Showing questions tagged: Show all questions

The bookmarks menu in Firefox stopped scrolling

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere e… (read more)

After the 90.0.2 update, the bookmarks menu no longer scrolls with the center wheel of my mouse. The center wheel scrolls properly in my emails, on webpages, everywhere else but the in the bookmarks. I have to use the up or down arrows to scroll through them, and it's a royal pain because I have so many bookmarks.

Asked by zx9r170 1 month ago

Last reply by zx9r170 1 day ago

Selective Blocking of JWplayer by Site

I would like to block some sites (entire domains) from injecting JWPlayer iframes while I'm trying to read the site. (The Hill, https://thehill.com, is particularly annoy… (read more)

I would like to block some sites (entire domains) from injecting JWPlayer iframes while I'm trying to read the site. (The Hill, https://thehill.com, is particularly annoying with this.) However, I need to see content that some other sites embed in JWPlayer, so I can't use the nuclear option of blocking the cdn for jwplayer in my hosts file.

Are there any settings or add-ons available that allow by-domain blocking of JWPlayer? (I don't care if it's a "whitelist" or "blacklist" approach, so long as I can manually determine which sites play and which don't.)

Asked by Jaws 1 day ago

Last reply by Jaws 1 day ago

Firefox (default) homepage

So i have noticed a sudden changed in firefox when i open it and been landed over to my homepage instead of where i left before which usually as "about:newtab" page and i… (read more)

So i have noticed a sudden changed in firefox when i open it and been landed over to my homepage instead of where i left before which usually as "about:newtab" page and in setting there is only option to use firefox default or blank. i would rather preffered to have my home button set with my custom url, as well keeping the option to land on newtab page when ever i start my browser. which was intended as before but not since last update. now there is no option to set newtab page as also a custom url which can be any thing but forced to use the default layout by firefox. that proceed to open a homepage every time when i launch firefox.

Asked by iqbalusmani 1 week ago

Last reply by iqbalusmani 6 days ago

Media Key functionality intermittent

Periodically Firefox will stop accepting media key input from my keyboard, the media keys continue to function for Chrome (neither are open at the same time, when functio… (read more)

Periodically Firefox will stop accepting media key input from my keyboard, the media keys continue to function for Chrome (neither are open at the same time, when functionality fails in Firefox, I open chrome to test if the keys are working) media.hardwaremediakeys.enabled is set to true, have swapped it to false and back, restarted, double and triple checked the physical media keys. Sometimes Firefox will just accept the media key input, and sometimes it won't

Asked by takashi1532 1 month ago

Last reply by takashi1532 8 hours ago

N-th tab in firefox doesn't load

Hiya, I'm having a minor inconvenience with firefox 91.0.2 for a few months now. It's popped up a few months ago and hasn't resolved itself in between updates. I'm guilt… (read more)

Hiya,


I'm having a minor inconvenience with firefox 91.0.2 for a few months now. It's popped up a few months ago and hasn't resolved itself in between updates.

I'm guilty of having many (well over 20) tabs open at the same time and around the 20th or 30th tab even, usually one of the (newly opened) tabs, simply never loads. If I open the same link in another tab, the link (any url) does load. See the screencap below.

This is on a windows 64 bit machine OS build: 19043.1165 (21H1) Windows Feature Experience Pack 120.2212.3530.0

I'm running Norton 360 Antivirus software.

Will try running in safe mode, to see if it still happens and confirm in a reply to this message.

Hoping you guys might have some suggestions.

BTW: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1317506 is probably the same problem, unfortunately the thread has been archived. This one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1285104 also seems similar.

White Bar appears above all firefox windows when Firefox is maximized, need help getting rid of it.

I have a strange white bar that appears above the Firefox window at all times, but it's only visible on one of my other monitors, which is positioned above the monitor Fi… (read more)

I have a strange white bar that appears above the Firefox window at all times, but it's only visible on one of my other monitors, which is positioned above the monitor Firefox is on. I've tried starting firefox with all my extensions and themes disabled, and all that did was make the bar black instead of white.

This lead me to believe it was the Title bar. However, that's currently disabled. When I enable the title bar, the white bar disappears, but then I'm left with the title bar (which I do not want).

Is there a way I can have the Title bar disabled and not have this bar appear?

Worth noting I'm using the Lepton UI mod (which doesn't seem to be responsible for this) and DisplayFusion (which I thought would have been responsible for this, however I cannot be sure). Running Win 10.

Asked by Shigbeard 2 days ago

Last reply by Shigbeard 2 days ago

Blacked out letters on Firefox Bookmarks Toolbar and Window tabs

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on t… (read more)

Sometimes (not always!), the entries on my bookmarks toolbar appear with the lower case a's blacked out, and the leading edge of lower case e's as well. Nowhere else on the page does this happen. Anyone else ever seen this? Is there a fix? Thanks

Asked by dtowson 6 days ago

Last reply by dtowson 5 days ago

LINKS DO NOT WORK

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC www.bidorbuy.co.za A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE. … (read more)

LINKS IN THIS SITE DO NOT WORK. THE OWNERS HAVE TESTED IT WITH FIREFOX AND ALL OK WHAT IS WRONG WITH MY PC

www.bidorbuy.co.za

A SIMPLE NOT TECHNICAL ANSWER PLEASE.

Asked by rod18 4 days ago

Last reply by rod18 4 days ago

Some YouTube videos aren't in sync with the audio

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it se… (read more)

I'm having a problem with a couple videos where the video and audio aren't in sync. For example, the video in the first screenshot is only 2:30, yet when I play it, it seems to partially mimic the video in the second screenshot; it "extends" to 2:41, and it plays the video from the second video. However, it plays the audio from the first video and the progress bar still only goes to 2:30, yet the video keeps playing for another 11 seconds without any audio until the video from the second video ends. Seeking forward causes the different recommendations to pop up as if the video had ended normally.

I am using a MSI laptop on Windows 10. I have restarted my computer, cleared my cookies and cache, and updated Firefox to the latest version. This problem persists with all of my extensions disabled, and when logged in or out of YouTube (no matter the account) or in incognito mode. At first, I thought it had something to do with the video and/or channel, since the other video with the same problem was also uploaded by AmericanDadVEVO. When I tried watching the video in the first screenshot on Microsoft Edge (which I barely use and have no extensions on), however, it worked normally.

Any help would be appreciated! I really do not want to switch to another browser.

Asked by David_H23 2 weeks ago

Last reply by David_H23 4 days ago

Gmail "We've detected a problem with your cookie settings." error on every restart

A couple weeks ago I started getting the "We've detected a problem with your cookie settings." error message for gmail after restarting my computer and opening firefox. I… (read more)

A couple weeks ago I started getting the "We've detected a problem with your cookie settings." error message for gmail after restarting my computer and opening firefox. I can fix the problem and get into gmail by clearing all gmail related cookies, but the same problem occurs next time I restart, which means logging back into all my accounts. How can I stop this from recurring? I have cookies enabled and there's nothing in my settings I can find blocking gmail cookies.

Asked by Kat 4 hours ago

Last reply by Kat 28 minutes ago

As of today I am getting (forced) google.com.hk instead of google.com, how do I fix this?

It is insistent. I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276 The instructions there n… (read more)

It is insistent.

I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276

The instructions there no longer seem to work, I deleted cookies, closed firefox and ran CCleaner, it is still always redirecting me to .hk.

The site looks different, shitty and keeps asking me to log in or agree to some bullshit settings.

Very strange, has anyone seen this before?

Asked by Khan Solo 1 week ago

Last reply by Khan Solo 6 days ago

Is it possible to return the Bookmarks to their orginal setting without using a CSS file?

