Showing questions tagged: Show all questions

Win 11, FF 101.1.0 Dragged Desktop URL icons changed to blank

This seems to have happened a few days ago. All of the 20 or so Desktop icons I created dragging the URL from Firefox to the desktop have no turned to the DEFAULT blank p… (read more)

This seems to have happened a few days ago.

All of the 20 or so Desktop icons I created dragging the URL from Firefox to the desktop have no turned to the DEFAULT blank page icon.

What I have tried before:

  • Ran Firefox in Safe Mode
  • Deleted the ICON CACHE and rebooted so it would rebuild
  • Refreshed Firefox
  • Clicked on the blank icon, and dragged the URL again to the desktop. I can SEE the 'shadow' copy as having the URL image/icon in it. Get the message to REPLACE it which I do, no change, still blank.
  • Clicked on the icon and then DELETED it and dragged the URL to the desktop, same thing, see and icon image in the drag, but once I release it, get the same blank page icon.
  • Uninstalled Firefox and reinstalled it, no change, same problem

One 'oddity', and 3 of the ones I did try I did get the URL Icon on the desktop? Do not know why only those 3 which I deleted to icon before dragging. On one, I did not delete the icon but replaced the desktop one?

One last tidbit, I had a screen lockup the day before, and booting from the Lockup (required a power off and then on) this was not when it happened, it happened some time later, maybe even 2 days later?

Sounds like a corrupt file somewhere, just don't know where? SFC and DISM were run and no problems found. Ran 2 A/V and a Malware scan, nothing found?

Any suggestion?

Asked by irvspa 1 week ago

Last reply by irvspa 1 week ago

Cannot access certain websites

These last two days I cannot login on any Google Service website. I enter my email and when I press next nothing happens. The same happens with website https://quora.com,… (read more)

These last two days I cannot login on any Google Service website. I enter my email and when I press next nothing happens. The same happens with website https://quora.com, after you login, a blank screen is displayed. When I try to login to the firefox account I get the message "Cookies and local storage are required", a screenshot is attached.

I didn't touch any settings and I suspect this problem happened after the latest update, 101.0.1 (64-bit). I restarted Firefox in Safe Mode but the problem remains.

On Microsoft Edge everything works fine. Please help.

Asked by sciclunt 1 week ago

Last reply by Dropa 6 days ago

suspicious avitivity on my account.

My home network was infiltrated so how would I know if all is fixed. It happened that my wifi was rebooting alot and my devices not working properly. How will I know if m… (read more)

My home network was infiltrated so how would I know if all is fixed. It happened that my wifi was rebooting alot and my devices not working properly. How will I know if my network is safe to use again?

Asked by Tony 6 days ago

Last reply by Paul 6 days ago

Incoming server already exists

I had to delete one of my email accounts (verizon.net) and now want to reinstall. When I attempt to add email account, I get a message "incoming server already exists"! T… (read more)

I had to delete one of my email accounts (verizon.net) and now want to reinstall. When I attempt to add email account, I get a message "incoming server already exists"! The email account is, in fact, gone. Please help.

Asked by Lou Mayo 7 hours ago

Last reply by Matt 58 minutes ago

  • Solved
  • Archived

Solved: The RETR command did not succeed. Error retrieving a message. Mail server pop-server.woh.rr.com responded: no such message

I have seen this problem posted several times without a solution and having fixed it, I am making the effort to let all know the answer. Here is the error / problem: "The… (read more)

I have seen this problem posted several times without a solution and having fixed it, I am making the effort to let all know the answer.

Here is the error / problem: "The RETR command did not succeed. Error retrieving a message. Mail server pop-server.woh.rr.com responded: no such message."

I had this happen some time ago on another pop on RR mail server and logging in via Web Mail and deleting the emails worked BUT.. It happened again on another pop account and it did not work.. So... I nuked the pop via the master account and re-added it.. nothing so, I ran check disk thinking a FAT corruption NOPE, I restored a MOZBACK of Thunderbird from like a month ago Ziltch.. I called useless RR support and nothing!

FINALLY *Scratching Head*.. In there change your Junk mail options to "delete the email". I had one junk email stuck in there and after refreshing that page..That one Junk Email was gone and THEN Thunderbird worked checking that pop..

WAHLAH!

I hate when the simplest of things do not work and it pissed me off nobody had the answer.. HERE YOU ALL GO!

)

Leda937@woh.rr.com

Asked by LedaOhio 7 years ago

Answered by LedaOhio 7 years ago

  • Archived

My quota is 91% full, I changed setting 'delete all but recent 2000 mails', now the 'newest' mails is from 2016.

Now the most recent mails of two years are gone, most recent mail is from 2016. Nevertheless my quota is still 91% full. Did I completely lost these mails, or can I recov… (read more)

Now the most recent mails of two years are gone, most recent mail is from 2016. Nevertheless my quota is still 91% full. Did I completely lost these mails, or can I recover them? And how to make sure the newest 2000 mails stay, while anything older gets deleted - and my quota usage comes down.

