Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Feb 2018 Firefox is not working properly. It is slow to load, won't open pages, or items in Google search. I have downloaded lastest version 58.0.1, no change

Hi, I'm hoping someone can advise me as to why the lastest version of Firefox is not working properly and if it can be fixed. I am not tech savvy, sorry. Since the last a… (read more)

Hi, I'm hoping someone can advise me as to why the lastest version of Firefox is not working properly and if it can be fixed. I am not tech savvy, sorry. Since the last automatic update Firefox has been incredibly slow loading pages, won't load some at all and has problems showing pictures and video. Trying to type something into Google search is nearly impossible, it just doesn't respond when I click on something or if it does it takes ages to open in the new tab. I have tried to search online for an answer or solution but can't find anything that doesn't refer to problems with Firefox in late 2017. There have been new versions of Firefox since then which claim to have fixed any bugs. I have downloaded the lastest version which I think is 58.0.1 Firefox tells me I'm running the lastest version so what can I do to fix this?

Asked by psychocat 2 years ago

Answered by psychocat 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Why can't I paste into youtube comments on firefox

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addo… (read more)

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addon to copy plain text only, but that didn't help, nor have I ever needed it before.

Is this google's latest monopoly trick or something, or what is going on?

Asked by 1N07 5 years ago

Answered by 1N07 5 years ago

  • Solved
  • Archived

1-click Youtube downloader installed but button missing

I have had 1-click Youtube video downloader addon installed for a little while now and it has always worked well. However, recently I tried to change to a different addo… (read more)

I have had 1-click Youtube video downloader addon installed for a little while now and it has always worked well. However, recently I tried to change to a different addon (in fact several different ones) but the Download button then disappeared. I have since re-installed Firefox and returned to 1-click Youtube Video downloader, but still when in a YouTube video page the Download button is missing, no matter which videos I select.

I would much appreciate some assistance as I use the YouTube Video download option a lot!

Asked by jennynovak 6 years ago

Answered by jennynovak 6 years ago

  • Archived

Why do Vine videos have no sound or won't play at all?

I have the latest version of Firefox (26.0). I'm not sure if a Flash or Java update caused this issue. Vine videos were playing fine in my browser. This was AFTER I c… (read more)

I have the latest version of Firefox (26.0). I'm not sure if a Flash or Java update caused this issue.

Vine videos were playing fine in my browser. This was AFTER I changed the about:config settings for media.windows-media-foundation.enabled to "false" - They never seemed to load when this was set to "true"

But now, the problem is back. Vine videos will not play. I recently updated to Firefox 26.0 and this issue came back. Additionally, I did install a Java update. I have tried EVERYTHING to restore my browser to the way it was but nothing works. I have reinstalled Firefox. I have done clean installs of both Flash and Java. I have tried starting Firefox in safe mode, but the problem remains.

If I go to a Vine page (https://vine.co/v/heXdnb0m3dm) for example, all I see is a static image. I can't click on anything. It's just a static frozen image. On Twitter, the same Vine video appears as a black screen where it previously used to load just fine. Even on Tweetdeck, which uses Firefox as the default browser, the videos will no longer load. This is all when media.windows-media-foundation.enabled is set to "false"

If I change the settings so media.windows-media-foundation.enabled is set back to "true" then the video plays but I have no control over sound. There is, in fact, no sound. The video plays on a loop. No sound. In fact, I can not even control the sound icon. Clicking the icon does nothing. It doesn't change to signify that the sound is on or muted. It remains the same muted icon.

So, basically if I try to play Vines by forcing them into flash, I get nothing at all. I get a static image. No video. No sound. No function.

If I leave the defaults the same and play them via HTML5, the video plays, but there is no sound and no control.

Please help! I have tried everything at this point!

UPDATE: I temporarily set security.csp.enable to "false" and the pages load up perfectly. Is this safe, though?

Asked by angelrodriquez 6 years ago

Last reply by cor-el 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox takes a long time to connect to websites on start.

