Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Can´t paste in http://forum.worldoftanks.eu

Hello there, since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not … (read more)

Hello there,

since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not work. The only chance that I can paste is in the mobile version from the used IP.Board. I can´t even see the paste/einfügen option in the posting section.

I have some other members inside the community that reported the same issue to me.

It would be nice to get some help/ideas.

With best regards.

Dragokar

Asked by Dragokar 2 days ago

Answered by Nemac 1 day ago

  • Solved

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (read more)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Asked by johnkarpontin 4 months ago

Answered by FredMcD 4 months ago

  • Solved

Send button greyed out, replies say Write (no subject)

Hi - this has just started, and happens on all email accounts within Thunderbird. Sending an email via Windows Mail works fine. When I write an email, the send button is… (read more)

Hi - this has just started, and happens on all email accounts within Thunderbird. Sending an email via Windows Mail works fine.

When I write an email, the send button is greyed out, and the Write: (no subject) message correctly changes as soon as I enter a subject. The Send button stays greyed out even once recipients are entered.

If I reply to an email, the Send button starts & stays greyed out, and the Write: (no subject) message appears at the top as though it was a new message. If I edit the subject line, it then changes to the correct Write: Re: message.

I hope I've checked all the usual things like not working offline, can't be a password problem as it's common to all accounts, email can be sent from the computer. Checked the version - 78.10.0.

I have Cardbook installed; if I disable that, the Send button becomes live once I put in an email address on a new email, but clicking on it has no effect.

I'm running out of ideas . . .

Thanks

Asked by petebartram 2 months ago

Answered by sfhowes 2 months ago

  • Solved

Thunderbird Not Responding Windows 10

Thunderbird 78.10.1 (64-bit) often stops working and I get the message in Thunderbird "not responding". Let it sit for a 15 or 20 seconds and it corrects itself and works… (read more)

Thunderbird 78.10.1 (64-bit) often stops working and I get the message in Thunderbird "not responding". Let it sit for a 15 or 20 seconds and it corrects itself and works for a while. In the meantime, I keep getting notifications from Microsoft's Application Compatibility Assistant that a program will cause System problems on Windows 10. Since I only get lots of "not responding" from Thunderbird, I assume Thunderbird is causing the notification. I'm using Windows Pro Version 20h2 (OS Build 19042.928) Suggestions??

Asked by aldago 2 months ago

Answered by timt70 5 days ago

  • Solved

Firefox 90 crashes randomly with no reports, bookmars are not accessible

Ubuntu 21.04 latest firefox 90. Firefox crashes randomly or each by clicking right mouse button in Bookmarks Menu button any folder/url. Also bookmarks are not visible vi… (read more)

Ubuntu 21.04 latest firefox 90. Firefox crashes randomly or each by clicking right mouse button in Bookmarks Menu button any folder/url. Also bookmarks are not visible via the Bookmarks Menu button. about:crashes is Empty

Asked by dirivio 6 days ago

Answered by FredMcD 6 days ago

  • Solved

printing email

I am currently running Mac OS 10.15 and Thunderbird 91.0b1 (64-bit). When I try to print an email it goes into print preview and just clocks. No printing takes place. Whe… (read more)

I am currently running Mac OS 10.15 and Thunderbird 91.0b1 (64-bit). When I try to print an email it goes into print preview and just clocks. No printing takes place. When I run in troubleshoot mode same thing happens. Any suggestions?

Asked by ninjaken 6 days ago

Answered by sfhowes 6 days ago

  • Solved

V78.12 does not start. Safe modes do not help.

I updated TB to 78.12 two days ago and have not been able to start it. I restarted my PC a few times and tried Safe Mode for both Windows 10 starting and TB to no avail.… (read more)

I updated TB to 78.12 two days ago and have not been able to start it. I restarted my PC a few times and tried Safe Mode for both Windows 10 starting and TB to no avail. Installing V78.11 solved the problem instantly. Everything is back to normal now. I wonder if anyone else has experienced the same.

BTW, I cannot find a button to click to ask a question. I had to search the Internet and find this link to ask this question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/new/thunderbird/form Could anyone shed some light on this?

Asked by Hong 6 days ago

Answered by День сумо 3 days ago

  • Solved

Firefox v90 very slow loading AOL email site

I've been using site https://mail.aol.com/webmail-std/en-us/suite for years to log in to AOL email for years and now, with Firefox v90, it takes over 2 minutes to load. … (read more)

I've been using site https://mail.aol.com/webmail-std/en-us/suite for years to log in to AOL email for years and now, with Firefox v90, it takes over 2 minutes to load. It takes only a couple seconds with the Edge browser. I've tried troubleshooting mode, a refresh and a complete re-installation without any improvement. This never happened in previous versions of Firefox.

Any help is appreciated, Gary S.

Asked by gvmbear 6 days ago

Answered by gvmbear 4 days ago

  • Solved

I am trying to disable the default dectionary

I am trying to disable the default el-GR dictionary of Firefox I try through setting without luck. Also I try to find here C:\Users\%USER5\AppData\Roaming\Mozilla\Firef… (read more)

I am trying to disable the default el-GR dictionary of Firefox I try through setting without luck. Also I try to find here C:\Users\%USER5\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\goiedpyu.default-release\extensions but isn't there any other dictionary except that I installed manually from firefox add-ons.