Thanks for your help. Much appreciated

Asked by Axelschmidt 3 years ago

Last reply by Wayne Mery 8 months ago

  • Archived

When I press the Send button WHY there is no immediate feedback and sometimes Crashes?

Pressing the Send button, on my Fully Updated, Freshly re-installed Thunderbird, gives NO FEEDBACK and then sometimes Crashes. Like nothing happens. I have a Fiber optic … (read more)

Pressing the Send button, on my Fully Updated, Freshly re-installed Thunderbird, gives NO FEEDBACK and then sometimes Crashes. Like nothing happens. I have a Fiber optic connection and I FREAKING KNOW that it is working because it eventually gives an error message when I try to close it. Because it pissed me off so I copied the file to the Online Email interface for the Email provider.

I can understand crash reports when I close Thunderbird, it gets confused, but when I close just the Email window... What Happens THEN!?!

Asked by CommunistThug247 2 years ago

Last reply by Wayne Mery 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Why does fire fox show usernames for a secure site?

I have Win 7 . I use the Fire Fox browser. Someone could go to my secure site and click the login box and retrieve all my user names. Why is this necessary to show these … (read more)

I have Win 7 . I use the Fire Fox browser. Someone could go to my secure site and click the login box and retrieve all my user names. Why is this necessary to show these on a secure site?

Asked by woodust 2 years ago

Answered by cor-el 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird does not accept my verizon-yahoo password

My password is valid because I can access my email via the verizon-yahoo web. However, TB suddenly stopped accepting the password. I get the following error message: Se… (read more)

My password is valid because I can access my email via the verizon-yahoo web. However, TB suddenly stopped accepting the password. I get the following error message:

Sending of password for user jsaklas@verizon.net did not succeed. Mail server incoming.yahoo.verizon.net responded: Server error - Please try again later. OS: Windows10 Server is : POP Mail Server: incoming.yahoo.verizon.net Conn.Sec: SSL/TLS Auth meth: Normal password

There are NO saved passwords in the Saved Logins window in the Options - Security page.

Asked by jsaklas 2 years ago

Answered by sluchuck 2 years ago

  • Archived

Disable auto-hide url bar and pull-to-refresh

The auto-hide URL bar: - consistently creates problems with fixed position elements such as footers because the window height calculations are broken - consistently con… (read more)

The auto-hide URL bar:

 - consistently creates problems with fixed position elements such as footers because the window height calculations are broken
 - consistently conflicts with the pull-to-refresh mechanism when the url bar is on the top and auto-hiding
 - creates cognitive and physical issues for some users and complicates actions such as refreshing, bookmarking, and navigation
 - the old about:config pref to disable auto-hiding now doesn't work.

Pull-to-refresh:

 - is incredibly hair-trigger and over-sensitive
 - consistently triggers in unexpected situations such as when scrolling to the top of pages quickly (not even at the top), lists of items such as webmail (eg. gmx.net), and lazy-loaded/lazy-drawn content
 - is even broken on this support page when trying to scroll the text box up to edit content I've typed in.
 - risks the loss of user data not retained through refreshes.
 - there is no UI to disable this and no obvious about:config pref.

Both of these features are making my experience with Firefox preview unbearable and I deeply regret updating from the old android UI. If that isn't a strong enough statement I don't know what is.

Asked by xhva.spam 2 years ago

Last reply by patok3 1 year ago

  • Archived

Twitter on Firefox missing functions

Hello, this appears to be a Firefox-exclusive problem as any other browser used will fix the issues listed below. However, when I am using Firefox, the following happens:… (read more)

Hello, this appears to be a Firefox-exclusive problem as any other browser used will fix the issues listed below. However, when I am using Firefox, the following happens:

  • I am unable to like or retweet anything, and cannot follow any accounts. Attempting to do so resets them if I refresh or click off the tab.
  • Notifications do not go away even when I view them
  • Any tweets I have cannot be deleted
  • Any info on my profile cannot be changed
  • I cannot log out

I've tried multiple ways to fix this, including clearing my cache, running in Safe Mode, and removing my saved login. None of these have worked, unfortunately. I've reached out to Twitter Support, but soon realized I wouldn't hear back about specific problems at all. Is there anything I can do to fix this problem?

Asked by mcpherson.angus 2 years ago

Last reply by Kiki 1 year ago

  • Archived

Firefox using very high CPU %

Whenever i use firefox i get spikes in my CPU usage, sometimes up to 100% usage. When i tab off of firefox, it soon goes down, then comes back whenever i have firefox act… (read more)

Whenever i use firefox i get spikes in my CPU usage, sometimes up to 100% usage. When i tab off of firefox, it soon goes down, then comes back whenever i have firefox active. I have tried restarting with add-ons disabled, creating a new profile, reinsalling firefox, disabling and re-enabling hardware acceleration, all to no avail.

Asked by josephwallen 2 years ago

Last reply by caiofcastro 1 year ago