Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Unified folders not working after update to 115.0.1

The update to Thunderbird 115.0.1 broke the "Unified folders". I have two eMail accounts: - the first on a custom server, I do not know its characteristics - the second … (read more)

The update to Thunderbird 115.0.1 broke the "Unified folders".

I have two eMail accounts: - the first on a custom server, I do not know its characteristics - the second is an Office365 institutional account

Only the account on the on the custom server is shown in the Unified Folders.

The second account is shown as a folder in the Unified Folders pane, at the same level as "Archives", "Junk" and "Deleted".

I have tested one solution reported to be working: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1003446

It does not work in my case.

Any help?

Asked by lordthistle 8 months ago

Last reply by Wayne Mery 2 weeks ago

  • Archived

Thunderbird 115, mail delivery error alert "timeout exceeded"

Hi, After installing Thunderbird 115, when sending an email, very often I will receive an email alert stating (see image - spanish screenshots): Delivery failure: An… (read more)

Hi,

 After installing Thunderbird 115, when sending an email, very often I will receive an email alert stating (see image - spanish screenshots):

Delivery failure: An error occurred while sending mail: outgoing server error (SMTP). The server responded xxxxx.domain.net Errro: timeout exceeded.

Asked by Abelardo A.M. 8 months ago

Last reply by Wayne Mery 6 months ago

  • Archived

Update to Thunderbird 115.01

The problem is that after the download of the 115.01 version it has not been possible to register properly my "name"@arcor.de account with the email provider via imap.vod… (read more)

The problem is that after the download of the 115.01 version it has not been possible to register properly my "name"@arcor.de account with the email provider via imap.vodafonemail.de from Thunderbird . With imap.web.de there has been no problem. Strangely, it is possible to send emails via smtp.vodafonemail.de from Thunderbird although these sent emails are not shown neither in Thunderbird nor in the Vodafone email app. Incoming emails are properly shown in the Vodafone email app but not in Thunderbird.

Asked by H-Ulrich.Desgranges 8 months ago

Last reply by H-Ulrich.Desgranges 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird 115.0.1 - Cannot send/reply email from my personal (not corporate) Outlook account - SOLVED by setting account "Normal password" instead of Oauth2

I was able to send emails till July 14. After that day it's been impossible to send or reply to messages from my Outlook account (I receive emails though). I have made n… (read more)

I was able to send emails till July 14. After that day it's been impossible to send or reply to messages from my Outlook account (I receive emails though). I have made no changes to Thunderbird's configuration since then. Basically it's the Oauth2 authentication that fails. I briefly see a browser page for authentication, wait, wait, wait and then the mail is not sent and I get an error message related to servers timeout (attached). Sorry, my interface is in Italian, but anyway the message is something like: "Unable to send email because of a timeout on the connection to the out server (SMTP) smtp.office365.com. Try again." Is this a known bug? Any ideas? It's quite annoying to use the browser interface to send messages while I am able to receive them in Thunderbird :) Thank you in advance, guys!

Asked by Simona 8 months ago

Answered by Simona 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Unable to start Flatpak from command line- Thunderbird Version 115.0.1

I recently installed the Flatpak version of Thunderbird Version 115.0.1. I can no longer start Thunderbird from the command line. It is supposed to run by using the com… (read more)

I recently installed the Flatpak version of Thunderbird Version 115.0.1.

I can no longer start Thunderbird from the command line. It is supposed to run by using the command flatpak run org.mozilla.Thunderbird. When I issue this command nothing happens.

I can however start Thunderbird by using rofi. When I use rofi to start Flatpak Thunderbird, it runs perfectly.

I do not have any problems with any of the other Flatpak applications that I have on my system. Prior to updating Thunderbird, I did not have any problems with the Flatpak version of Thunderbird that I had installed. It is just this new version of Flatpak Thunderbird that is giving me problems.

I am running Debian Linux version 12.

Asked by david.w.potter 8 months ago

Answered by david.w.potter 7 months ago

  • Archived

Supernova changed highlight colors for the UI elements, can I get them back to the system default?

Manjaro 23.0.0 Thunderbird 115.0.1 Before the update to Supernova, Thunderbird light theme used the system color for the UI elements highlight. In my case, green. Now it… (read more)

Manjaro 23.0.0 Thunderbird 115.0.1

Before the update to Supernova, Thunderbird light theme used the system color for the UI elements highlight. In my case, green. Now it is blue everywhere, which irritates my eyes. I attached before and after images, so you have an idea. Can I get back the green?

Asked by ojetko 8 months ago

Last reply by aaronliu0130 8 months ago

  • Archived

Thunderbird 115.0.1 does nothing after clicking notication | Windows 11

When I click on a thunderbird notication, I expect it to open to open thunderbird and show me the new mail. However, when I updated to 115.0.1 I noticed that feature is … (read more)

When I click on a thunderbird notication, I expect it to open to open thunderbird and show me the new mail. However, when I updated to 115.0.1 I noticed that feature is now broken.

Asked by eexxwww 8 months ago

Last reply by Wisewiz 8 months ago

  • Archived

"Apply columns to folder and its children" does not work for "Local Folders"

W10, TB Version 115.0.1 (64-bit). Follow menus to apply columns to folder and its children and select email address. That works for all the subfolders of my email addres… (read more)

W10, TB Version 115.0.1 (64-bit).

Follow menus to apply columns to folder and its children and select email address. That works for all the subfolders of my email address just as explained in the help. Try the same for "Local Folders". It asks whether I want to apply the columns I'm looking at to Local Folders and its children. Answer OK. Nothing happens. Other folders in Local Folders still have their old columns and arrangements.

Asked by symonjim 8 months ago

Last reply by Toad-Hall 8 months ago

  • Archived

thunderbird on windows 11

After downloading an email from my gmail account thunderbird uses 90% of ram and is essentially frozen. Initially after starting Thunderbird is not responding followed by… (read more)

After downloading an email from my gmail account thunderbird uses 90% of ram and is essentially frozen. Initially after starting Thunderbird is not responding followed by a slow increase in ram usage to about 90% is ibserved. Tried uninstall and install; but not change in behaviour. Any suggestions of how to repair would be welcome.

Thank You,

Asked by mmarconi 8 months ago

Last reply by mmarconi 8 months ago

  • Archived

TB 115 search issues

TB upgraded to 115.0.1 this morning, (although PCMatic has been telling me this had happened yesterday). Now I find that Search (Ctrl-Shift-F) no longer gives consistent… (read more)

TB upgraded to 115.0.1 this morning, (although PCMatic has been telling me this had happened yesterday). Now I find that Search (Ctrl-Shift-F) no longer gives consistent results, and never end searching.

Asked by mozillarob519 8 months ago

Last reply by Wayne Mery 8 months ago