Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

I received an email from m.onetrust.com "on behalf of Mozilla"

The email was a "no reply" referring to a "Request ID: NBRBLM37JG -request for an access code" with a link to a "privacy portal" (which wouldn't open). I don't know… (read more)

The email was a "no reply" referring to a "Request ID: NBRBLM37JG -request for an access code" with a link to a "privacy portal" (which wouldn't open).

I don't know why I got this and what (if anything) do I need to do. Do I need an access code? Should I block the one trust.com sender?

Asked by Anna Coffey-Noall 7 months ago

Answered by Anna Coffey-Noall 7 months ago

  • Solved
  • Archived

youtube does not automatically play the next video in the playlist when its loaded

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is… (read more)

When a playlist is loaded and played on YouTube, the next video in the playlist should automatically start playing once the current video reaches its end. This feature is commonly known as autoplay. However, I couldn't get it to work consistently. When the current video is finished, next video is loaded normally but where it should automatically play it doesn't.

I have tried below to address this issue:

  • Autoplay next video works in safe mode.
  • "allow audio and video" in autoplay permissions in https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay doesn't help
  • I have also set media.block-autoplay-until-in-foreground preference to false in about:config but didn't help
  • I have tried uninstalling all extensions and it didn't help
  • Tried logging out of youtube, but this didn't seem to help with the issue.
  • Tried "Clear startup cache" in "more troubleshooting information" menu, didn't help
  • Tried "Refresh Firefox" which didn't help

Thank you.

Asked by choijaeho 7 months ago

Answered by choijaeho 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Tabs from previous session no longer open on startup.

I'm running version 118.02.2 (64-bit) of Firefox on Windows 12. I *always* have the 'Open previous windows and tabs' checked. Starting yesterday, Firefox opens with nothi… (read more)

I'm running version 118.02.2 (64-bit) of Firefox on Windows 12. I *always* have the 'Open previous windows and tabs' checked. Starting yesterday, Firefox opens with nothing other than a blank page. Luckily for me, this has happened in the past and I have a Bookmarks Menu folder with my default tabs saved. Even so, it's still frustrating.

Asked by CdnBookLover 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Can no longer view YouTube videos while in Firefox browser

I can no longer view YouTube videos in Firefox browser because they think I have some kind of add blocker installed. I have never installed such a thing and have no idea … (read more)

I can no longer view YouTube videos in Firefox browser because they think I have some kind of add blocker installed. I have never installed such a thing and have no idea how to fix what they are demanding I must fix in order to continue with YouTube in the FireFox browser. In the mean time I have to use some other unfamiliar browser just for YouTube. It appears that some kind of incompatibility has evolved in the recent two or three weeks between Firefox and YouTube.

Asked by timjurek 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Full screen video does not fill screen horizontally Mac

When I watch fullscreen videos in another browser (Chrome, Safari, etc.) on my Mac the video fills the entire screen. For some reason when doing the same in firefox the v… (read more)

When I watch fullscreen videos in another browser (Chrome, Safari, etc.) on my Mac the video fills the entire screen. For some reason when doing the same in firefox the video does not reach to fill the entire screen and instead only occupies the middle. I tried screenshotting to illustrate this behavior but the screenshot was restricted to this middle zone as well. It seems like somehow firefox is shrinking the display size when no other browser exhibits the same behavior.

It also seems like if I want I can drag the video window around in fullscreen moving the whole video player around my display. I shouldn't have to drag the thing around to get the video to play right.

Asked by Awesomepandapig 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

PG&E (PGE) PG and E Website has blocked Firefox

The subject website pge.com has blocked Firefox apparently because new function that they have instituted features that Firefox cannot support. The subject website states… (read more)

The subject website pge.com has blocked Firefox apparently because new function that they have instituted features that Firefox cannot support. The subject website states it does not support Firefox. Is this refusal to support on the subject website a known problem? I have searched the Firefox Help without results. Is this even considered a problem? I appreciate Firefox and would like to see it be a supported browser on the subject website.

Asked by RIPPER 7 months ago

Answered by RIPPER 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Shrink tab width

I need to shrink the size of my tabs, which remains constant no matter how many are open. If I have four open, I get the "+" for a new tab at the end of the tab bar. If… (read more)

I need to shrink the size of my tabs, which remains constant no matter how many are open. If I have four open, I get the "+" for a new tab at the end of the tab bar. If there are five open, the tabs consume the entire width of the browser window and the "+" sign disappears. It is not found in the "customize toolbar" menu. I have tried restoring tool bar defaults and changing the uidensity to 1, but neither change shrinks the size of the tabs or gives me the "+" option.

What do I need to do to get back to the way it used to work?

