Showing questions tagged: Show all questions

Can't access Google Features Normaly. Only in Private Windows. (89.0.2)

Hi Everyone, I have seen another posts like this but the solution of them are not working for me. The thing is that I'm not able to enter any Google features: Gmail, Driv… (read more)

Hi Everyone,

I have seen another posts like this but the solution of them are not working for me.

The thing is that I'm not able to enter any Google features: Gmail, Drive, Keep, Maps, etc. on my Mozilla Firefox 89.0.2 (64-bit). Windows 10.

Let me explain the whole process:

All began when, out of nowhere, it started to give me TLS incompatibility errors. After a lot of working around (uninstalling, cleaning cache, history, cookies, troubleshooting/resetting), know I'm able to type my account and login to google, but when I click any icon (gmail, drive, keep, etc) the browser do nothing. It just stay there.

If I try to login on Yahoo email, I get this message: "To protect your security, www.google.com will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it. To see this page, you need to open it in a new window." and when I hit "open in new window", the new windows opens in blank.

I'm able to use any Google products on a Private Windows (ctrl+shift+p). Also on M. Edge. iexplorer and Chrome.

What I have done:

  • Uninstall Mozilla Firefox
  • Deleting all remaining files and registries
  • install mozilla firefox fresh downloaded
  • Refreshing Firefox on troubleshoot mode
  • Restarting windows obviously, many times
  • Uninstall firefox completely and installing an older version (88). Did not worked.
  • Upgrading from 88 to 89.0.2
  • Verifying and disabling plugins (all versions)
  • Uninstalled Chrome, then Firefox, then reinstalling Firefox after a windows restart.
  • Uninstall Mozilla Firefox, restarting PC, reinstalled Firefox, all under Windows Safe Mode.
  • All of the above using a new windows administrator account.
  • All of the above using a domain administrator account.

I'm almost throwing the towel and using another browser and I don't want it. I have been using firefox since the beginning of times... home, office, everywhere.

Please help!

Regards,

Asked by careloco9 15 hours ago

Last reply by careloco9 6 minutes ago

Website Loading Issues

Hey I have a roofing website in the name of Restonroof and its performance is great on all other browser but it sucks on Firefox. I tried upgrading my browsers but someti… (read more)

Hey I have a roofing website in the name of Restonroof and its performance is great on all other browser but it sucks on Firefox. I tried upgrading my browsers but sometimes it get crashed but after installation it does not work properly. looking for solution the problem. I have window 10 installed on my system.

Asked by startdoing2 10 minutes ago

After 89.0.1 update on Windows, Firefox will not release the audio device, not allowing the computer to sleep.

Since the 89.0.1 update on Windows 10 21H1 (Build 19043.1055), Firefox will not let my PC sleep, unless I quit and re-open Firefox. There is no audio playing on any tabs,… (read more)

Since the 89.0.1 update on Windows 10 21H1 (Build 19043.1055), Firefox will not let my PC sleep, unless I quit and re-open Firefox. There is no audio playing on any tabs, but after a while of using Firefox on YouTube or whatnot, it will not release the audio device to let Windows put my monitors to sleep even though all playback has ended.

This can clearly be seen by running "powercfg /requests" as an administrator.

With videos playing, as expected Firefox reserves the audio device, as well as an Execution request.

Output: [ PS C:\WINDOWS\system32> powercfg /requests DISPLAY: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe display request

SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438581&REV_1000\4&2d156fef&0&0001) An audio stream is currently in use.

AWAYMODE: None.

EXECUTION: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe non-display request

PERFBOOST: None.

ACTIVELOCKSCREEN: None. ]

But after you stop playing the video the output becomes: [ PS C:\WINDOWS\system32> powercfg /requests DISPLAY: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe display request

SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438581&REV_1000\4&2d156fef&0&0001) An audio stream is currently in use.

AWAYMODE: None.

EXECUTION: None.

PERFBOOST: None.

ACTIVELOCKSCREEN: None. ]

You can see the audio device doesn't get released, and the only resolution is to quit and restart Firefox.

This doesn't always happen, but does happen after a while.

Asked by Nabeel Rahimpour 3 days ago

Last reply by Nabeel Rahimpour 8 hours ago

Sound defects-noisez on youtube play

Hi After new update i have noticed that after some seconds apearse sound defects-noisez on youtube play. I play same yotube videos on ither browser on same sustem and all… (read more)

Hi

After new update i have noticed that after some seconds apearse sound defects-noisez on youtube play. I play same yotube videos on ither browser on same sustem and all its good. Ubuntu 20.04.2

How can i fix Firefox 89.0.1 problem sound defects-noisez?

Asked by alexandr1bu 8 hours ago

Stopcode Violations

I'm running Windows 10 and have experienced multiple, repeated stopcode violations resulting in the blue screen and reboot (or sometimes requiring hard shutdown and reboo… (read more)

I'm running Windows 10 and have experienced multiple, repeated stopcode violations resulting in the blue screen and reboot (or sometimes requiring hard shutdown and reboot). I've kept close records of programs and peripherals, and the only constant I can find is Firefox. Typically I see it with I'm exploring something in Firefox (ironically it just occurred while typing this). I've taken the computer to the shop a couple of times, and they've stressed it over multiple days and can't duplicate it. I wonder about the interaction of internet fluctuations and Firefox. I'm wondering if my motherboard is failing, though it's fairly new. Any help I can get on this would be very welcome! Thank you!

Asked by seikel780 1 day ago

On-screen keyboard dissapears on MS Surface laptop

Hello, MS Surface Pro 7. Latest version of Firefox. Each time I want to start typing in the browser, the on-screen keyboard pops up but dissapears immediately. An attache… (read more)

Hello,

MS Surface Pro 7. Latest version of Firefox. Each time I want to start typing in the browser, the on-screen keyboard pops up but dissapears immediately.

An attached keyboard works fine and the on-screen keayboard works also fine in other browsers.

As Firefox is my favorite ! browser, I would appreciate help on this topic.

Some research showed this is a problem that has been reported for years now. Is there any solution yet?

Best regards Franky

Asked by franky.crepax 1 day ago

Bug Library

Hello, this is about the library. There is a bug that appeared more or less a week ago. First the library had adopted a fixed predefined size. The next day, apparently a … (read more)

Hello, this is about the library.

There is a bug that appeared more or less a week ago.

First the library had adopted a fixed predefined size. The next day, apparently a first bug was repaired, since we could change the size again.

But there is still a bug. When you "decrease" this predefined size, if you click in the left part no problem, but if you click in the right part, the library takes back directly the predefined size! In other words, the library is no longer configurable, it will always take this predefined size.

Can you please solve this problem?

To give an example of use, using constantly the favorites, I took the habit to leave the window open on the side of my first screen, in the smallest size possible for my use. And I open firefox on the second screen. Here when the window resumes its predefined size, it overflows half on my second screen, passing over firefox. This size is too big, it takes more than 30% of my first screen. Forcing me to move it over my applications ...

I thank you in advance.

Asked by ahur3755 1 day ago

Firefox 89.01 Yahoo email print problems

The last few versions of Firefox will not print certain emails from Yahoo correctly. The printing of the body of the email will start more than half way down the page, so… (read more)

The last few versions of Firefox will not print certain emails from Yahoo correctly. The printing of the body of the email will start more than half way down the page, sometimes on page 2. The item being printed fits on one page. Page settings are correct. Have reset printer settings in Firefox. Started Firefox without any extensions, no change.

The same emails print perfectly on Opera, Vivaldi, and Google Chrome.

Thanks for any suggestions.

Asked by MarkTB 1 day ago

Firefox will not load pages unless I enter address bar and hit enter. Then all new tabs will oad the pages.

Hello, I have been having an issue for the past couple of days. If i "Open in New Tab" pages, they will open to the tab, look like they are loading in the title bar, bu… (read more)

Hello,

  I have been having an issue for the past couple of days. If i "Open in New Tab" pages, they will open to the tab, look like they are loading in the title bar, but going to the tab it will not load. I can open a bunch of tabs in from the home page of Firefox and they will all do the same thing. Then when I go to one page I will enter into the address bar with the address of the page already in, (from Opening in New Tab) and then hit Enter, then all the pages will load.

This is the firs time I ever have had a real issue with firefox.

Thanks

Asked by biggestmexi 1 day ago

Last reply by biggestmexi 1 day ago

How to detect x-frame-options when loading a website in iframe

Loading external website in an iframe is getting blocked because of x-frame-options in response headers. I want to detect what is the value for x-frame-options and based … (read more)

Loading external website in an iframe is getting blocked because of x-frame-options in response headers. I want to detect what is the value for x-frame-options and based on that value i want to show an alert to the user. How can we detect/extract x-frame-options from the response headers for the given url even if it has redirects?

Asked by Naresh Gunda 2 days ago

Last reply by Naresh Gunda 2 days ago

Printing Format on 8.5in X 11in paper

If an item is sent to the Printer, the whole page will appear in the upper left-hand part of the paper with the font so small, it is barely readable?? A similar question… (read more)

If an item is sent to the Printer, the whole page will appear in the upper left-hand part of the paper with the font so small, it is barely readable?? A similar question has been asked before but the workaround, switch, fix was not evident or workable. I have already checked the Printer settings and it appears that there is nothing in the machine that can be changed. Does anybody have any idea of what is going on here ? There is no memory of anything previously being changed Re: printing page format--it just started for no apparent reason.

Asked by Dan'sLoriSara 2 days ago

Gmail & Google Classroom won't load

I'm a longtime Chrome user trying to move away from that browser. I recently downloaded Firefox and it worked fine for a few days, but now I'm having problems. I keep Gma… (read more)

I'm a longtime Chrome user trying to move away from that browser. I recently downloaded Firefox and it worked fine for a few days, but now I'm having problems.

I keep Gmail and Google Classroom open in tabs throughout the day (I'm a teacher). They worked fine in Firefox for a few days, but now both sites constantly load or time out.

The problem seems to go away anytime I restart Firefox, but I can't constantly be restarting Firefox all day long. Why do the sites work for a few minutes and then stop working a few minutes after restarting?

I had AdBlocker Ultimate enabled before, but my friend uses uBlock so I tried changing. No help.

I had a theme installed from the recommended list. I thought that might be a problem, so I went back to the default Firefox theme. No help.

What I'm running: Firefox 89.0.1 MacOS Catalina

Asked by tcatsninfan 6 days ago

Last reply by tcatsninfan 2 days ago

I have several issues after doing a refresh because Firefox was as slow as cold tar running up a hill backwards!

I did a refresh yesterday after Firefox had been so slow and now I have other major issues! the letters are not uniform or the coloring on letters are dark and light. I… (read more)

I did a refresh yesterday after Firefox had been so slow and now I have other major issues! the letters are not uniform or the coloring on letters are dark and light. I have had this problem in the past and was told how to fix it but that is not working. Told to go to General/Performance/Use hardware acceleration, remove check mark which I have done twice and it didn't help, everything still the same so it makes it hard to read when each individual letter has a dark and light side, r/l or top/bottom! This has been a problem for a long time, especially after I refresh! Two other MAJOR problems though, there is no "HOME" button anymore, and my bookmarks, and bookmark toolbar/menu that I had on the left side of the screen is GONE! Both of those are the worst, and I can find nothing to restore either of them!!!!!! I've used FIREFOX for years, but I get tired of having to figure out how to use it all over again when it slows down or has problems! HELP!

Asked by Linzee 3 days ago

Last reply by Linzee 2 days ago

The "xulstore" window resizing problem

Since some time, Firefox (currently 89.0) on Windows 10 automatically reduces the window size from "fullscreen" to "maximized" when re-opening it from another program. So… (read more)

Since some time, Firefox (currently 89.0) on Windows 10 automatically reduces the window size from "fullscreen" to "maximized" when re-opening it from another program. So I have to wait until the window size reduction is complete before having to re-enlarge it again (which is quite annoying)

After a short web search, it turned out that this window size reduction is caused by the "xulstore.json" file in the profile folder and several other users are also reporting this issue. However, none of them in the forums I visited knew a permanent solution. I unsuccessfully tried the following:

  • When I delete "xulstore.json", the window size reduction problem goes away only to re-appear after a few re-openings of Firefox (as the xulstore file is re-established then).
  • Editing the xulstore file did not work, as Firefox overwrites it.
  • Denying Firefox writing permission (via Windows) also doesn't work, as Firefox creates a temporary copy of the xulstore file which again causes the resizing problem.
  • Denying access to this temporary copy does not work either.

It seems like Firefox does everything possible just to keep the resizing problem persisting. Is there any permanent solution (different from the failed solution attempts above)? Or even better: could you remove the automatic resizing in a coming version update of Firefox? It seems like I am not the only one who would be grateful about this.

Asked by lillsascha 5 days ago

Last reply by lillsascha 2 days ago

Copy/Paste not keeping formatting

Firefox is only allowing me to paste in plain text—if I copy rich text and paste into Gmail, Docs, or anywhere else that supports rich text, I only get plain text. Chrome… (read more)

Firefox is only allowing me to paste in plain text—if I copy rich text and paste into Gmail, Docs, or anywhere else that supports rich text, I only get plain text. Chrome handles the same copied text correctly.

Asked by Josh 2 days ago

Firefox version 89 shows white screen when hardware acceleration enabled

My firefox shows an extremely white screen when hardware acceleration was enabled in FireFox. Previous versions are fine. Wonder is there is a bug with my Graphic card fo… (read more)

My firefox shows an extremely white screen when hardware acceleration was enabled in FireFox. Previous versions are fine. Wonder is there is a bug with my Graphic card for the Firefox Browser. No such issues with my Chrome though

my Nvidia (Running on Ubuntu) information are as follow:

$ nvidia-smi Mon Jun 21 12:45:09 2021 +-----------------------------------------------------------------------------+ | NVIDIA-SMI 460.73.01 Driver Version: 460.73.01 CUDA Version: 11.2 | |-------------------------------+----------------------+----------------------+ | GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC | | Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. | | | | MIG M. | |===============================+======================+======================| | 0 GeForce GTX 105... Off | 00000000:07:00.0 On | N/A | | 51% 42C P0 N/A / 75W | 837MiB / 4038MiB | 2% Default | | | | N/A | +-------------------------------+----------------------+----------------------+

+-----------------------------------------------------------------------------+ | Processes: | | GPU GI CI PID Type Process name GPU Memory | | ID ID Usage | |=============================================================================| | 0 N/A N/A 1617 G /usr/lib/xorg/Xorg 17MiB | | 0 N/A N/A 2156 G /usr/lib/xorg/Xorg 433MiB | | 0 N/A N/A 2322 G /usr/bin/gnome-shell 58MiB | | 0 N/A N/A 2811 G ...AAAAAAAAA= --shared-files 49MiB | | 0 N/A N/A 4773 G ...llation/ubuntu12_32/steam 59MiB | | 0 N/A N/A 4799 G ./steamwebhelper 1MiB | | 0 N/A N/A 4813 G ...token=4311133759306331922 158MiB | | 0 N/A N/A 37974 G /opt/zoom/zoom 14MiB | | 0 N/A N/A 38660 G ...oken=10730363946439158755 9MiB | | 0 N/A N/A 38788 G .../debug.log --shared-files 17MiB | | 0 N/A N/A 49739 G /usr/lib/firefox/firefox 1MiB | +-----------------------------------------------------------------------------+

Asked by kapsiaoloong 3 days ago

Bell Canada video taking almost all my memory. Not sure if it's the website or firefox. Did memory measurement.

Strange problem. My provider, Bell Canada, has an option via their website for me to view anything from live Bell TV or even my PVR on any device with a browser (in my ca… (read more)

Strange problem. My provider, Bell Canada, has an option via their website for me to view anything from live Bell TV or even my PVR on any device with a browser (in my case latest Firefox on win10). The problem is it is taking up most of my ram, and as I'm sure many will attest to, when Win10 has less than a couple of GB of ram, it just grinds to a halt (30-40 seconds to open a tiny 10kB spreadsheet, etc.).

I did a memory measurement from the about: thing. Perhaps one of you wizards can tell me if it's a firefox issue or a problem with the Bell website/scripts/whatever? I just cannot believe that it takes 8 GB to watch a video stream. That's more than an entire DVD movie - with all the alternate-language soundtracks and special features!

10,369.05 MB (100.0%) -- explicit ├───8,475.00 MB (81.73%) -- window-objects │ ├──8,473.59 MB (81.72%) -- top(https://tv.bell.ca/watch/recording- (deleted info) │ │ ├──8,257.39 MB (79.63%) -- active │ │ │ ├──8,254.29 MB (79.61%) -- window(https://tv.bell.ca/watch/recording (deleted info) │ │ │ │ ├──7,967.99 MB (76.84%) -- js-realm(https://tv.bell.ca/guide) │ │ │ │ │ ├──7,932.14 MB (76.50%) -- classes │ │ │ │ │ │ ├──6,769.33 MB (65.28%) -- class(ArrayBuffer)/objects │ │ │ │ │ │ │ ├──6,767.27 MB (65.26%) ── malloc-heap/elements/normal │ │ │ │ │ │ │ └──────2.05 MB (00.02%) ── gc-heap

  (deleted info, small memory elements)

├───1,703.55 MB (16.43%) ── heap-unclassified

Ouch. I mean, ouch. Good to find out if there's some way to fix this. Thanks ahead of time! Avner

Asked by Avner 3 days ago

When are the ussue at 1280908 going to get fixed?

I did install Firefox a few weeks ago, have what I think is the same issue as described in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1280908. Youtube playback works per… (read more)

I did install Firefox a few weeks ago, have what I think is the same issue as described in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1280908.

Youtube playback works perfectly fine until I forward twice in a row, as I normally do when entering the "sponsored" section of a video. When the playback playback dies I have to reload the video to make the playback start again - but if I use the arrow buttons on the keyboard to forward then playback dies again the second time I press the button.

Please let me know if there are anything I can do to get it fixed.

Asked by ketil1 4 days ago