Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

text size in Firefox lite

I love using Firefox lite on Android because it has everything I need. I would however lie to increase the text size in websites in Firefox Lite and don't know how to do… (read more)

I love using Firefox lite on Android because it has everything I need.

I would however lie to increase the text size in websites in Firefox Lite and don't know how to do that.

Asked by fritz40 3 months ago

Answered by Seburo 2 months ago

  • Solved

ebay webpage displays as text and is unusable. Works fine in Chrome.

Just installed Win 10 Pro on a new machine, and as the subject line says, the ebay webpage shows up as text only in Mozilla. Works fine/as expected in Chrome. I've opene… (read more)

Just installed Win 10 Pro on a new machine, and as the subject line says, the ebay webpage shows up as text only in Mozilla. Works fine/as expected in Chrome. I've opened Mozilla in safe mode, purged the cache, adjusted font size. No joy.

Asked by jim_bosley 10 hours ago

Answered by stan_evans33 8 hours ago

  • Solved

Some bookmark link does not respond immediately after startup

When I launch Firefox, the first click is ignored. So I must click it once again, it's a little frustrating... I'm having this problem with Twitter, Gmail, and Google new… (read more)

When I launch Firefox, the first click is ignored. So I must click it once again, it's a little frustrating...

I'm having this problem with Twitter, Gmail, and Google news, and I can open it in Facebook, StackOverFlow, and Tumblr with no problems.

This does not occur when opening in a private window or in windows opened using Ctrl-N. I checked in the "network" tab of the development tools and the transfer volume says "blocked".

Disabling Windows Security doesn't effect anything.(I don't install other security tools) What is the problem?

Asked by smilkobuta 21 hours ago

Answered by smilkobuta 16 hours ago

  • Solved

Thunderbird crashes starting with nework user profiles (NFS)

Hi, on GNU/Linux elementary OS I would like to use Thunderbird instead of the default mailer. Unfortunately Thunderbird crashes starting it. The problem has to be related… (read more)

Hi,

on GNU/Linux elementary OS I would like to use Thunderbird instead of the default mailer. Unfortunately Thunderbird crashes starting it. The problem has to be related to the fact that my user profile including the ~/.thunderbird profile is located on a network drive accessed with NFS v3 (Thunderbird start on local accounts without problems).

The crashreport:

BuildID: 20200629235513 CrashTime: 1595512260 InstallTime: 1595512038 ProductID: {3550f703-e582-4d05-9a08-453d09bdfdc6} ProductName: Thunderbird ReleaseChannel: release SafeMode: 0 SecondsSinceLastCrash: 60 StartupCrash: 1 StartupTime: 1595512260 ThreadIdNameMapping: Throttleable: 1 UptimeTS: .14031044 Vendor: Version: 68.10.0

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

The error message starting from command line is:

testuser@eos:~$ thunderbird ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 10627 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... testuser@eos:~$ thunderbird -safe-mode ExceptionHandler::GenerateDump cloned child 10656 ExceptionHandler::SendContinueSignalToChild sent continue signal to child ExceptionHandler::WaitForContinueSignal waiting for continue signal... testuser@eos:~$ apt policy thunderbird thunderbird:

 Installiert:           1:68.10.0+build1-0ubuntu0.18.04.1
 Installationskandidat: 1:68.10.0+build1-0ubuntu0.18.04.1
 Versionstabelle:
*** 1:68.10.0+build1-0ubuntu0.18.04.1 500
       500 http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu bionic-updates/main amd64 Packages
       500 http://security.ubuntu.com/ubuntu bionic-security/main amd64 Packages
       100 /var/lib/dpkg/status
    1:52.7.0+build1-0ubuntu1 500
       500 http://de.archive.ubuntu.com/ubuntu bionic/main amd64 Packages

testuser@eos:~$

What I tried:

- switchting from 68.10 to 52.7, still crashing - starting both versions in safe-mode, still crashing - starting both versions after deleting ~./.thunderbird profile folder, still crashing

Any ideas?

Asked by saljut7 2 weeks ago

Answered by Wayne Mery 2 weeks ago

  • Locked

Troubleshooting browsing error message

duplicate of /questions/1298925 Hello, I recently installed Firefox, and obviously did something wrong since in my privacy settings because I can no longer browse. I get … (read more)

duplicate of /questions/1298925

Hello, I recently installed Firefox, and obviously did something wrong since in my privacy settings because I can no longer browse. I get the following message: An error occurred while processing your request. Reference #97.ccae0017.1597175032.1c44ff1.

Asked by suzan1 1 day ago

  • Solved

Import Microsoft Live.com contacts and calendar

I used to love and use Firefox exclusively, however it seems that for the past year it's because more like just another corporate giant which locks you into a circular lo… (read more)

I used to love and use Firefox exclusively, however it seems that for the past year it's because more like just another corporate giant which locks you into a circular loop leading absolutely nowhere.

I started off today downloading the Thunderbird email client as a replacement for the Windows 10 native email app (which Microsoft has actually conscientiously chosen to NOT include a basic yet necessary feature called "forward AS ATTACHMENT"!) to use with my Microsoft Live.com email account.

It seemed really great, that is until I looked into getting it to work with my contacts and calendar (without simply "importing" them into a local static copy which is yet another thing in my life that I would have to keep track of and update!

I truly hoping that Thunderbird can indeed both access and use my ONLINE contacts AND calendar, so I thought that I would at least ask before I ditch and trash your apps.

If so, please tell me how this can be configured (and why it's NOT easily found - because I DID search your support website BEFORE asking a question). If not, too bad, so sad, sayonara baby!

Asked by robturpin 1 day ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

How do I know if I have the latest version of firefox?

It seems like when I am typing an email the typing is delayed from showing up on my monitor, why and how can I fix it? It works without a delay on typing here, now and n… (read more)

It seems like when I am typing an email the typing is delayed from showing up on my monitor, why and how can I fix it? It works without a delay on typing here, now and no delay on skype but a delay when typing on my email.

Asked by dpjanssen43 2 days ago

Answered by dpjanssen43 2 days ago

  • Solved

All accounts missing

When I opened my computer this morning after it was asleep, ALL my Thunderbird accounts were gone! I have GMail set up to go through T'bird, and all my emails are still a… (read more)

When I opened my computer this morning after it was asleep, ALL my Thunderbird accounts were gone! I have GMail set up to go through T'bird, and all my emails are still at GMail...but everything is gone on Thunderbird. Running Windows 10 on a PC, and have had T'bird for years. AND I just discovered that my address books are also missing...there are just a handful of contacts listed in "Personal Address Book," and many missing from "Collected Addresses" & "All Address Books"! (BTW, my profiles still exist in my T'Bird folder.)

Asked by joanm48 5 days ago

Answered by joanm48 2 days ago

  • Solved

I get a predominantly blank screen when I open Thunderbird

I've been using Thunderbird for years, but today when I started it, I got a predominantly blank screen. I finally uninstalled it, downloaded the latest version, and rein… (read more)

I've been using Thunderbird for years, but today when I started it, I got a predominantly blank screen. I finally uninstalled it, downloaded the latest version, and reinstalled it. I still get a more-or-less blank screen as shown.

If I click File > Get new messages for... it shows the accounts I have set up with Thunderbird, but clicking on "All accounts" or any individual account does nothing.

I had my Profile and my emails stored in folders other than the default ones, so I thought clicking on Tools > Options or Tools > Account settings would allow me to specify those folders, but once again nothing happens when I click the links.

Yet I get popups saying that I've received new mail, but it doesn't show up.

I've tried running Thunderbird in Safe Mode but this doesn't help.

What's wrong and how can I fix it?

Asked by coffent 4 days ago

Answered by coffent 2 days ago

  • Solved

Draft folder message count = 1 too many

I have been using Thunderbird for about 3 weeks now. Sometime in the last week, as I was composing/saving/sending in the usual way, the Draft folder counter started addin… (read more)

I have been using Thunderbird for about 3 weeks now. Sometime in the last week, as I was composing/saving/sending in the usual way, the Draft folder counter started adding 1 to the total number of drafts in there. So now, when I can go to the folder itself and see it is actually empty, the counter is still telling me something is in there. The problem is not earth-shattering, but a) it is annoying and b) I am worried that it might signify some wider problem now or later.

Asked by aprapr 4 days ago

Answered by Matt 3 days ago

  • Solved

why does thunderbird fail to copy sent messages to "sent" or "drafts" folder?

Tbird on Win7Ultimate. Tbird often fails to copy sent messages to "sent" or "drafts" folder. Green progress bar works across to 100% then does nothing. This last time I l… (read more)

Tbird on Win7Ultimate. Tbird often fails to copy sent messages to "sent" or "drafts" folder. Green progress bar works across to 100% then does nothing. This last time I left it overnight and still no copies to "sent" folder.

