Showing questions tagged: Show all questions

lockwise. Hidden and not updatable passwords

I am experiencing a problem with lockwise since months. In just few words I cannot see which password are stored and therefore I cannot even edit them (see the pict). The… (read more)

I am experiencing a problem with lockwise since months. In just few words I cannot see which password are stored and therefore I cannot even edit them (see the pict). The funny part is that the login/passwords data are there because I can use them after landing on any page where I have an account. That's to say that the only way I have to edit a password that I changed on a different browser is to visit the page and then change it. Another few examples? 1) If I enter in the search box any of the sites that should be (and indeed are) there, it cannot retrieve anything. 2) If I click insert new credential it does nothing (no box where to insert the new data)

Note! Browser update 94.0.2 (Mac) Logged in my FF account and Sync activated.

Asked by spock1 5 minutes ago

Regular Crashes Playing Wormax.io

Every time I play this online game at the site, Wormax.io, it will lag and/or crash the tab after a few minutes of playing. Occasionally, the site will take a very long t… (read more)

Every time I play this online game at the site, Wormax.io, it will lag and/or crash the tab after a few minutes of playing. Occasionally, the site will take a very long time to load.

Here's my crash report: bp-4fd287ff-c2e1-4168-8e9d-ac1950211202

Asked by Kevin Kehler 12 minutes ago

Unable to set Firefox to open pdf documents inside Firefox

In Firefox application settings I go to the General > Applications > Choose how Firefox handles the files you download from the web or the applications you use whil… (read more)

In Firefox application settings I go to the General > Applications > Choose how Firefox handles the files you download from the web or the applications you use while browsing. From there when I try to set it to open PDF documents itself, I only see options "Always ask", "Save file" and "Use other". I tried using the "Use other" option and set it to Firefox, but the setting always sets back to "Always ask". I'm unable to set Firefox to open pdf documents inside Firefox, they just always download.

I did read many many threads on this issue on the web, I'm clearly not the only one with this problem, but none of the solutions proposed worked for me. Thanks for any help you can provide.

Asked by eco.voyageurs 17 minutes ago

Firefox browser often crashes

Hello,somebody。 My firefox browser has collapsed 8 times from 2021/12/1. It is currently operating normally, but the number of collapse is too frequent, and the user exp… (read more)

Hello,somebody。 My firefox browser has collapsed 8 times from 2021/12/1. It is currently operating normally, but the number of collapse is too frequent, and the user experience is very poor. The latest Crash report ID:bp-fd4c7367-1346-4a10-a2cd-244ac0211202

Asked by cyxiu123 23 minutes ago

Firefox crashing when rendering maps

For the past two weeks, I've noticed that embedded maps make my browser immediately crash. I initially thought it was a Firefox problem, but I have been having a similar … (read more)

For the past two weeks, I've noticed that embedded maps make my browser immediately crash. I initially thought it was a Firefox problem, but I have been having a similar issue with Safari. This does NOT happen on my iPhone using the same two browsers. This also does not seem to effect Google Maps or embedded Google Maps, but embedded maps from other services. Anyway, I'm posting here because Firefox conveniently provides crash data, I'm not sure what else the cause could be and I'm hoping someone can help.

Two websites this has been consistently happening with are The Empire State Trail bike path (https://empiretrail.ny.gov/) and a NYC vaccine finder website (https://vaccinefinder.nyc.gov/). Firefox immediately crashes, though with the EST website it seems to be tied to the pathway of the trail being drawn (crashing after I've zoomed in a few times and the path has to regenerate). Safari doesn't totally crash, but forces a site reload and after it fails a second time says it can't display the site.

Any ideas what the issue could be? I'm on the latest version of Catalina (10.15.7), Firefox and Safari and seem to have all security updates for all.

Here's a link to the latest crash data: https://crash-stats.mozilla.org/report/index/1389c870-51cf-4790-b0a0-fd01f0211202

Asked by conrad 46 minutes ago

Firefox crashing

Continuing to have issues with pinned tabs and, worse, Firefox crashing...like y'day with loss of all pinned tabs on powering up today?! Have posted issue several times … (read more)

Continuing to have issues with pinned tabs and, worse, Firefox crashing...like y'day with loss of all pinned tabs on powering up today?! Have posted issue several times with "FredMcD" being unable to help but who escalated the problem...with no response from Mozilla/Firefox! Needlessly spending a great deal of time restoring pinned tabs but sometimes cannot find them all. Does the "800 lbs" Mozilla care?

Asked by WhiteBimmer 1 hour ago

Very slow site loading due to Windows Firewall.

Hello together. I'm experiencing the same problem as discussed in this cases that is not solved yet: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1312836 https://support.m… (read more)

Hello together.

I'm experiencing the same problem as discussed in this cases that is not solved yet: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1312836 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333547 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1321038

Symptoms: After FF starting it loads pages fast enough. After several minutes of using pages start be loading very slow. Loading slowness increases until it becomes blocked continuously. Reload button has no effect. I tried everything from here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can - No effect.

Work around done: When windows is loading in Safe Mode the problem disappeared. If I disable Windows Defender Firewall the the problem disappear and appear after firewall enabling again in several minutes (same as after FF restarting) When I go to <current network settings> and switch Network Profile from Public to Private or from Private to Public the problem disappear but goes back just in several minutes (same as after FF restarting). Windows 10 Restorehealth has no effect, and reports that everything is OK with system files (DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth ) The most strange thing Windows 10 In-place Upgrade has no effect.


I found out the core of problem is that Windows Firewall is blocking FF internal interprocess communication on local TCP ports. Yes, you would say it is not possible and firewall doesn't affect local port communication but in my case it is a fact. I used the ProcessMonitor from Windows Sysinternals, and Windows Defender Firewall with Advanced Security log. Screenshots shows this fact. On first two lines from Firewall log you see a Local Port Communication blocking, on ports 1401 and 1400. Next Screenshot from ProcessMonitor shows (see blue colored lines) that it was exactly FF communication, where I was trying to reload a page several times.

Any ideas what to do with it? It seems like Microsoft’s way fighting a concurrent web browsers, but I hope it isn’t.

Now I use FF version 94 but the problem starts from 88. I was trying FF downgrading to version 75 with no effect.

Asked by igor19 1 day ago

Last reply by igor19 2 hours ago

Firefox slow to load tabs; additional login problems

Windows 10 desktop user, Firefox says that it's up to date. Background information: After running normally for most of yesterday, my computer entered sleep mode while I w… (read more)

Windows 10 desktop user, Firefox says that it's up to date.

Background information: After running normally for most of yesterday, my computer entered sleep mode while I was having dinner and then had some sort of trouble coming out of it, forcing it to restart entirely. Only Firefox and Discord were open at the time the computer entered sleep mode.

Upon restarting Firefox, however, I noticed that my tabs were loading unusually slowly even after they had allegedly finished - switching between tabs often results in white screens with the circle in the middle of them for several seconds, and there is noticeable lag when attempting to open links or type in the search bar, among other things. This problem has persisted after restarting as well as shutting the computer down entirely before rebooting it.

Troubleshoot Mode made no noticeable difference, nor did clearing the cookies and cache afterwards. However, in my subsequent attempts to relog into several sites afterwards, I was unable to do so for both Google (via Youtube; the saved email fills properly but it will not proceed to where you'd normally enter the password) and, ironically, the mozilla/firefox websites itself, which claims I do not have cookies enabled.

(Which means that, embarrassingly, I've had to use Edge just to login here and ask this question...)

All the other websites that I've tried to login to have worked, though, so I'm not sure what's going on.

Can anyone help me?

Asked by fangren3000 14 hours ago

Last reply by FredMcD 4 hours ago

PR_CONNECT_RESET_ERROR - Kaspersky Internet Security is ON

Have been trying to fix this problem - FF works beautifully if Kaspersky Internet Security is OFF but cannot access any websites when it is ON - just this PR_CONNECT_RESE… (read more)

Have been trying to fix this problem - FF works beautifully if Kaspersky Internet Security is OFF but cannot access any websites when it is ON - just this PR_CONNECT_RESET_ERROR page.

Kaspersky support has been assisting but no solutions as yet. Any help from Mozilla is appreciated. This has been going on for 4 days now.

Using FF version 94.0.2 (64-bit) on Windows 10.

I've tried debugging the extension, errors in attachment

Asked by rgarzaroli 20 hours ago

Last reply by FredMcD 4 hours ago

  • Solved

Posting pics

When I try to post a pic on Marketplace in Firefox I select the .JPG picture and upload it. The picture I want to post appears fine before I upload it. Once I upload it t… (read more)

When I try to post a pic on Marketplace in Firefox I select the .JPG picture and upload it. The picture I want to post appears fine before I upload it. Once I upload it to Facebook, it just appears as a solid colour. I have attached a couple pics, one is of the pic I want to upload and the other is the pic after it is uploaded. I should state that if I use Chrome or Edge, it works fine. And if I try to post a pic to my timeline it works fine. I just have this problem when using FireFox and trying to post to MarketPlace I know, well just use Chrome or Edge, I DON'T WANT TO :-) I want to use my FireFox. Ian

Asked by Ian B Dunn 1 day ago

Answered by jscher2000 12 hours ago

Suggest Strong Password keeps offering the same stale password.

Paypal's going through making me change my password, and I used the password generator for that. I guess something went wrong again, because it wants me to change my pass… (read more)

Paypal's going through making me change my password, and I used the password generator for that. I guess something went wrong again, because it wants me to change my password yet again.

The problem with Firefox, is that when I hit Suggest Strong Password, all I get is the same one I already used. This is no help. Paypal says "The password has been used recently. Please try another one."

I expect it would generate a fresh one if I restarted Firefox, but that isn't always convenient, depending on what's loaded in other tabs, or in the process of downloading. So let's skip suggestions of restarting.

How do I get Firefox's password generator to generate a fresh password?

Asked by Sterrence 1 day ago

Last reply by Sterrence 8 hours ago

youtube sound, video not in sync

fresh install RHEL 8.5 FF 91.2.0esr i start a vid in youtube. the sound has static. if i open another window, even on a site that doesn't play video or sound, the sound… (read more)

fresh install RHEL 8.5 FF 91.2.0esr

i start a vid in youtube. the sound has static. if i open another window, even on a site that doesn't play video or sound, the sound and picture on the first window instantly get out of sync. the picture runs about 2-3 seconds ahead of the audio.

i have not customized the setup. this is a "stock" configuration. i have lots up upload, download speed. 20Mbps up, 80Mbps down.

Asked by bigcrater 1 day ago

Last reply by bigcrater 10 hours ago

Save dialogue does not appear for PDFs

Whenever I am viewing a PDF and wish to download it or save a file from firefox, the save dialogue of the finder and where to save it does not appear. Only the initial fi… (read more)

Whenever I am viewing a PDF and wish to download it or save a file from firefox, the save dialogue of the finder and where to save it does not appear. Only the initial firefox option of "Open file" or Save As dialogue appears. Once pressing Save As, nothing else happens. Furthermore when simply pressing Cmd + S to save the PDF no dialouge appears. When typing this message and attempting to add an image of a screenshot, once again the finder dialogue to select a file does not appear.

Is this a mac issue or firefox problem? I am running Mac OS 12.0.1 Monterey.