Asked by WFiske 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

userChrome.css not working

System Info: 1. Windows 10 Home 22H2 (as of writing) 2. Firefox 118.0.2 (as of writing) I'm trying to make the simple change of moving the location of the 'find in page'… (read more)

System Info: 1. Windows 10 Home 22H2 (as of writing) 2. Firefox 118.0.2 (as of writing)

I'm trying to make the simple change of moving the location of the 'find in page' bar from the bottom to the top and I recently discovered that using userChrome.css was the way to do it. I followed this tutorial in the following link, https://www.userchrome.org/how-create-userchrome-css.html, making sure to put the "chrome" folder in the right location C:\Users\myName\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\sfytm5xk.default-release, switching the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets to true, entering the code snippet into the userChrome.css using VSCode, and restarting the browser for the changes to take effect.

After the first restart, I found that the 'find in page' bar was still at the bottom and nothing had changed. I restarted the browser about 10 more times and nothing changed still. I looked through the Mozilla Support forums, r/FirefoxCSS and r/Firefox subreddits for an answer and came across a few posts with similar problems, tried their recommended solutions such as downloading the userChrome.css file from the website tutorial, double-checking that File Explorer would show file extensions when creating or renaming files, or even restarting my computer and yet none have worked.

I have no idea what's wrong so feel free to share what you think the problem might be and possible solutions in the replies.

Asked by simonaghedo 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Image corrupt or truncated In DevTools Firefox

Hi, Hope you all are doing well. I recently checked my website [removed] on different browsers. Website is working fine with most of the browser, but when i checked it on… (read more)

Hi, Hope you all are doing well. I recently checked my website [removed] on different browsers. Website is working fine with most of the browser, but when i checked it on Firefox i got an error in DevTools "Image corrupt or truncated". What does it mean? This is a category image and present on sidebar of website. But all other images are same, i mean with same size and format. Why exactly this image is creating an issue?

Kind Regards, Hassan Mujtaba

Asked by info.apktank 7 months ago

Answered by cor-el 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Search engine does not open in new tab?

Hi; Search engine does not open in new tab. This is not how it used to work. Not sure when this started, possibly when windows updated to Win11(2 weeks ago), but not sure… (read more)

Hi; Search engine does not open in new tab. This is not how it used to work. Not sure when this started, possibly when windows updated to Win11(2 weeks ago), but not sure. I think there used to be a setting for opening a search in new tab, but I can not find it. I have "Add search bar in toolbar" checked. I use DDG as search engine. I did lookup in FF help but found 10yr old answers. I am sure many things have changed since then.

Also when searching FF help is there a way to sort by newest first?

TIA

Asked by newdino 8 months ago

Answered by zeroknight 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Cannot stay logged in to Facebook

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send … (read more)

Hello. Can someone please explain why Facebook asks for username/password every single time Firefox is restarted? I do not use cookie-cleaning extensions. They also send a 'login attempt' email and phone notification every time.

Tried with and without Facebook Container. Not using other Container/multi-account related extensions. My settings:

Standard Tracking Protection (allow/block exceptions: none) "Do not track" signal: Always Delete cookies and site data when Firefox is closed: disabled (no exceptions) History - Firefox will: Remember History

Thank you

Asked by George 8 months ago

Answered by George 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002 Youtube and other video contents are working fine but IMDB. Chrome and other … (read more)

Firefox cannot play IMDB video. It shows: This video file cannot be played error code 224002 Youtube and other video contents are working fine but IMDB. Chrome and other browsers are playing IMDB video without any issue. Why Firefox does not? Is there anyone who knows how could I solve this problem?

Thank you!

Asked by Ákos Jáger 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox cannot open profile

After upgrading Ubuntu from 18.04 to 22.04, I attempted to import my old profile data into the new version of Firefox (118.0.2). All attempts following the instructions a… (read more)

After upgrading Ubuntu from 18.04 to 22.04, I attempted to import my old profile data into the new version of Firefox (118.0.2). All attempts following the instructions at [https://support.mozilla.org/en-US/kb/recover-user-data-missing-after-fire...] failed.

Following the instructions at [https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-run-firefox-when-profile-missing...], I deleted the profile.ini file.

Since then, Firefox does not open. I still get the message "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible." The only option is to press the OK button at which point, FIrefox closes.

There is no current information in the crash logs and I can't find any error logs.

Asked by Wayne Knight 8 months ago

Answered by Wayne Knight 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube playlist videos won't play continuously after 2-3 video

Hello, everyone. 4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will … (read more)

Hello, everyone.

4-5 days ago, I've noticed weird YouTube playlist behavior. When I start playlist and switch to a different tab (or minimize browser) first video will play normally and it will autoplay the next one. But after finishing playing 2d video (3d in some cases) video will just stop at the end of playbar and not autoplay the next one in playlist. Playlist for example: https://www.youtube.com/watch?v=giUY_pEKTzY&list=OLAK5uy_nKmglmCCbx14WeFyH8e7YGYcL5skYwnp0&index=1

It's rather easy to replicate, I can record desktop video if needed.

Expected behavior: I can start YouTube playlist playing and switch to a different tab or minimize browser and playlist will only stop after playing last video in said playlist (unless "Loop playlist" option is enabled).

