watch a youtube video I get a crash report. I have tried to install newer versions of the player and I still get the same result. What can I do to solve this issue?

Asked by choochxny 6 years ago

Answered by the-edmeister 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Memory leak

Since the last updates Firefox client has a memory leak issue. My habit is to open a high number of tabs. Never had any problem until the latests release. The tabs don't … (read more)

Since the last updates Firefox client has a memory leak issue.

My habit is to open a high number of tabs. Never had any problem until the latests release. The tabs don't seem to free up the memory when I close the tabs. For example the client reached ~2Gb of RAM, the usage remained the same even if I closed the tabs. I have to use the Free memory utility from about:memory page to keep the old behavior.

Also the memory seems to build up if I leave the client open for an extended period of time. And when the computer enters sleep mode, I have to restart the client. For me this is an old issue but it gets worse every release.

I have tried most of the solutions presented but none of them work. I'm also aware of the link from the forum which gives some advices to lower the memory usage.

At work I have Chrome installed and seems to work better. The home computer is better than the one from my workplace and I have more or less the same plugins (Flash, Adobe, Java, etc.) So I assume that the browser has something to do with it.

Any ideas what could keep the browser from cleaning up the memory? The memory seems to be freed when GC is used manually.

Asked by cosmin281 6 years ago

Answered by cosmin281 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Youtube Videos do NOT play if media.mediasource.enabled is set true (Youtube with HTML 5 Player). WHY?

I am Using the new HTML 5 Player when watching Videos on Youtube. It works just fine when media.mediasource.enabled is set to "false" but then I cannot get the full exper… (read more)

I am Using the new HTML 5 Player when watching Videos on Youtube. It works just fine when media.mediasource.enabled is set to "false" but then I cannot get the full experience because the lack of features!

If I enable it, NO Video is going to load, meaning I cannot watch any Video on Youtube! As a workaround I installed the Plugin "Youtube Control Center" (missing in your List below). But it would be nice if I would NOT have to use this...

Even better would be if Firefox would Support WebM. But this does not seem to be the case since YT uses exactly this Format with its new Player... (And if I enable this media.mediasource.enabled (set it "true") NOTHING works anymore.)

Asked by Markus12 6 years ago

Answered by jscher2000 6 years ago

  • Solved
  • Archived

iam effected by arabyonline.com , it has changed my homepage and it dosnt comes back to normal

whenever i start my firefox iam rooted to this home page http://www.arabyonline.com/?scr=90Qw8888 tried to reinstall , it failed , runned anti malware and norton internet… (read more)

whenever i start my firefox iam rooted to this home page http://www.arabyonline.com/?scr=90Qw8888 tried to reinstall , it failed , runned anti malware and norton internet security failed , tried to use about:config changed the value , still it failed , iam scared to use any banking transaction or do any online transaction

please help me its a businesses laptop

i have even runned add or remove , there was a culprit which i had removed but still its few files are left behind novoitt was the file name

please help me

Asked by kaidasani 6 years ago

Answered by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

http authentication failing on all sites, does not even prompt me for user/pass

Hi, After an apt-get update, sites that use HTTP authentication do not prompt for credentials and go straight to HTTP:401. It is only affecting this browser, others have … (read more)

Hi,

After an apt-get update, sites that use HTTP authentication do not prompt for credentials and go straight to HTTP:401. It is only affecting this browser, others have no issues. I also updated a FF in Windows, no issues there after the update.

Asked by aixarat 6 years ago

Answered by Kohei 6 years ago

  • Solved
  • Archived

captcha security when opening firefox

No other browsers are giving me this error. To continue, please type the characters below: Please enable images About this page Our systems have detected unusual traffi… (read more)

No other browsers are giving me this error.

To continue, please type the characters below:

Please enable images



About this page

Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

This page appears when Google automatically detects requests coming from your computer network which appear to be in violation of the Terms of Service. The block will expire shortly after those requests stop. In the meantime, solving the above CAPTCHA will let you continue to use our services.

This traffic may have been sent by malicious software, a browser plug-in, or a script that sends automated requests. If you share your network connection, ask your administrator for help — a different computer using the same IP address may be responsible. Learn more

Sometimes you may be asked to solve the CAPTCHA if you are using advanced terms that robots are known to use, or sending requests very quickly.

Asked by nathaniel.baker1 6 years ago

Answered by Maudib11 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Particular Flash video sites(YouTube and Kissanime) not working on Firefox 30. How to correct it?

I'm using Windows 8.1 x64 system. The issue seems to be only on the sites I mentioned above, since all other video sites(random sites using Flash,JW player;Yahoo! videos,… (read more)

I'm using Windows 8.1 x64 system. The issue seems to be only on the sites I mentioned above, since all other video sites(random sites using Flash,JW player;Yahoo! videos, Daily-motion) are working. I've tried clearing cookies,cache but nothing. I reinstalled Firefox and no change. I disabled add-ons and running in safe mode but didn't help. This problem seems to be happening with IE and chrome, but only for kissanime.com. YouTube works for them as they use html5 by default. Also the embedded YouTube player on sites(like Facebook) don't work but the native player for Facebook videos(when we directly upload to FB, it uses native player), then it works.

Asked by RPGamer 6 years ago

Answered by RPGamer 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox won't open shockwave flash files because there's 2 types?

Firefox wouldn't open some swf files when I tell it to through any means. However, http://edmullen.net/test/poopboy.swf works fine. I looked in my Options -> Applicati… (read more)

Firefox wouldn't open some swf files when I tell it to through any means. However, http://edmullen.net/test/poopboy.swf works fine.

I looked in my Options -> Applications menu and found this http://i.imgur.com/kPVOHdE.png

So its got 2 different types of swf files its encountering. I cannot tell the top one to affliate the same way the bottom one is.

I tried uninstalling the plugin. This removed the bottom one and meant that the poopboy.swf I linked also didn't work in the same way, however, reinstalling it got me right back to square one.

I'd like to add that these particular .swf files I'm trying to run DID work just yesterday so file corruption is not the problem, especially as I went and redownloaded all of them.

Asked by RiKShaw 6 years ago

Answered by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Microsoft Family Safety stopping Firefox

Hello, Firefox was fine last week now it tells me the following for sites like Facebook, Google, etc www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificat… (read more)

Hello, Firefox was fine last week now it tells me the following for sites like Facebook, Google, etc

www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer)

On some I cannot bypass.

The problem is I'm using Microsoft Family safety and the certificate issuer is now: Microsoft Family Safety.

I don't know if this is caused by a Firefox update or Microsoft update, but either way Firefox now does not work, I cannot fix it and I'll have to stop using it unless there's a solution. I imagine the same fault is happening for anyone else using Microsoft Familty safety.

I also use Chrome, which is even more pedantic about certificates, but Chrome works perfectly, suggesting it's a Firefox update that is shafting this.

Any idea?

Asked by chucklepie 6 years ago

Answered by philipp 6 years ago