Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Latest update turns all pages (except mozilla) to gobbledy gook

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replace… (read more)

Hello all...When I restarted my machine tonight Firefox installed a new update. now all of my pages show this (see attachment) my passwords have disappeared to be replaced by lockwise which has no passwords in it at all (I had reset that a few months ago back to the old password manager) the only pages I can see clearly are mozilla pages. all else is this gobbledy gook. help!

carrie

Asked by solutions7 2 days ago

Answered by jscher2000 2 days ago

  • Solved

Firefox 77 opens to newtab page instead of homepage

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that eve… (read more)

When opening firefox it opens to newtab instead of my homepage which is Yahoo. If I click on the home button it will go to my homepage but I shouldn't have to do that every time. I have cleared the cache and it will work once or twice only then back to the newtab page.

Asked by densyl93 3 days ago

Answered by densyl93 2 days ago

  • Solved

none of the add ons work in my address bar

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again even after i log of and log back on and refresh firefox nothing w… (read more)

= i ran cc clkeaner and none of my addons work in my address bar how do i get them to work again

even after i log of  and log back on  and refresh firefox   nothing works

Asked by Mary 2 days ago

Answered by Pallavi kumari 2 days ago

  • Solved

Fresh Install Firefox 76.0.dmg results in "Profile Missing" Error and does not boot. OS10.11.6

MacbookPro OS 10.11.6 About a week ago Firefox was running no problem. Closed Firefox (quit) Re-opened and got the Profile missing error. troubleshoot through exis… (read more)

MacbookPro OS 10.11.6

  1. About a week ago Firefox was running no problem.
  2. Closed Firefox (quit)
  3. Re-opened and got the Profile missing error.
  4. troubleshoot through existing threads on mozilla support. including renaming the profile.ini file, deleting it, moving it, etc.
  5. Used Appcleaner to wipe all known goodies of Firefox from my computer
  6. downloaded a fresh 76.0.dmg from the website
  7. Problem persists. Application does not load, "Profile missing" opens immediately
  8. No application support data in /Library/ application support/firefox exists

Chrome works and Safari works no problem.

Asked by HawkEye 1 month ago

Answered by AMAN ARYAN 2 days ago

  • Solved

Firefox opening all web pages with Weird characters

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-o… (read more)

Couple of days ago I opened the Firefox but I saw it keeps opening all web pages with weird characters, I uninstalled it completely, refresh it on safe mode with no add-ons, I see there is no problem with any other browsers suck as chrome or waterfox and others, this problem is only on Firefox...I removed all cookies and everything but still problem going, I use laptop windows 10 with last updates on it...I tried everything available on web sites but no work...I didn't do any changes in about:config...please help me out with this issue, thanks

Asked by dave1music 3 days ago

Answered by dave1music 2 days ago

  • Solved

Almost every site is broken in Firefox 77

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004. Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008 Now Firefox 77 breaks 99% of … (read more)

I just upgraded to Firefox 77, x64, Windows 10 2004.

Firefox 76 already broke LockWise - https://support.mozilla.org/en-US/questions/1287008

Now Firefox 77 breaks 99% of all websites. (See attached screenshot.) www.example.com www.google.com www.wikipedia.org etc

Somehow, support.mozilla.org works, UNTIL I try to log in.

I've tried incognito mode, safe mode, etc. When I change charset of the page, the text displays differently, but it's still a useless mishmash.

--- BUT --- when I open developer tools, click the HTML request and click the Response tab, the HTML renders correctly there.

Asked by milan2 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Firefox won't open, nor will Firefox Profile Manager

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again. … (read more)

I'm not sure what I can do to fix the problem; the answer I've found uses the Profile Manager and I can't access it, it'll open for a split second then close again.

Asked by tommyhandley 1 week ago

Answered by AMAN ARYAN 2 days ago

  • Solved

Firefox 77.0 Not Storing My Cookies?

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions. I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked. … (read more)

After updating to Firefox 77.0, it no longer store my cookies between sessions.

I have made sure the "Delete cookies and site data when Firefox is closed" is UN-clicked.

I tried deleting the cookies.sqlite file and replace it with an archived cookie.txt file, but Firefox 77.0 no longer converts cookies.txt to cookies.sqlite.

I then tried backing up the cookies.sqlite file after a Firefox session spent signing into various accounts, but it too seems to get cleared out.

What the heck ?

Asked by jason_cheng 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

javascript void 0 error

Hi all, I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way when i click on chat now button, it… (read more)

Hi all,

I have an error where i try to go to website this https://www.telstra.com.au/contact-us/plans-products/fixed-services#lp:2way

when i click on chat now button, it does nothing. I have installed the latest firefox ver 76, whitelist this webstie, untick pop up block, install shockwave flash 32

even if i go directly to livechat link which that button suppose to go this: https://www.telstra.com.au/chatnow/landing?pageId=https%3a%2f%2flivechat.telstra.com%2fTCOM%3aCrowdsupport%3aConsumer

it still doesn't help because it simply show javascript void 0

anyone can help? thank you

Asked by ahupito1 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

Firefox browser losing all passwords after asking me to reconnect to Firefox Sync

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the pa… (read more)

Happened once a while back but happened again today. Firefox Sync asked me to reconnect, which I did. After that reconnection, and even if "password" is checked in the parameters, all my passwords have disappeared. I do also have Firefox on my phone, which have all my passwords from before the first instance it occured, but it never synchronized to Firefox on my computer. No error messages appears when synchronizing, and everything seems to be normal. Any way to correct the non-synchronization of passwords ? Is there something I'm doing wrong ? Thanks.

Asked by AlexandreP 6 days ago

Answered by AlexandreP 5 days ago

  • Solved

Firefox 76.0.1 not playing embedded Twitter videos

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I… (read more)

On the entertainment media site Buzzfeed, clicking on a post of an embedded Twitter video gives me a blank white image. No error message like "Unable to play the file". I did a clear history, cache & cookies and refreshed Firefox. I ran the apt update for Ubunto. It had been operating smoothly in the past. If I go to Twitter, it plays. It just goes blank when I click on the video embedded in the post.

Thank you for any assistance.

Asked by varices 3 weeks ago

Answered by varices 2 weeks ago

  • Solved

Youtube does not auto play on start up

When I have a youtube video play as soon as FF start up it does not. It shows the video picture then the triangle appears in the middle waiting to be clicked before it st… (read more)

When I have a youtube video play as soon as FF start up it does not. It shows the video picture then the triangle appears in the middle waiting to be clicked before it starts to play.

Is that normal?

Asked by Mace2 3 weeks ago

Answered by Mace2 3 weeks ago

  • Solved

MAC Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible (Already deleted Profiles file/folder and cleared cache, no avail). how to fix?

Alright, I use Firefox like normal, but sometime today it stopped working, I get "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" error, I looke… (read more)

Alright, I use Firefox like normal, but sometime today it stopped working, I get "Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible" error, I looked it up using safari, followed every possible interpretation of the instructions to no avail, I deleted the profiles folder and file, in both cache, and application support, on both my user folder and global HDD folder, no fix whatsoever, I don't know why this isn't working (yes I checked the hidden files, I searched my entire HDD and found no results for anything remotely named "Profile"/"Profiles" and I don't know what else to say.

I have checked: Application support (on every user) & Cache (on every user)

I don't know what's up, I also reinstalled Firefox after deleting everything related to it and I just don't know.

Asked by Phayden 3 weeks ago

Answered by Phayden 2 weeks ago

  • Solved

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (read more)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Asked by Conrad Jordan 2 weeks ago

Answered by Conrad Jordan 2 weeks ago

  • Solved

No window opens when Firefox is clicked on, but runs in the background for each time it is clicked. Cursor repeatedly flickers or spins after opening.

I work in IT and multiple users are having this same issue. It seems to have started at the same time about a week ago. When clicking on Firefox, no window opens and the … (read more)

I work in IT and multiple users are having this same issue. It seems to have started at the same time about a week ago. When clicking on Firefox, no window opens and the cursor begins to rapidly flicker or spin. There is no error message given. When checking Task Manager, there are multiple instances of Firefox running. Trying to "End Task" on each instance proves futile because it seems that they are constantly refreshing (which is probably why the cursor flickers). Trying to run the command "taskkill /f /im /firefox.exe" sometimes works and sometimes doesn't, even in Administrative mode. The only sure fire ways to get the cursor to stop flickering and/or close the program is to restart the machine or uninstall Firefox. However, if Firefox is clicked on again after restarting, it goes back to flickering and no window ever opens.

Things I've tried:

1. Using "End Task" in Task Manager

2. Running CMD and using taskkill /f /im /firefox.exe multiple times.

3. Restarting the machine.

4. Clearing ALL temp files from the machine.

5. Uninstalling and Reinstalling Firefox

6. Uninstalling, deleting Mozilla folders from Program Files, Program Files (x86), and Reinstalling

7. Checking to make sure Firefox is not blocked by the firewall or anti-virus.

8. Uninstalling, deleting Mozilla folders from Program Files and Program Files (x86), Deleting Profile data from AppData\Local\Mozilla\Firefox, then Reinstalling

Nothing seems to be working. Any ideas?

Asked by CoNiGMa 1 month ago

Answered by CoNiGMa 1 month ago