Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Why does Firefox show images I upload different than they are??

Every image I upload looks different in Firefox than the file opened in other programs and different than Google Chrome. It looks with less contrast for sure, and I think… (read more)

Every image I upload looks different in Firefox than the file opened in other programs and different than Google Chrome. It looks with less contrast for sure, and I think a little bit reddish. I noted it when I opened the file with Firefox and when I saw pictures in Facebook. My Firefox version is 47.0, my OS is Ubuntu 16.04 and I already tried in Firefox safe mode.

Asked by Enrique_Agustini 7 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 7 years ago

  • Solved

Secure Connection Failed

I am getting "Secure Connection Failed", Ive seen literally hundereds of same error also exist here. Like most of default solution (which is below) did not work for me. M… (read more)

I am getting "Secure Connection Failed", Ive seen literally hundereds of same error also exist here. Like most of default solution (which is below) did not work for me. My laptops time is correct, And I highly doubt reddit and most of internet has issue with its security certificates. And other browser works just fine. So What is my solution other than immigrating to new browser?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-firefox-did-not-connect?as=u&utm_source=inproduct

Asked by sinan50563 2 weeks ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

  • Solved

When first started, Firefox takes way too long to load any website

I'm hoping someone can help with a conundrum. A few years ago, whenever I first started Firefox--whether I had just started up my computer or had exited Firefox and open… (read more)

I'm hoping someone can help with a conundrum.

A few years ago, whenever I first started Firefox--whether I had just started up my computer or had exited Firefox and opened it back up--it would take several minutes for Firefox to load any website (Google, Amazon, weather.com--anything). Once the first site loaded, it would load subsequent sites normally. Interestingly, it was only my default profile that was affected; if I used another profile or created a new one, websites would load within seconds of my starting Firefox.

I finally broke down and created a new default profile, imported my history/bookmarks/etc., reinstalled extensions, adjusted settings, etc. The new profile behaved nicely, loading the first website within a few seconds of Firefox starting. But over time, the load time has gradually increased to the point where it is now behaving just like the old profile: I load Firefox, I try to go to any website, and it takes several minutes for it to load.

Any ideas what's happening/what's the problem? Hoping someone out there has some wisdom and can help troubleshoot. Thanks!

Asked by pizzilla 1 week ago

Answered by TyDraniu 1 week ago

  • Solved

Bing Maps causes firefox to crash

When I open Firefox and call up bing maps , it starts to load the page , then Firefox crashes . Has been doing this for several firefox versions . Looking at the crash r… (read more)

When I open Firefox and call up bing maps , it starts to load the page , then Firefox crashes . Has been doing this for several firefox versions . Looking at the crash report , I always get "The debug symbols are missing for firefox. Please install firefox-dbg." but I can't find firefox-dbg to load

Asked by jones2347 2 weeks ago

Answered by jones2347 1 week ago

  • Solved

Corrupted PDF Downloads from Intranet sites after 125.0.1 Update

Prior to update 125.0.1 corporate intranet users could download PDF files from our Line of Business applications / Webpages. Today after the latest update the PDF files … (read more)

Prior to update 125.0.1 corporate intranet users could download PDF files from our Line of Business applications / Webpages. Today after the latest update the PDF files download but are corrupted. The site was added to the trusted webpage without improvement.

Adobe Acrobat Reader could not open ********.pdf because it is either not a supported file or because the file has been damaged

Asked by Jeff@work 1 month ago

Answered by NoahSUMO 1 month ago

  • Solved

BOOKMARKS LOST AFTER NEW DOWNLOAD OF WIN 11

My PC froze and had no choice but to reload win 10. After doing so I had the choice to download win 11 for free which I did. When I download Firefox all of my bookmarks w… (read more)

My PC froze and had no choice but to reload win 10. After doing so I had the choice to download win 11 for free which I did. When I download Firefox all of my bookmarks were missing. I have tried to follow your instructions to retrieve them i.e. Troubleshooting... Application Basics ... Profile Folder...Open Folder... which opened >>> C:\Users\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\42o9xo83.default-release . Sadly, I am not a Teckie and I do not have a clue what the next move is to get my bookmarks back.

Can you please help me to get my bookmarks back. Thank you MM

PS... (I have deleted my username for security)

Asked by Makzy 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Media resource could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox. When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefo… (read more)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox.

When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefox gives are an error line similar to: Media resource URL could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

Internet searches for the error name and error hex do not appear yield any applicable troubleshooting, nor any methods of collecting additional problem data.

How can I obtain more detail on where the error is happening and how Firefox might be interacting with other packages present on my system?

Arch Linux has some older ffmpeg-compat packages, but those don't appear to match any of the web results, in that they're even older versions of ffmpeg.

yay -Ss ffmpeg-compat aur/ffmpeg-compat-55 2.3.6-4 (+24 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 55 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

aur/ffmpeg-compat-54 1.2.12-4 (+87 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 54 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

Asked by mjevans 3 weeks ago

Answered by mjevans 1 week ago

  • Solved

Firefox tab crashing immediately on Twitch.tv

My Firefox tab keeps crashing on a particular website. Whenever I go to twitch.tv, the site begins to load and then I get the "Gah. Your tab just crashed." screen. I'm on… (read more)

My Firefox tab keeps crashing on a particular website. Whenever I go to twitch.tv, the site begins to load and then I get the "Gah. Your tab just crashed." screen. I'm only getting this crash on twitch.tv pages, and this issue just started on May 31, 2024. When I try to open a twitch.tv page in Private Mode, the page loads just fine. I've never had a Firefox tab crash prior to this.

I've tried turning off all of my Firefox extensions, but that didn't solve the issue. I also tried opening Firefox in Troubleshooting Mode, but I still got the tab crash. I'm using the latest version of Firefox as of today's date.

Asked by echidnaenigma 2 weeks ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Website not opening

I am trying to open a website but I keep getting error code 522. I've tried using Chrome and it connects to the website with no problem. I've checked my privacy settings … (read more)

I am trying to open a website but I keep getting error code 522. I've tried using Chrome and it connects to the website with no problem. I've checked my privacy settings and I do not have that website blocked. What else can I check? I don't think it's an issue from the website side. If you want to check then check here : https://jewelcars.co.uk/

Asked by Jacob Miles 2 weeks ago

Answered by jonzn4SUSE 2 weeks ago

  • Solved

Can't pin extensions to the tool bar (url bar)

Installed Firefox 122 in a new Windows 10 installation and added some extensions (e.g. Gesturefly, Update Scanner, uBlock Origin, Uppity). These pinned fine on my old in… (read more)

Installed Firefox 122 in a new Windows 10 installation and added some extensions (e.g. Gesturefly, Update Scanner, uBlock Origin, Uppity). These pinned fine on my old installation. But I cannot find how to pin them on the new.

All the help I have found Googling, or using search here, says go to the Add-ons Manager page and right-click the extension and use "pin to toolbar". Alternatively click the extension and click the gear icon and use "pin to toolbar". But when I right-click there is no pin to toolbar context menu entry. If I left-click the gear I get "Check for Updates, View Recent Updates, Install Add-on From File, Debug Add-ons, Update Add-ons Automatically, Reset All Add-ons to Update Automatically, Manage Extension Shortcuts". If I right-click the gear I get a line of icons (left, right, reload, star) followed by "Open Image in New Tab, Copy Image Link, Email Image, Save Page As, Select All, View Pate Source, Inspect Accessibility Properties, Inspect (Q)". If I right-click the extension in the Add-ons Manager page itself, I get a very similar list. In no case is there a pin to toolbar option.

How do I pin an extension, given the above? What have I messed up?

Asked by OneMoreName 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved

Establishing a WebRTC connection from the Firefox browser (VP8 inactive)

Hello, maybe someone else seen the same issue. When trying to establish a webrtc connection with the Firefox browser, my server sends a following message (video H264): ``… (read more)

Hello, maybe someone else seen the same issue. When trying to establish a webrtc connection with the Firefox browser, my server sends a following message (video H264): ``` 0:00:01.701967159 90 0x7fc2a0002030 LOG webrtcsrc-signaller net/webrtc/src/signaller/imp.rs:172:gstrswebrtc::signaller::imp::Signaller::connect::{{closure}}::{{closure}}: Sending websocket message Peer(PeerMessage { session_id: "56a17f8d-2585-4d4b-9f2e-3009450a19e9", peer_message: Sdp(Offer { sdp: "v=0\r\no=- 9144757257615355393 0 IN IP4 0.0.0.0\r\ns=-\r\nt=0 0\r\na=ice-options:trickle\r\na=group:BUNDLE video0 audio1 application2\r\nm=video 9 UDP/TLS/RTP/SAVPF 96 98 99 100 101\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=setup:actpass\r\na=ice-ufrag:uOJFtPAyRCKX4NDQcU3VExzLsFcfCWYc\r\na=ice-pwd:jRots1p0FnmxmwLoVqAq7lK84rAwBk/4\r\na=rtcp-mux\r\na=rtcp-rsize\r\na=sendonly\r\na=rtpmap:96 H264/90000\r\na=rtcp-fb:96 nack\r\na=rtcp-fb:96 nack pli\r\na=rtcp-fb:96 ccm fir\r\na=rtcp-fb:96 transport-cc\r\na=fmtp:96 packetization-mode=1;profile-level-id=42001f;level-asymmetry-allowed=1\r\na=rtpmap:98 red/90000\r\na=rtpmap:99 ulpfec/90000\r\na=rtpmap:100 rtx/90000\r\na=fmtp:100 apt=96\r\na=rtpmap:101 rtx/90000\r\na=fmtp:101 apt=98\r\na=ssrc-group:FID 2834502081 1415006916\r\na=ssrc:2834502081 msid:user1488703113@host-437c139 webrtctransceiver0\r\na=ssrc:2834502081 cname:user1488703113@host-437c139\r\na=ssrc:1415006916 msid:user1488703113@host-437c139 webrtctransceiver0\r\na=ssrc:1415006916 cname:user1488703113@host-437c139\r\na=mid:video0\r\na=fingerprint:sha-256 9E:33:DF:EB:63:72:42:77:49:8D:0C:0E:FC:61:51:C1:56:53:AF:05:D9:F7:61:8F:95:DD:7D:FF:99:1A:64:E8\r\na=rtcp-mux-only\r\nm=audio 0 UDP/TLS/RTP/SAVPF 97\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=setup:actpass\r\na=ice-ufrag:uOJFtPAyRCKX4NDQcU3VExzLsFcfCWYc\r\na=ice-pwd:jRots1p0FnmxmwLoVqAq7lK84rAwBk/4\r\na=bundle-only\r\na=rtcp-mux\r\na=rtcp-rsize\r\na=sendonly\r\na=rtpmap:97 OPUS/48000/2\r\na=rtcp-fb:97 transport-cc\r\na=fmtp:97 sprop-stereo=1;sprop-maxcapturerate=48000\r\na=ssrc:1127273264 msid:user1488703113@host-437c139 webrtctransceiver1\r\na=ssrc:1127273264 cname:user1488703113@host-437c139\r\na=mid:audio1\r\na=fingerprint:sha-256 9E:33:DF:EB:63:72:42:77:49:8D:0C:0E:FC:61:51:C1:56:53:AF:05:D9:F7:61:8F:95:DD:7D:FF:99:1A:64:E8\r\na=rtcp-mux-only\r\nm=application 0 UDP/DTLS/SCTP webrtc-datachannel\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=setup:actpass\r\na=ice-ufrag:uOJFtPAyRCKX4NDQcU3VExzLsFcfCWYc\r\na=ice-pwd:jRots1p0FnmxmwLoVqAq7lK84rAwBk/4\r\na=bundle-only\r\na=mid:application2\r\na=sctp-port:5000\r\na=fingerprint:sha-256 9E:33:DF:EB:63:72:42:77:49:8D:0C:0E:FC:61:51:C1:56:53:AF:05:D9:F7:61:8F:95:DD:7D:FF:99:1A:64:E8\r\n" }) }) ``` and Firefox responds with VP8 inactive message: ``` 0:00:02.007638187 90 0x7fc2a0002030 TRACE webrtcsrc-signaller net/webrtc/src/signaller/imp.rs:324:gstrswebrtc::signaller::imp::Signaller::handle_message:<GstWebRTCSignaller@0x563ce91ed190> Received message {"type": "peer", "sessionId": "56a17f8d-2585-4d4b-9f2e-3009450a19e9", "sdp": {"type": "answer", "sdp": "v=0\r\no=mozilla...THIS_IS_SDPARTA-99.0 2114996636650547664 0 IN IP4 0.0.0.0\r\ns=-\r\nt=0 0\r\na=sendrecv\r\na=fingerprint:sha-256 16:EC:66:ED:36:A1:D4:E0:CB:95:24:4A:E2:40:CA:53:E5:AB:D5:FF:F5:9C:5C:81:EB:83:F8:E4:BD:89:9F:03\r\na=ice-options:trickle\r\na=msid-semantic:WMS *\r\nm=video 0 UDP/TLS/RTP/SAVPF 120\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=inactive\r\na=mid:video0\r\na=rtpmap:120 VP8/90000\r\nm=audio 9 UDP/TLS/RTP/SAVPF 97\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=recvonly\r\na=fmtp:97 maxplaybackrate=48000;stereo=1;useinbandfec=1\r\na=ice-pwd:d5a493a07b92e452116a851e083e1c78\r\na=ice-ufrag:721f69a3\r\na=mid:audio1\r\na=rtcp-mux\r\na=rtpmap:97 opus/48000/2\r\na=setup:active\r\na=ssrc:3561002322 cname:{bb14ec44-0966-49c0-bccb-5e6242dd83d7}\r\nm=application 9 UDP/DTLS/SCTP webrtc-datachannel\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=sendrecv\r\na=ice-pwd:d5a493a07b92e452116a851e083e1c78\r\na=ice-ufrag:721f69a3\r\na=mid:application2\r\na=setup:active\r\na=sctp-port:5000\r\na=max-message-size:1073741823\r\n"}} ``` which leads to: ``` 0:00:02.007849785 90 0x7fc2a0002030 WARN webrtcsink net/webrtc/src/webrtcsink/imp.rs:3238:gstrswebrtc::webrtcsink::imp::BaseWebRTCSink::handle_sdp_answer: consumer from session 56a17f8d-2585-4d4b-9f2e-3009450a19e9 refused media 0: Some("m=video 0 UDP/TLS/RTP/SAVPF 120\r\nc=IN IP4 0.0.0.0\r\na=inactive\r\na=mid:video0\r\na=rtpmap:120 VP8/90000\r\n") ``` and a connection close.

Why Firefox could respond with VP8 to the H264 request?

Asked by Robert Ayrapetyan 2 weeks ago

Answered by Robert Ayrapetyan 2 weeks ago

  • Solved

Firefox bookmarks folder in endless loop

I wanted to move the Firefox's automatically created bookmark folder "Other Bookmarks" into another folder (called To Sort folder). The folder was moved to the new locati… (read more)

I wanted to move the Firefox's automatically created bookmark folder "Other Bookmarks" into another folder (called To Sort folder). The folder was moved to the new location but it also remained in the "root" bookmarks folder. I tried to get it to be the other way round so that the "to-Sort" folder will be in the Bookmarks folder but- Trying to move it back it created a loop. Now when I go into the Other Bookmarks folder I can see the "To Sort" and it has a folder in it called "Other Bookmarks", which has the repeated same links and again the "To Sort" which has the "Other Bookmarks" which has the "To Sort" --> etc. ad infinitum

HELP

Asked by shirleykhamani 3 months ago

Answered by shirleykhamani 3 months ago

  • Solved

How to force spellcheck for all websites

I would like to force spellcheck for all websites, and override any HTML code from the websites. which may be disabling it. This should be done automatically and not by i… (read more)

I would like to force spellcheck for all websites, and override any HTML code from the websites. which may be disabling it. This should be done automatically and not by inspecting and manually altering the HTML. I consulted with ChatGPT and tried adding some code to my existing userChrome.css but it is having no effect, even after clearing cache and restarting Firefox. For instance, faxzero.com has a form with spellcheck disabled. I tinkered with the CSS and kept testing faxzero, but the spellcheck always remains disabled. How can I accomplish my goal?