I would like to disable it because sometimes (especially after updated) firefox swap to default

Asked by kainblock 6 days ago

Answered by kainblock 5 days ago

  • Solved

Flashing Black Box's

I get black flashing box's while having two different windows of firefox up upon moving my mouse the box's appaeare more frequently and get worse, I've disabled ALL add-o… (read more)

I get black flashing box's while having two different windows of firefox up upon moving my mouse the box's appaeare more frequently and get worse, I've disabled ALL add-on's and themes including hardware accelerations as per other threads with the same issue however mine persists, however when I enable safemode the problem stops. I've disabled all Add-on's and themes and even done the firefox restart view the File Menu and done a clean re-install on my Graphics Cards and it still persists. Any help would be appreciated.

Asked by Enyaron 6 days ago

Answered by Enyaron 5 days ago

  • Solved

Thunderbird collected addresses not working

Some time during the last several weeks the Collected Addresses function has stopped working. The list is empty and new addresses are not being added. I am not sure when… (read more)

Some time during the last several weeks the Collected Addresses function has stopped working. The list is empty and new addresses are not being added.

I am not sure when it happened, I didn't notice the change at the time of doing recent updates, but I am guessing that an update is possibly the source of the problem.

I cannot manually edit the Collected Addresses book, any changes I make do not persist. Other address book functions are fine, I can create/edit/import/export my personal address books.

I am on the Thunderbird release channel at 78.12.0 and using Windows 10 Home 64bit.

Asked by markshortis 6 days ago

Answered by markshortis 6 days ago

  • Solved

Email that just disappear, Was in Inbox move to another folder just was deleted...no reason

Hi. This has happened twice now, messages were downloaded into Inbox, No Problem. Then were Printed, no problem. 4 messages needed to go to another folder, so highlighted… (read more)

Hi. This has happened twice now, messages were downloaded into Inbox, No Problem. Then were Printed, no problem. 4 messages needed to go to another folder, so highlighted and went to move. they just disappeared completely deleted not anywhere on the computer. Any Thoughts or idea's would be appreciated. And also the first time this happened all the mail from the inbox to be sent to other folders ended up in the SENT BOX ??? Plus there were emails from other folder as well. Thanks for any help. Regards Mr R.P.Hewison

Asked by rhtass 5 days ago

Answered by Matt 4 days ago

  • Solved

411 Length Required

In some SSL enabled websites I see "411 Length Required" error. When I change browser everything works great. It seems, that only Firefox has this issue. Additional text … (read more)

In some SSL enabled websites I see "411 Length Required" error. When I change browser everything works great. It seems, that only Firefox has this issue. Additional text showed in error page:

Length Required A request of the requested method POST requires a valid Content-length.

How to fix this issue? Any ideas?

Asked by patrikas23 5 days ago

Answered by Rodney 4 days ago

  • Solved

on home page a icon listed as "xcazp3" it will not dismiss, what is it?

on home page a icon listed as "xcazp3". It won't dismiss and google doesn't know what it is and I can't get it off my home page. Try to open it and it shows 404 error. … (read more)

on home page a icon listed as "xcazp3". It won't dismiss and google doesn't know what it is and I can't get it off my home page. Try to open it and it shows 404 error. What is it?

Asked by surf1mo 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Spell Checker window appears on wrong screen of multi-screen setup

I have a two screen setup, with the main Thunderbird window on screen 2. Whenever the spell checker screen appears, immediately prior to sending an email, it appears in s… (read more)

I have a two screen setup, with the main Thunderbird window on screen 2. Whenever the spell checker screen appears, immediately prior to sending an email, it appears in screen 1. It should really appear in the same screen or at least somewhere near to the email I'm sending!

Is there anything I can do to change this behaviour, or is it a bug?

Asked by firefox1464 4 days ago

Answered by sfhowes 4 days ago

  • Solved

Video Speed Control Not Working Anymore

Hi, I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the sp… (read more)

Hi,

I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the speed of a video I was watching, and it wouldn't work no matter what. Clicking to increase the video speed doesn't make the video go faster, as it should.

I uninstalled it and installed many other video speed controller addons, one by one, but none of them work at all either!

The video speed control had been working perfectly well up until now, and I hadn't modified any settings or anything else, that might cause it to stop working.

So how can I get this video speed control addon: [|https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-speed-control/] to work for me again? Help! I don't want to switch web browsers.

Thank you very much for your time and help, I really appreciate it!

Asked by Clara Klein 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Solved

Crash at sturtup even in safe-mode

Firefox crashes at startup even in safe mode. I think there was firefox update after first crash and it did not start after that. Developers version works fine. Latest r… (read more)

Asked by Wodensday 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Solved

No Netflix or Amazon Prime on Firefox 90.0.2. (64bit) for MacOS Catalina - Widevine issues

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox o… (read more)

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox on MacOS say that new widevine is not supported on or before MacOS 10.11.

I am using a MacbookPro 13" 2012 Running MacOS 10.15.17 (Catalina) Firefox 90.0.2 (64-bit)

Installed Firefox 78.9.0esr as suggested roll back solution and it did not change anything. Reinstalled Firefox 90.0.2 and now Firefox Plugins section is is telling me that "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly." but it doesn't seem to change. I have always stayed updated on MacOS and Firefox versions, and suddenly in early 2021 this has become an issue that persists to date.

Is the current status of Widevine for Firefox on MacOS BROKEN?

There are no roll backs that seem to work, and I can't find anyone else with my MacOS and Firefox versions that are reporting the same problem. Streaming is not only the way of the future, it has been the standard for media viewing for over 5 YEARS. Firefox needs to figure how to make widevine work from the get go or it will quickly go the way of the dinosaur.

I don't WANT to use Chrome (thought I currently do for Netflix), please don't suggest that as a solution.

Asked by pMa1 4 days ago

Answered by cor-el 1 day ago