Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

XHR post blocked when Captcha is selected

Hello, I am struggling with a bug specific to Firefox (108.0.2) in which I have an XHR Post that is being blocked by dev tools only when a google captcha is selected. Her… (read more)

Hello, I am struggling with a bug specific to Firefox (108.0.2) in which I have an XHR Post that is being blocked by dev tools only when a google captcha is selected. Here is the website that the bug is happening on. Per comment suggestions I've added a screen shot of the URL being blocked in dev tools.

My overall goal is to have this form post it's action and post the form data to another endpoint (https://beeceptor.com/console/preferencecenter). I am able to successfully post data to beeceptor with the captcha selected when testing in Chrome, but as stated not Firefox. If the form is submitted without the captcha selected the data is successfully posting to the beeceptor endpoint- this behavior is happening with both Chrome and Firefox which I am sure means something is wrong with my Javascript which can be resolved later.

Looking at the console in Firefox I am consistently seeing a XHR Post blocked to the beeceptor url with captcha selected. I have gone through several iterations of this code to resolve the issue, none of which have successfully worked. After many, many, hours of digging I have done the following to no avail.

  • Cleared Cache
  • Ran in Safemode then back to regular mode (one article this appeared to fix for a user)
  • Ran in Private Browsing
  • Adjusted CORS accordingly

There are more items I've attempted that I can't remember off the top of my head.

Any help with this would be greatly appreciated as I have hit a wall.

Asked by spliffys 1 year ago

Answered by spliffys 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can't log in to usbank.com, a new problem but others have preceded this

I've been logging into usbank.com for many years. I started having problems, on and off, over the past year. Today I can't log in at all. When I go to the site I get the … (read more)

I've been logging into usbank.com for many years. I started having problems, on and off, over the past year. Today I can't log in at all. When I go to the site I get the message "Byte Size of the object is zero", and that's all, just a white screen with that message. I'm using Firefox 108.0.1 (64-bit). I'm not blocking cookies from usbank (that I know of), so there's not much to check on my end of things. Any suggestions, things I should check? Thanks.

Asked by GeneW 1 year ago

Answered by GeneW 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox only: on opening link for Youtube video this video starts but after 0.5...1s stops; Play button must be pressed to continue.

Youtube video starts but after 0.5...1s stops, returns to intro splash screen of the video with 'Play' button on it. The play button should be pressed to start the video… (read more)

Youtube video starts but after 0.5...1s stops, returns to intro splash screen of the video with 'Play' button on it. The play button should be pressed to start the video. The video may be selected on the main page of Youtube or started by entering link to the video - it stops in any case. The same problem when Autoplay is selected: the 2nd video starts then stops after 0.5...1s.

No such problem in MS Edge browser on this PC.

Asked by bvn123 1 year ago

Answered by Mich 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Excessive ping spikes every five to six seconds

Just recently Firefox has started to negatively affect my network connection, seemingly only after video playback has happened. Every fix to six pings the time jumps up f… (read more)

Just recently Firefox has started to negatively affect my network connection, seemingly only after video playback has happened. Every fix to six pings the time jumps up from the normal range (less than 100ms) to 2-3,000 ms and then returns to normal. This only happens with Firefox and seems to happen mostly when/after video playback has happened but can also happen without video playback. I have started FF without addons as well as in Safe Mode and it still occurs. As soon as I close FF the ping returns to normal and network stability resumes.

Asked by dominexjudex 1 year ago

Answered by dominexjudex 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Foxnews comments disappeared after update

I run a Windows laptop, version 8.1. Two days ago the monthly system rollup occurred followed by Firefox browser updates. The user comment section of the Foxnews websi… (read more)

I run a Windows laptop, version 8.1. Two days ago the monthly system rollup occurred followed by Firefox browser updates. The user comment section of the Foxnews website disappeared completely. I can still login and out but nothing appears for any article comments. I see the comments are still there when I open a Chrome browser on my Android phone so I know Fox didn't discontinue user commenting. I have looked at add-ons, ad blockers, etc but no success reactivating this feature.

Anyone else having this problem? If so, is there a known cause/solution? Thanks

Asked by allenpalmer97321 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Tabs squished together in tab bar - cannot see tabs

Today, I opened FF and found that I cannot see my unpinned tabs. They seem squished together (see image). I tried restarting FF (108.0) & my computer (running on Pop!… (read more)

Today, I opened FF and found that I cannot see my unpinned tabs. They seem squished together (see image). I tried restarting FF (108.0) & my computer (running on Pop!OS 22.04, Gnome 42.5), but that didn't help. Tried disabling my Gnome extensions, didn't help. Tried changing FF theme, didn't help. Any help much appreciated! Thank you!

Asked by Mohan 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Nothing is loading but other browsers do

Alright first of all I already tried all the tipps about Proxy and basically anything network related. It also happened out of nowhere since I was using my computer the … (read more)

Alright first of all I already tried all the tipps about Proxy and basically anything network related. It also happened out of nowhere since I was using my computer the night before but when I tried opening Firefox the next day it wouldnt load any site, crashed if I tried too much or got really weird and even if it did load after a long time of trial and error it only lasted for a bit and didnt load fully either. I'm on version 108.0.2 as of the last time checking. Everything else seems to be updated as well especially since other browsers work perfectly fine. I also cant really click on much since as I said if I try too much it crashes or doesnt work as intended. I'll provide some pictures which might help the cash report just in case.

I'd also rather not try reinstalling everything since I have a lot of rather important tabs open and I dont wanna risk losing any of them since im not sure how well the Firefox sync. works in this case.

Asked by JustLeon 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashing only during video playback

I'm using the latest version of Firefox on an updated Fedora Linux installation. I am experiencing for a while now random crashing while watching videos. The playback cra… (read more)

I'm using the latest version of Firefox on an updated Fedora Linux installation. I am experiencing for a while now random crashing while watching videos. The playback crashing is random, so I could be watching 5 videos one after another with no crashing and then one video will cause it to crash. The video causing is site agnostic, so it could crash from any site, not just YouTube. I saw in bugzilla something that I thought was related to the crashing (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1779558) but it got resolved and it still keeps happening to me.

It's getting tiresome, please. What do I need to send you to help me fix this problem?

Asked by krs9 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox tabs crashing

Hi! In my setup Firefox tabs keeps crashing for about one week (not sure when it was really starting). In most cases, only one tab crashed and others contiune to work. O… (read more)

Hi! In my setup Firefox tabs keeps crashing for about one week (not sure when it was really starting). In most cases, only one tab crashed and others contiune to work. Only sometimes a second tab crashes at the same time. I also tried the safe mode but the crashes continued to happen.

Here are some crash report ids.

  • bp-424febad-20de-4a47-b610-8a6840230101 1/1/23, 22:16
  • bp-8458651d-76c9-4ddb-ab47-ab1ea0230101 1/1/23, 21:28
  • bp-ba2ecd2d-d5e1-4119-9fba-623820230101 1/1/23, 22:31
  • bp-0a25fe65-005b-4440-831f-e49d40230101 1/1/23, 22:31
  • bp-66efb533-1649-470d-8d19-ad0ed0230101 1/1/23, 22:31
  • bp-ebe8d424-07d5-4aa8-a985-ba1380230101 1/1/23, 22:31

I would love hearing from you soon! =)

Asked by dark.kamui 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

accessing outlook live

I don't know if this is a firefox or outlook problem, but I can no longer access outlook live (https://outlook.live.com/mail/0/) from my main screen. Blank page. Oddly … (read more)

I don't know if this is a firefox or outlook problem, but I can no longer access outlook live (https://outlook.live.com/mail/0/) from my main screen. Blank page. Oddly enough though, I can access it by going to "private browsing." So I'm guessing there's a setting that's keeping outlook from loading, but I don't remember changing any settings recently, so I'm stumped. This has been happening for only the past 3 days.

Asked by denbetsy2 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Ading the Dashlane Password Manager Extension

I had the extension for Dashlane working on Firefox. It looked up and I removed it. Now I cannot locate the Extension when I select Themes and add-ons and search for Dash… (read more)

I had the extension for Dashlane working on Firefox. It looked up and I removed it. Now I cannot locate the Extension when I select Themes and add-ons and search for Dashlane. Any suggestions? Thanks in advance,

Asked by tlb2300 1 year ago

Answered by Paul 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Repeated crashing in any fresh linux install and super slow on Manjaro

Hi, Ive looked for a reason for this but i can find nothing. I've freshly installed ubuntu, pop_os and Manjaro. All 3 crash within minutes of starting up firefox. mind yo… (read more)

