Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Bookmark Icon's

Why do my Bookmark Icons on my Bookmarks Tool Bar intermittently show up as the Target Symbol, I see three websites with this symbol at the moment. If I click on the boo… (read more)

Why do my Bookmark Icons on my Bookmarks Tool Bar intermittently show up as the Target Symbol, I see three websites with this symbol at the moment. If I click on the bookmark sometimes it reverts to the correct icon. Any solutions to stop this? Thanks

Asked by atlantasconnection 11 months ago

Answered by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

No pages are loading AND settings menu does not open

Hi, The program SEEMS to start but Firefox does not load one singel page. I get no errormessage but firefox does not even try to open pages. Also, if I try to go into "… (read more)

Hi, The program SEEMS to start but Firefox does not load one singel page. I get no errormessage but firefox does not even try to open pages.

Also, if I try to go into "settings" nothing happens (no errormessage, but settings does not open).

I have tried to uninstall and reinstall Firefox. Does not help.

If I try some other bowser everything works fine. The problem started after I did a total uninstallation of Office365 (does not need to be depending on it but it could be a connection).

Have searched the web without finding a solution and now I ask for help here, I really do want to keep using Firefox but currently it is impossible.

Asked by Fredrik465 12 months ago

Answered by FredMcD 12 months ago

  • Solved
  • Archived

Getting Error: Request failed with status code 404 , attempting to access a route on my dev server

I have no problem using Chrome , Brave browser to access pages on my dev server. My front end (React) is on localhost 3000, server is localhost 3001. This used to work,… (read more)

I have no problem using Chrome , Brave browser to access pages on my dev server. My front end (React) is on localhost 3000, server is localhost 3001. This used to work, just two weeks ago. I'm on FF v95.0.2.

I've tried everything, headers in my index.html, cleared cookies and cache, various network settings, ran it in troubleshooting mode, restarted FF. I have all cors request enable on the server.

Anything I might be missing ?

edit: Found my mistake, had another app opened on the same port , apologies.

Asked by sambient 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Browser Background color on "New Tab" selections

My background color is black, even though I have it set to white under "fonts and colors". Text is set to black, and background is set to white. But the background is act… (read more)

My background color is black, even though I have it set to white under "fonts and colors". Text is set to black, and background is set to white. But the background is actually black. I don't know why it is black when it is set to be white. Thanks for any help.

Asked by bridgebuilder102 12 months ago

Answered by cor-el 12 months ago

  • Solved
  • Archived

How to keep configured shortcuts instead of new ones being added by history

Hello, So I have shortcuts configured in 3 rows that open on each new tab. These shortcuts contain my most used websites. However not all the shortcut squares are actuall… (read more)

Hello,

So I have shortcuts configured in 3 rows that open on each new tab. These shortcuts contain my most used websites. However not all the shortcut squares are actually filles on each row. And that is how I want to keep it.

But during any browsing session I see that the rest of the shortcut squares are being filled from the current history of the browsing session from other websites.

Recently I had to reinstall Firefox and as far as I know I configured everything the same. But in my old install I managed to keep a fixed set of websites in those shortcut rows and NOTHING from the browsing history was added.

So, how do I configure the shortcuts that only the websites I add there manually stay there and NO other websites will be added from the browsing history?

Asked by schijtmail 11 months ago

Answered by jonzn4SUSE 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Add Add-on Icon to toolbar

according to the add-on page in Settings, the AdBlock Plus add-on is enabled in my browser, but it doesn't appear to be working. so I am trying to access the menu options… (read more)

according to the add-on page in Settings, the AdBlock Plus add-on is enabled in my browser, but it doesn't appear to be working. so I am trying to access the menu options to control it. to do that, I need to add the icon to my toolbar.

this article: https://support.mozilla.org/bm/questions/955157

explains two methods:

1. go to Settings --> Customize Toolbars, and drag the icon to the toolbar. this doesn't work, because the icon is not there to be dragged (even after I restore defaults).

2. go to the View Menu --> Toolbars --> Add-on Bar and move the icon from one toolbar to another.

quite apart from the fact that it took me two days to figure out how to get the View Menu to appear, that procedure doesn't work either because after View Menu --> Toolbars --> the Add-on Bar is not listed.

can someone please tell me what I'm doing wrong.


thank you,

Asked by martin264 11 months ago

Answered by martin264 11 months ago

  • Solved
  • Archived

MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING on Microsofts document website

Very recently I've noticed that Firefox(v95.0) is giving me an error for the Microsoft documentation site https://msdn.microsoft.com/. MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FO… (read more)

Very recently I've noticed that Firefox(v95.0) is giving me an error for the Microsoft documentation site https://msdn.microsoft.com/.

MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING

I use this site almost daily and have not had any trouble, and it appears to be fine on other browsers like Chrome and Edge.

Has there been a new setting changed or added recently that I can enable/disable to allow this site through?

Asked by willhosgood 11 months ago

Answered by Kiki 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox shows this error while visiting some Microsoft sites: MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING

I tried visiting the Microsoft and Xbox websites but both of them didn't load and Firefox showed me this error without allowing me to access the websites anyway (I'm usin… (read more)

I tried visiting the Microsoft and Xbox websites but both of them didn't load and Firefox showed me this error without allowing me to access the websites anyway (I'm using Firefox on Windows 10):

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.xbox.com. The OCSP response does not include a status for the certificate being verified.

Error code: MOZILLA_PKIX_ERROR_OCSP_RESPONSE_FOR_CERT_MISSING

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Asked by shrey 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Arrow keys are not working

Hi, suddenly the error keys and the TAB key on my keyboard are not working just in Firefox. They work in all other apps, just not in Firefox. Appart from that, the arrow … (read more)

Hi,

suddenly the error keys and the TAB key on my keyboard are not working just in Firefox. They work in all other apps, just not in Firefox. Appart from that, the arrow keys on the number block and the special characters like umlauts, @, €, etc. are working propperly.

What can I do?

Asked by andreas.wieneke 12 months ago

Answered by FredMcD 12 months ago

  • Solved
  • Archived

Advertisement Links no longer open when clicked ?

I use a particular web site frequently : https://www.triumph-trophy.com On all of the Pages at this site there are Advertisement banners, one across the top of the page, … (read more)

I use a particular web site frequently :

https://www.triumph-trophy.com

On all of the Pages at this site there are Advertisement banners, one across the top of the page, and one down the left side of the page.

Clicking in those Banners used to open the respective advertisers Site. I can't remember now whether it opened in a new Window or a new Tab.

Recently, and possibly since one of the latest Firefox updates, these Advertising Banner Links have stopped working, and nothing at all happens if they are "clicked".

They DO work if I right click and select "Open link in new tab", or "Open link in new window"

They DO work when clicked if I open the Page in Google Chrome.

I have followed advice from previous similar reported problems, without success.

I don't have any Extensions enabled, and am running the Default Theme. I have cleared the cache and Cookies.

Any ideas ?

Thanks.

Asked by Alan M 11 months ago

Answered by Alan M 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox doesn't display portions of text on some websites

For an unknown reason, Firefox Browser doesn't render portions of text on some pages, leaving invisible areas. I'm using the latest version (95.0.2) on Windows 10, but t… (read more)

For an unknown reason, Firefox Browser doesn't render portions of text on some pages, leaving invisible areas. I'm using the latest version (95.0.2) on Windows 10, but this was a problem in other recent versions. It only happens on some systems. No other browser I've tried has the same problem, so the issue is definitely Firefox-specific.

One example of a problematic page is arxiv.org, another one is Caltech News; see the attached screenshots for how Firefox renders these pages on my system.

Here's what I found out.

  1. The issue goes away if I disable the "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" font setting.
  2. The issue remains even if I disable/uninstall all add-ons.
  3. Refresh-install doesn't resolve the issue.
  4. After uninstalling and installing Firefox cleanly again, with old settings auto-imported (bookmarks, history, logins ...) and no add-ons present, the issue is not present at first. However, if I enable "Open previous windows and tabs" option to restore my session on startup, the issue reappears after I close and re-open Firefox a couple of times, and doesn't go away after that. It doesn't matter whether the problematic pages are included in the restored session or not; they will simply not show all text as expected if I visit them.
  5. Deleting the entire cache, cookies, site data and site settings doesn't help.
  6. Opening Firefox in Troubleshoot mode make the problem disappear, but it returns immediately when I leave the Troubleshoot mode.

Any ideas how to fix this?

Asked by w987 11 months ago

Answered by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Facebook keeps crashing

Hi, for quite some time now facebook becomes slow after a couple of minutes, photos dont show up, posts dont load etc. I have to shut down firefox, open it and go onto fa… (read more)

Hi, for quite some time now facebook becomes slow after a couple of minutes, photos dont show up, posts dont load etc. I have to shut down firefox, open it and go onto facebook again. Its only when using firefox i have this issue, if i use other browsers its perfect so clearly a firefox issue. I have noticed others complain of this also so when can we expect a fix for this?

Asked by mickdamenace 11 months ago

Answered by Terry 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox searching with Bing

Hello Firefox Support, So recently I've been trying to google things, and it keeps sending my searches to Bing instead of Google, and much more recently I've been directe… (read more)

Hello Firefox Support,

So recently I've been trying to google things, and it keeps sending my searches to Bing instead of Google, and much more recently I've been directed to a site called http://24infonews.live/ with a message always saying "Not Found". My only solution to get around this is actually going to google.com. If you could please help me with this it would be much appreciated.

Thanks for the help, Rowan.

Asked by wolferkittybreed 11 months ago

Answered by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Version 96 produces black screen and color theme, and it's uneditable

Version 96 installed, it produces an unacceptable black screen and barely readable font, color theme is not liked, and it's uneditable. Cannot roll back to Version 95.0.2… (read more)

Version 96 installed, it produces an unacceptable black screen and barely readable font, color theme is not liked, and it's uneditable.

Cannot roll back to Version 95.0.2 or use 95.0.2's profile in 96. Attached is the error message I get when I try to use 95.02's profile in 96--it's the exact opposite of what I'm trying to do.

How do I either roll back to Version 95.02 or edit 96's color scheme?

Thank you

Eric Hines

Asked by eehines 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Problems proceeding with logins and BMO online banking transactions using Firefox

Hello, I have been experiencing problems proceeding with logins and online banking transactions on my HP laptop and Samsung mobile phone on numerous websites. 1). I have… (read more)

Hello,

I have been experiencing problems proceeding with logins and online banking transactions on my HP laptop and Samsung mobile phone on numerous websites.

1). I have not been able log in to BMO online banking on Firefox on my laptop since last March 2020. I receive this message:

404 Error Sorry, but we can't find the page that you're looking for. It may no longer exist, changed location or is temporarily unavailable. Please consider using one of the links below to help you find the information you need. Home Contact Us Book an appointment

None of the links work on Firefox, however, I can login on any website, without a problem, using the Microsoft Edge internet browser.

2). Also, now I cannot log in to my account on pcoptimum.ca. I receive this message:

503 Service Unavailable No server is available to handle this request.

Again, I can login on any website, without a problem, using the Microsoft Edge internet browser.

I prefer to support Firefox, rather than Microsoft Edge. What could the issue be? Thank you.

Asked by SheerJoy 11 months ago

Answered by FredMcD 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Pinned tabs and keyboard shortcuts cmd + 0-9

Hey community! Is there any way to make the cmd + 0-9 keyboard shortcut in Mac OS ignore pinned tabs? Alternatively, for the shortcut ctrl + 0-9 to activate pinned tabs, … (read more)

Hey community!

Is there any way to make the cmd + 0-9 keyboard shortcut in Mac OS ignore pinned tabs?

Alternatively, for the shortcut ctrl + 0-9 to activate pinned tabs, and for the shortcut cmd + 0-9 unpinned tabs?

Thanks for the answers!

Asked by Teziovsky 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago