Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

logging in

Every time I sign into to Firefox, they send me a 6 digit code to my email address before I can access Firefox, would it be possible to have the code sent to my android p… (read more)

Every time I sign into to Firefox, they send me a 6 digit code to my email address before I can access Firefox, would it be possible to have the code sent to my android phone instead, the reason being is each time I have to access my email address via a different site.

Asked by pateraternai 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

Certain images broken(Green/Pink)

Hi, Ever since a while ago, some images are not showing correctly in Firefox. I must have gotten this issue in the last update(84.0.2) or slightly earlier. I tried resett… (read more)

Hi,

Ever since a while ago, some images are not showing correctly in Firefox. I must have gotten this issue in the last update(84.0.2) or slightly earlier. I tried resetting it, and used safe mode, but I still get the same issue. I don't know how to fix it at this point, and the only solution I have at the moment is to switch over to Chrome for important times, such as for online exams, but this is not ideal. Does anyone have a clue about what could be wrong, or am I doomed to use alternatives to Firefox during important times/just for viewing certain pictures?

Current Version: 84.0.2 (Auto-Update/Help -> About Firefox) OS: Windows 10

Thank you.

Asked by Mistful 1 day ago

Answered by Mistful 18 hours ago

  • Solved

Address Bar Search Not Working

Hi, Firefox 84.0.1 (64-bit) on Linux Mint 18.3 I have the 'Use the address bar for search and navigation' option selected in settings but when I enter a search all I get … (read more)

Hi,

Firefox 84.0.1 (64-bit) on Linux Mint 18.3

I have the 'Use the address bar for search and navigation' option selected in settings but when I enter a search all I get is 'Hmm. That address doesn’t look right. Please check that the URL is correct and try again.'

Any ideas please?

Asked by caned_monkey 10 hours ago

Answered by jscher2000 9 hours ago

  • Solved

Can't use Firefox to access my bank account

For the first time after 10 years, I can no longer access my PNC bank account using Firefox V84.0.2. This problem started just this Sunday Jan 24, 2021. I am using AVG a… (read more)

For the first time after 10 years, I can no longer access my PNC bank account using Firefox V84.0.2. This problem started just this Sunday Jan 24, 2021. I am using AVG and the Defender firewall. When I try to enter my account PNC tells me that it cannot find the code and tells me to use another browser like Chrome or Internet Explorer which I don't want to do. PNC tell me to contact Firefox as, "It is not their problem." But so far I have found nothing in Firefox to solve the issue whatever is causing it. I need help as I would rather not change browsers.

I have restarted my PC, checked and restarted AVG, checked the troubleshooting program, and reinstalled Firefox, but nothing seems to correct the problem. So where do I go from here?

Asked by Warp on Fire 10 hours ago

Answered by FredMcD 9 hours ago

  • Solved

I cannot access a specific address of my network

I cannot access the 192.168.1.5 address of my network. It applies to a PLC and i get the message "connection not secured" and doesn't let me enter the configuring page of… (read more)

I cannot access the 192.168.1.5 address of my network. It applies to a PLC and i get the message "connection not secured" and doesn't let me enter the configuring page of the plc

Asked by armaosb 1 day ago

Answered by cor-el 10 hours ago

  • Solved

New Print Dialogue

Hi all, Can somebody Please tell me how to Turn Off the New Print Dialogue in version 84 ((82 ??)) Please? I only want to use the normal System Dialogue to print , and… (read more)

Hi all, Can somebody Please tell me how to Turn Off the New Print Dialogue in version 84 ((82 ??)) Please? I only want to use the normal System Dialogue to print , and not have to keep clicking that option in the new one please. Thanks in advance, David

Asked by david.horner4 14 hours ago

Answered by TyDraniu 12 hours ago

  • Solved

When I open firefox, each time the same 5 bookmarks open up automatically. How can I change this?

2 Problems: 1) Each thime when I open firefox, the same 5 bookmarks open up automatically. How can i get rid of this? 2) I would like just one tab to open automatically, … (read more)

2 Problems:

1) Each thime when I open firefox, the same 5 bookmarks open up automatically. How can i get rid of this?

2) I would like just one tab to open automatically, this is www.google.ch. When I set Google as my standard search engine it will open always google.COM and not .CH Can this be set somehow?

Thanks for help.

Asked by sonja.engel 17 hours ago

Answered by FredMcD 17 hours ago

  • Solved

Can't move bookmarks in "more bookmarks" menu

As you can see in attached GIFs, bookmarks in superior bookmark bar can be moved easily just as should be, but in additional bookmark field they can't be moved at all. I … (read more)

As you can see in attached GIFs, bookmarks in superior bookmark bar can be moved easily just as should be, but in additional bookmark field they can't be moved at all. I try to move them, but there is no "insert here" line appearing, and after I release my left mouse button it somehow opens the bookmark the cursor was on at the release moment. No matter fullscreen or windowed mode. I have custom "animated Codama" theme and some add-ons like "Midnight Lizard" and "uBlock", but disabling any of them doesn't help. Any ideas?

Asked by Interfixx 5 days ago

Answered by Interfixx 16 hours ago

  • Solved

Some websites' fonts are thin and barely readable

Hello, I have had this problem for a while now and I am not sure when it happened but it's been like this for around a year now. Some we websites (NOT ALL) appear to me l… (read more)

Hello, I have had this problem for a while now and I am not sure when it happened but it's been like this for around a year now.

Some we websites (NOT ALL) appear to me like they have a thin, pixelated font and it's hard to read them sometimes. See screenshot.

I have already checked my Windows' ClearType settings and that seems to be fine. Is there another solution to this?

Asked by SharpAmethyst 19 hours ago

Answered by FredMcD 17 hours ago

  • Solved

Other Bookmarks popped up in Toolbar

On 1/5/21 at about 1200 PST, Other Bookmarks popped up in my Toolbar. I am trying to remove it but have had no success. I deleted the one website that was in Other Book… (read more)

On 1/5/21 at about 1200 PST, Other Bookmarks popped up in my Toolbar. I am trying to remove it but have had no success. I deleted the one website that was in Other Bookmarks but it is still in my Toolbar. How do I remove, Other Bookmarks from my Toolbar?

Asked by BigMetalWally 2 weeks ago

Answered by cor-el 2 weeks ago

  • Solved

other bookmarks folder

Hello, I would like to know how to remove 'other bookmarks' folder from the right side of bookmark toolbar that showed up suddenly on my browser, it's right after the arr… (read more)

Hello, I would like to know how to remove 'other bookmarks' folder from the right side of bookmark toolbar that showed up suddenly on my browser, it's right after the arrows to show more bookmarks. I can't seem to find a way to delete this.

Asked by nicaya 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2; all I have now is "Print", which brings up a Microsoft Edge style print dialog. Is this an upgradin… (read more)

Firefox "Print Preview" has disappeared from the File menu in 84.0.2; all I have now is "Print", which brings up a Microsoft Edge style print dialog. Is this an upgrading error, or is it just the way Firefox will be now?

Asked by firefox1202 5 days ago

Answered by jscher2000 5 days ago

  • Solved

Website always opens in container, "Reopen in Container" => "No Container" doesn't work

Desktop FireFox browser v. 84.0.2 (64-bit) I made the mistake of asking to always open a site in a container and for it to remember my choice. Now I can't get it to open … (read more)

Desktop FireFox browser v. 84.0.2 (64-bit)

I made the mistake of asking to always open a site in a container and for it to remember my choice. Now I can't get it to open in no container. The context menu choice to "Reopen in Container" => "No Container" seems to ignored.

The issue: I have to different logins for a site (dev.azure.com). I open one in the work container and the other in no container. I didn't realize the open in container would operate only on the domain, which makes sense in hindsight. However, now the site is broken for one of the sites, and I can't find where to reset this choice. How do I do that?

Asked by nancy.folsom 1 day ago

Answered by nancy.folsom 1 day ago

  • Solved

Speed tests shows normal uploads on Firefox and Edge but on Firefox only downloads show 0.0

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spe… (read more)

Good evening. I have run the Ookla speed test through Edge and my download is 212.94 Mbps and my upload is 11.76 Mbps and uses the Spectrum Syracuse Server. Running Spectrum speed test on Edge registers Spectrum Syracuse as the optimum server and download is 236.2 and upload 11.6. Both are using my Spectrum server in Syracuse, NY.

When I run Ookla through Firefox I got 227.17 down and 11.63 up. Spectrum's speed test through Firerefox's Syracuse server 231.8 up and 11.5 down.

However for a while earler this evening when I ran both programs on both browsers and both through Syracuse's servers I was getting downs of 0.0 to 0.7. I reset the modem and router and still had low speeds but shortly after I got the readings I wrote in the first two paragraphs.

What would be the reason for this? Anything particular with Firefox? Something I should look out for in the future? Partially a curiosity while the other part being proactive.

Thanks for anybody who can take time to answer.

Asked by Figureguy 1 week ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Firefox search field does not pass search argument to eBay

I am on Firefox 84.0.2 (64-bit) under Win 10 If I enter an argument in the Firefox search field and click on the eBay symbol in the drop-down menu, Firefox brings up eBay… (read more)

I am on Firefox 84.0.2 (64-bit) under Win 10

If I enter an argument in the Firefox search field and click on the eBay symbol in the drop-down menu, Firefox brings up eBay in the current tab but the argument I entered is not in the eBay search field so I have to re-enter it into eBay and click "Search". Firefox did not used to work that way, it used to bring up eBay with the search argument results.

The search works for my other search symbols (Amazon, Bing, Wikipedia, etc)

Asked by car-nuts 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

Some webpage images do not show

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the s… (read more)

I find that images generally show on webpages such as the front page of a news site. However, when I click into a specific article, the image which is usually near the start of an article in a lot of cases does not show (so it's not a "always never shown" situation); it's as if it's been removed from the webpage syntax i.e. there's no white space section showing something is missing. One example (of many I could include!) is https://www.nzherald.co.nz/nz/phonics-revolution-the-new-sound-of-reading-in-the-nations-schools/7A5UVZ55NAOJEQACLKELCNEU6U/ I verified there are images there by restarting Firefox with Add-ons disabled (which starts Firefox in Safe Mode), and also by opening in another browser. So I went thru and disabled *all* add-ons and restarted Firefox. Images still don't show! These missing images only show when I run Firefox in Safe Mode.

In the back of my mind, there is/used-to-be an option to limit the size of images on a page(?) but I can't find any option now. I have also refreshed Firefox (a number of times; including a total de-install, reboot, re-install) but the problem remains. .. What am I missing? I'd like to be able to see these images.

Thanks.

Asked by LudwigWN 3 days ago

Answered by LudwigWN 1 day ago

  • Solved

Search within an entire web site

Assume I have loaded the home page of a particular web site. Is there any way I can use Firefox browser to search within the entire web site for a particular word or "tex… (read more)

Assume I have loaded the home page of a particular web site. Is there any way I can use Firefox browser to search within the entire web site for a particular word or "text string"?

Asked by elmark101 1 day ago

Answered by jonzn4SUSE 1 day ago