Asked by johnbogie 4 months ago

Answered by Stans 4 months ago

  • Solved

thunderbird email att sub account

I have an att sub account that mysteriously stopped working on 8/5. The error message I get says there is something wrong with the password coming from Thunderbird. Thu… (read more)

I have an att sub account that mysteriously stopped working on 8/5. The error message I get says there is something wrong with the password coming from Thunderbird. Thunderbird consistently requests the password, but cannot log on.

The password works and I can access the email for this account on the att website.

I have wasted hours with att online and done all the usual password and configuration changes they have suggested without success.  It has been configured and reconfigued for POP and IMAP accounts.

I have 4 other accounts that are operating without any difficulties and the configuration is exactly the same....as far as I can see. There were no changes to the subaccount prior to its demise.

What am I missing? I believe it to be an att server problem

Suggestions? Thank you in advance

Asked by paulathome 4 days ago

Answered by sfhowes 4 days ago

  • Solved

Unable to input Chinese in Firefox

I am using 79.0 (64-bit) now, but since many versions back, Chinese input stops working in Firefox and I have never got around to deal with it. On Windows 10, I have othe… (read more)

I am using 79.0 (64-bit) now, but since many versions back, Chinese input stops working in Firefox and I have never got around to deal with it. On Windows 10, I have other languages keyboard such as Russian/Japanese/Chinese/French etc. Depending on the need, I switch to other keyboard to enter the language in various places such as search box, form on a page etc. However, since many versions back (I can not remember when), Chinese language (pinyin) input stops working. If I don't get any tips on resolve this, I will enter a bug. Yes, I already tried the safe mode.

Asked by ynotswim 5 days ago

Answered by ynotswim 4 days ago

  • Solved

MASSIVE INTERFACE LAG/HANG/FREEZE

I have NO idea what is going on: Just clicking on folders = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE. Just clicking a menu icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE. Just clicking one email ico… (read more)

I have NO idea what is going on:

  • Just clicking on folders = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just clicking a menu icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just clicking one email icon = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Just trying to open an email = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.
  • Trying to do ANYTHING = MASSIVE LAG/HANG/FREEZE.

It does not start to happen immediately when program starts, sometimes 1 minute after, sometimes more. I cant point out a reason or action that leads to this behavior. If I restart the program, the problem persists. If I reboot the system, its gone.

Its the only program in my system having this behavior. Examples of what I work daily with: MS Office programs, Adobe programs, Oracle VM, Visual Studio, Blender and Unity.

I read diagonally something about Windows Defender, how to proceed with that? How to disable ONLY for Thunderbird? It's an interface problem, why should that work? Is this something else, memory leak, anything?

I love Thunderbird, using it for YEARS! I don't want to change, please help, I got loads of work to deliver! :(

EDIT: Found the edit Question on the right side of the screen (not bellow the post as expected), rearranged the text, and rewrote details so not to be confused with "internet lag".

Asked by Marco Antonio 3 months ago

Answered by Marco Antonio 3 months ago

  • Solved

Firefox Lockwise Master password set, but doesn't ask for it when seeing 'Saved Logins'

Hello, Mozilla Support! I am using Firefox 79.0 Desktop app for Mac. Today, I set a master password for my Saved Passwords, because I just found out that just anyone can … (read more)

Hello, Mozilla Support!

I am using Firefox 79.0 Desktop app for Mac.

Today, I set a master password for my Saved Passwords, because I just found out that just anyone can open 'about:logins' and see my saved logins. So, I set a master password.

After setting the master password, I opened 'about:logins', and it didn't ask for the master password. I also tried going to Preferences > Privacy & Security > Saved Logins, and it didn't ask for the master password either.

Please fix this! Thanks in advance!

Asked by AlphaRacer 1 week ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (read more)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Asked by yumiifmb 4 months ago

Answered by user1321319 4 months ago

  • Solved

Pages either won't load or take forever to load after update to Windows 10 Pro v. 2004 OS build 19041.388

Updated to Win 10 Pro 2004 this morning and now web pages either won't load or take considerably longer (minutes longer) than opening the same page in Chrome. I've tried … (read more)

Updated to Win 10 Pro 2004 this morning and now web pages either won't load or take considerably longer (minutes longer) than opening the same page in Chrome. I've tried the following:

  • Restarted Firefox in safe mode
  • Restoring Firefox via Apps panel
  • Restarted my PC multiple times
  • Uninstalled and reinstalled Firefox

This also occurs in MS nightly.

Any help would be great!

Asked by nickbishop428 1 week ago

Answered by nickbishop428 6 days ago