Asked by jackgaynor2 10 hours ago

Reopen Closed Tab button unreachable behind unclickable drop-down arrow

Title basically says it all. This newest update of Firefox has had multiple problems, starting with losing ALL my previous bookmarks and making me create them all over ag… (read more)

Title basically says it all. This newest update of Firefox has had multiple problems, starting with losing ALL my previous bookmarks and making me create them all over again. The latest issue is something I can't patch up myself. When I right-click the tabs bar to select "Reopen Closed Tab," it's now buried beneath some non-functioning drop-down arrow. Why? The drop arrow takes up the same amount of space the Reopen Closed Tab does. There's no room saved. As an added insult, arrow doesn't actually work. I can't click it. I can't scroll down through the options. I can't do anything. Reopen Closed Tab is now buried and completely unusable. If this continues, I'll be forced to downgrade to the previous Firefox to get rid of this problem. How do I solve this?

Asked by Amahowl 23 hours ago

Last reply by TNorth 11 hours ago

Low FPS + other problems with WebGL (games etc) only after signing into Sync

A lot of webGL apps are very low framerate (and lie about their framecounts), for example: https://webglsamples.org/blob/blob.html This runs smoothly at 60 fps in chromiu… (read more)

A lot of webGL apps are very low framerate (and lie about their framecounts), for example: https://webglsamples.org/blob/blob.html This runs smoothly at 60 fps in chromium, but in firefox it behaves badly. The fps counter flickers as either 53 or 80, but in reality it is maybe 15fps or lower and very stuttery. The resolution, number of blobs, or size of the window does not change anything.

  • If I enter Troubleshooting Mode, it all returns to working order. The FPS is fixed

I have tried disabling ALL extensions, changing to the default theme, disabling hardware acceleration, deleting cache+cookies+history

I installed firefox developer edition and checked it there, and it was at 60 fps, until I logged into Sync, when it then dropped.


I use KDE manjaro linux and have hardware that is definitely good enough to run the content at high framerates normally (everything works perfect in chromium)

Asked by saganomical 11 hours ago

  • Solved

Can not access my bank.

The following message keeps occurring "Access Denied You don't have permission to access "http://www.ally.com/" on this server. Reference #18.14766268.1638375709.21216fc… (read more)

The following message keeps occurring "Access Denied You don't have permission to access "http://www.ally.com/" on this server. Reference #18.14766268.1638375709.21216fcb "

No problem on other browsers

Asked by gabefox48 22 hours ago

Answered by jscher2000 12 hours ago

EMAIL IS BROKEN

WHEN LOGGED IN TO MY EMAIL THROUGH FIREFOX, THE EMAIL WEB SITE CHANGES TO CTV AFTER ABOUT 15 MINUTES. I REINSTALLED FIREFOX AND IT WORKED OK FOR ABOUT 2 DAYS, NOW IT IS … (read more)

WHEN LOGGED IN TO MY EMAIL THROUGH FIREFOX, THE EMAIL WEB SITE CHANGES TO CTV AFTER ABOUT 15 MINUTES. I REINSTALLED FIREFOX AND IT WORKED OK FOR ABOUT 2 DAYS, NOW IT IS DOING IT AGAIN. WHENIT IS ACTING LIKE THIS I CAN NOT SEND AN ATTACHMENT ETHER. NOT SURE ABOUT THE PLUG INS. THANKS

Asked by JOHNANDDOREEN 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 13 hours ago

Page rendering issues on certain pages

On certain pages, the rendering is completely off. For example, on Vimeo.com, all the text is gone (see attached pics). I tried Refresh Firefox, but the problem persists.… (read more)

On certain pages, the rendering is completely off. For example, on Vimeo.com, all the text is gone (see attached pics). I tried Refresh Firefox, but the problem persists. I tried Troubleshoot Mode and that fixes the problem. But when I restart and disable all of my extensions, the problem continues.

This only happens on my work computer Firefox. The Firefox versions at home on multiple computers work just fine.

Any thoughts?

Asked by Aaron 1 month ago

Last reply by FredMcD 15 hours ago