Showing questions tagged: Show all questions

Printers view problem

Good morning, I have problem with printing on Firefox. On the earlier version view in the filed printers look:" name_printer on print server" but now its look: "\\print_s… (read more)

Good morning, I have problem with printing on Firefox. On the earlier version view in the filed printers look:" name_printer on print server" but now its look: "\\print_server\name_printer". Please check this because this problem occurs in many users in my company.

This problem not occurs in Google Chrome. Thank you for handling the matter quickly. :)

Asked by m.aniolek 20 minutes ago

Last reply by m.aniolek 16 minutes ago

Warning: Potential Security Risk Ahead

Firefox detected a potential security threat and did not continue to jennyrosedesign.com.au. If you visit this site, attackers could try to steal information like your pa… (read more)

Firefox detected a potential security threat and did not continue to jennyrosedesign.com.au. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.

Asked by laallan 34 minutes ago

A small amount of videos don't end, but only when sound is disabled

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with … (read more)

I've been using Firefox for several years, and this has never happened before. This is a pretty strange problem and I'm having trouble describing it, so please bear with me.

Since a day or two ago, I've been experiencing a problem where a small number of videos play, but once they get to right before the end, it'll abruptly stop. The play button looks as though the video is still playing even though it's really not, and clicking the play button does nothing. The only way to get the video to play again is to either refresh the page, move the progress bar back to a previous part of the video, or go all the way to the end of the video, in which case it'll allow me to replay it. The videos this problem happens on are completely random, but the problem persists on the same exact videos. This happens with both direct links to videos (i.e. videos like this one) and "embedded" videos (like videos on Reddit, TikTok, YouTube, etc). However, this only happens if the video has no sound or the sound is off, whether I've muted the tab or turned the sound off on the video directly. It also doesn't matter if the video is looped.

There's also a slightly different variation of this issue that seems to happen less often. With this problem, videos will stop right before the end like the videos that have the other problem, but only for a few seconds - after that, the video will end like normal and I can replay it.

I've tried restarting my computer, playing the problematic videos in a private window, disabling all of my extensions, using Troubleshoot Mode, refreshing Firefox, and even uninstalling and reinstalling Firefox. This problem does NOT happen on Microsoft Edge. I'm 99% sure it's because of the new update (105.0), as this issue has only started happening after I updated to it. I updated to 105.0.1 earlier today, and it's still happening. I'm thinking of going back to 104.0.2 if this glitch doesn't get fixed (or at least I don't get help) soon, because I know this issue will seriously get annoying after a while.

Two of the videos that have this problem are this video and this video. Note that both have the secondary version of this problem. I would have uploaded a video of the problem to this post, but this website doesn't let me, so I attached the best screenshot I could take instead.

Any help would be appreciated!

Asked by David_H23 3 days ago

Last reply by David_H23 2 hours ago

Facebook scrolling out of control

Currently @ Ver. 102.0.1 Problem remains. Since the update to 102.0 my Win10 PC has problems with the page update. When the scroll slider gets near the bottom the page, n… (read more)

Currently @ Ver. 102.0.1 Problem remains. Since the update to 102.0 my Win10 PC has problems with the page update. When the scroll slider gets near the bottom the page, new images begin to load. This reload results in 3-15+ newly loaded Fb posts scrolling past so fast as to be invisible. I have to keep my cursor on the scroll slider and, when the loading begins, start scrolling up if I want to have any chance to easily find the last post I was reading. I have seen this behavior, grossly exaggerated, when I was viewing a video. The reload caused the viewing to pause and upwards of 15 newly loaded posts scrolled past in this rapid manner. My work requires that I am able to view pages of Facebook posts and this is now massively time-consuming and intolerable. I may have to change browsers in spite of my reluctance to do so.

Asked by Helium2 2 months ago

Last reply by Helium2 5 hours ago

Account Login - Recovery Code/2FA

This is a burner account, obviously because I can't access my "main" account. I haven't used Firefox since 2020-ish and I felt like I wanna come back to see if it's bette… (read more)

This is a burner account, obviously because I can't access my "main" account.

I haven't used Firefox since 2020-ish and I felt like I wanna come back to see if it's better than my current browser, but when I tried logging in, it asked for my 2FA code, I do not have that anymore, I have the Authenticator app from Google but I must've deleted Firefox after not using it. Now I looked into how to find the recovery code or whatever the hell it's called, but that I also can't find whether it be in files for a real old notebook.

Is there any possible way to find this code or change it? I don't care about all the information on said account if it gets deleted or not. I just hope to get access to this "main" account so I don't have to continue using a burner.

-Thanks, Random Guy on The Internet.

Asked by whyareusernamessohard87 8 hours ago

network solutions email login

I am unable to login to my Network Solutions email using my FIREFOX browser (which is my "go to" browser). I can login on MICROSOFT EDGE but I do all my personal and bus… (read more)

I am unable to login to my Network Solutions email using my FIREFOX browser (which is my "go to" browser). I can login on MICROSOFT EDGE but I do all my personal and business activity on FIREFOX.

Asked by bob304 11 hours ago

Last reply by bob304 10 hours ago

Problem accessing New York Times articles

I have a problem accessing articles in the New York Times web page. I have a Basic subscription and I am signed in. When I try to read an article, the New York Times site… (read more)

I have a problem accessing articles in the New York Times web page. I have a Basic subscription and I am signed in. When I try to read an article, the New York Times site thinks I do not have a subscription and that I have used up all my free articles. If I use the Chrome browser, it works fine, but I do not want to use Chrome. I use FireFox for all my browsing. I have deleted cache and cookies. Tried the "Private Windows" too. I have logged out and back in. I have rebooted the machine (an Alienware 17 R5) and closed and opened Firefox. The "agents" I chatted with say this is a browser problem as everything is working fine on their side and it works in Chrome. Can anyone help me out?

Mark

Asked by mstorin 3 days ago

Last reply by mstorin 12 hours ago

Which of this preferences are really increasing the speed in Firefox?

browser.download.animateNotifications to false security.dialog_enable_delay to 0 network.prefetch-next to false browser.newtabpage.activity-stream.feeds.telemetry to … (read more)

  • browser.download.animateNotifications to false
  • security.dialog_enable_delay to 0
  • network.prefetch-next to false
  • browser.newtabpage.activity-stream.feeds.telemetry to false
  • browser.newtabpage.activity-stream.telemetry to false
  • browser.ping-centre.telemetry to false
  • toolkit.telemetry.archive.enabled to false
  • toolkit.telemetry.bhrPing.enabled to false
  • toolkit.telemetry.enabled to false
  • toolkit.telemetry.firstShutdownPing.enabled to false
  • toolkit.telemetry.hybridContent.enabled to false
  • toolkit.telemetry.newProfilePing.enabled to false
  • toolkit.telemetry.reportingpolicy.firstRun to false
  • toolkit.telemetry.shutdownPingSender.enabled to false
  • toolkit.telemetry.unified to false
  • toolkit.telemetry.updatePing.enabled to false
  • browser.download.animateNotifications to false
  • security.dialog_enable_delay to 0
  • accessibility.force_disabled to 1
  • network.dns.disablePrefetchFromHTTPS to false
  • network.predictor.enable-prefetch to true
  • network.http.speculative-parallel-limit to 0
  • network.http.max-persistent-connections-per-server to 10
  • network.http.max-connections to 256
  • browser.tab.animate to false.
  • browser.panorama.animate_zoom to false
  • network.dns.disablePrefetch to true
  • network.prefetch-next to false
  • network.http.speculative-parallel-limit to 0
  • network.http.pipelining to true
  • network.http.proxy.pipelining to true
  • network.http.pipelining.maxrequests to 10
  • network.http.pipelining.aggressive to true
  • gfx.webrender.all to true
  • reader.parse-on-load.enabled to false
  • network.http.max-connections to 96
  • network.http.max-connections-per-server to 32
  • nglayout.initialpaint.delay to 0
  • network.dns.disableIPv6 to false
  • plugin.expose_full_path to true
  • toolkit.cosmeticAnimations.enabled to false
  • extensions.checkCompatibility to false
  • config.trim_on_minimize to true
  • browser.cache.disk.capacity to 50000

Asked by Ahto1 1 day ago

Last reply by Ahto1 12 hours ago

Firefox 105.0.1 (64-bit) running on Windows 10 Enterprise N LTSC 21H2 private window very slow loading

Hello to all. I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development web… (read more)

Hello to all.

I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development website is loaded very slow in private window browsing.

I have uninstalled Firefox completely and started with fresh install without any add-ons or themes, all the things are default.

Please check out this screen capture with the problem https://imgur.com/a/cigSamd

Can this be just a rendering issue as the network metrics are the same?

Thank you

Asked by starlays 12 hours ago

TLS Handshake and separate error messages on two diferent sites I visit regularly

Hello, In the last week, I have noticed an error message on a site that I usually log onto, and am unable to do so which looks like this: Secure Connection Failed An err… (read more)

Hello,

In the last week, I have noticed an error message on a site that I usually log onto, and am unable to do so which looks like this: Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.plus.net. PR_END_OF_FILE_ERROR The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the web site owners to inform them of this problem. I have contacted the web site owners, and they have said it is my browser as the site is working correctly.

The second issue is that I am able to log onto my gumtree homepage, but unable to access my account due to the following: I have checked my Firefox browser and it is running the latest version 105.0.1 I have noted that on the bottom left of the page when trying to access my messages or manage my ads the following is happening but times out after 15 seconds: Unable to perform tls handshake to sa.gumtree

Gumtree have said this is a browser issue, so that is why I am contacting you for assistance.

I look forward to hearing from you, at your earliest convenience.

Best regards, Arvin Kumar

Asked by arvink007 12 hours ago

Viewing the YouTube screen.

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem… (read more)

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem after I've viewed a video --- very weird! Don't get the same problem with Chrome, but I'd rather continue using Firefox. Can I fix this?

I noticed on your introduction to this screen you state:- "Be descriptive. Saying “playing video on YouTube is always choppy” will help us understand the issue..." Do I have the same problem?

Thanks

Asked by john.anderson1018 15 hours ago

Outlook web access pane not displaying correctly

I use Outlook Web Access to view my emails for work. When I click on an email to read, it doesn't fill up the pane that opens, and it's about 1/3 of the pane. It must be … (read more)

I use Outlook Web Access to view my emails for work. When I click on an email to read, it doesn't fill up the pane that opens, and it's about 1/3 of the pane. It must be a Firefox issue, as I don't have this same problem when I open up an email using Google Chrome. How do I get my email to fill the entire pane and not be shrunk to 1/3 of the reading pane when I open the email?

Asked by mikebindis 16 hours ago

How to make Mouse Wheel Scroll, to scroll faster

Hi! it seems Mozilla Firefox not scrolling normal, its tooooooooooooooooooooooooooo sssloooowwwww... Sory but its really anoyying... its one reason why most users hate u… (read more)

Hi! it seems Mozilla Firefox not scrolling normal, its tooooooooooooooooooooooooooo sssloooowwwww... Sory but its really anoyying... its one reason why most users hate using the browser... I love the browser, but it seems I have to change my browser to Chrome.

Asked by MisterJ 17 hours ago

Problems opening web pags since update

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem fo… (read more)

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem for that site, but not for any others I subsequently try to open. I'm spending my whole day switching Firefox off and on again.

Asked by Tommo 19 hours ago

Firefox shrinks page when trying to print label (since uptdate to 102.3.0esr)

I'm using an online inventory system and regularly need to print barcode labels. This was all working fine until I updated to 102.3.0esr. Now, the data shrinks to a tiny … (read more)

I'm using an online inventory system and regularly need to print barcode labels. This was all working fine until I updated to 102.3.0esr. Now, the data shrinks to a tiny part of the page when I go to print it. (See screenshots of what it looks like prior to going to the print dialogue and then when I actually go to print it). I've checked various settings suggested on previous posts that sound like the same problem but none of these work (Scaling, shrink, printer margins, clearing the cache etc.). If I choose a different printer and select A4 paper, the data looks to be the correct size (i.e. set for a 2x1 label), albeit on a much larger page.

I downloaded Chrome and I can get it to display and print ok from there. I just don't know what's happened in Firefox. Also, it's not just my system - one of my colleagues had a problem with a standard release. We changed him to the esr version (prior to the 102.3.0 update) and it worked ok then. Obviously something has happened in this update. Any help would be appreciated.

Asked by dnm1978 21 hours ago

error after firefox update

I have just updated to the latest version of Firefox on my 3 dell systems to version 105.0.1. When I click on the firefox desktop shortcut I get the error message on the … (read more)

I have just updated to the latest version of Firefox on my 3 dell systems to version 105.0.1. When I click on the firefox desktop shortcut I get the error message on the attachment. All 3 were working fine before the update and after the update the systems keeps on getting this message on opening Firefox. I have tried refreshing firefox and all the usual troubleshooting but nothing works. Any ideas please ?

Asked by shano223 1 day ago

Firefox and other browsers PR Connection Reset Error

So i will describe exactly what ive done up until now. Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The … (read more)

So i will describe exactly what ive done up until now.

Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The reason this is relevant i think is i havent logged into this place for a good month or two, roughly 10-20 seconds afterwards, every tab in my entire firefox browser got the PR_CONNECT_RESET_ERROR error, No matter which website i go to, even google, my email, youtube, anything and everything gives me the error, So the troubleshooting steps i have done from then - Cleared cache and cookies several times - Restarted both PC and router & manually reconnected the cables on both ends - I did the Cmd Command winsock reset & restarted the PC - Full reinstall of firefox in its entirety - Disabled entire kaspersky firewall & additional security - Disabled windows defender firewall aswell - Disabled VPN services on my system and within the browser

After trying all these things i gave up on firefox and decided to download chrome and try this, chrome worked!, And then i imported my bookmarks and such ( i work from home so thats vital), And after importing them i began jumping through sites to make sure everything was working and it was, then i began logging into my pages again like email, google , youtube, work stuff etc, and eventually the gitlab account aswell.. and then, another 10 seconds late it immediately stopped working on google chrome, all tabs claim to have no internet and stick me with the ERR CONNECTION CLOSED error, Once again i preformed the same troubleshooting steps but nothing came of it. So both firefox and chrome are bricked and refuse to work.

Im currently using microsoft edge to write this and im afraid to touch anything here or login to anything incase it also breaks.

Shortly after chrome gave up the game, i tried to do a full reinstall of firefox, again did not work, i then tried to do a reinstall of chrome, and the chrome installer now claimed i had no internet, whilst i was on call in discord and using other programs with internet. so chrome refused to install, I then managed to install the chrome 'standalone' which doesnt require internet and it worked, i did not import anything this time and just browsed around, and shortly after, once again, without logging into anything, it gives me the same error, and now even if i reinstall the standalone chrome, it refuses to work, once its broke its broke for good.

Im completely at a loss here i feel like ive been hacked or something because it works then suddenly its broke forever, ive been reading up that it may be something on my PC cutting the connection to everything but i really am clueless on what it could be, this was the first time i used my PC today, i didnt have any driver or windows updates, if anyone can provide literally any context or help here it would be greatly appreciated, im not one to make support tickets because i usually research until i fix it, but im out of options

Thank you!

Asked by Marc-ladzee 1 day ago

Last reply by Marc-ladzee 1 day ago