Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

IRS DENIES ACCESS TO THEIR REFUND STATUS SITE

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site wit… (read more)

Reviewed "Sheribee" earlier issue which apparently involved a VPN. I do not have a VPN but have tried several times in the past week to access IRS refund status site without success. I can get into irs.gov, but am unsuccessful in accessing the refund status site after entering required input data. The issue has occurred only this past week.

I'm unaware of IRS issues causing this problem.

Have not had this issue on any other sites; and I have successful retrieved data in prior years.

I am not saving any sign on protocols with the irs or any other sites.

Running Windows 10. Thanks for any help. BTW I did get refund information using the telephone, but I want to ensure there's not a hidden conflict of some sort with FireFox. Thanks for any help.

Asked by firefoxwag 1 year ago

Answered by firefoxwag 1 year ago

  • Solved

SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows… (read more)

A couple users at our site intermittently receive a SSL_ERROR_BAD_MAC_ALERT error when navigating to Google in Firefox. This happens in Version 99.0.1 (64-bit) on Windows 10 computers. When the issue occurs, users can navigate to other websites without issues. Navigating to Google in a different browser works no problem. Restarting the browser will resolve the issue. Clearing cookies and site data has no effect. Users can also refresh the page after some time and the issue will go away.

Any idea as to why this is happening?

Asked by krisa15 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Solved
  • Archived

New CSS styles not picked in Firefox.

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren'… (read more)

I am building a website and, for the last couple of days, when I make changes to the CSS file they are no longer being picked up by the browser by which I mean they aren't displayed in the web page nor in the developer tools inspector.

They are visible in Chromium browser and dev tools.

I have cleared the cache and refreshed the page to no avail. It is only when I restart the browser that the new style rules take effect in the browser and show up in the dev tools.

Asked by mt3ch 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Netgear admin SEC_ERROR_INADEQUATE_KEY_USAGE

Firefox was updated to v82.0.2 yesterday, and since then I'm getting this error using Firefox to connect to my NetGear ReadyNAS admin page, which uses the original self-s… (read more)

Firefox was updated to v82.0.2 yesterday, and since then I'm getting this error using Firefox to connect to my NetGear ReadyNAS admin page, which uses the original self-signed certificate. Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to anemone. Certificate key usage inadequate for attempted operation. This is the error:

Error code: SEC_ERROR_INADEQUATE_KEY_USAGE

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

Learn more…

It doesn't even display the certificate or give me the option to "Continue anyway". I have to use Chrome to connect, which make me even more unhappy! With the previous version of FF, I could log into the admin page. I should have the option to accept that the connection isn't trusted, and continue to work. This NAS is in my home network behind a router and admin access is password controlled. That's safe enough for my purposes.

Asked by CaptnBob 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

When clicking “Play” on Roblox, it just opens a new tab and brings me to the homepage of Roblox.

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I … (read more)

So basically when I click “Play” on the Roblox website, it brings me to a new Roblox homepage tab. I know this isn’t really the place to be complaining about this, but I can’t find ANYTHING on Reddit, the Roblox forums, or any other help website, leaving the Mozilla forums as a last resort.

Asked by Conrad Jordan 2 years ago

Answered by Conrad Jordan 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Drop down lists not working

Recently I have noticed that where there are drop down lists on websites I visit the drop down function no longer works properly if I am using the Firefox browser. If I c… (read more)

Recently I have noticed that where there are drop down lists on websites I visit the drop down function no longer works properly if I am using the Firefox browser. If I click on the arrow in a drop down list box the list briefly appears then disappears almost immediately making impossible to select an option from that list. I don't have this problem if I use any other browser like Safari and the drop down list function used to work on Firefox, so presumably this is a bug unless there is something in preferences that needs changing. I am using v88.0.1 on mac OS Sierra 10.12.6. Any help wud be appreciated

Asked by gary.mitchell 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Scroll bug

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now When you scroll down, the headings move right… (read more)

There appears to be a bug in Firefox when I use this website, https://www.ourguide.com.au/tv_guide.php?r=melbourne&w=now

When you scroll down, the headings move right and show above the wrong information, see attached screen shots.

If you use this website on Chrome, you don't get the scroll issue so I think it is either a Firefox bug or something that needs changing in my Firefox settings.

I am running Firefox 77.0.1 (64-bit).

Any help would be appreciated, thanks.

Asked by Hawkeye 2 years ago

Answered by Hawkeye 1 year ago

  • Solved
  • Archived

uTorrent does not start from Firefox

Does anyone have experience with this phenomenon: When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second on… (read more)

Does anyone have experience with this phenomenon:

When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second one (in which uTorrent would come) is no longer. Nothing happens. Specifically, the entry is C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportArchive \ AppCrash_uTorrent.exe....

If I revert to Firefox 82 or 78.6esr, the error will not occur.

If I choose not to download uTorrent but to download the torrent file, it works fine with all versions of Firefox.

Asked by gombszem 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg but it gives me the following erro… (read more)

I have a new business website http://affordable-tutors.com/about-our-tutors and I tried to put in my video https://youtu.be/EQxd_cowXPg

but it gives me the following error. Website will not allow Firefox to display the page if another site has embedded it

What can I do?

Yes, I own all the rights for that video.

Asked by Markis 1 year ago

Answered by Markis 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Any way to change the color of individual Bookmark folders?

I use the Bookmarks Bar extensively. But all the folders are the same color. I would find it much easier to find things quickly if I could change individual folder colors… (read more)

I use the Bookmarks Bar extensively. But all the folders are the same color. I would find it much easier to find things quickly if I could change individual folder colors.

Any way to do this?

I'm already using Jscher's excellent UserChrome script to make the folders an attractive yellow, instead of gray. But can this be done for individual foders?

Asked by MartyJames 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER for Google and Youtube

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtu… (read more)

I am getting a certification issue when trying to visit 2 specific sites which are some of the most visited sites in the web: https://www.google.com and https://www.youtube.com

The error it shows when trying to visit these 2 pages, is SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER.

I have tried to troubleshoot it and follow the solutions recommended at: https://support.mozilla.org/en-US/kb/error-codes-secure-websites#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

however none of the solutions described in this guide worked to solve my problem.

In that guide, one of the suggested solutions is to scan my system for any malware. I used the following: Windows Defender Maleware Bytes AntiMalware Karpersky TDSSkiller however the results are all clean.

In the guide, it suggested that I check the clock as well. The system clock however is synchronized.

Last, I have resetted Firefox Profile but this didnt fix the issue either.

I shall note that the issue appeared yesterday and so far nothing helped fixing it. Not even the system restarts.

The issue about visiting these two sites, is limited only to Firefox.

I can access https://www.google.com and https://www.youtube.com without problems using Google Chrome and the Opera Browser.

Also, Google Mail and Google Translate work fine on Firefox. These two sites can be accessed with Firefox without causing any SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER errors.

Asked by SilentResident 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

lost everything with firefox

my pc had friend so when i got a new one i lost all of my firefox data, how can i get all of it back so i was forced to start all over, i lost all my, bookmarks, tabs, hi… (read more)

my pc had friend so when i got a new one i lost all of my firefox data, how can i get all of it back so i was forced to start all over, i lost all my, bookmarks, tabs, history and saved passwords

Asked by dj_dean 5 months ago

Last reply by FredMcD 5 months ago

  • Solved
  • Archived

Hmm. We’re having trouble finding that site.

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem. My Firefox browser opens all links… (read more)

I saw a post on this where they were instructed to go to safe mode and Viola! it works. That is fine, but it does not fix the problem.

My Firefox browser opens all links except what appears to be links from ads or forwarding links from a site to where something is being sold.

Whenever I click on one of these I get the, "Hmm. We’re having trouble finding that site." They open fine on Edge. Is there a setting on Firefox that is blocking these?

Asked by SJMaye 1 year ago

Answered by SJMaye 1 year ago

  • Archived

Remove sneakily installed saving option of download

Hi guys, I don't know when and how exactly this thing was added to my firefox behind my back, I don't like it, I don't like Baidu Pan either but I have to use it. I check… (read more)

Hi guys,

I don't know when and how exactly this thing was added to my firefox behind my back, I don't like it, I don't like Baidu Pan either but I have to use it.

I checked the extensions and add-ons, nothing suspicious was found.

Can you please help me remove it?

Asked by 865285807 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox is not opening correctly

Hi today I opened my linux installation and Firefox is only getting a window with the text: <toolbarbutton id="UITourTooltipClose" class="close-icon" <… (read more)

Hi today I opened my linux installation and Firefox is only getting a window with the text:

             <toolbarbutton id="UITourTooltipClose" class="close-icon"
</pre>

I tried to run from the console with the --MOZ_LOG_FILE flag and the generated file has absolutely no text in it.

Some information about my system: kernel: Linux localhost.localdomain 5.7.7-1-default #1 SMP Wed Jul 1 19:03:27 UTC 2020 (cba119b) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

OS: openSUSE 20200715

DE: KDE 5.72.0 / Plasma 5.19.3

Version: 78.0.2-1.1 (according to zypper info MozillaFirefox command)

Asked by Gresthol 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Archived

SSL_ERROR_UNRECOGNIZED_NAME_ALERT

Firefox won't open my professor website: https://danielesirangelo.altervista.org/ and there's this error How can i fix this? … (read more)

Firefox won't open my professor website: https://danielesirangelo.altervista.org/ and there's this error How can i fix this?

Asked by Gabriele Grillo 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox completely resets when quit (Preferences, web information, bookmarks, history, etc.)

I use firefox on Mac OS 10.14.6. Every time I quit firefox (Stopping the program, not simply closing all windows) everything is reset to defaults. For all intents and pur… (read more)

I use firefox on Mac OS 10.14.6. Every time I quit firefox (Stopping the program, not simply closing all windows) everything is reset to defaults. For all intents and purposes, it's as though I deleted and re-installed firefox every time I quit out of it. Bookmarks are removed, and any default bookmarks I removed are re-instated. It also opens up the set-up and privacy web pages that it does for the first time when you open it. None of the preference files are locked, it's set to remember history and I'm not permanently in private browsing, it's not even supposed to delete cookies. It's been like this since the moment I installed it; refreshing firefox changes nothing, uninstalling and reinstalling it also changes nothing. The only thing that stays the same is that my computer keeps firefox as my default browser.

Asked by lotknockmc 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (read more)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

Asked by teeny_weeny 1 year ago

Answered by teeny_weeny 1 year ago