Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Mozilla Firefox Block/Allow Extentions via AD GPO

Hello All, I'm trying to block all Mozilla extensions and allow only a few that's approved by IT. Our environment is pretty big over 2k devices and we are using well org… (read more)

Hello All, I'm trying to block all Mozilla extensions and allow only a few that's approved by IT. Our environment is pretty big over 2k devices and we are using well organized AD structure by departments and did similar project with Chrome with no issues. But Mozilla template doesn't have same options as Chrome. Any idea how I can accomplish this ? Thank you.

Asked by ikorinnyi 1 year ago

Answered by ikorinnyi 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Special Characters in Generated Passwords

The passwords generated by Firefox do not have special characters by default. Is there a way to have passwords generated that do contain special characters as required by… (read more)

The passwords generated by Firefox do not have special characters by default. Is there a way to have passwords generated that do contain special characters as required by many sites?

Asked by Elias K Gardner 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

Upgraded to TB 78.0 - no colored folders under Local Folders and Composition/View Panes are dark.

Hi all - Just upgraded to TB 78 on Windows 10 x64, Build 2004. Noticed two major things: Issue 1 - All of the mail folder icons are no longer yellow. Just a stark white … (read more)

Hi all -

Just upgraded to TB 78 on Windows 10 x64, Build 2004. Noticed two major things:

Issue 1 -

All of the mail folder icons are no longer yellow. Just a stark white with a black edge. I attached an Image of the issue for review.

Issue 2 -

My Message Composition Pane is dark with white letters and most incoming text mail is the same.

I do have some dark colors set up under PC Settings -> Personalization but everything was working perfectly prior to this new release.

I attached Images of the issue for review. Note the "dark haze" over the HTML email.

No add-ons are enabled!

Any help appreciated! Kind of urgent to me.

TIA :)

Asked by Compumind 1 year ago

Last reply by Toad-Hall 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Dev Tools

I "upgraded to V90. since then, the URL box is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reaso… (read more)

I "upgraded to V90. since then, the URL box is highlighted red/grey stripes. The robot head icon is now in the URL box and it says "Browser is under remote control (reason Dev Tools). I've gone in about:config and set all variables to False, yet they reset themselves to true every time. How do I disable the DevTools. Thanks

Asked by john.enrietto 11 months ago

Answered by john.enrietto 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox search contest 2020??

Just ran a search in the address bar and was taken to this "Firefox search contest 2020" page. Never happened before and I assume it's a scam, have checked my add-ons and… (read more)

Just ran a search in the address bar and was taken to this "Firefox search contest 2020" page. Never happened before and I assume it's a scam, have checked my add-ons and plugins but I don't see anything suspicious. Is this something to be concerned about?

If helpful, the url for this page is: https://sweetrelxme16.live/2262313374/?utm_campaign=QPF8euu28II5lw7O2iHhCugVqK5RzfdNsTpLaMM91qY1&t=main9_f90c820c180a04261c8d0973930afd&f=1&fp=4e4lHv53VRFsZD7g8DH8cHoGoZqhKuVVuUJjMi0vd9MavAzv9Ra8r35cGpaMIxPQMRUMvVHb0l82DIdO3468J0I1IGraOutgrge%2Bq9NWJxSgTtCArhRG9wrtn5m01%2Bx0n3MmjZiSV6rdotDp1uZK3X%2FC73QNaXrVEwU6oP9mIPSfJK%2B9iUDEhYFO3CUB0gqNmsYjipzEBg99p%2B0M3CKQbwifntTBZHvPFeMpyKOWKE7SKgze%2FpKn5JZBWY3pSSBh4y1pXXC3eYKb2LhL2ZoH4%2BWQ9hbMgWcybfFg5BkLBtWg1kwuZsikClxevJtm60RKV7prd51JiGjLrzf%2FNTDqxdrpwU2A0t4hnMG%2FGjpBHkvqc7jsROicHRQJdXvl6Xw%2BK1B4QHr4OdFM%2BRtvtMIuVoWNw3847b%2Bz5EijdBw1lIcKWD54y5Ykl2UHIWkWE3GJ0k%2Boz0qwm%2Bjks2VWfUk1dLIjwzZZ67mP3%2BIlzBvpAGyhYi%2FWISpYwui97wQ8U53uQKjnBTYIz1WN5e6HZkKCRHJTfzo%2FYcUJhu%2Fk4HDS04VDapoV6VLpeDv4JHDFP3AcqH5EPLVv648vIOUc%2B27TQByyZx70ORGYyOztbMH6xU0v%2B%2FM6DLecFWnHAPkQ8X%2Fk1igvbBNx8cPPUGQOchdh9Y1Hc7nm%2F4mZ%2BHsCVI5oeT%2FX7TJ15lDFHvc7uVp7J61DCWuWlQdtwjhqXu7Ms0k45AQQwlDJe4XvNbuDOTcti8QfPQw0zMaHTsoH6KjWUiBG6Qlk5UE4apuslT%2BVS8%2FhGlqRo190rqmBhsp3GLn%2B%2FkX8eoNQBK5adrrme1vjyuDFwg3XB1E0E9FY5RGGQuCmS2NgJ5NY1epvc0bT8qUYVwoKESw3dxc0I8oaHXm8pjJotg8dJ9p18vFzQfENSQ1Lif%2FXLA3qsLDDGOeLC5KQwPTUDb%2Bbwt5MjbLFbi09eakKIqSw1T6jyb6AzUIbIYU9CobdiZXlqXR1faA65a%2Bb49rHlYpFMsmtVMGAZGJ6GRcpqgidhwUeEfDWptpsKYjjcWxDXhB3bu93CuigV8dR%2FobTpbwwGmyFCtClfyPoqFgQ57R83bMHQta0ufdOf5rN%2BN%2BUUcgassNy4H84lggSNKjX1Tfle8JYPE8P850TKT8zL0qRyVHs9cq5ng7k%2FQl3TB847FICfrcWLUcxAU5Ed5hGOBPMcjGbc1pABVRV9%2BIivKKTvd06vBei1U27t1QJnlPCRub9A1wI2MEwWlJijoNtXlXN1odzAUFPLHNLG%2B3OjI80qmpNeUJoxRmfUN%2B%2BohI9hbzBle58Ij9659u%2FRIvLRx5Cs96YiHAeFadW%2FDvWvDJh3TzYhc798ZMqiB4KIcFtttKF8siLLCWSmhOmvNl0xVlAZBjrv%2Bs7beWbDKa2

Asked by paulcharlesworth 2 years ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Disable Pull Down to Refresh (Reload)

December 2020 Is there currently any way to disable the pull down to refresh feature? It's kind of broken in Firefox nightly (can trigger anytime trying to scroll the pag… (read more)

December 2020 Is there currently any way to disable the pull down to refresh feature? It's kind of broken in Firefox nightly (can trigger anytime trying to scroll the page), so I'd prefer to just have it turned off until it gets fixed.

Asked by Zam 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Dark theme

Hi, I'm using Thunderbird 68.8.0 (32-bit) on Windows 10. My work account is based off gmail. I tried switching to the dark theme- but it seems the emails themselves still… (read more)

Hi, I'm using Thunderbird 68.8.0 (32-bit) on Windows 10. My work account is based off gmail. I tried switching to the dark theme- but it seems the emails themselves still appear in a white background with the dark text. Tested for plain text mails, calendar invites as well.

Does anyone know of a workaround to get a true dark mode on actual emails as well? Thanks !

Asked by Raghav 2 years ago

Answered by sfhowes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

On screen Keyboard not working.

On screen keyboard not working when using Firefox. It will work with MS Edge, but not Firefox. It flashes then disappears quickly when in Firefox. It worked previously… (read more)

On screen keyboard not working when using Firefox. It will work with MS Edge, but not Firefox. It flashes then disappears quickly when in Firefox. It worked previously, but a few months ago it quit working.

Asked by Ron 1 year ago

Answered by alex_mayorga 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird fails to connect to the server

Thunderbird 78.5.1 On computer A, probably since one of the latest updates TB is not able anymore to connect to the server, I only get the error message "connection to se… (read more)

Thunderbird 78.5.1 On computer A, probably since one of the latest updates TB is not able anymore to connect to the server, I only get the error message "connection to server xxx failed"

Activity manager shows no messages at all Server xxx is on my network, connection is not blocked TB profile seems to be ok : when using the same profile on computer B, everything is working fine

  • creating new account (same data as existing account) on new profile on computer A is not possible : message "Unable to log in at server. Probably wrong configuration, username or password"
  • however using exactly same procedure and data on computer B, it is working !

So, creating a new account on a new profile is not possible Disabling firewall and AV : no change TB safe mode : no change Reinstalling and uninstalling/installing TB again : no change Windows safe mode with Networking : no change TB config:security.tls settings are identical on computer A and B I changed TB config:security.tls settings : .version.min to 2, 1 and 0 : no change

and .enable_post_handshake_auth to true : no change
and .version.enable-deprecated = true : no change
(all after restarting TB)

Changing TB Server Security settings : no change

I deleted the stored passwords, but after restarting TB is NOT asking for the pw's meaning TB is even NOT trying to connect to the server ?

(error messages are translated from Dutch, so possibly not identical to English ones)

see also https://support.cdn.mozilla.net/en-US/questions/1304493 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1269090?page=2 https://support.mozilla.org/nl/questions/1313268

I think I tried almost everything to solve the problem. It seems the problem is on the computer/TB installation, but where ? Can someone tell me how to proceed further ?

Asked by Tom 1 year ago

Answered by Tom 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Regarding " Guest Mode ", & "Private Browsing " in Forefox Browser

Respected Sir/Madam, I would like to know,Why, Mozilla Firefox Staff,have NOT provided," Guest Mode " in their browser. Even though,I am using the latest & most updat… (read more)

Respected Sir/Madam, I would like to know,Why, Mozilla Firefox Staff,have NOT provided," Guest Mode " in their browser. Even though,I am using the latest & most updated version of the same,I can NOT find it,though Google Chrome & Microsoft Edge are already providing us,these options. 2) What is the Exact Difference between these 2 modes of browsing.Which is MOST SAFE,HOW? Can you please email the Merits & Demerits of both to me,as,I want to learn. Requesting herewith for a clear cut & Candid reply,& thanking you, Shrineevas

Asked by Shrineevas Sant 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Secure Connection Failed on every single website

I'm getting Secure Connection Failed error on every single website I try to visit. Including sites such as microsoft.com, duckduckgo.com, google.com, etc. (Strangely, moz… (read more)

I'm getting Secure Connection Failed error on every single website I try to visit. Including sites such as microsoft.com, duckduckgo.com, google.com, etc. (Strangely, mozilla.org works fine.) Try Again never works, and Advanced - Accept risk works sometimes, but not always and if I close Firefox app and re-open it's back to the error page. I can't believe this is a common problem, so there must be something about my phone that's causing this. Android 11. Happens whether or not WiFi is enabled. What could it be?

Asked by don.wingate 1 year ago

Answered by Paul 1 year ago

  • Solved
  • Archived

The system keeps putting emails from a regular sender into spam.

This was never an issue but the last 3 months all emails from a particular sending keep getting sent to spam. I have added the sender to my contact list. I keep marking … (read more)

This was never an issue but the last 3 months all emails from a particular sending keep getting sent to spam. I have added the sender to my contact list. I keep marking the emails as "not junk" while they're in the spam folder and they get moved into the "inbox" but the next one that comes in goes straight to spam. What else can I do to get them to stop going into spam? I would think that after 3 months the adaptive system would have learned to adapt.

Asked by fish648 2 years ago

Answered by sfhowes 2 years ago

  • Solved
  • Archived

MASSIVE INTERFACE LAG/HANG/FREEZE

I have NO idea what is going on: Just clicking on folders = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE. Just clicking a menu icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE. Just clicking one email ico… (read more)

I have NO idea what is going on:

  • Just clicking on folders = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just clicking a menu icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just clicking one email icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just trying to open an email = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Trying to do ANYTHING = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.

It does not start to happen immediately when program starts, sometimes 1 minute after, sometimes more. I cant point out a reason or action that leads to this behavior. If I restart the program, the problem persists. If I reboot the system, its gone.

Its the only program in my system having this behavior. Examples of what I work daily with: MS Office programs, Adobe programs, Oracle VM, Visual Studio, Blender and Unity.

I read diagonally something about Windows Defender, how to proceed with that? How to disable ONLY for Thunderbird? It's an interface problem, why should that work? Is this something else, memory leak, anything?

I love Thunderbird, using it for YEARS! I don't want to change, please help, I got loads of work to deliver! :(

EDIT: Found the edit Question on the right side of the screen (not bellow the post as expected), rearranged the text, and rewrote details so not to be confused with "internet lag".

Asked by Marco Antonio 2 years ago

Answered by Marco Antonio 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't play some Youtube-Videos / Twitter "Your browser does not currently recognize any of the video formats available"

Hello Everyone I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are … (read more)

Hello Everyone

I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are not related, and I'm having this issue since then. Here are the steps that I already did:

-Removing all Add-Ons -Starting in Safe mode - Deinstalling and reinstalling Firefox, then starting in safe Mode -Deinstalling Firefox with a tool that also deletes all Firefox-Related Registry Keys and App-Data Files and reinstalling it to a different path (other HD) -Disabling add-ons - Disabling Open264 Videocodec and widevine content decryption module (more just because of frustration^^, but I was then able to play some Youtube videos after this one) - mediasource.enabled is active (and all the other ones as well) -Installed addons (even though it didn't work with them disabled as well): NOscript( youtube videos are allowed, some of the are working), Ublock Origin, Video Download Helper, HTTPS Everyhwere, Tree Style Tab, Limit distracting sites - Updating to the newest Firefox-Version (which came out today)

Btw: on https://www.youtube.com/html5/ it tells me that everything works fine and I have of course the newest Firefox-Version installed.

Do you guys may have any other ideas?

Thank you for your help.

Kind regards,


Gabe

Asked by mcbob 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird Inserting Unnecessary Line Breaks

After an extraordinary amount of testing, I can conclude that Thunderbird is placing linebreaks inappropriately in emails sent from Thunderbird. In other forum posts, I … (read more)

After an extraordinary amount of testing, I can conclude that Thunderbird is placing linebreaks inappropriately in emails sent from Thunderbird.

In other forum posts, I saw these described as "soft" line breaks that email clients could ignore, but in my testing, Gmail, Yahoo, Outlook/Office 365 all display these false line breaks (in both webmail and mobile apps). In fact, the only email clients that did not display these false line breaks were Outlook 2016 (Windows 10) and Thunderbird (Windows/macOS).

The issue is that Thunderbird is inserting these line breaks where the line changes in the view of the composer. This is an arbitrary line that really serves no obvious purpose, given the thousands of possible variations in screen sizes on mobile or desktop?

Toggling between sending in HTML or plain text seems to not have an impact in resolving this issue, and neither does switching between "Paragraph" or "Body Text" modes.

Example images are attached of how this looks.

Any hope for a resolution on this issue? (via Extension or correction by the developers?)

Asked by William 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot receive email after update

After the most recent update, 78.4.0, I cannot receive emails. I can send emails. Also the folder icons changed from yellow to white. Erols.com (RCN) is my email host… (read more)

After the most recent update, 78.4.0, I cannot receive emails. I can send emails. Also the folder icons changed from yellow to white. Erols.com (RCN) is my email host. I can still receive emails on my phone and through mail2web.com. I have tried turning off firewalls, both Webroot and the native one in Windows 10. I have tried uninstalling and reinstalling both latest version and an earlier version. I checked to make sure the proper password was still saved. When I hit the Get Messages button, there is a "Connected to pop.rcn.com..." in the bottom pane where the "unread" and "total" are listed. It just vanishes after a bit. Anybody got a cure?

Asked by ccolw 1 year ago

Answered by Toad-Hall 1 year ago