What I've tried to do so far: 1) Googling: I only was able to find old thread and the culprit was extension: https://support.mozilla.org/en-US/questions/952608 2) Disabling Extensions and confirming issue in Troubleshoot Mode: Did not help 3) Clear cache & cookies for YouTube: Did not help 4) "Allow Audio and Video" autoplay for YouTube: Did not help 5) Confirming issue in another browser: Works as intended in Opera 6) Checking about:config: I'm not that savvy with Firefox config to understand what may cause an issue. Tried to change media.block-autoplay-until-in-foreground to False. Did not help, rolled it back to True.

What I have noticed: 1) Firefox recent update: 118.0.2 October 10, 2023: Correlates when I started experiencing this issue. 2) YouTube playlists plays next video continuously just fine if I don't minimize browser or switch to a different tab. 3) There is a Firefox extension that does exactly what I don't want in my experience: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/no-playlist-autoplay-for-yt/ I installed it just to check. And yes, it does what expected and it is similar to what I'm experiencing. Although it stops playlist after finishing first video, my issues go into the affect after playing first video. (Deleted it after testing)

Before posting I've tried a few different things and here where things gets extremely weird: 1) It works just fine in Firefox if I log out from my YouTube account: (Incognito/Main tab) Do not work if I'm logged in, even in Incognito. However... 2) It works just fine in Opera if I'm logged in my YouTube account. 3) It works just fine if I open playlist in mini-player. (Current workaround)

After all that weirdness I attempted to Clear cache & cookies for YouTube and it did not help once again.

P.S. Yes, I use YouTube as a music player. :)

Asked by ArgulKit 8 months ago

Answered by ArgulKit 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube shorts broken (118.x)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now. You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after th… (read more)

Not exactly sure when it started, but youtube shorts are broken in Firefox now.

You can scroll to the next video fine, but if you continue to scroll to the next after that (3rd consecutive video) you get redirected to the first video you started with.

I did try to restart FF in Safemode, but no change. In other browsers (Chrome, Edge) its still working.

Asked by cf0815 8 months ago

Answered by cf0815 8 months ago

  • Solved
  • Archived

403 error Firefox only

I am running Firefox 118.0.2 64 bit on windows 10 22H2. For one particular website I get a 403 error on Firefox, the site opens normally on Edge. I do not have any add … (read more)

I am running Firefox 118.0.2 64 bit on windows 10 22H2. For one particular website I get a 403 error on Firefox, the site opens normally on Edge. I do not have any add ons or extensions that block websites. I have cleared cache and cookies and tried to open the site in troubleshooting mode, no luck. I have also disabled BitDefender, same results. Any suggestions are appreciated.

Asked by zenkerlinda 8 months ago

Answered by cor-el 8 months ago

  • Solved
  • Archived

How to get rid of "Request for font YOUR_FONT_NAME_HERE blocked at visibility level 2 (requires 3)" warning and get your font working?

I updated from version 106 to the latest version just now and my user-defined fonts stopped displaying on a local HTML page (stored locally on my computer); this warning … (read more)

I updated from version 106 to the latest version just now and my user-defined fonts stopped displaying on a local HTML page (stored locally on my computer); this warning showing up in the console: "Request for font FONT_NAME_HERE blocked at visibility level 2 (requires 3)."

I specify fonts using "font-family" property (CSS).

Help me out here, please. How can I fix this (so my pages look proper again)?

Thank you.

Asked by antizilla 7 months ago

Answered by zeroknight 7 months ago

  • Solved
  • Archived

h264 Hardware decoding not working

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that for… (read more)

My potato pc(amd A8-7600, 8G ram, rx560 2G) is not capable of YouTube vp9 hardware acceleration, but I played 1080p 60fps videos without difficulty using add-ons that force h264 decoding, but the videos started stuttering a while ago. At first, I thought it was add-ons problem, but other than YouTube, too

I used the translation app because I was not good at English

Asked by maky00 8 months ago

Answered by maky00 7 months ago

  • Solved
  • Archived

No Audio when using Firefox

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab I can hear perfectly i… (read more)

I cannot hear anything from websites, YouTube for example when using FireFox. I have checked the Volume Mixer and there is sound except for FF tab

I can hear perfectly in other browsers so this problem only exists when using Firefox. I have tried all the suggested remedies with no success.

Any suggestions welcome

Asked by adrian29630 7 months ago

Answered by adrian29630 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Config for left click open in same tab, middle mouse open in new tab

Currently i found the configuration for opening in the same tab, and that middle mouse will open a new tab. However, the new tab from middle mousing, just opens the same… (read more)

Currently i found the configuration for opening in the same tab, and that middle mouse will open a new tab. However, the new tab from middle mousing, just opens the same tab as where I middle moused. It does not appear to be loading/opening the link I clicked. Ive tried a few items in about:config but havent found one that makes it load the middle moused link.

Asked by DrunkPhionex M 8 months ago

Answered by DrunkPhionex M 8 months ago