Showing questions tagged: Show all questions

How to turn off Secure connection failed and site blocked by firefox

Firefox has been blocking more and more websites that play music or video lately. These are clearly secure. I see the "connection not secure" notice because there is supp… (read more)

Firefox has been blocking more and more websites that play music or video lately. These are clearly secure. I see the "connection not secure" notice because there is supposedly a problem with the certificate. All the help tutorials from Mozilla do not work. For example, I can't listen to internet radio (example: http://radio.orange.com/radios/helpmechill). Have Windows 10, I clear the cache regularly, it is also not a problem with external security program like ESET etc.. Suggested solutions do not work, I have no option to turn off the security blocking temporarily etc.

Asked by Thunderbolt1 2 days ago

Last reply by FredMcD 2 days ago

Firefox 88 - very slow to create print preview

When I try to print from Firefox 88 on my Mac Laptop running OSX 10.12.6 the new print preview window takes a very long time to load the preview before I can print. I cou… (read more)

When I try to print from Firefox 88 on my Mac Laptop running OSX 10.12.6 the new print preview window takes a very long time to load the preview before I can print. I could not find a work around.

I tried switching to the Classic print system via (print.tab_modal.enabled - False) Now I don't have the preview to deal with so I can print immediately like I used to. However, if I try to open a PDF in Preview from the Print Dialog window, it takes a very long time to load the preview which it did not do in earlier versions of Firefox.

I am surmising that one of the Firefox updates added the print preview function which doesn't work quite right on my Mac.

Any ideas would be appreciated. Andy

Asked by andy162 5 months ago

Last reply by andy162 5 months ago

widevinecdm error on mozilla firefox

Hi Everyone, I keep getting a widevinecdm error when trying to play hulu, netflix or amazon videos on my mac. This just started yesterday and I'm not sure why. I'm run… (read more)

Hi Everyone,

I keep getting a widevinecdm error when trying to play hulu, netflix or amazon videos on my mac. This just started yesterday and I'm not sure why.

I'm running mozilla firefox version 78.10.0esr (64-bit) on a macbook pro running OS X version 10.9.5

Anyone have any fixes?

Asked by ericsmayes 5 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago

firefox problem on fb

i have problem ..i use firefox like browser but when i i=use it on facebook i can not to see clip video . video work few seconds then stop. i dont have this problem if i … (read more)

i have problem ..i use firefox like browser but when i i=use it on facebook i can not to see clip video . video work few seconds then stop. i dont have this problem if i use chrome,,so its from firefox how can to fix that? i dont have this problem to all video on fb

Asked by zamolxe333 3 months ago

Last reply by FredMcD 3 months ago

Firefox slow to open

Hi all, First time posting here, I've been using Firefox for years with no problem but over the last year or so (I can't remember exactly when) firefox starting taking lo… (read more)

Hi all,

First time posting here, I've been using Firefox for years with no problem but over the last year or so (I can't remember exactly when) firefox starting taking longer to open.

It's not taking forever, only like 6 seconds, but it used to be instantaneous, as every other program on this pc is and it's bugging me. The window opens immediately but it's all greyed out, nothing loads and the blue mouse wheel spins above it.....again, only for 6 seconds. Specs: i9-9900k @ 5Ghz 32GB RAM Windows 10

I've tried every step in https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems this guide, no effect :-(

HELP!

Asked by liam_kirkham 1 week ago

  • Solved

firefox 92 broken using windows high contrast setting

I think my Firefox just updated to 92.0. The Windows 10 high contrast setting stopped working properly. Website backgrounds should be black, but they are now white. I'… (read more)

I think my Firefox just updated to 92.0. The Windows 10 high contrast setting stopped working properly. Website backgrounds should be black, but they are now white. I'm. using a Surface Go, Win 10 Home.

Asked by dave505 1 week ago

Answered by dave505 1 week ago

Scrolling through bookmarks has slowed since update to 92.0

Two days ago (9/10/2021) I updated to version 92.0 on my laptop. When I attempt to scroll/drag through the bookmarks menu, the cursor, at normal speed, stays far ahead o… (read more)

Two days ago (9/10/2021) I updated to version 92.0 on my laptop. When I attempt to scroll/drag through the bookmarks menu, the cursor, at normal speed, stays far ahead of the active bookmark. This "lag" is also noticeable when dragging the cursor through an active page/window. This was not the case before the update.

