Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Install extension silently in Firefox 41

I'm making automatic installer for special Firefox extensions. I have read couple of articles about that, but none of the described methods are not helped. What I trie… (read more)

I'm making automatic installer for special Firefox extensions. I have read couple of articles about that, but none of the described methods are not helped. What I tried to do:

- Placed .xpi file and unpacked unpacked extension directory in %FF_DIR%\browser\extensions
- Placed .xpi file and unpacked unpacked extension directory in %FF_DIR%\extensions
- Placed unpacked extension directory in another directory and added record in registry (`HKLM\Software\Mozilla\Firefox\extensions`, key is extension id and value is full path to unpacked extension)

In all ways name of unpacked extension directory was:

- Random name
- ID from install.rdf #1 (`{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}` for example)
- ID from install.rdf #2 (`prism@developer.mozilla.org` for example)  

And, as i said, all methods don't give me expectable result. Firefox don't show extensions in list and don't show any notification. How can i solve it? What actual method using in current version of FF? Target browser is Firefox 41, system - Windows 7 x64 Thanks!

Asked by iRomul 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Cache problem

I've got a cache problem that's probably a simple fix but driving me crazy, I open a browser, any browser like firefox or internet explorer etc.. and all have the same pr… (read more)

I've got a cache problem that's probably a simple fix but driving me crazy, I open a browser, any browser like firefox or internet explorer etc.. and all have the same problem, first time it searches fine, and any more searches on that same page work fine, but if i open a new tab or close and reopen the browser i get no search results at all unless i clear the cache only for firefox or the temporary internet files and website file option in internet explorer, then click home page and i can search again, but opening a new tab or closing and reopening browser causes same issue to return every time. i have tried everything from flushing dns and renew and release ect. to reinstalling browsers and i even reinstalled windows in the end :( but even then with nothing installed but windows and basic motherboard drivers installed it still did it, the only other thing i had installed was avg zen which i now removed and use avira instead. i have also checked for disk errors and memory errors.. any help would be greatly appreciated. Thanks.

Asked by Drew300 4 years ago

Answered by Drew300 4 years ago

  • Solved
  • Archived

HTML 5 sounds are not played, videos are

Hi everybody, I just updated my Ubuntu Gnome and hence also Firefox to version 41.0. Now I cannot hear any sounds played via HTML5. Videos are played just fine, however. … (read more)

Hi everybody,

I just updated my Ubuntu Gnome and hence also Firefox to version 41.0. Now I cannot hear any sounds played via HTML5. Videos are played just fine, however.

I have already tried resetting Firefox, creating a new profile and even going back to 37 via apt-get install firefox=37.0+build2-0ubuntu1

None of this helped at all.

Because sound doesn't even work under 37.0 I do assume that the problem is rooted in some system update, but I still post this here and not the Ubuntu forums because this problem persists ONLY in Firefox playing HTML5 files (as far as I know). As soon as I force YouTube, for example, to use Flash everything is fine (except that it is using flash :D).

As I am not that confident with Linux yet I am not quite sure how to fix this. I don't even know how to best post some sort of debug-log or list of updated programs/files that came with the Ubuntu update. So any help is appreciated!

Thanks in advance :)

Asked by Znert 4 years ago

Answered by Znert 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't sign out of this website

I am new to the forum have posted one question already but now I have discovered another problem. I can't sign out of Mozilla Support. This just started happening today … (read more)

I am new to the forum have posted one question already but now I have discovered another problem. I can't sign out of Mozilla Support. This just started happening today and the only way I can sign out is if I clear the cookies. I have already tried safe mode for Firefox but that didn't work and I can sign out in a different browser like Google Chrome. I am allowing cookies but blocking third party cookies.

If anyone gots any suggestions please help and Thanks in advance.

Asked by exhaust23 4 years ago

Answered by exhaust23 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Can one safely block 4.2.2.1, 4.2.2.2, &c . . . 8.8.8.8

I use Little Snitch which shows Firefox allowing connections to 8 IP addresses that, for not seeing a reason, I blocked in LS. Nevertheless, LS lets about 10% of those c… (read more)

I use Little Snitch which shows Firefox allowing connections to 8 IP addresses that, for not seeing a reason, I blocked in LS. Nevertheless, LS lets about 10% of those connections through, so I police and disconnect. On the net, I found that those IPs belong to Level3 Communications which has a bad rep among some. I contacted the Little Snitch people who advised that I was wrong & the real owner is google (not really an answer to why their program lets through even after I've blocked). But here's the thing -- I use google ONLY for e-mail; I don't want to place my computer at their disposal for anything else. SO, should I continue my blocking campaign, or let the eight IPs through. My concern is Privacy and Security.


Thanks,

goldenthal

Asked by goldenthal 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Skipping to the middle of a streaming audio track on various sites causes stuttering and glitchy audio

Hello, Please reference this support thread on SoundCloud's tech support forums. The thread contains all pertinent information, including videos of the problem and conso… (read more)

Hello,

Please reference this support thread on SoundCloud's tech support forums. The thread contains all pertinent information, including videos of the problem and console screenshots made by myself and others. https://www.soundcloudcommunity.com/soundcloud/topics/skipping-to-the-middle-of-a-track-causes-stuttering-and-glitchy-audio-chrome-firefox

In a nutshell, when you try to skip forward during streaming audio, there is a buffering/stuttering issue that prevents proper playback of the track. This problem is confirmed on SoundCloud and Traxsource, and other people in the support thread have mentioned Mixcloud and other streaming sites. In other words, this is not the fault of one particular streaming service or another.

The problem does not occur in Microsoft Edge, Internet Explorer, or Chrome. Well, to clarify, when the problem was posted on the SoundCloud support forums, Chrome was having the same issue. However, they did a version push a few days ago, which fixed it.

Here is my original post on SoundCloud support (minus erroneous information about Chrome), which has pertinent details. Note that we upgraded both Flash and Firefox recently, so although I mention previous versions in my original post, everyone involved has since updated their browsers and Flash.

As of now, the only fix for the issue is to roll back to Firefox 40.0.2. Thanks for any and all help =)

Matt

Original Message===========

Skipping to the middle of a track causes stuttering and glitchy audio (Firefox).

I am running Windows 10 Pro.

There seems to be a caching issue affecting playback - I started noticing this problem three or four days ago. Previously, I could skip through my stream at will, going straight to the middle of tracks or mixes to listen to a few seconds, and determine if I liked the track. Now, I cannot do that on Firefox 41.0.1. The problem is merely annoying on songs that are 3 or 4 minutes in length, as I must let them "cache" for perhaps ten seconds before skipping around. Unfortunately, the problem is a game-breaker on mixes that are, for example, 90 minutes long. If I skip to a point directly in the middle of the mix, nothing happens. The playback button alternates between the "Play" symbol, and the "Caching" symbol ("..."), and if audio does resume, it is glitchy and consists of different parts of the track being played back at once.

I've eliminated my internet connection as a source of the problem by loading up Edge. In Edge 20.10240.16384, the problem does not exist. I can scroll down to any 2-hour mix in my feed, click on the middle of it, and the audio starts right up. No caching, no stuttering or glitching.

I rolled back Flash to version 18 to see if it fixed the problem in Firefox, but it did not. The problem persisted, so I re-upgraded back to Flash 19.

Asked by Breakbeat 4 years ago

Answered by Breakbeat 4 years ago

  • Archived

Unable to update outdated plugin

This problem seems to be coming a regular occurrence now with plugins. I have an outdated plugin that says "Update Now" Adobe Reader Adobe PDF Plug-In For Firefox and Net… (read more)

This problem seems to be coming a regular occurrence now with plugins.

I have an outdated plugin that says "Update Now"

Adobe Reader Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape outdated 15.9.20069.28170 Update Now


When i visit the Adobe website to update Adobe Reader it offers me 2015.009.20069 and then fails to install because i already have it leaving the plugin check still telling me that i need to update now

Windows 7

thanks ...

Asked by richlaughlin 4 years ago

Last reply by AliceWyman 4 years ago

  • Solved
  • Archived

get error in Sign firefox extensions

after downloading firefox sign packages from Mozilla web site. i'm using this link to SIGN extensions. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Signing_a_XPI after set pa… (read more)

after downloading firefox sign packages from Mozilla web site. i'm using this link to SIGN extensions.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Signing_a_XPI

after set path i'm trying to use this command:

certutil -N -d .

to create a test certificate, but i get this error:

C:\Firefoxdevelopment>certutil -N -d . CertUtil: Unknown arg: -N

CertUtil -? -- Display a verb list (command list CertUtil -dump -? -- Display help text for the "dump" CertUtil -v -? -- Display all help text for all ver

after that i'm try to use below code:

signtool -G myTestCert -d . -p"password"

i get alert error dialog

Asked by Mahdi Pishguy 4 years ago

Answered by the-edmeister 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Text fuzzy after adding a keyframe to css

After adding a keyframe text marquee, all text on the page in view is fuzzy on page load but clears up after scrolling the marquee out of view & remains ok even retur… (read more)

After adding a keyframe text marquee, all text on the page in view is fuzzy on page load but clears up after scrolling the marquee out of view & remains ok even returning the marquee back in view. I see the same thing on tables but again scrolling the page clears it up. Don't see this problem with chrome. Obviously the marquee is affecting Firefox's text rendering but is there a fix for this?

Asked by bobxzx 4 years ago

Answered by bobxzx 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Does Firefox support keyframe spinner?

I have a web page with different keyframe utilities that work fine in Firefox but just added a keyframe image spinner that doesn't function in Firefox but does in chrome.… (read more)

I have a web page with different keyframe utilities that work fine in Firefox but just added a keyframe image spinner that doesn't function in Firefox but does in chrome. Is there a special css code that will get this working or is this not a supported function right now?

Asked by bobxzx 4 years ago

Answered by bobxzx 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Miss track the intermediate certificate

I'm using firefox for windows 7. My firefox now has version 41.0.1. This problem, however, was happened in older versions too. When I visit https://www.google.com/, then … (read more)

I'm using firefox for windows 7. My firefox now has version 41.0.1. This problem, however, was happened in older versions too.

When I visit https://www.google.com/, then drop down the menu [Tools]-->[Page Info]-->click the [Security] icon-->click the [View Certificate] button. In the Cerftificate Viewer dialog, click the [Details] tab and it will show the Certificate Hierarchy tree. The tree shows like below:

 GeoTrust Global CA <- Google Internet Authority G2 <- google.com

But when I use "openssl.exe s_client" command to test www.google.com:https, it shows below hierarchy:

 Equifax Secure Certificate Authority <- GeoTrust Global CA <- Google Internet Authority G2 <- www.google.com

Does it mean that the certificate "GeoTrust Global CA" is still a intermediate certificate which is issued by Equifax but firefox think it is a root CA ?

I checked the public key of the certificates "GeoTrust Global CA" retrieved from both firefox and openssl, and they are the same as below:


BEGIN PUBLIC KEY-----

MIIBIjANBgkqhkiG9w0BAQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEA2swYYzD99BcjGlZ+W988 bDjkcbd4kdS8odhM+KhDtgPpTSEHCIjaWC9mOSm9BXiLnTjoBbdqfnGk5sRgprDv gOSJKA+eJdbtg/OtppHHmMlCGDUUna2YRpIuT8rxh0PBFpVXLVDviS2Aelet8u5f a9IAjbkU+BQVNdnARqN7csiRv8lVK83Qlz6cJmTM386DGXHKTubU1XupGc1V3sjs 0l44U+VcT4wt/lAjNvxm5suOpDkZALeVAjmRCw7+OC7RHQWa9k0+bw8HHa8sHo9g OeL6NlMTOdReJivbPagUvTLrGAMoUgRx5aszPeE4uwc2hGKceeoWMPRfwCvocWvk +QIDAQAB


END PUBLIC KEY-----

Maybe this is a bug that firefox will miss the intermediate certificate when it encounter the circumstances like above.

Asked by Coconut888 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Solved
  • Archived

Closing tabs creates a gap between tabs.

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css. I almost got it, but there is one problem which i can't resolve. After closing a tab … (read more)

Hello. I'm try to customize the look and feel of FF by editing the userChrome.css.

I almost got it, but there is one problem which i can't resolve.

After closing a tab with a number greater that 40 ,there are always unfilled place left between tabs. Pls. see the image.

This is what i added to userChrome.css. Please help me to resolve the issue.

  DISABLE FIREFOX DEFAULT BACKGROUND  

#TabsToolbar:not(:-moz-lwtheme)::after {
	display: none;
}


/*===============================================
  INACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab {
	text-align: left!important;
	-moz-border-top-colors: none !important;
	-moz-border-left-colors: none !important;
	-moz-border-right-colors: none !important;
	-moz-border-bottom-colors: none !important;
	background: #BAB9A8 !important;
	border-top: 1px solid #4F4E47!important;
	border-bottom: 1px solid #4F4E47!important;
	border-left: 1px solid #4F4E47!important;
	border-right: 1px solid #4F4E47!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	color: #000000 !important;
	/*margin: 0px 3px 0px 2px !important;*/
	font-family: "Ubuntu",Helvetica,Arial,sans-serif;
	font-size: 11px;
        max-width: 43px !important;
        min-width: 40px !important;
}

/*===============================================
  ACTIVE TABS  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tabbrowser-tab[selected] {
	font-weight: normal !important;
	border-top: 1px solid #000!important;
	border-left: 1px solid #000!important;
	border-right: 1px solid #000!important;
	border-radius: 3px 3px 0px 0px !important;
	background: #F0E68C !important;
	color: #000000 !important;
}

/*===============================================
  DISABLE AUSTRALIS TAB  
  ===============================================*/
#TabsToolbar .tab-background {
	margin: 0;
	background: transparent;
}

#TabsToolbar .tab-background-start,  #TabsToolbar .tab-background-end {
	display: none !important;
}

#TabsToolbar .tab-background-middle {
	background: transparent !important;
}

#TabsToolbar .tabbrowser-tab:after,  #TabsToolbar .tabbrowser-tab:before {
	display: none !important;
}

Asked by snoRNA 4 years ago

Answered by cor-el 4 years ago

  • Archived

Deploying Firefox ESR in an enterprise environment

Hi All, Currently Firefox is installed in our environment used by approx 400-500 users. We update Firefox twice a year to provide minimal impact to users although with se… (read more)

Hi All, Currently Firefox is installed in our environment used by approx 400-500 users. We update Firefox twice a year to provide minimal impact to users although with security being a concern i believe Firefox esr is available and provides minor security patches but i'm unclear if this is the way to go.

Can someone please provide some guidance on a recommended way to roll out Firefox in an enterprise environment? How should we handle updates (auto updates turned on or off)? How do we handle Rollbacks? Etc.

Thanks

Asked by Firefoxa 4 years ago

Last reply by Firefoxa 4 years ago

  • Solved
  • Archived

How come since upgrading to Windows 10 I can't get ad blockers to work?

I had Avast Antivirus Safe Browsing, Ad Block Plus, Ad Block Plus Pop Up Addon, Facebook Ad Blocker and Webmail Ad Blocker all installed and working great on a customers … (read more)

I had Avast Antivirus Safe Browsing, Ad Block Plus, Ad Block Plus Pop Up Addon, Facebook Ad Blocker and Webmail Ad Blocker all installed and working great on a customers laptop, but after they upgraded to Windows 10 all the add ons have disappeared. I tried reinstalling them and the blue bar goes across to the end and it sticks on 'downloading'. Why can't I get these to install?

Asked by Papatuzz 4 years ago

Answered by Mark Schmidt 4 years ago

  • Solved
  • Archived

On 10/19/15 found computer was on & a PC Cleanup site was going over my comp 4 what looked like 10 hours. My browser was Moz Firefox & now Palikan.com took over

Hello, I cam home from work, the computer was logged off from prior evening, however, it was up and running with a PC Cleanup type site I had never seen before running sc… (read more)

Hello, I cam home from work, the computer was logged off from prior evening, however, it was up and running with a PC Cleanup type site I had never seen before running scans! I always default to Mozilla Firefox, but now it defaults to Palikan.com for a search engine and not firefox. What happened? and how can I remove Palikan.com? I went to the Control Panel to see about removing the new program and it is not listed in programs. They say virus sites dont detect because it attaches to a already trusted program...but it knocked Firefox out. Your Logo is still avail to click on, but Palikan starts up. I pasted the link below. Please advise and assist. Thank you in advance. Lillie G. C.

http://www.palikan.com/?f=1&a=plk_coinisrs_15_42&cd=2XzuyEtN2Y1L1QzutDtDtCzy0DtCyE0EzzzytAtD0FtCtD0DtN0D0Tzu0StCtAzzyCtN1L2XzutAtFtCtBtFyDtFtDtN1L1Czu1TtN1L1G1B1V1N2Y1L1Qzu2StB0E0CyCzytDtC0CtGtDtBtD0FtGyBzyzz0EtGyE0FtAtDtG0AyEzyyEyC0DyBzztD0A0Ezz2QtN1M1F1B2Z1V1N2Y1L1Qzu2Szz0EtDzyyB0D0A0CtG0EtByE0BtGyEtAyB0AtG0BtB0DyEtG0Azz0C0A0F0AtByEtDyByBtD2QtN0A0LzuyE&cr=1868568638&ir=

Asked by Lsgp03 4 years ago

Answered by the-edmeister 4 years ago

  • Archived

not responding while playing Farmville 2

While playing FarmVille 2 foxfire keeps hanging - says at top "not responding". I can load game and play for a few minutes but then hangs. Sometimes it hangs right after … (read more)

While playing FarmVille 2 foxfire keeps hanging - says at top "not responding". I can load game and play for a few minutes but then hangs. Sometimes it hangs right after loading. Will not come back so I have to quit foxfire. I have been having the problem in last several weeks but yesterday it got really bad. I usually only had to restart foxfire once to get it to work. I have tried refreshing foxfire. Also disabling hardware acceleration. My plugins are up to date. My computer is only 1.5 years old and I have windows 10. I can play FV2 on Google Chrome and MSN edge but both are slow and jerky. I really prefer foxfire over the other ones.

Asked by ahushagen 4 years ago

Last reply by geraa48 4 years ago

  • Archived

How did I just lost my History and Bookmarks without me doing it?

It was another day having my Browser up and then as I clicked on the Bookmarks (All Gone) also my History (All Gone) I didn't do anything. I tried to look for my Profile … (read more)

It was another day having my Browser up and then as I clicked on the Bookmarks (All Gone) also my History (All Gone) I didn't do anything. I tried to look for my Profile and backup. Not there either. What in the ? Happened to it?

Asked by MGPfls 4 years ago

Last reply by MGPfls 4 years ago

  • Archived

Every time I start Firefox after rebooting my PC it asks me to re-enable all of my add-ons; started about 3 or 4 days ago.

I have already tried deleting the extensions.* files and refreshing Firefox (the latter which caused me to have to re-install all my add-ons, BTW). Happens only after I r… (read more)

I have already tried deleting the extensions.* files and refreshing Firefox (the latter which caused me to have to re-install all my add-ons, BTW). Happens only after I reboot my PC. What, if anything, has changed in the past few days...?

Asked by Sowalsky 4 years ago

Last reply by philipwatling 4 years ago

  • Archived

Why does Firefox get into an infinite loop for "mac_plugin_interposing_child_OnShowCursor"?

I get infinite loops in Firefox from certain webpages. I tried Safe-Mode, and couldn't even get to the main site causing an infinite loop in Firefox (Apple Bug Reporter)… (read more)

I get infinite loops in Firefox from certain webpages. I tried Safe-Mode, and couldn't even get to the main site causing an infinite loop in Firefox (Apple Bug Reporter), but could get there in Chrome or Safari. I used Activity Monitor to Get Info for Firefox, and then took a Sample. There were 375 instances of "mac_plugin_interposing_child_OnShowCursor", along with 107 instances of "DumpCompleteHeap". This problem is occurring on three separate Macs running the same or different versions of Firefox. One is 10.5.8 (Leopard) with FF 16.0.1. The other two are Mac 10.6.8 and Mac 10.10.5, each running FF 41.0.2 (latest FF). This infinite loop has also occurred in at a kp.org site where I was trying to view a doctor's profile. I have a 1647 line Sample.Firefox.txt that shows what happened in Safe-Mode attempting to get to Apple Bug Reporter. That file is 217Kb in size, and I'm willing to attach it to an email to Mozilla.

Asked by DICKGUERTIN 4 years ago

Last reply by DICKGUERTIN 4 years ago