Windows 10 x64 Pro Firefox 92.0 Is there a way to restore the appearance of Firefox Bookmarks to v88 or earlier? The extra space between each Bookmark is a pain and none … (read more)

Windows 10 x64 Pro Firefox 92.0

Is there a way to restore the appearance of Firefox Bookmarks to v88 or earlier? The extra space between each Bookmark is a pain and none of the "fixes" seem to work.

I am not up with messing around with css files to make things seem as they was.

I have Proton Colors Add-on and that supposed to make things look as they did before but they do not.

When Firefox updated to 91.0 I reinstalled v88 which was fine - apart from Firefox nagging me on a daily basis to update to 92.0 which I stupidly did.

Any suggestions please?

Peter

Asked by Peter749 6 days ago

Last reply by Peter749 5 days ago

Constant blocking

Dear Firefox Community: I used to love Firefox. Now, I am constantly blocked from performing basic functions. Tonight I tried to complete a simple ebay transaction. I… (read more)

Dear Firefox Community: I used to love Firefox. Now, I am constantly blocked from performing basic functions. Tonight I tried to complete a simple ebay transaction. I wasted more than one hour trying to make a purchase, with Firefox failing at every step. I opened Microsoft Edge and completed my purchase within literally seconds. Firefox now blocks me from several of my favorite websites. My fantasy sports and sports betting websites fail on Firefox but work fine on other browsers. The entire financial pop up window that is supposed to provide security does not work with my bank's website. I am trying to find a good reason to continue using Firefox, and I am not thinking of any. Again, I'm a longtime user and fan but right now the basics are not working with you, Firefox. Very frustrated.

Asked by bboortz 2 days ago

Last reply by bboortz 1 day ago

Temporary WebExtension: after login firefox account. Got xmlhttp.status: 0

I am writing a WebExtension to communicate with a server using XMLHttpRequest. I load this WebExtension temporarily by about:debugging. It works well if I do not login i… (read more)

I am writing a WebExtension to communicate with a server using XMLHttpRequest.

I load this WebExtension temporarily by about:debugging. It works well if I do not login into my Firefox account. It can get data from the server.

But after logining into my account, it returns "xmlhttp.status: 0" immediately when I trying to do the same thing.

I removed all other add-ons and WebExtensions, But still I have this problem.

Any suggestions will be appreciated.

Asked by Duckmole 6 days ago

Last reply by Duckmole 5 days ago

Website logos won't show up in tabs or bookmarks on firefox but will show up in chrome

When I use Firefox the logo for my bank website won't show up but it will show up in Chrome. The first 2 pictures attached are of the website opened as well as the bookma… (read more)

When I use Firefox the logo for my bank website won't show up but it will show up in Chrome. The first 2 pictures attached are of the website opened as well as the bookmark. The last 2 are of Firefox. Please help as this is very frustrating as it makes it harder to know what bookmark I need to click on

Asked by Chris Mortland 2 weeks ago

Last reply by Chris Mortland 5 days ago

Firefox Detect's CTRL key depressed, when it's not.

When using Firefox, seemingly randomly the web browser will detect that the control button is pressed on the keyboard. There is nothing around the keyboard that has falle… (read more)

When using Firefox, seemingly randomly the web browser will detect that the control button is pressed on the keyboard. There is nothing around the keyboard that has fallen on the control button, nor are sticky keys enabled in Windows 10. There been a few times now where I have been sitting back using the mouse only and Firefox to text at the control button is pressed and starts to zoom in or out because of that. The only way that I can stop it from happening is to click outside of Firefox on a different application and then go back. To attempt to fix this I've tried the following:

  1. restart firefox
  2. clear the cache, both manually and with ccleaner
  3. restarted windows
  4. checked for an update of firefox (I am at the latest version currently)
  5. diabled sticky keys in windows 10 completely
  6. tried a different keyboard

None of the above fixes have solved the problem that I am encountering. This issue does not happen in Google Chrome or any other application that I use it is specific to only Firefox. I looked for similar fixes before posting on here, and found two. One individual said that they fix this by changing their Wi-Fi adapter. I had tried to enable and disable this which had no effect. The second fix they said that they tried to restart the computer, which I have done no less than five times now in order try to solve is extremely irritating and functionality killing issue. Thanks guys.

Asked by reservesteel9 2 days ago

Last reply by reservesteel9 2 days ago

Google Docs Documents have sudden spacing issue between letters in Firefox

Hello. I've been both a long-term Google Docs and Firefox user; I use Google Docs every day. For two days now, however, I have been having issues with the spacing within … (read more)

Hello.

I've been both a long-term Google Docs and Firefox user; I use Google Docs every day. For two days now, however, I have been having issues with the spacing within words. It looks like there is an extra space between the letter M while other letters tend to look pushed closer together. Thinking that I accidentally hit the space bar twice I tried to delete it, but instead it deleted the entire letter. I checked the rest of my Documents and had to realize that almost all of them are affected.

Firefox tells me it's up to date (Version 92; when I click on Help → About Firefox it tells me there are no new updates) as is my operating system (Windows 10). I deleted every browser extension I had, cleared the cache and cookies in Firefox, and restarted my laptop, but this didn't fix the spacing issue portrayed in the images below. The line spacing has been at 1.15 and the Document has been aligned left before and after this happened, so I've ruled that out as causes as well. Changing the font to another and back did not help either.

This issue does not appear in browsers such as Microsoft Edge and Chrome.

I reached out to the Google Docs support community (link to the thread here) thinking it was an issue with the website itself. The people giving advice in this thread suggested that Firefox is having rendering issues since it only occurs in (my) Firefox browser and that I contact a Firefox forum, so here I am.

If anyone has advice on how I could fix this or who else I should contact, I'd be more than happy to hear it!

Diana

Asked by diana 1 day ago

Last reply by diana 17 hours ago

Recovering Firefox Profile (w/ EaseUS Data Recovery) After Factory Reset

I lost my Firefox profile data (amongst other files) after a hardware issue forced a repair and a factory reset. I purchased the EaseUS Data Recovery tool to try recover … (read more)

I lost my Firefox profile data (amongst other files) after a hardware issue forced a repair and a factory reset. I purchased the EaseUS Data Recovery tool to try recover my Firefox data but am running into issues.

I located the two folders (one ending in ".default-release" and the other ending in ".default-release-1632317792925") from the PRE-reset file location C:\Users\[User]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles.

I then close Firefox, delete all of the folders from the same location in the POST-reset location of those same files, and paste the older folders in their place.

However, when I start Firefox, it only shows me POST-reset tabs. Am I doing something wrong?

Asked by tito.obaisi 2 days ago

Last reply by tito.obaisi 2 days ago

Firefox only slow on my website; fine on other browsers

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for we… (read more)

Okay, this has been happening for months now. My site has been intermittently slow on one of my office computers. Thought is was a host issue so fought with them for weeks on trying new setting on the server but they could never see the issue on their end. Main problem is in the admin area of my shopping cart (CS-cart) being super slow but would also occasionally appear on the front end. Sometimes it may only happen for a few minutes, other times would happen all day (or now all week). Then office computer number 2 started having problems with my site. It was so bad (like took minutes to even pull up my site) that I had to install Chrome so orders could be printed. Been running it for a few weeks now without issue but just tried FF again and the problem still persists. I have tried clearing the cache/history on both computers and even on computer 2 completely uninstalled without storing data but still have the issue. What is more frustrating is it happens only occasionally on one computer, pretty consistent on the other and computer number 3 on the same network has no problems. Was even thinking it may be Cloudflare (browser console listings) so disabled using it but that just seemed to have fixed the issue on one computer but not the other. But everything is so random I really don't know where the problem is. All I know is using another browser for a few weeks now has fixed the issue on both computers. I should note that I am on my site constantly so I may see a few hundred pages a week (history was a 6300 on one computer when I cleared it) Anyone have any suggestions?

Asked by jacydjames 2 days ago

Last reply by jacydjames 2 days ago