Asked by step46hen2 1 week ago

Last reply by FredMcD 1 week ago

developer tools - blocked for x seconds

Hi, I'm running out of google results regarding how to fix Firefox. I think now I'm making it even slower than it already is. What I did: - reinstalled 2 versions of FF … (read more)

Hi, I'm running out of google results regarding how to fix Firefox. I think now I'm making it even slower than it already is. What I did: - reinstalled 2 versions of FF (FF sre v78 latest, FF92 latest) (no plugins/extensions installed) - enabled/disabled DNS prefretch - enabled/disabled IPv6 - new profile created

Regardless of the above (and some other things) that I tried, in developer tools I see that each request is blocked for a couple of seconds. If a page has hundreds of requests, like amazon website, you can imagine that it takes minutes before the page completely loads.

In Safari on the other hand, the same website loads in a few seconds (bellow 8s lets say for amazon website).

Any idea how can I debug the issue?

Thanks

Asked by danyel_a 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago

Page won't hard refresh

I've got a problem with one page not wanting to hard refresh. All the other pages on the site works fine, but when I enter the specific page, it jumps back to my old prof… (read more)

I've got a problem with one page not wanting to hard refresh. All the other pages on the site works fine, but when I enter the specific page, it jumps back to my old profile picture and won't show the data that was gone when that version excisted.

I've tried shift + refresh, I've tried deleting firefox, roll back firefox, the only thing I can't seem to do is delete everything in firefox and then log in at new to see if that fixes the problem. Not sure if it's a tool or if I have to go manually into the folders to do that, but I got a lot of info on here so was hoping that would be the last possible solution.

Asked by annchristin86 1 week ago

Last reply by annchristin86 1 week ago

'The media could not be played

This message is now normal on Twitter. I use iOS 10.15.7 on my Macbook. Safari plays these media just fine. Any non-tch help and guidance would be appreciated. Thank … (read more)

This message is now normal on Twitter. I use iOS 10.15.7 on my Macbook. Safari plays these media just fine. Any non-tch help and guidance would be appreciated. Thank you

Asked by trevorjohndavies 1 week ago

Firefox kører ikke

Jeg får fejlmeldingen: Firefox kan ikke finde filen jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/browser/omni.ja!/chrome/da/locale/branding/browserconfig.properties. Jeg … (read more)

Jeg får fejlmeldingen:

Firefox kan ikke finde filen jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/browser/omni.ja!/chrome/da/locale/branding/browserconfig.properties.

Jeg får samme fejlmelding når jeg forsøger at gen installere Firefox

Asked by mogens.karlsmose 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago

  • Solved

The WidevineCDM plugin has crashed. (on Windows 10)

This is suddenly happening to me on Firefox 92.0 (64-bit) running on Windows 10 21H1. Worked on 9/12, failed consistently starting 9/13, (possibly coinciding with auto-up… (read more)

This is suddenly happening to me on Firefox 92.0 (64-bit) running on Windows 10 21H1. Worked on 9/12, failed consistently starting 9/13, (possibly coinciding with auto-update from FF 91.0.2 to FF 92.0). I'm using WidevineCDM version 4.10.2209.1 to watch Xfinity stream recordings. Have submitted 3 crash reports via FF.

Asked by slo_bern 1 week ago

Answered by slo_bern 1 week ago

78.13.0esr (64-bit) on RHEL Workstation - problem with watching videos

I am running Red Hat Linux Workstation with Gnome3. In Firefox i have an issue with watching video streaming and videos in general (Youtube, Webex, Company's livestream e… (read more)

I am running Red Hat Linux Workstation with Gnome3. In Firefox i have an issue with watching video streaming and videos in general (Youtube, Webex, Company's livestream events). Video starts normally and after some time (up to 1 minute) - video just stops but audio continues. I already refreshed Firefox, did a cleanup of cookies but nothing changed. I also tried to disable hardware acceleration, also nothing changes. I tried different browser and it works perfectly in Chrome. Really want to have my Firefox to be only one browser I use so i would like to fix it.

Asked by tomasz.sulek 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 days ago

Using Google tag manager in the site fails the page navigation in Firefox private browser

I have implemented the Google tag manager in our website, because of which our site navigation(Including the anchor tag's) are not working in Firefox private window. Dis… (read more)

I have implemented the Google tag manager in our website, because of which our site navigation(Including the anchor tag's) are not working in Firefox private window.

Disabling the Tracking protection and removing the google tag manager script fixes the issue. But, we need to use the Google tag manager in our website for our site.

Note: The site is working fine with Google tag manager & Tracking protection enabled in firefox normal window. Problem only arises in the private window.

Please let me know about this. Below is the firefox version which is used.

