Showing questions tagged: Show all questions

Thunderbird To field keeps repeating email address wherever I touch on the email!

Hi All, REALLY odd issue that when I reply to an email, it adds/auto populates the TO fiels 3 xtimes with the same address! Even stranger, when I click on anywhere near … (read more)

Hi All,

REALLY odd issue that when I reply to an email, it adds/auto populates the TO fiels 3 xtimes with the same address!

Even stranger, when I click on anywhere near the to field, it adds another copy of the same email address.

Need help with this ASAP please peeps!

Asked by faithbates78 1 day ago

No longer able to print

Started yesterday March 1st. Linux Mint Firefox 86 Brother HLL 2300 printer Was working fine day before. Went to print and it stops after (it appears) to start sending… (read more)

Started yesterday March 1st. Linux Mint Firefox 86 Brother HLL 2300 printer

Was working fine day before. Went to print and it stops after (it appears) to start sending to the printer. Pops up an error message. Run diagnose and it returns with "The printers state message is "Filter Failed"

Prints fine with any other browser of software.

I have tired all the reset printers instructions on here. Including editing the config file.

Asked by Kudzu 1 day ago

Last reply by Kudzu 23 hours ago

Youtube 360° videos have purple/green tint

Anytime I try to play a YouTube video that is recorded in 360° it has a purple/green tint to it. When I try the same with Safari this does not occur, how do I fix this? … (read more)

Anytime I try to play a YouTube video that is recorded in 360° it has a purple/green tint to it. When I try the same with Safari this does not occur, how do I fix this?

Asked by Stratos 1 day ago

Last reply by Stratos 1 day ago

Viewing google Gmail causes crash during page load

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar. I have tried resetting, using a private window, and runn… (read more)

When viewing gmail with my personal account, Firefox is crashing after it loads the conversations in the sidebar.

I have tried resetting, using a private window, and running in Safe Mode

Here is the crash report Id: bp-b36c8ee9-37cb-4dec-9380-2f6320210228

I can repeat this at will. I will try disabling the conversations bar using another browser and then update to see if that helps (it's not crashing when I view my work gmail).

Thanks for your help ;-)

Asked by milohax 3 days ago

Last reply by milohax 2 days ago

Change in Firefox 86 rendering of some jQuery Mobile controls

Hi everyone, My Windows 10 Firefox updated to 86, and I noticed a change in how some jQuery Mobile controls are rendering. If you go here and scroll down to the 'Checkbox… (read more)

Hi everyone,

My Windows 10 Firefox updated to 86, and I noticed a change in how some jQuery Mobile controls are rendering.

If you go here and scroll down to the 'Checkboxes' section: https://demos.jquerymobile.com/1.4.5/forms/

You'll see that the control group is no longer rendering with a block display style. Previous versions, along with all versions of Chrome, Edge, etc, have them taking up the entire container width. I have attached a few screenshots for convenience.

I can work around this in my product, but this may be a canary in the coal mine of many other display differences. If you have any thoughts I'd love to hear them.

Thanks and have a great day!

Asked by mheath 1 day ago

Not loading any pages and cant can't open settings

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-co… (read more)

Yesterday I was using Firefox normally (browsing, Discord, etc.). Today when I opened it, it wouldn't load any page. If I type something in the adress bar it will auto-complete or show suggestions based on google, but when I hit enter, nothing happens. It doesn't even try to load anything. I also can't go into options. When I click on the options button, nothing happens. I am not running in any compatibility modes. I have tried reinstalling Firefox, didn't help. I am not using any add-ons. I have done several virus searches. Other browsers work fine. I'm running out of ideas now, that's why I'm doing this post.

Asked by blockbuster2033 1 day ago

Using search bar in Youtube uses 100% cpu and freezes the whole browser

Hello, As the subject states, in the last few days I have been experiencing this very annoying phenomenon. I can start youtube, pick any video from recommended or my subs… (read more)

Hello,

As the subject states, in the last few days I have been experiencing this very annoying phenomenon. I can start youtube, pick any video from recommended or my subscriptions, but aftery using the search bar to look up anything else, the whole browser freezes for at least 30 seconds but usually more. This started on maybe Sunday. Any tips? I have hardware acceleration disabled, but tried it both ways. I have cleared cache/history/cookies. Haven't tried a refresh yet and wouldn't want to if there's any other solution. Any tips to fix this?

Asked by shelk 1 day ago

Calendar pop up won't go away - can't use Thunderbird - blocking the screen.

Hi, For the last 3 days I have been receiving the same pop up about a calendar event I am not even aware of and it will not go away no matter what I click on. It just kee… (read more)

Hi,

For the last 3 days I have been receiving the same pop up about a calendar event I am not even aware of and it will not go away no matter what I click on. It just keeps coming back and I can't use Thunderbird. I am concerned about uninstalling Thunderbird and reinstalling since I don't know if my email history et al will be there upon reinstall. Any help would be greatly appreciated.

Tried to load a screen shot but it would not load

Asked by timzeuch1 1 day ago

NFS mounted home directory caused a hang condition in firefox. Repeatable when creating ebay listing

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system. In general firefox works fine in th… (read more)

I am using centos 8.2 with it's firefox 78.7.0esr (64-bit) I also have my home directory mounted via NFS using the automounter system.

In general firefox works fine in this configuration. However, when I get on Ebay and try creating a listing, firefox will hang when adding photos and/or moving the photo order. My NFS server will then start complaining about 'failed to contact remote rpcbind.