This problem is weirdly specific, I have tried other browsers and firefox is the only thing affected, so its firefox specific. When I first open firefox, firefox itself o… (read more)

This problem is weirdly specific, I have tried other browsers and firefox is the only thing affected, so its firefox specific. When I first open firefox, firefox itself opens and loads within seconds perfectly fine, I can do things with it offline perfectly fine (like using it to open a file) But when I try to go to any website, it takes ages to load and function normally. It doesnt even matter how many tabs I open, I can load one website, or three, it takes the same amount of time.

Once it has loaded the website(s) it functions completely normally! I can load new websites or pages just fine, and everything works perfectly, until I close firefox and open it again. Its driving me insane because I'm not going to just leave firefox open at all times (This is a gaming PC, I try to not have too many unnecessary programs running in the background)

I have tried several things, I reset firefox, didnt work. I have reset my PC, didnt work. I ran firefox in safe mode...worked! So it must be a add-on or extension, right? ...Nope, turned them all off one by one and every time it didn't work. (I only run uBlock anyway)

So whatever the issue is, has something to do with something safe-mode would prevent/turn off, but not add-on's/extensions.

EDIT: Forgot to also mention, I tried clearing cache/cookies/history as well, so pretty much everything short of a completely clean re-install of firefox with none of my personal data, but hoping to avoid the nuclear option if I can.

Asked by Zaayl 3 years ago

Answered by Zaayl 3 years ago

  • Solved
  • Archived

When installing, get "Error! Can't initialize plug-ins directory"

Began having problems when opening Firefox and trying to make Firefox the default browser. Windows 7 updated, AVG up-to-date and virus scans clean, MalwareBytes up-to-dat… (read more)

Began having problems when opening Firefox and trying to make Firefox the default browser. Windows 7 updated, AVG up-to-date and virus scans clean, MalwareBytes up-to-date and scans clean. Troubleshooting finally caused me to uninstall and try for clean install ... normal Windows 7 uninstall process successful. Made sure Firefox folder in "Program Files" was deleted. Downloaded "DownloadApp_1_7_5_198_Setup" (29,442 KB) from Mozilla website and run ... get "Error! Can't initialize plug-ins directory. Please try again later."

Asked by williamcraig5 6 years ago

Answered by guigs 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox is extremely laggy when on YouTube or other media websites

Hello everyone, So yeah the tittle is pretty self-explanatory: whenever I go to a website playing a medai (music, or video) firefox becomes super slow, and the sound star… (read more)

Hello everyone,

So yeah the tittle is pretty self-explanatory: whenever I go to a website playing a medai (music, or video) firefox becomes super slow, and the sound starts to crash / shutter. I'm on windows 10, latest Firefox 59.

For example when I go and lauch a youtube video, the first few seconds of the video are impossible to understand because it's so laggy and bugged. I really don't know what to do. Here's a non-exaustive list of what I've tried so far: - Disabling hardware accelaration - Updating Adobe Flash - Updating my sound drivers - Updating my windows - Switching to the beta version firefox 60 - Making a clean install of my Firefox and refreshing it - Disabling OpenGL - Scanning my computer for viruses (nope)

Anyway maybe I forgot some stuff because I did a lot of things before asking this question, so if anyone has an idea... I'm all ears.

Asked by Choupsy 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Solved
  • Archived

When I open a new tab, it's no longer a 'New Tab' but it opens a 'Conduit search' webpage. I did not install that. How do I remove it?

When I open a new tab, I no longer get a blank page. Instead, this link opens automatically. search.conduit.com/?ctid=CT3319766&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSourc… (read more)

When I open a new tab, I no longer get a blank page. Instead, this link opens automatically. search.conduit.com/?ctid=CT3319766&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSource=69&CUI=&SSPV=&Lay=1&UM=2&UP=SPBE0988F4-A2BC-4595-B005-51E70B9E0B94 I did nothing to make this change and I don't recognize it at all. I am concerned that my computer may have a virus, so I will do a scan. How do I remove the above link and make it stop appearing when I open a new tab? I just want a blank page.

Asked by theBreezNeez 6 years ago

Answered by theBreezNeez 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Add on icons not showing next to the search bar.

So when I turned on my computer today I opened Firefox, and it updated like it does. Normally, this isn't an issue. When I opened it up today, however, all of my addons w… (read more)

So when I turned on my computer today I opened Firefox, and it updated like it does. Normally, this isn't an issue. When I opened it up today, however, all of my addons were disabled. I re-enabled them, but it didn't quite go back to normal. Normally, I keep the Adblock Plus and YouTube HD addons to the right of my search bar. But for whatever reason, I just can't get them to show like they're supposed to. Now, there's a magnifying glass on the right part of my search bar that wasn't there before, and anything I put to the right of the search bar is hidden and only accessible by clicking on the little arrow button and finding it in a context menu. I don't want the arrow button, I want the addons to be visible in the pane next to the search bar. And if anyone knows how to get rid of the magnifying glass, that would also be appreciated. Also worth mentioning is that the only addons I have that affect UI are Classic Theme Restorer and TabMixPlus.

Here is a screenshot: http://imgur.com/a/yqWAc

Asked by DanMan9 3 years ago

Answered by jscher2000 3 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Browser hijacked

My wife's desktop pc was hit by what I'd call "A Super Bundle" which unleashed total havoc on her pc. It took me a great deal of work 2 full days chasing down all the cra… (read more)

My wife's desktop pc was hit by what I'd call "A Super Bundle" which unleashed total havoc on her pc. It took me a great deal of work 2 full days chasing down all the crap this apparent harmless download created. My approach; I'd describe it as it was like pealing back layers of an onion until everything was removed. Or to return her machine back as close to normal as I could. One of the "Leftovers" from this attack is something called; www-searching.com which has hijacked all the browsers on her computer. Nothing has worked I mean nothing. A lot of time and a great deal of effort has gone into destroying this menace now I'm asking for help.

Thanks for your time. Doug Sr.

Asked by DougSr 5 years ago

Answered by DougSr 5 years ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Firefox 29 no longer prints properly from the built in PDF viewer

I print several EBAY labels a day. Just upgraded to firefox 29 (not realizing really what had changed - now regretting) and the built in PDF viewer no longer prints prope… (read more)

I print several EBAY labels a day. Just upgraded to firefox 29 (not realizing really what had changed - now regretting) and the built in PDF viewer no longer prints properly. It shows the label fine on the screen, but when sending to the printer (I tried two different ones) it just prints out two blanks pages. I tried a number of different printer settings and as i mentioned two different printers. Can't get anything to print now except two blank pages. If I switch the application settings in firefox to use an external 3rd party PDF viewer (e.g. Adobe reader 11, PDF Viewer plus, etc) those work fine. However, the default built in PDF viewer clearly broke in this new version. A very disappointing launch for me as this is critical feature for my use. Yes, I have a work around, but the point (and new bug) is still valid.

Asked by jimkarl 6 years ago

Answered by philipp 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox tab crashes at startup

I am on Linux, the kernel version is 3.10.0-663.el7.x86_64 (Red Hat 7.4 beta). I am working through ThinLinc version 4.8.0, Build 5456. When I start Firefox I get a tab i… (read more)

I am on Linux, the kernel version is 3.10.0-663.el7.x86_64 (Red Hat 7.4 beta). I am working through ThinLinc version 4.8.0, Build 5456. When I start Firefox I get a tab indicating a crash. When I am logged directly on the machine, not through ThinLinc, it work fine. I copy the error message I get in my shell from the crash:

[root@cad1 ~]# [Parent 17786] WARNING: pipe error (7): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (50): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (48): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (46): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (47): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: pipe error (53): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (60): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (58): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (56): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (57): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: pipe error (64): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (74): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (72): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (70): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][RunMessage] Error: Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0074,name=PBrowser::Msg_SynthMouseMoveEvent) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: FileDescriptorSet destroyed with unconsumed descriptors: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/file_descriptor_set_posix.cc, line 22

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

Asked by fredericdrapeau 3 years ago

Answered by cor-el 3 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't watch ANY videos in Firefox

I'm running Firefox 59.0.2 64-bit on my PC. I have extensions for AdBlock, Honey, and LastPass. In addition to the two plug-ins provided by Mozilla in this version of F… (read more)

I'm running Firefox 59.0.2 64-bit on my PC. I have extensions for AdBlock, Honey, and LastPass. In addition to the two plug-ins provided by Mozilla in this version of Firefox, I have added Flash Player (re-installed several times).

I can't see ANY videos at all. No YouTube, no types of video at all.

I've refreshed my Firefox totally (and don't want to do that again any time soon!).

I've looked at "solutions" provided online, and nothing has worked.

Will someone give me the exact setup that should allow me to watch videos? Right now, when they come up, I get a spinning circle until finally some type of error message appears. The error message differs depending on where I'm watching the video. For example, If I'm trying to watch a YouTube video, I see the still picture that accompanies the video. When I click on the "play" arrow, I get: "An error occurred. Please try again later. Playback ID: pcGJXEDjuz-BRuBz" If I try to watch something on, say, the Weather Channel site, I first see the still picture. When I click to "play", I see a black screen with a small blue square in the center with the Weather Channel logo.

I did have a big Microsoft update a few nights ago, but I have no idea what changed there.

Bottom line: I have no idea what has happened to my video. What has changed since Firefox 58?

Asked by brorat 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Since new Firefox update Yahoo mail is not properly displaying

Recently got updated Firefox v.26.0 and I have noticed the yahoo mail when opened could not be displayed properly. Text is scattered on screen and it also show "Your scre… (read more)

Recently got updated Firefox v.26.0 and I have noticed the yahoo mail when opened could not be displayed properly. Text is scattered on screen and it also show "Your screen elements are hidden from view. Press Esc or move pointer to the center of the screen to return to Mail." Even if i press Esc or move pointer nothing happen.

I wonder why this is happening? I also want to test the problem in MS Internet Explorer but I do not know how could I disable Firefox temporarily.

Any advice will be much appreciated.

Thank you

Asked by Ari94 6 years ago

Last reply by juneisland5 6 years ago

  • Solved
  • Archived

HELP FACEBOOK VIDEOS DO NOT WORK ON FIREFOX (EVEN LATEST VERSION)

Hi there Mozilla Support: The other day I'm been having issues with FF. It's mainly focused on Facebook videos NOT playing at all but just loading and sometimes just blan… (read more)

Hi there Mozilla Support:

The other day I'm been having issues with FF. It's mainly focused on Facebook videos NOT playing at all but just loading and sometimes just blank. The issue is just Facebook videos because if I go to youtube then all videos will still work. I've done countless troubleshooting steps which is why I'm here now:) Anyhow this is what I've done so far:

1)Disabled ALL FF addons as well as individual addons to seclude any incompatibilities but still no videos

2)Restarted FF in safe mode AND REFRESH FIREFOX but still no success

3)I'm assuming that Adobe Flash could be the culprit however I've COMPLETELY UNINSTALLED (PROPER UNINSTALLATION THAT I FOLLOWED ON ADOBE'S WEBSITE) flash and reinstalled Version 17, 21, 23 and the most recent version of FLASH 25.0.0.71 but still no answer

4) Updated my Nvidia Display driver from Nvidia's site but still no answer

5)Downloaded Flash Video player (ADD ON THAT FORCES SITE TO PLAY MEDIA WITH FLASH) from Mozilla add on site, installed, but still no Facebook videos loading

I'm still running XPSP3 but unfortunately based on my work software, XP is only compatible with that software which is why I'm still using the OS. Obviously for browser purposes I've ALWAYS USED FF since I was in high school:) I just love it in terms of speed and functionality however this past week has been a drag with Facebook videos not loading. I DO NOT want to switch to another browser. I still believe there's a light at the end of the tunnel with FF:)

NOTE: I'm not sure if this contributes to the problem however a couple of days before I did a few things:

a)There was the WannaCry ransomware bug (don't worry I wasn't affected by it) and I did get a patch from Microsoft for my XP machine. I installed it and it was successfully installed in my program list. I also tried tampering with the media plugins in FF's about:config. However I thought if I refreshed FF then this should set all media plugins and others to their DEFAULT values.


Hi cor-el:

I went to the prompt you told me to do and kinda found something interesting. Every time I play a FB video and go to Tools> Web Developer > Web Console, it comes up with an error message saying something about .mp4 playback.