Hi, Ive looked for a reason for this but i can find nothing. I've freshly installed ubuntu, pop_os and Manjaro. All 3 crash within minutes of starting up firefox. mind you these are fresh installs and there is no cache to clear and no extensions or addons. And what is stranger is the fact that only on Manjaro, firefox is excruciatingly slow. to the point of almost unusable. Is there any thing i can do, or, can anyone help me with this? its been going on for several months. thank you for your help and time Alchamech

Asked by Alchamech 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Lost everything seemingly after recent browser update

Tabs, history, bookmarks, basicly anything and everything that was crucial are gone, seemingly after recent update. I had similar problem a couple of month ago and didn't… (read more)

Tabs, history, bookmarks, basicly anything and everything that was crucial are gone, seemingly after recent update. I had similar problem a couple of month ago and didn't find clear solution back then, but it all got sorted out maybe in couple of days (probably with next update or something?). Well who would've thought i would get screwed like that a second time.

So i can't tell for sure whats caused it or how it got fixed. What i manged to figure out both times this happend is that somehow i have 2 versions of Firefox Profiles judgin by the dates of the cursed updates. So i guess my stuff is still there but i can't acces it.

Also worth mentioning is that both times i've got screwed by updates, my FF shortcuts from Quick Acces pannel stoped working and i needed to drag'n'drop em all over again.

Im at totall loss here, i know the info i've provided is almost nonexistant but if anyone knows whats up i would be greatly apreciative if you could tell how do i fix this and prevent it from happening in the future.

Asked by JS 1 year ago

Answered by Bithiah 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Browser improvements

I have noticed for awhile now that when I load my Firefox homepage its keeps taking longer, certainly longer than it used to take. Also, when I load a You-tube video it t… (read more)

I have noticed for awhile now that when I load my Firefox homepage its keeps taking longer, certainly longer than it used to take. Also, when I load a You-tube video it takes about a minute for things to work properly. The video and audio are erratic and skipping and simply disjointed for about the first minute, but then after that period of time the You-tube video runs OK, both audio and video. Something seems to be causing those problems recently that I didn't have previously. The problem seems to just keep getting worse also. I would appreciate any input and suggestions that may help the problem. Thank you.

Asked by sciencemagic 1 year ago

Answered by Infinity__ 1 year ago

  • Solved
  • Archived

SNAP has made Firefox useless.

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoni… (read more)

When is SNAP going to either be fixed, or abandoned? I can no longer save files. or export bookmarks (to another browser that works) since implementation. I hate abandoning you.

Asked by gagorecki 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox updates

I do my Firefox updates manually. I am currently using version 108.0.2. When I click on "about", it says I should "Update to Partner Removal". It usually tells me to upda… (read more)

I do my Firefox updates manually. I am currently using version 108.0.2. When I click on "about", it says I should "Update to Partner Removal". It usually tells me to update to the next version that is available. What is Partner Removal? Is it a legitimate update? I can't find anything on the website regarding this. Why does it not tell me to update to version 109?

Thank you for your help.

Mark Olson

Asked by Markeo 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Audio issues with Firefox

Hello, I was using my headphones for watching YouTube on Firefox but then I unplugged them and the audio has stopped playing. I thought the issue was with the volume of m… (read more)

Hello, I was using my headphones for watching YouTube on Firefox but then I unplugged them and the audio has stopped playing. I thought the issue was with the volume of my speakers, but the audio worked on any other app. So I plugged my headphones again and I could hear the audio from them. Anything I can do for fixing this (I even restarted the PC but the audio only plays with headphones)?

Regards, Tommaso

Asked by Tommaso 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Themes & extension icons

I just installed Firefox on a new Windows 11 desktop computer. I ported my profiles over and it appears everything came over EXCEPT: - Themes aren't working. I've tried… (read more)

I just installed Firefox on a new Windows 11 desktop computer. I ported my profiles over and it appears everything came over EXCEPT: - Themes aren't working. I've tried switching them and they still don't display. The menu bar is black w/white letters; the toolbar is gray with white icons/letters. - My extension icons are there...sort of. If I hover over them I can see the tool tip but the icon doesn't appear on the toolbar which is light gray in color. I can live without the themes if I have to. Not so much the invisible extension icons. Any suggestions as to how I can get them to appear as they do on my Windows 10 desktop? Screen cap below. Cursor is hovered over the Undo Close Tab extension icon but where's the icon? Any suggestions as to how to troubleshoot this will be appreciated!!

Asked by MarkZ 1 year ago

Answered by MarkZ 1 year ago