Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Error on every page

I keep getting errors on pages like Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.amazon.com. SSL received a malformed Alert record. Error code: S… (read more)

I keep getting errors on pages like Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.amazon.com. SSL received a malformed Alert record.

Error code: SSL_ERROR_RX_MALFORMED_ALERT

I have HTTPS only mode turned off but it keeps setting everything to https.

{

 "application": {
   "name": "Firefox",
   "osVersion": "Windows_NT 10.0 19043",
   "version": "92.0.1",
   "buildID": "20210922161155",
   "distributionID": "",
   "userAgent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:92.0) Gecko/20100101 Firefox/92.0",
   "safeMode": false,
   "updateChannel": "release",
   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/92.0.1/WINNT/en-US/",
   "osTheme": "",
   "numTotalWindows": 1,
   "numFissionWindows": 0,
   "numRemoteWindows": 1,
   "launcherProcessState": 0,
   "fissionAutoStart": false,
   "fissionDecisionStatus": "disabledByDefault",
   "remoteAutoStart": true,
   "policiesStatus": 1,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": true
 },
 "securitySoftware": {
   "registeredAntiVirus": "Avast Antivirus",
   "registeredAntiSpyware": "",
   "registeredFirewall": "Avast Antivirus"
 },
 "processes": {
   "remoteTypes": {
     "web": 5,
     "extension": 1,
     "privilegedabout": 1,
     "prealloc": 1,
     "gpu": 1
   },
   "maxWebContentProcesses": 8
 },
 "environmentVariables": {
   "MOZ_CRASHREPORTER_DATA_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Crash Reports",
   "MOZ_CRASHREPORTER_EVENTS_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Crash Reports\\events",
   "MOZ_CRASHREPORTER_PING_DIRECTORY": "C:\\Users\\madwo\\AppData\\Roaming\\Mozilla\\Firefox\\Pending Pings",
   "MOZ_CRASHREPORTER_RESTART_ARG_0": "C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe",
   "MOZ_CRASHREPORTER_STRINGS_OVERRIDE": "C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\browser\\crashreporter-override.ini"
 },
 "lockedPreferences": {
   "fission.autostart.session": false,
   "security.enterprise_roots.enabled": true
 },
 "media": {
   "currentAudioBackend": "wasapi",
   "currentMaxAudioChannels": 2,
   "currentPreferredSampleRate": 48000,
   "audioOutputDevices": [
     
 "addons": [
   {
     "name": "AdBlocker for YouTube™",
     "type": "extension",
     "version": "0.3.4",
     "isActive": true,
     "id": "jid1-q4sG8pYhq8KGHs@jetpack"
   },
   {
     "name": "AdBlocker Ultimate",
     "type": "extension",
     "version": "3.7.11",
     "isActive": true,
     "id": "adblockultimate@adblockultimate.net"
   },
   {
     "name": "Amazon.com",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "amazondotcom@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Avast AntiTrack Premium",
     "type": "extension",
     "version": "1.6",
     "isActive": true,
     "id": "antitrack@avast.com"
   },
   {
     "name": "Bing",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "bing@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "DuckDuckGo",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "ddg@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "eBay",
     "type": "extension",
     "version": "1.3",
     "isActive": true,
     "id": "ebay@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Google",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "google@search.mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Hoxx VPN Proxy",
     "type": "extension",
     "version": "3.11.0",
     "isActive": true,
     "id": "@hoxx-vpn"
   },
   {
     "name": "Touch VPN - Secure and unlimited VPN proxy",
     "type": "extension",
     "version": "4.2.1",
     "isActive": true,
     "id": "touch-vpn@anchorfree.com"
   },
   {
     "name": "Video Downloader Prime",
     "type": "extension",
     "version": "0.2.5",
     "isActive": true,
     "id": "jid1-i6dUGvCrz2WZu8@jetpack"
   },
   {
     "name": "Video DownloadHelper",
     "type": "extension",
     "version": "7.6.0",
     "isActive": true,
     "id": "{b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}"
   },
   {
     "name": "Watch2Gether",
     "type": "extension",
     "version": "8.1",
     "isActive": true,
     "id": "{6ea0a676-b3ef-48aa-b23d-24c8876945fb}"
   },
   {
     "name": "Wikipedia (en)",
     "type": "extension",
     "version": "1.1",
     "isActive": true,
     "id": "wikipedia@search.mozilla.org"
   }
 ],
 "features": [
   {
     "name": "DoH Roll-Out",
     "version": "2.0.0",
     "id": "doh-rollout@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Firefox Screenshots",
     "version": "39.0.1",
     "id": "screenshots@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Form Autofill",
     "version": "1.0.1",
     "id": "formautofill@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Picture-In-Picture",
     "version": "1.0.0",
     "id": "pictureinpicture@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "Web Compatibility Interventions",
     "version": "25.4.0",
     "id": "webcompat@mozilla.org"
   },
   {
     "name": "WebCompat Reporter",
     "version": "1.4.2",
     "id": "webcompat-reporter@mozilla.org"
   }
 ],
 "normandy": {
   "addonStudies": [],
   "prefRollouts": [],
   "prefStudies": [],
   "nimbusExperiments": [],
   "remoteConfigs": []
 },
 "modifiedPreferences": {}

}

Asked by ijones_fall12 1 year ago

Last reply by ijones_fall12 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox. Using Excel 365, the worksheets contain tables of short interest history collected from … (read more)

Clicking a hyperlink in an Excel 365 worksheet will not open the URL in Firefox.

Using Excel 365, the worksheets contain tables of short interest history collected from a URL that varies only in the portion that is the companies symbol ( i.e. https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/akts/short-interest , where "akts" is the company symbol ). On the worksheet for each company this URL, with the correct symbol for the company has been included in a cell using the hyperlink feature.

In the past, clicking any of the hyperlinks immediately opened my default browser, which is the current version of Firefox, to the web page for the company identified by the symbol in the URL.

That changed after a version update of Firefox a number of months ago. Clicking the hyperlink will most times "freeze" Excel, and if I click anywhere in or on Excel a "not responding" message is thrown, and Excel must be manually closed resulting in a recover event for all workbooks that were open. Sometimes, not always, waiting several minutes, Firefox will open the URL. Not always. I've found that if that occurs, clicking on the same URL hyperlink that finally opened (after having closed it in Firefox) will crash Excel.

The attached image is a view of the "tip" still visible on a black screen after Excel has crashed.

Thanks for any help you can provide.

Asked by c2cpa 1 year ago

Answered by c2cpa 1 year ago

  • Archived

Hardware video decoding not working

Hi, Using Firefox 92.0.1. On a AMD 5900x with an Nvidia 3090. Nvidia driver 471.68. Hardware decoding doesn't seem to be working correctly on any website. I noticed this… (read more)

Hi, Using Firefox 92.0.1. On a AMD 5900x with an Nvidia 3090. Nvidia driver 471.68. Hardware decoding doesn't seem to be working correctly on any website. I noticed this as when I adjust video colours and 'edge enhancement' in the Nvidia control panel it has no effect in Firefox but it works in Chrome and Edge. Simply sliding the colour down to black and white for example doesn't work. In task manager GPU video decode is sometimes used, other times no utilisation. Even if it's showing GPU decode being used the colours or Nvidia enhancements do not apply as they do in Edge or Chrome. I tried refreshing Firefox and no change. Is this the intended behaviour or is there a long running bug as a friend also has the same outcome? Thanks

Asked by DT19999 1 year ago

Last reply by DT19999 1 year ago

  • Archived

Crashing while having a videocall on Facebook

After I answer a call or I call, we both have black screen and nothing is happening. If however a call starts, video and sound stops comming (other person still can see a… (read more)

After I answer a call or I call, we both have black screen and nothing is happening. If however a call starts, video and sound stops comming (other person still can see and hear me, but on my site everything is silent and frozen).

Asked by djankowski03 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Mozilla does not display Bulgarian letters

I have a problem with Mozilla. I use Bulgarian language and Windows 7. On some sites Mozilla does not show me the Bulgarian letters. I am sending a screenshot. How do I f… (read more)

I have a problem with Mozilla. I use Bulgarian language and Windows 7. On some sites Mozilla does not show me the Bulgarian letters. I am sending a screenshot. How do I fix this problem?

P.S. Some time ago I had the same problem after the update, but on the next update Mozilla was fine and I had no problem.

Asked by blackjag 1 year ago

Answered by blackjag 1 year ago

  • Archived

firefox does not play audio on any web page

Firefox 92.0.1 in Windows 10 Pro x64 will not play any audio. I have Opera, Edge, and Chrome installed and they all play audio just fine. I have done the following: - D… (read more)

Firefox 92.0.1 in Windows 10 Pro x64 will not play any audio. I have Opera, Edge, and Chrome installed and they all play audio just fine. I have done the following:

- Disabled all extensions - right clicked the volume icon to open the volume mixer and made sure Firefox volume was set correctly

       (at same level as everything else) (see attached picture)

- went into settings -> sound -> advanced sound options -> App volume and device preferences and

       made sure Firefox was set to Default (just like all the other browsers) (see attached picture)

- Uninstalled / reinstalled firefox - Created a brand new profile, from scratch - Reinstalled my sound drivers and NVIDIA video driver - restarted windows

How do I fix this problem?

Asked by radar 1 year ago

Last reply by Bithiah 1 year ago

  • Solved
  • Archived

language preference does not work

My preference for language is Dutch, and for years I had Firefox in Dutch. Now suddenly the tabs and the menus all changed to English. My preferences are still well set, … (read more)

My preference for language is Dutch, and for years I had Firefox in Dutch. Now suddenly the tabs and the menus all changed to English. My preferences are still well set, but Firefox does not react on there settings. What is wrong and how can I solve this ? Thanks for any help Ferdinand Firefox 92.01 . Win 10 H21-01

Asked by fam van dieten 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Archived

Sync never working properly across devices

I would prefer to be using Firefox rather than Google Chrome, but, my devices when all being logged in with the same account will not all sync as they should be. They wil… (read more)

I would prefer to be using Firefox rather than Google Chrome, but, my devices when all being logged in with the same account will not all sync as they should be. They will also be synced, but then they would loose their connection with the other ones. The sync should be that when I would simply log into the browser that it would automatically sync using the login information the same easy way it is done in Chrome. I have kept using Chrome, because of the fact that the sync is able to work across all devices simply by logging in for the sync to work & it will work properly to where all of the browsers that would be logged in would be synced, no issues whatsoever. How can I actually login to the sync on everything with there not being any issues of any kind across all devices?

Asked by JCfreak1087 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

top sites 3 dots disappeared and there are no blank boxes to add a top site

Mac book air -----I was able in the past to add a new website to top sites in Firefox but they disappeared. In addition there are no blank boxes so I can add a website in… (read more)

Mac book air -----I was able in the past to add a new website to top sites in Firefox but they disappeared. In addition there are no blank boxes so I can add a website instead new boxes appear even if I dismiss them. Thank you

Asked by bgstock 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Unable to sign in to websites I have visited for years

I am suddenly unable to sign in to websites I have visited for years. Receive the following messages over a multi-day period. USAA.COM - We are unable to complete your re… (read more)

I am suddenly unable to sign in to websites I have visited for years. Receive the following messages over a multi-day period. USAA.COM - We are unable to complete your request. Our system is currently unavailable. Please try again later.

AA.COM - We're working on our site Please start over by returning to the Home Page. AA Home Page Thank you for your patience.

WWW.PENFED.ORG - fail Yet an immediate switch to Edge allows me to log in

Asked by tcooney8 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Loss of and inability to access and restore bookmarks and history system

Hello, I'm using Firefox 92.0.1 for Mac OS (10.12.6). Upon restarting my computer, my bookmarks were lost. First, it was stated that "The bookmark and history system will… (read more)

Hello, I'm using Firefox 92.0.1 for Mac OS (10.12.6). Upon restarting my computer, my bookmarks were lost. First, it was stated that "The bookmark and history system will not be functional because one of Firefox's files is in use by another application. Some security software may cause this problem." When I tried to restore the old bookmarks, it there was a list from which I could select, but every choice resulted in an "unable to process the backup file" response. Upon restarting my computer and reinstalling Firefox, It now said "for quick access, place bookmarks here on the bookmarks toolbar." That said, it won't let me do so.

I've tried the other recommendations offered through support for restoring bookmarks (though, admittedly, many were outdated, referencing links circa 2016), and have had no luck so far. If the worst case scenario is that the old bookmarks can't be accessed, is there at least a way to reestablish the bookmark and history system and start anew?

Thanks in advance. (Attached below are examples of the error message.

Asked by r.sharpe3 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

web pages dont open. they flash continually

When I try to open many, not all webpages, they don't load but flash very quickly repeatedly. I have used firefox for years and have never seen this before and these are… (read more)

When I try to open many, not all webpages, they don't load but flash very quickly repeatedly. I have used firefox for years and have never seen this before and these are all pages that previously worked fine

Asked by Fatso Pockertix 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Text suddenly gets replaced with solid coloured boxes

Hi. Text on my Firefox suddenly turns into solid coloured boxes. This problem has started only recently and is happening only of Firefox. I have not made any changes to m… (read more)

Hi. Text on my Firefox suddenly turns into solid coloured boxes. This problem has started only recently and is happening only of Firefox. I have not made any changes to my PC recently.

Asked by yash 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Constant Crashing on Mac OS – Little hope for solution

This is the 3rd time I've posted here about crashing in the last month or so. I really do apologize for having to post again but I simply haven’t gotten to a solution. I … (read more)

This is the 3rd time I've posted here about crashing in the last month or so. I really do apologize for having to post again but I simply haven’t gotten to a solution. I really need to continue using Firefox as all the other browsers are significantly slower in my experience and I'm in the browser around-the-clock. I’d be willing to pay for customer support from Mozilla but they do not provide any type of support directly as most of you probably know.

Please review this link here to see all the steps I have already taken to troubleshoot the crashes.

I really thought that the crash reports I had would help me pinpoint the issue but it appears as though they’re not very helpful for those who can interpret them. If that’s not the case, I greatly appreciate it if anybody can dig through them to uncover some insights related to why I may be having frequent crashes (I'm willing to pay).

Crash ID from a recent crash: bp-058c91cd-4b9c-46d1-bd12-640ba0210928

Thank you so much for any help.

Asked by stephenp1394 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 92.0.1 (64-bit) for Windows does not work on www.t-mobile.com

I just moved to T-Mobile and when accessing this site, clicking on the login button takes several minutes to get to the login screen. After entering the username, it tak… (read more)

I just moved to T-Mobile and when accessing this site, clicking on the login button takes several minutes to get to the login screen. After entering the username, it takes several more minutes to get to the password screen, after which it takes additional minutes for the following error message to be displayed.

             Looks like we got our wires crossed.
             We weren’t able to process your request at this time. Please try again later.

My Chrome and Edge browsers on Windows handle this site fine, as does Firefox on an M1 Mac running Big Sur, and safari on my iPhone - this is the only browser/OS setup that fails. I have cleared caches and cookies but nothing resolves this issue.

I would like to continue using Firefox but need to access this site. Any suggestions would be greatly appreciated!

Thanks and regards,

Howard

Asked by hij2001 1 year ago

Answered by hij2001 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Spell check not working and language sub menu not displaying.

Hi, I've been going through all the Spell Checker problems with Firefox on the forum and so far nothing has solved my problem. Since re-installing Firefox, my spell check… (read more)

Hi,

I've been going through all the Spell Checker problems with Firefox on the forum and so far nothing has solved my problem.

Since re-installing Firefox, my spell check is not working. It's ticked in the language settings and I've since installed two dictionaries. I read on one post to check if the dictionary is selected (or something) by right-clicking and selecting languages in the languages sub menu but when I right-click, there is no such menu.

Short of re-installing Firefox and hoping for the best, anyone have any potential solutions?

Cheers.

Asked by Major Conage 1 year ago

Answered by Major Conage 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 92.0.1 on Windows 10 performance problems

Today I installed update 92.0.1 (64 bit) on Windows 10. Since then performance has been terrible on everything I do - typing, scrolling, opening a tab, etc, response time… (read more)

Today I installed update 92.0.1 (64 bit) on Windows 10. Since then performance has been terrible on everything I do - typing, scrolling, opening a tab, etc, response time is measured in seconds and scrolling is very jerky. Other applications still work normally but Firefox is no longer acceptable.

Asked by tsaiers1994 1 year ago

Answered by tsaiers1994 1 year ago