Showing questions tagged: Show all questions

no display & no options

web pages don't display but address is shown at tabs, can't see options but other menu options seem to be okay. I uninstalled and erased all related data (I could find) m… (read more)

web pages don't display but address is shown at tabs, can't see options but other menu options seem to be okay. I uninstalled and erased all related data (I could find) multiple times and reinstalled multiple times but problem remains. I tried refresh, safe mode, etc. At installation I get error VCRUNTIME140_1.dll not found, a susequent installation finishes without errors. I am sending this from another system because I can't use the problem unit for this post. The problem system is similar to this one. I am puzzled and seek help.

Asked by tregxoferif 3 hours ago

Help me please

Can you give me back my "Stuff" as it's all gone now after a change in my gmail because it wanted 3 days to confirm my request for a new password? I made a new account.… (read more)

Can you give me back my "Stuff" as it's all gone now after a change in my gmail because it wanted 3 days to confirm my request for a new password? I made a new account. After a support request to Moto G (when I could no longer download my moto g pictures), my personal files (i.e. recipes, research on US Covid 19 vaccines, and notes on anything from a Spanish learning program to family info, etc) was taken. Their tech support in the US, Ryan, helped me and it vanished and he says he can't reset it. Even though he had access through my cell and laptop.

It's a great hack. Can you help me? Cheri

"They" did leave me my creation "Family slide show" but not the historic one made for the elders.

Asked by moellering 9 hours ago

Firefox not loading JS and CSS files

Firefox 87.0 / MacOS, in safe mode, with and without enhanced protection. Mostly after clearing cache. Server is Apache, running WordPress. Other browsers (Chrome, Opera… (read more)

Firefox 87.0 / MacOS, in safe mode, with and without enhanced protection. Mostly after clearing cache. Server is Apache, running WordPress.

Other browsers (Chrome, Opera, IE) have no problems.

Using HTTPS.

Page itself (HTML) loads correctly. The referenced (linked) files do not load, even though they are on the same server.

When I look at the Network Analysis tab, I see that the CSS and JSS files have no return codes, and show 0 Bytes transferred. It does not show the data coming from the cache. A detailed look at the request looks normal, the answer is not available. When I resend the request I get an answer, no problem.

No messages in the console.

It seems to have something to do with the server, when I deactivate certain WP plugins, the problem disappears. Perhaps the problem is worse when the server is slow... cannot prove this.

I am looking for what I can do on the Apache side to fix the problem.

Thanks in advance, Ron

Asked by otrok7 12 hours ago

Public computer

I've been able to sync my firefox account on a university computer until 2 weeks ago. Now when i login to the university computer (in the classroom where I teach), my acc… (read more)

I've been able to sync my firefox account on a university computer until 2 weeks ago. Now when i login to the university computer (in the classroom where I teach), my account "logs in" but nothing syncs (no bookmarks or passwords).

I haven't changed anything with my account. How can I access my synced info on this University computer?

Asked by Uly Dor 12 hours ago

Get my sync files

I have an email account I don't ha e access to anymore and i really need to sync with that account with that email. I don't know what to do

Asked by niliaskane 14 hours ago

Arrow keys don't repeat

Somewhat recently, when editing text in any text field in Firefox (87.0 64 bit), I noticed the arrow keys don't repeat when held down. Other keys do just fine, but the ar… (read more)

Somewhat recently, when editing text in any text field in Firefox (87.0 64 bit), I noticed the arrow keys don't repeat when held down. Other keys do just fine, but the arrow keys, when held down, move one position, there's a very slight delay, and it moves one more position and then stops; no auto-repeating. I've restarted Firefox without addons and that didn't help. I've also toggled the Auto-scrolling and smooth scrolling options too.

This makes editing long text fields a real pain. I don't see this problem in any PC-based apps and arrows keys do repeat OK in Chrome and Edge. It appears to be a Firefox issue.

Any ideas? Many thanks!!!!!

- Bob

Asked by drbobjr 15 hours ago

Firefox best-practice-ciphers gpo policy

Hi Firefox guys, I've recently created a windows domain (2019 servers only, clients and dc) and deployed firefox 87 On all computers.. Now I need to make sure firefox use… (read more)

Hi Firefox guys, I've recently created a windows domain (2019 servers only, clients and dc) and deployed firefox 87 On all computers.. Now I need to make sure firefox uses the best practice ciphers only.

    • Is there a way of customizing such security setting, across the network? maybe using GPO**?

(I am having a hard time trying to find relevant info, no luck yet)

Thanks in advance :)

Asked by wexler.amit 16 hours ago

Screen flashes to white when scrolling.

I have noticed a recently developing event in Firefox. When scrolling through some pages such as LinkedIn or Facebook, my screen will suddenly go completely white. It s… (read more)

I have noticed a recently developing event in Firefox. When scrolling through some pages such as LinkedIn or Facebook, my screen will suddenly go completely white. It seems to freeze for a second or two, then comes back. This has only been happening for about the past two or three weeks, so since about 1 April 2021 for time reference. My About Firefox shows I am running 87.0 (64-bit) and it is up to date. I completely uninstalled - including the deletion of the Mozilla folders per info on the web - then reinstalled. This did not correct the issue. I also run Chrome and do not experience this issue when using it.

Asked by stevenkimbell 16 hours ago

How do I Hide/disable the status text only in the status panel, but not the URL on hover

Hi! I find the status text mostly annoying, but the URL usually useful. So instead of hiding the whole thing I only want to get rid of the status information. … (read more)

Hi!

I find the status text mostly annoying, but the URL usually useful. So instead of hiding the whole thing I only want to get rid of the status information.

Asked by avada 17 hours ago

Used Primary and it replaced all the saved password

Hi, I was trying to use firefox primary password without knowing what it does :(. Well by the time i set the primary password in firefox i realise that it replaced all th… (read more)

Hi,

I was trying to use firefox primary password without knowing what it does :(. Well by the time i set the primary password in firefox i realise that it replaced all the saved login passwords of over 600 URLS with primary password.

I checked few articles where they have spoken about replacing logins-backup.json and key4.db file. In my case though i think this will not help because i had my syncing on, when i did primary password setting change. is there any method with which i can restore my previous passwords by creating new profile may be.

Just desperately need way with which i can restore the passwords else this will be really difficult for my work

Thanks Prasad

Asked by DIP 18 hours ago

Text search not working

I have used firefox for many years. I very often use CTRL+F to search on webpages. Now it just does not work on one website i use very often. It seems to work on all webs… (read more)

I have used firefox for many years. I very often use CTRL+F to search on webpages. Now it just does not work on one website i use very often. It seems to work on all websites but not this one. Does anyone have a clue ?

Here is the website it doesn't work on. Its a website that publishes Icelandic laws.

https://www.althingi.is/lagas/nuna/2016120.html

Asked by birgirbirgisson 18 hours ago

trying to open my webcam

I have entered the website i wish to use and logged in all goes well until i try to open my webcam and go live. i have a webcam its always worked but its now saying to me… (read more)

I have entered the website i wish to use and logged in all goes well until i try to open my webcam and go live. i have a webcam its always worked but its now saying to me Chat server authentication failed please contact us. Im confused it always worked

Asked by manyoladoshi 19 hours ago