Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Youtube video freezes while audio keeps playing

Youtube and Youtube videos in others webpages often have the video freeze while the audio keeps playing unintnerupted. Using Firefox 57.0.4 on Windows 7 sp1, Flash 31.0.0… (read more)

Youtube and Youtube videos in others webpages often have the video freeze while the audio keeps playing unintnerupted. Using Firefox 57.0.4 on Windows 7 sp1, Flash 31.0.0.122, no Java found in Control panel, internet download speeds usually 40-65 mbps.

Internet Explorer 11 will play the same video link with no problem.

Checking Add-ons shows 3, OpenH265 Video Codec, Always Activate; Shockwave Flash, 31.0 r1 Ask to Activate and Widevine Content Dcryption Module (disabled) Never Activate

Asked by MikeZZ 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox fails to start with any version newer than 57.04, Dozens of my users are affected.

Hi There, We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tr… (read more)

Hi There,

We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tracking the source of the issue. The issue in on Windows 10 and Windows 2016 operating systems.

Firefox appears to update successfully, but when we attempt to run it the process appears in task manager using 2.5mb of ram. Nothing else happens. No visible errors, and no windows open. After killing the process we can run the 57.04 installer to revert, which results in a perfectly functional Firefox.

The issue seems to be specific to our environment, but not specific to hardware platform.

We have tried many things: -Various installers and update paths/methods -Safe Mode -Removing addons prior to upgrade -Clean uninstall/install (including deleting firefox profiles) -Disable and uninstalled AV softwares. -Disabled Group Policy Objects.

Please let us know what troubleshooting steps we can take to locate the source of the problem.

Any help is appreciated!

Asked by ionymem 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago