Showing questions tagged: Show all questions

Simple Tab Groups Resources

I have been using Simple Tab Groups (STG) for a long time now. I am curious if putting tabs into groups saves any resources, i.e. is only the open group using resources (… (read more)

I have been using Simple Tab Groups (STG) for a long time now. I am curious if putting tabs into groups saves any resources, i.e. is only the open group using resources (CUP/RAM), or is STG purely organizational in that all the tabs still use the same amount of resources as if they weren't grouped? If it is the latter, do you know of an add-on that would save resources? Thanks

Asked by Geoffrey Eargle 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Please add better support for .mp4 video playback.

Hello, can you add better support playback on .mp4 videos? Seems with Firefox it's a hit-and-miss with some .mp4 videos that will play and some that will just show "No … (read more)

Hello, can you add better support playback on .mp4 videos? Seems with Firefox it's a hit-and-miss with some .mp4 videos that will play and some that will just show "No video with supported format and MIME type found".

All other browsers will play .mp4 videos without an issue but Firefox won't.

If you can provide better .mp4 playback support that would be greatly appreciated. Thanks

Here's one of those videos for an example: https://drive.google.com/drive/folders/1Fv6SdftiCXeYPQOdF17H2JNpwjMu9P7q


Pretty much a URL string like example.com/videosample.mp4

Asked by DestructiveBurn 4 months ago

Last reply by James 4 months ago

Videos can't be played at higher playback speed on Youtube

Videos can't be played at higher playback speed Bug On firefox, I cant play videos at higher playback speed or it'll only play audio or video will endlessly buffer. Usin… (read more)

Videos can't be played at higher playback speed Bug

On firefox, I cant play videos at higher playback speed or it'll only play audio or video will endlessly buffer. Using user-agent spoofer and changing to chrome makes it a little less worse but still the problem sustains. On Brave, the video doesnt have any effect of higher playback speed rather it'll make the video buffer and have very strong red contrast.

Asked by kapish1233 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

Tesco.com

After years of shopping online with Tesco using Firefox suddenly I can no longer log in to Tesco.com. Just get 'Access Denied. You do not have permission to access------e… (read more)

After years of shopping online with Tesco using Firefox suddenly I can no longer log in to Tesco.com. Just get 'Access Denied. You do not have permission to access------etc' I am sure that this happened after the last update of Firefox ! Tesco say its not their problem and the problem is with my Firefox browser. Please advise.

Asked by LEO 4 months ago

Last reply by TyDraniu 4 months ago

Video Content (Twitter/X, Youtube, Previews) Stop Working

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaf… (read more)

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaffected. In brief, what is happening is that within a couple hours of having the browser open, certain video content stops working, specifically Twitter/X videos just spin, YouTube previews stop working, and videos continually load. Netflix videos continue to work, but hover previews stop functioning. I even check the 'Stats for Nerds' on YT and it shows 0 KB network activity in Firefox.

I've tried every basic action I can think of:

  • Turning off extensions (only use Ublock and Bitwarden)
  • Browser Refresh (x3)
  • Reverting from 120.1 to 120.0, and now 199.0.1
  • Clearing the browser cache
  • Reinstalling NVidia and Intel Drivers
  • Running in Safe Mode

Only by doing a refresh or completely closing/opening the app gets videos to function again. This doesn't affect the old laptop or my desktop, which makes me think it's a rogue driver--but then why would Edge function without error over the same period of time?

Are there any settings to play with in the browser that can help diagnose?

Asked by madekatsu 4 months ago

Last reply by Alexander Thomas 3 months ago

Access Denied

When I try to login to the Tesco website I get this message: Access Denied You don't have permission to access "http://www.tesco.com/account/login/en-GB?" on this server.… (read more)

When I try to login to the Tesco website I get this message: Access Denied You don't have permission to access "http://www.tesco.com/account/login/en-GB?" on this server.

Reference #18.26cc19b8.1700669440.3c27026b

I have cleared History plus cookiies and site data and cached web content

But I'm still unable yo login to this site.

Asked by robert.cowtan 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

authentication cookie missing for <1% of firefox users

On our online application we are facing with some strange behavior for a small percentage of our firefox users (<1%). When doing oauth2 authorization, after generatio… (read more)

On our online application we are facing with some strange behavior for a small percentage of our firefox users (<1%).

When doing oauth2 authorization, after generation of the authentication token we redirect to another platform but we are detecting that for a small percentage of Firefox the cookie (my_auth_cookie) with the auth token is not present.



GET: https://www.mywebsite.com/application/login Response:

new location https://www.mywebsite.com/otherapplication/redirect


set-cookie: my_auth_cookie expires=Mon, 04 Dec 2023 13:49:15 GMT; domain=.mywebsite.com; path=/; secure; samesite=lax; httponly


      2. GET https://www.mywebsite.com/otherapplication/redirect
          Set-cookie: mycookie: value
          Host: www.mywebsite.com


In cookie tab I see my_auth_cookie (value: xxxx, domain: .mywebsite.com, expires: Mon, 04 Dec 2023 13:49:15 GMT, httponly: checked, secure: checked,SameSite: Lax, partitionkey: empty, Priority: medium



I’ve tried to replicate but without success (with multiple extensions, including multi-account containers), with multiple configurations of Total Cookie Protection.

Again, this only seems to be happening to a very limited number of firefox users but for these, it happens 100% of the time. We see it occurring for versions 119 and 120 but now and then for older versions.

Feedback reports no extensions&addons.


Any ideas on what we could be dealing with? Any help would be greatly appreciated.

Asked by Wilga Cha 4 months ago

Last reply by zeroknight 4 months ago

iCloud.com keeps asking for authentication..."Trust Browser" doesn't seem to work

I see a similar question on the forums from March 2021, but I'm having this problem now: when I go into icloud.com, it keeps asking for authentication - i.e. it presents … (read more)

I see a similar question on the forums from March 2021, but I'm having this problem now: when I go into icloud.com, it keeps asking for authentication - i.e. it presents a 6-digit code which goes to my phone/ipad, and I have to put it into the browser. After that, I'm prompted "Do you want to Trust this browser" to which I ALWAYS say "Yes", but it doesn't seem to work; the next day, if I try icloud again, it does it all over, like the "Trust" option is ignored. In settings, "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is unchecked, Clicking "Manage Data" shows that cookies for icloud.com are saved. I've just added icloud.com into Exceptions to Allow to use cookies/site data, though I wouldn't think I'd NEED that if I'm never deleting them. I tried this with Chrome, and the Trust DID work; I can sign in with that browser and not have to put in the code.

What's up with that?

Asked by Nathan Elke 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 months ago

Problem with YouTube

I have been having with YouTube for a couple of days. It asks to turn off ad blockers. I have done so and it still requests to turn ad blockers and still won't allow view… (read more)

I have been having with YouTube for a couple of days. It asks to turn off ad blockers. I have done so and it still requests to turn ad blockers and still won't allow viewing. YouTube works on other browsers.

I am sure YouTube is playing games but can you help?

Asked by n8wxq 4 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 months ago

Backspace key

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any … (read more)

Hello all. I'd like to restore the backspace button function but the previously workable solution — resetting browser. backspace_action to 0 — is not working for me. Any hints as to why that might be the case?

Asked by richkhav 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

How to repiar error message: PR_CONNECT_RESET_ERROR

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing b… (read more)

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing but this message and the sites will not open:

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

I noticed it's with most "Sponsored" results. Incredibly frustrating.

Please help!

Kevin

Asked by kmf777 4 months ago

Last reply by zeroknight 3 months ago

Restore Old Firefox Data folder

I had a laptop Windows 7 laptop that fried itself, a puff of grey smoke came out of the air vent on the side of the laptop and now I have a Windows 10 Pro laptop. I saved… (read more)

I had a laptop Windows 7 laptop that fried itself, a puff of grey smoke came out of the air vent on the side of the laptop and now I have a Windows 10 Pro laptop. I saved the file "Old Firefox Data". Were do I insert these two files (folders) in Firefox to restore it back to it's condition before the new laptop?

Old Firefox Data 41n7x9r4.default-release-1679350213712 eer77r96.default-release

Thanks, Richard Germain

Asked by rdg_tech 4 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 4 months ago

Browser not opening full screen

Hello, when I open the Firefox browser from my taskbar it does not open as a full browser page as Image 3. I have to click on the full-screen icon twice to get it open i… (read more)

Hello, when I open the Firefox browser from my taskbar it does not open as a full browser page as Image 3.

I have to click on the full-screen icon twice to get it open in full screen as in Image 4.

Please can you help?

Asked by mark208 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago