• Solved

Youtube gives problem on Firefox, but not on Opera. Solutions?

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subsc… (read more)

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subscribe a channel I cannot, instead I get prompted to login while I am already logged. This is going for months, right now the only fix seems to switch to Opera... Can you guys provide solutions to this?

Asked by marcus.aseth 3 days ago

Answered by jonzn4SUSE 23 hours ago

  • Solved

Can not play videos at one website

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the Ne… (read more)

I have what I think is a specific video problem. Videos from the Washington Post get the message “This video is currently not available”. Other videos, e.g. from the New York Times do work. Washington Post videos work with Chrome and Opera.

The problem is on a new Dell Inspiron 5502 running Windows 10 and Ubuntu with dual boot. The problem only occurs under Ubuntu 20.04.1 LTS. It does not occur under Windows Firefox.

The current Firefox is 84.0.2. The problem did occur under 84.0 but I didn’t have time to pursue it.

The add-ons manager under extensions has no entries. Under plugins there is only “OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems”.

Under preferences, performance, hardware acceleration is not selected and the content process limit is left at 8.

Running in safe mode does not help.

I had a different video problem on a pair of the hardware visible at https://support.mozilla.org/questions/1320396?utm_campaign=questions-reply&utm_source=notification&utm_medium=email#answer-1381141 This is a different machine and a different problem.

Asked by alan.schulman 4 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

Firefox is persistently putting downloads in the wrong location (1-16-21)

I am currently on Firefox 84.0 on Windows 10. Every time I download any type of file, Firefox puts the file inside of (C:) > Users > tmmor > AppData > Local &… (read more)

I am currently on Firefox 84.0 on Windows 10.

Every time I download any type of file, Firefox puts the file inside of (C:) > Users > tmmor > AppData > Local > Temp. This is extremely frustrating because I have to manually move the files to my 'Downloads' folder every time I download a new file. I have changed my settings numerous times. In Options > General > Files and applications. I have selected the "Save files to" and I have changed it to many different locations and my files still end up in (C:) > Users > tmmor > AppData > Local >Temp. I have even resorted to selecting the setting "Always ask you where to save files." After closing and reopening the browser, I try to download something and Firefox never prompts me to select a download location (Contrary to my settings). Firefox just automatically downloads the file and puts it in (C:) > Users > tmmor > AppData > Local > Temp.

After looking for solutions online I have went into "about:config" and I found out that "browser.download.dir" was already set to "C:\Users\tmmor\Downloads" (My intended location) and "browser.download.lastDir" was already set to the same location. I have also set "browser.download.useDownloadsDir" from false to true. Firefox still puts my downloads into (C:) > Users > tmmor > AppData > Local > Temp.

I am also the administrator on my device. I am not aware of any windows settings that are blocking Firefox from putting my downloads into my "Downloads" folder. Microsoft Edge and Google Chrome put my downloads into my "Downloads" folder every single time I download something, why cant Firefox do the same?

I also do not believe that any of my extensions or plug-in's are causing this issue, I have very few extensions and plug-in's.

Firefox is persistent at saving my downloads to (C:) > Users > tmmor > AppData > Local > Temp. I have never gotten Firefox to save my downloads to my intended location (The downloads folder). Can anyone please instruct me how to resolve this issue. This is my last resort to solving this problem, nothing has worked for me. Thank you for your time, this experience has been stressful for me.

Asked by Timothy Morgan 21 hours ago

Answered by jscher2000 19 hours ago

  • Solved

Where is the settings/config file/data for Multi-Account Containers?

I accidentally set a frequent website I use to always open in the wrong container. I do get the prompt about 'would you like to open this container in [wrong container]'… (read more)

I accidentally set a frequent website I use to always open in the wrong container. I do get the prompt about 'would you like to open this container in [wrong container]' and I click the option not to do so while also having checked the box that says to remember this decision, but the check box seems to do nothing. I've checked the box countless times to no effect. I seem to have permanently created this state which is highly frustrating. I don't want this site opened in any container. I have a lot of sites I've configured in what I'm terming here "wrong container" (though it's the correct for those other sites), so I don't want to have to delete the entire container to fix this problem.

I've had other problems with Multi-Account Containers (such as, tabs I've closed coming back like zombies after restarting Firefox; or Firefox seeming to forget that certain tabs were in containers and the act of clicking their tab to place them in the correct container causes them first to reload in the default of no container), but for now my biggest issue is not being able to remove a website from the "always open in wrong container" list. Where is the list of websites per container stored? Is this somewhere in the about:config or in a raw, human-readable file on my filesystem somewhere? How can I fix my problem without having to delete the container entirely?

I'm running FF 82.0.2 (64-bit) with Multi-Account Containers version 7.2.0 on Manjaro Linux version 20.2

Asked by searchingformore 15 hours ago

Answered by cor-el 15 hours ago

  • Solved

Delete all cookies when Firefox closes except some specific ones

Using Firefox 68.12.0ESR. I know 78 is available, I just haven't had the time to test it yet. I delete cookies when I exit Firefox. I want to keep some for sites that I t… (read more)

Using Firefox 68.12.0ESR. I know 78 is available, I just haven't had the time to test it yet. I delete cookies when I exit Firefox. I want to keep some for sites that I trust, such as this site. I've added exceptions to Allow these trusted sites as documented on a thread somewhere else, but it doesn't work. All cookies are deleted.

Is it possible to keep cookies only for a select group of sites. eg. support.mozilla.com, tomshardware.com, mydigitallife.net, speedtest.net and so on.

Thank you.

Asked by TanyaC 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (read more)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

Asked by TioLucho 22 hours ago

Answered by jscher2000 19 hours ago

  • Solved

www.medicare.uhc.com/aarp

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to … (read more)

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to be Firefox. I have tried to change privacy settings but nothing seems to work

Asked by dianesolty 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Monoprice site will not load on Firefox mac

Why will monoprice site not load on Firefox; page just stays blank. It loads on other browsers (Chrome, etc). It used to load ok several weeks ago. Have I or can I inad… (read more)

Why will monoprice site not load on Firefox; page just stays blank. It loads on other browsers (Chrome, etc). It used to load ok several weeks ago. Have I or can I inadvertently block this site? Firefox is up to date.

Asked by sww7 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Firefox default action for PDF has spontaneousl changed

I have always had PDFs set to "Always ask" is described here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/change-firefox-behavior-when-open-file This hasn't changed. The dialog… (read more)

I have always had PDFs set to "Always ask" is described here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/change-firefox-behavior-when-open-file This hasn't changed. The dialog which asks what to do with the file used to have "Save File" selected by default. This was convenient, because this is usually what I want. However, the default selection has recently changed to "Open with Firefox", which I hardly ever want. This requires me to perform an extra step when accessing PDFs from the Web, which I do quite often. I am not aware of having done anything which would affect this, nor have I found a corresponding option to change it back. How can I restore the previous behaviour?

Asked by rsbrux 5 months ago

Answered by Wesley Branton 5 months ago

  • Solved

YouTube does not work properly when logged

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on m… (read more)

Hello, I have problem with YouTube. When I am clicking "Share" button I got screen with infinite loading. The same issue happens when I want to open menu by clicking on my avatar. On dev console I am getting a POST error: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/401

I tried to: - clean Google/youtube cookies and stored cache; - clean then all cookies; - relaunch Firefox with all addons disabled; - enter via private mode with/without addons; - flush dns on dev console; - disable completely antivirus; - change DNS.

What is interesting, that problem happens only when I am logged in to my Google (YouTube) account and only on Firefox. Even on private mode it works until I do not log in to my account.

I would be very grateful for help.

Asked by Kamil 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

No Certificate Exception option

Good day to all, Can anyone tell me why I do not have the option to continue to a particular website? I get this message... "Warning: Potential Security Risk Ahead" I c… (read more)

Good day to all,

Can anyone tell me why I do not have the option to continue to a particular website?

I get this message... "Warning: Potential Security Risk Ahead"

I click Advance tab and only get the "Go Back (Recommended) option, not a continue button.

A co-worker can get to the site every time. He has two options to "Go Back" or to Add an Exception and continue to the site. There seems to be two differences between our browsers: 1) He has an older version and I have the newest version. 2) Under the "About:Config" I have an extra line that I cannot change "security.certerror.hideAddException" This option is set to "True" and is locked and grayed out. I do not have the option to change it.

Any ideas?

Asked by jnchele 4 days ago

Answered by jscher2000 23 hours ago

  • Solved

Firefox fails to surpress sw update popup msg's

Newer Firefox ver's, 80.0.1 for example, don't seem to allow users to stop pestering sw update popups from being displayed throughout a single Firefox session. No means … (read more)

Newer Firefox ver's, 80.0.1 for example, don't seem to allow users to stop pestering sw update popups from being displayed throughout a single Firefox session. No means no, and not keep asking anyway. Has something been missed?

Asked by PD260 4 days ago

Answered by PD260 2 days ago

  • Solved

Embedded videos no longer play

For some reason embedded videos on sites like the Washington Post and the New York Times no longer play in Firefox. I can click the triangular "play" icon and I see the s… (read more)

For some reason embedded videos on sites like the Washington Post and the New York Times no longer play in Firefox. I can click the triangular "play" icon and I see the spinning circle as if the video is loading but that never goes away and the window stays black. YouTube videos still play and I can still play videos on Netflix. If I load the same page in the Edge browser, the video plays fine. When I search Firefox Support all the help for video playback problems are old and don't apply to my situation (again, this used to work without issue). I'm running the latest version of FIrefox with Autoplay set to "Allow Ausio and Video" on WIndows 10.0.18363. Any ideas?

Asked by tootill 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Logins and passwords in store just, disappear

Hello, its nice to have possibility to ask this questions. Few days ago something strange happens and system was hunged, i didn't do anything unusual, just web serfing, s… (read more)

Hello, its nice to have possibility to ask this questions. Few days ago something strange happens and system was hunged, i didn't do anything unusual, just web serfing, so, i had to reset system and was some astonishin because that rather rare accident. After reload i saw that my browser theme reset to default, and as remember account wasn't loginned as usual, after while i noticed that all logins and password just, disappeared... I very hope that just crash and not any hackers... And here is some pity because many of logins and passwords i mere don't remember.. What can i do in this case? Will be grateful for any help.

Asked by sashaivan 5 days ago

Answered by jscher2000 4 days ago

  • Solved

pausing a video mutes all sounds with bluetooth headphones

Hi ! Ever since I received my bluetooth headphones (ATH-SR50BT), I've had a problem with the sound. Whenever I pause a video or kill the tab it's in (even if the video is… (read more)

Hi !

Ever since I received my bluetooth headphones (ATH-SR50BT), I've had a problem with the sound. Whenever I pause a video or kill the tab it's in (even if the video is not playing) all the sounds of my computer are muted. Simply changing my sound output and going back to my headphone resume the other sounds.

I've tried solutions for Windows and the headphone without success, and then found solutions that appear to work for Chrome (https://support.google.com/chrome/thread/8894867?hl=en&msgid=14396047) and Spotify (https://community.spotify.com/t5/Desktop-Windows/Pausing-Spotify-Playback-quot-Mutes-quot-ALL-Audio-Playback-On/m-p/4551102/highlight/true#M64084), hence why I decided to search for a Firefox fix.

Could someone help me ?

Asked by pauldelrincon 2 months ago

Answered by jscher2000 2 months ago

  • Locked

Unable to Login to Co-operative Bank Online

This problem has only appeared in the past few days. No response after selecting Online Login to Co-operative Bank. This works perfectly correctly when using Google Chrom… (read more)

This problem has only appeared in the past few days. No response after selecting Online Login to Co-operative Bank.

This works perfectly correctly when using Google Chrome

dupe. https://support.mozilla.org/en-US/questions/1322049

Asked by Tom Turner 1 day ago