Showing questions tagged: Show all questions

link fails

I am trying to check in-store stock of an item on a website. When I click to check stock it opens another page but the only thing on the page is the browser frame with t… (read more)

I am trying to check in-store stock of an item on a website. When I click to check stock it opens another page but the only thing on the page is the browser frame with the word "safe" in the upper left corner. The links work on all my other browsers. I have used troubleshooting mode and refreshed Firefox but it continues to happen.

Asked by cavedweller29 1 day ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

Language Randomly Changed to Greek, Can't Change it Back

Hi, First off, I have only ever used Firefox in English. I don't speak enough of any other language well enough to do otherwise. I booted up my gaming PC today and opened… (read more)

Hi,

First off, I have only ever used Firefox in English. I don't speak enough of any other language well enough to do otherwise. I booted up my gaming PC today and opened Firefox, and the language on my menus, bookmarks toolbar, and almost all Firefox UI has randomly changed to what looks like it might be Greek. I can't change it back. It looks from the settings page that the selected language is English, but again I don't speak or read Greek so I have no idea what's going on here. I've run a virus scan, nothing came up. I tried clearing the Firefox startup cache, that didn't help. It's only the Firefox menus that are in Greek, webpages are still showing up in English like they should.

Can somebody help me fix this please? I use Firefox as my main browser on all of my PCs and I don't want to have to switch to using Chrome on one of them. Thanks!

Asked by captainlaurie 3 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

Weird double menu when pasting to toolbar search item

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after… (read more)

I will post an image to show what is happening when I use the paste in the toolbar search item. I did a retore to defaults and it fixed the issue until the next day after a reboot of the pc and it is back. Anybody else see this behavior and know how to fix it? Thanks, Dave

p.s. I wrote up a larger version of this and tried to share data which didn't work automatically and wiped out my story. :(

Asked by schemer 8 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

Firefox popup offers.

How do I stop the Firefox popup ads, every time I open my browser? I will NEVER ACCEPT ANY OFFER via this method! Also, how do I change the defaulted "keep me logged in"… (read more)

How do I stop the Firefox popup ads, every time I open my browser? I will NEVER ACCEPT ANY OFFER via this method!

Also, how do I change the defaulted "keep me logged in" check box to NO CHECK CHECK MARK in that field as default. This is a security issue!

Thank you

Asked by Makusan 8 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

Chat box

Hi: I use a web site and they have a chat box where I can get help . The chat box does not appear in Firefox . it does appear when I use Edge. I have entered the web sit… (read more)

Hi: I use a web site and they have a chat box where I can get help . The chat box does not appear in Firefox . it does appear when I use Edge. I have entered the web site in all the exception places. I just have not idea what's wrong.

Asked by jgiarrus 12 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

Sites not opening in Firefox

I now have four websites that either won't open in Firefox or open better in Chrome. Firefox is my default browser and I hate the aggravation of opening a new tab for Chr… (read more)

I now have four websites that either won't open in Firefox or open better in Chrome. Firefox is my default browser and I hate the aggravation of opening a new tab for Chrome to access those four sites. They are sites I use regularly.

Asked by rreading 4 hours ago

Last reply by cor-el 3 hours ago

Corrupted uninstall helper.exe

I rec'd a 'side by side error msg and cannot get into FF. All solutions were pointing me to Microsoft and I thought that was not the path I should be taking...besides it… (read more)

I rec'd a 'side by side error msg and cannot get into FF. All solutions were pointing me to Microsoft and I thought that was not the path I should be taking...besides it looked more complicated than my skill level could handle. When I went to uninstall then reinstall FF, using both Add & Remove Programs from the control panel as well as using the FF uninstall via the helper.exe file I got the message that the helper file was corrupted. How do I get through this bottleneck? IMPORTANT: my email ps67boy@yahoo.com IS NO LONGER VALID. As I can't get into FF to correct it, please use [email-removed]. Thanks, Alan

(email address removed by moderator; please do not post personal information on a public website; Forum rules and guidelines)

Asked by ps67boy2 8 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

restoring the session with sessionstore and upgrade.json

I lost my old session and while attempting to fix the issue I overwrote my sessionstore.json backups in the process. Now all i have are the upgrade.jsonlz4 files, i know … (read more)

I lost my old session and while attempting to fix the issue I overwrote my sessionstore.json backups in the process. Now all i have are the upgrade.jsonlz4 files, i know those are old session backups from when we upgraded. how do i go about restoring those as a session? when i follow the typical session restore steps nothing happens seemingly because its a jsonlz4 - XXXXXX file.

Any way to change it to a normal jsonlz4 file?

Asked by thomas.lupercal 5 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

Remote Control?!

So, I was just going to Youtube, and on the search bar, there was a little robot. I hovered my cursor over and it said I was under remote control. The reason is DevTools … (read more)

So, I was just going to Youtube, and on the search bar, there was a little robot. I hovered my cursor over and it said I was under remote control. The reason is DevTools whatever that is. I do some research and turn it off. Go back in and it reappears again. Please help.

Asked by yolando452 4 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

@face-font issue with Firefox

Hello! I've been a Firefox user for quite some time now, thank you! Currently, I'm working on a new website for my business and have a custom font that I'm trying to get … (read more)

Hello!

I've been a Firefox user for quite some time now, thank you!

Currently, I'm working on a new website for my business and have a custom font that I'm trying to get compatible across all browsers. For some reason, I can't seem to get the right CSS to have it work on my Firefox browser, despite the trusty Internet assuring me it should be otherwise!

This is the CSS I'm using at the moment:

@font-face {

 font-family: 'Santana';
 src: url('santana.woff2') format('woff2'),
      url('santana.woff') format('woff'),
      url('santana.ttf') format('truetype');

}

I'm wondering how I might go about circumventing this issue so that the Santana script also shows on Firefox browsers.

Thank you!

Best, Rivka

Asked by becca.rothstein.615 8 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

'Clear Data' Tab Not Reseting To '0KB'

Win 7 Home Premium Firefox Version 103.0.1 Private Browsing Mode ('Never Remember History' is set) What I Did: -'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'C… (read more)

Win 7 Home Premium Firefox Version 103.0.1 Private Browsing Mode ('Never Remember History' is set)

What I Did:

-'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.' -When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does not reset to zero (It used to clear completely). -The browser webpage has been refreshed, the browser closed and reopened, and the computer restarted but the cache does not reset.

Issue Started: The morning (Pacific time) of June 26 (Before then, clicking 'Clear Data' reset the KB to 0 without having to close and reopen the browser first, without having to 'refresh' the page after clearing the cache, and without having to restart the computer first.

Someone stated that PB mode has be left temporarily and the disk cache has to be cleared in 'Regular Mode' by choosing 'Custom Setting For History' and removing the check-mark beside 'Always use Private Browsing mode.

1. I do not see the option Always use Private Browsing mode.' 2. Am I performing these steps before a 'session' is started 'OR' after a session (but before closing the browser?). 3: Do the above steps have to be performed after 'every 'session is ended or only the first time that the 'session' is ended? A:

Under 'Cookies and Site Data,' it states: 'In permanent private browsing mode, cookies and site data will always be cleared when Firefox is closed' but this simply is not true 'unless' I am missing a detail?

All of this unnecessary 'effort' just to clear 100% of the disk cache, after every session, that should be as simple as clicking 'Clear Data.'

HELP!

Asked by Buddy2014 2 days ago

Last reply by RobertJ 10 hours ago

junk ebay labels

Ebay labels have worked fine for 19 years, but for the past 10 days labels being generated still look ok . . . although slightly different . . . and are no longer scanabl… (read more)

Ebay labels have worked fine for 19 years, but for the past 10 days labels being generated still look ok . . . although slightly different . . . and are no longer scanable at the post office. Ebay has been unable to fix the problem so I'm wondering if it might be from my end? These "new" labels have what appear to be "pieces" of a QR code in 3 places.

Asked by politpaul 10 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 10 hours ago

Magnet downloads

How do I set up a torrent client as my default magnet downloader on Firefox? Checking the "always use box" does no good because every subsequent time the same requirement… (read more)

How do I set up a torrent client as my default magnet downloader on Firefox? Checking the "always use box" does no good because every subsequent time the same requirement is asked. I'm sure this question has been asked a million times and I don't understand why ticking the box once doesn't solve the problem Any assistance would be appreciated. Thank you.

Asked by cagey.k 1 day ago

Last reply by adnanrapp551 17 hours ago