This is weird because I recently installed ALL codecs from K-Lite codec pack which I'm assuming includes codecs such as .mp4, .ogg, .webm, etc., Please find an attached pic of the problem and get back to me asap as I've not been able to view ANY videos,


Hi Cor-el:

I also tried the second solution you told me to do (Primetime Content Decryption Module) however the videos still don't play.

Another thing I tried was to update to the LATEST version of FF for WinXP which I believe is the ESR version 52. Still after going to Facebook and logging into my account the videos just go blank with the error shown in the attached pic.

As a temp fix I recently installed Chrome. Apparently Chrome has no issue playing the videos but then again Chrome has all their plugins built on. I never liked Chrome and never will but like I said as a temp fix I'm just using it to view my videos. I WOULD PREFER Firefox and I just don't know what the issue is! Please get back to me when you get the chance


P.S I wasn't sure if the 'replies' function as I haven't from you guys in almost a day so that's why I'm placing the replies inside the original question. Hopefully this helps:)


Anyhow there's also an attachment (jpg) file of the issue I'm having and I hope that you guys can help with the Facebook issue

Regards,

Stan

Asked by stan111 3 years ago

Answered by cor-el 3 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox constantly freezes on my Mac, although I've installed the latest version and tried all suggested fixes - without success.

I used Firefox up to version 3.5 and it worked well. But ever since, FF has frozen as soon as I've opened a webpage other than Google. FF even freezes when I'm in Mozilla… (read more)

I used Firefox up to version 3.5 and it worked well. But ever since, FF has frozen as soon as I've opened a webpage other than Google. FF even freezes when I'm in Mozilla's help pages ! I have trashed and reinstalled several times, updated constantly as suggested. I'm now using (or trying to use) version 25. No success. I have done everything that was suggested :

- trashed and reinstalled ( several times over the years, to see if new versions of FF would work) - restarted FF in safe mode - tweaked the profile as recommended - I've painstakingly checked that all my plug-ins etc were up to date. They are.


None of these solutions have worked. As I have written more than once, none of them should be necessary : Firefox should "just work". After all, other browsers do - I use Safari and Chrome, for instance, as well as SeaMonkey. Does any one know what's happening ?

I'm now running Mac OS 10.9.

Asked by Xavier Kreiss 6 years ago

Answered by Xavier Kreiss 6 years ago

  • Locked
  • Archived

Firefox 29 is full of problems.

- Session restore brings up tabs that I had closed before closing Firefox. Sometimes it even selects a tab that I didn't have selected when I closed it. - Leaking memory … (read more)

- Session restore brings up tabs that I had closed before closing Firefox. Sometimes it even selects a tab that I didn't have selected when I closed it.

- Leaking memory like nobody's business. It went from 500 MB to 1.5 GB overnight (i.e. while it was "idling" minimized on the desktop).

- The config.trim_on_minimize setting is missing. Why is this?

- When the memory usage gets above ~1 GB (FYI, this is a guess), I start seeing problems with Firefox displaying web-page graphics and even, in one instance, shutting down text input on a web page (this was within Facebook).

- Randomly crashes for no apparent reason. FYI, this happened after I updated to Firefox 28 as well.

None of these problems ever happened before I upgraded to Firefox 28 and 29. I'm very close to abandoning Firefox altogether if these problems are not resolved promptly and permanently. In other words, I've nearly had enough of this. Whatever happened to "If it ain't broke, don't fix it"?

Asked by robbyrob 6 years ago

Last reply by John99 6 years ago

  • Locked
  • Archived

Why doesn't firefox 26.0 doesn't show download window/box!

Why doesn't Firefox 26.0 doesn't show my downloads anymore!!!! In the last version of firefox 25.0.1 still showed the download window when using downloadhelper, now in ve… (read more)

Why doesn't Firefox 26.0 doesn't show my downloads anymore!!!!

In the last version of firefox 25.0.1 still showed the download window when using downloadhelper, now in version 26.0 I no longer see the download box. When I go to about:config my setting are as they were in version 25.0.1 but there is still no download box opening. Will this issue be fixed and or will I need will downgrade to version 25.0.1.????

Asked by lapetite66 6 years ago

Last reply by Moses 6 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I fix incorrectly displaying fonts?

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.… (read more)

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.

Asked by jeff28 4 years ago

Answered by jeff28 4 years ago