I try to close firefox and it doesn't It then will ask about a script running to long and offer to close. It won't I wait quite some time and it doesn't close About now the whole system is locked up and I may be able to get to the reboot menu I reboot and it won't because the process is hung. I usually have to power cycle to get things back.

I think if I waited for the automounter to time-out firefox may close at that time.

So the questions are: Is this supposed to work in an NFS environment? What is going on to cause the hang? Are there environment variables to move "some directory" to the local disk drive if that is the problem?

I sure hope someone can answer this for me. Thanks Warren

Asked by warrendodge 5 days ago

Firefox for Mac version 85.0.2 transferring data message keeps repeating (only with IPv6)

Hello. After updating Firefox on my Macbook, a website I visit now will not load, the message "transferring data" will appear and the status indicator looks like the data… (read more)

Hello. After updating Firefox on my Macbook, a website I visit now will not load, the message "transferring data" will appear and the status indicator looks like the data is loading, then when the status bar looks like its at 100%, it will start over and show "transferring data" again, and this keeps repeating indefinitely. This only happens when using an IPv6 address, it works fine with IPv4. This did not occur in Firefox 81.0.2. This also does not occur on other websites or with other browsers. I am looking at the notes for releases between 81.0.2 and 85.0.1 but am not sure what may have changed that would cause this. The website in question is a BMC GUI for a server I'm working on. If anyone has any ideas I'd really appreciate it. I tried the debugger in Firefox but not sure what I am looking for. I did set a breakpoint for caught exceptions, and the screenshot is attached if it helps any... Thanks!

Asked by jfriedman.seattle 5 days ago

updates

Two updates ago my system now uses 100% of my CPU and memory on occasion. Norton tells me that a website is slowing down my system. When I go to task manager Firefox is o… (read more)

Two updates ago my system now uses 100% of my CPU and memory on occasion. Norton tells me that a website is slowing down my system. When I go to task manager Firefox is open 5 times and is driving my system to the limit so I have to end the task. I also have clicked to read an article and my system halts, all I see is the reload and an X flashing in the left hand top and I have to end the task and it also has my computer maxed out and Firefox is open 5 times as well with CPU and memory at 100%. I also don't have any other app open.

Asked by ed.harding 1 day ago

Firefox not working after update.

I recently updated Firefox, and it has stopped working completely. The address bar seems to be disconnected, and no bookmarks will open either. Not even settings will loa… (read more)

I recently updated Firefox, and it has stopped working completely. The address bar seems to be disconnected, and no bookmarks will open either. Not even settings will load. I had a second browser, and even after removing and reloading firefox, the problem remained.

Asked by carship 3 days ago

Last reply by carship 2 days ago

imap login failed

I am receiving an error messages on my Thunderbird email account. The message reads "login to server imap.telstra.com with username (my email address) failed". This is my… (read more)

I am receiving an error messages on my Thunderbird email account. The message reads "login to server imap.telstra.com with username (my email address) failed". This is my primary email address. I have a secondary address that is still working fine. Have checked the imap server settings and they are all the same as my secondary account. I have gone through the troubleshooting suggestions with no success. I am wondering if I reinstall the program will I lose all my saved messages? Is there anything else I can do? Cheers Paul H.

Asked by phammo2699 1 day ago

preference's

I have noticed in my options section that I can specifically pick what I want. But, looking at it from a computer performance point of view (computer speed) which setting… (read more)

I have noticed in my options section that I can specifically pick what I want. But, looking at it from a computer performance point of view (computer speed) which settings are best? In the browsing category what should I select? There are more than a few options there. Which ones do I need for good computer performance? And which ones should be not used? In the applications category what selections should I pick? There are currently many-many selections there. Are all of them needed or required? Would it be advantages to remove some? Hopefully someone can help? Thank you.

Asked by sciencemagic 5 days ago

Flashing white

Hello, I have a MacBook Pro(2015) , and I have noticed that Firefox flashes white when I open it after it is minimized.It does not happen all the time , and not with all … (read more)

Hello, I have a MacBook Pro(2015) , and I have noticed that Firefox flashes white when I open it after it is minimized.It does not happen all the time , and not with all sites. I have tried reinstalling Firefox , but the issue still continues , even fresh after reinstall.It happens no matter which theme I use (even default) , as the page itself flashes Can anyone please explain why this is happening , and a possible fix?

PS:Tried disabling hardware acceleration , it doesn't seem to help

Thanks in advance

Asked by aymanas2004 3 days ago

Where to file bug reports for Lockwise on iOS

The GitHub page seems infrequented. Is Lockwise under active development? I have ongoing issues with it on 2 iOS devices. Keen to assist if developers/support community a… (read more)

The GitHub page seems infrequented. Is Lockwise under active development? I have ongoing issues with it on 2 iOS devices. Keen to assist if developers/support community are interested.

Asked by oneofthedamons 5 days ago

Youtube slow download speed compared to Chrome!

Made a vid showing issue. I resorted to completely uninstalling FF 86.0 today and reinstalling. I even deleted all Mozilla folders and files I could find on C drive. Fres… (read more)

Made a vid showing issue. I resorted to completely uninstalling FF 86.0 today and reinstalling. I even deleted all Mozilla folders and files I could find on C drive. Fresh install doing the exact same thing. Chrome and other browsers just fine.

Win 10 fully updated.

https://youtu.be/Ccz4pvlmbWY

Asked by BWX232 1 day ago