Code: body[spellcheck="false"], input[type="text"][spellcheck="false"], input[type="email"][spellcheck="false"], input[type="password"][spellcheck="false"], input[type="search"][spellcheck="false"], input[type="url"][spellcheck="false"], textarea[spellcheck="false"], [contenteditable="true"][spellcheck="false"] {

   spellcheck: true !important;

}

Asked by wlesney 2 weeks ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 weeks ago

  • Solved

control + up shortcut does not work now. does not go to top of page.

control + UP (arrow) is documented to "go to top of page". That has broken as of 126.0 And, for some reason I don't remember, I found that using "HOME" in the past was … (read more)

control + UP (arrow) is documented to "go to top of page". That has broken as of 126.0 And, for some reason I don't remember, I found that using "HOME" in the past was also problematic.

How do I report something as "b roken" to firefox and do you agree it is broken?

Asked by Joe P 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

Lost bookmarks after installing Windows

I had to restore Windows to its initial settings. I lost all my programs because of this, including Firefox. I reinstalled the browser, logged in to my account (which is … (read more)

I had to restore Windows to its initial settings. I lost all my programs because of this, including Firefox. I reinstalled the browser, logged in to my account (which is synchronized), but instead of recovering all my bookmarks I got nothing. Empty bookmark box. What's worse, they were initially available on the mobile device, but they were also deleted there (both from the browser and from the smartphone). Firefox restored history, add-ons, but not bookmarks. Is there any way to recover these bookmarks?

Asked by macadr 2 weeks ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 weeks ago

  • Solved

My browsing history in my sidebar is a day behind since I upgraded my Mac OS to Sonoma

I have just upgraded the OS on Mac Mini with the M1 chip to Sonoma (14.5) I am running Firefox 126.0. Now it seems that I have more than one problem since the upgrade. T… (read more)

I have just upgraded the OS on Mac Mini with the M1 chip to Sonoma (14.5) I am running Firefox 126.0.

Now it seems that I have more than one problem since the upgrade. The browsing history in my sidebar is not current. It is running about a day behind.

I reported earlier that the type on my LinkedIn is only out 7 pt when my settings have the minimum size at 14 pt.

Somebody please help. I'm afraid to do a refresh because I don't know what it will do to my banking settings.

Ellen Perless

Asked by eperless 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved
  • Archived

Some language fonts are not rendering

Recently, I switched to Fedora 39. At first, Firefox was working fine, but after I logged into my Firefox account, the fonts of some languages stopped rendering, and this… (read more)

Recently, I switched to Fedora 39. At first, Firefox was working fine, but after I logged into my Firefox account, the fonts of some languages stopped rendering, and this started happening with almost every site that was using system fonts.

Asked by Sourav Kumar Paul 6 months ago

Answered by cor-el 6 months ago

  • Solved

Unable to sign into 7plus.com.au website

I am unable to sign into the 7plus.com.au website. I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.… (read more)

I am unable to sign into the 7plus.com.au website.

I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.

When I go to the website, the 'sign in' button does not respond, nor does the 'Register' button. When I click on the 'Connect your TV' button and enter my credentials, I receive an error message:

Failed to sign in. Please try again later (error -1)

I do not have these issues if I use another browser, so this leads me to believe that Firefox may be the issue.

I realize the website developers may also be at fault here, but it seems odd that other browsers work, but Firefox does not.

If anyone can offer any help or advice, I am all ears, thanks.

Asked by trumpy81 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

Firefox 126.0 on Sonoma 14.5 not saving passwords

After up grading to a Mac Studio running Os 14.5, I downloaded the latest Firefox 126.0. I have three other computers with Firefox. The oldest a Mac Pro running 10.13.6… (read more)

After up grading to a Mac Studio running Os 14.5, I downloaded the latest Firefox 126.0. I have three other computers with Firefox. The oldest a Mac Pro running 10.13.6 Hi Sierra that works flawlessly. I tried sync and bookmarks came over to the Mac Studio but not any passwords. I tried importing via a .csv file and got the message: Import complete New passwords added: 0 Existing entries updated: 0 Duplicate entries found: 0 Errors 190 (not imported)

Firefox will NOT even save manually entered passwords. I suspect some problem with Sonoma's paranoid security but I cannot find a solution. Any suggestions?

Asked by momiller77 2 weeks ago

Answered by momiller77 2 weeks ago