Firefox version: 91.0.2 (64-bit) OS : Windows 10 64-bit

Asked by 57thvjkr 1 week ago

Last reply by TyDraniu 1 week ago

Hardware Video accelleration (in Linux)

Some versions ago there was rumour that video hardware accelleration (for Linux) was introduced. I found some information related to Wayland. Most uses (Ubuntu/Mint) does… (read more)

Some versions ago there was rumour that video hardware accelleration (for Linux) was introduced. I found some information related to Wayland. Most uses (Ubuntu/Mint) doesn't use Wayland til now. Any chance to get that working on a recent version?

I am using rather standard Intel integrated graphics, core m5-6y..

Display: x11 server: X.Org 1.20.11 driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa resolution: 1912x1080_60.00~60Hz OpenGL: renderer: Mesa Intel HD Graphics 515 (SKL GT2) v: 4.6 Mesa 21.0.3 direct render: Yes

Asked by star3 1 week ago

Web Page Loading Issues

For several weeks now: When I click on a link in Google search it stalls out with a Google address and a blank window. A lot of web pages either show a blank window or do… (read more)

For several weeks now: When I click on a link in Google search it stalls out with a Google address and a blank window. A lot of web pages either show a blank window or don't load completely until I reload them. These things don't happen every time but far too often. The only firewall and anti-virus I use is Windows Defender.

Windows 10 with latest Firefox. Adguard Adblocker and standard enhanced tracking protection. T-Mobile Home Internet Normal download speeds over 140mbps and upload speeds of over 40.

The attached screenshot is what happened when I first came to support looking for help. The screenshot is taking a long time to upload.

Asked by Paul 1 week ago

Disney.com black screen

When I go to disneyplus.com Firefox display a black window, no words or images, just a black screen. Clicking refresh produces the same black screen. Disneyplus loads f… (read more)

When I go to disneyplus.com Firefox display a black window, no words or images, just a black screen. Clicking refresh produces the same black screen. Disneyplus loads fine on Chrome, ME, and even Firefox Nightly. Running Win10 Pro, 64-bit, all updates done. No issues with any other site. It used to work just fine. I've closed everything, restarted, checked for blockers and other settings. Firefox 92 (64-bit). I restored Firefox back to defaults and that didn't work.

Asked by pamala3456 1 week ago

Numbers are not properly showing.

I've been browsing some coding sites to learn a bit and I've noticed that the text boxes they use to display the code or the way they format it, is not showing the number… (read more)

I've been browsing some coding sites to learn a bit and I've noticed that the text boxes they use to display the code or the way they format it, is not showing the numbers properly. Like how sometimes instead of 3 it'll just be A and zeros don't show. Commented code seems to fine.

Asked by ChikenMilk 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago

Getting "Secure Connection Failed" message from all websites

I started to receive error messages when trying to access websites about a week ago. It only seems to be an issue with Firefox and doesn't appear on other browsers. I'm u… (read more)

I started to receive error messages when trying to access websites about a week ago. It only seems to be an issue with Firefox and doesn't appear on other browsers. I'm using Firefox version 92.0. I've had these messages appear:

"PR_END_OF_FILE_ERROR" (most common message)

"SSL_ERROR_RX_MALFORMED_ALERT"

"SSL_ERROR_RX_UNEXPECTED_APPLICATION_DATA"

When I click "Try Again" it will connect to the website, but it always fails to connect on the first attempt. This happens on every website, including Mozilla Support. I tried deleting browser history, refreshing Firefox in troubleshooting information, and uninstalling and reinstalling. Still getting the "Secure Connection Failed" messages.

I tried following some other threads about possible fixes (I'm not well versed in computer troubleshooting). I went to About:config and checked "security.enterprise_roots.enabled", which was set to true. I tried going into the Profile Folder and deleting the "cert9" file, which made no change. I have Avast Anti-Track, and found that it was disabled for Firefox. However neither enabling it or disabling it seemed to make a difference.

Is there anything else I can try to resolve this issue?

Asked by gregw92 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago

  • Solved

Find bar won't close, has misleading appearance

The Find bar used to have an X at the far left that I could click to close it. It no longer does. I looked up if there's a hotkey to close it, and it's supposed to be Esc… (read more)

The Find bar used to have an X at the far left that I could click to close it. It no longer does. I looked up if there's a hotkey to close it, and it's supposed to be Esc, which is doing nothing.

The bar also appears to have the search box and option tickboxes all grayed out indicating unusable; they're not actually unusable, it's just the appearance that's wrong, but it shouldn't look like that.

Asked by AlexSeanchai 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago