Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Page rendering issues on certain pages

On certain pages, the rendering is completely off. For example, on Vimeo.com, all the text is gone (see attached pics). I tried Refresh Firefox, but the problem persists.… (read more)

On certain pages, the rendering is completely off. For example, on Vimeo.com, all the text is gone (see attached pics). I tried Refresh Firefox, but the problem persists. I tried Troubleshoot Mode and that fixes the problem. But when I restart and disable all of my extensions, the problem continues.

This only happens on my work computer Firefox. The Firefox versions at home on multiple computers work just fine.

Any thoughts?

Asked by Aaron 1 month ago

Answered by Aaron 19 hours ago

  • Solved

Storage

Thunderbird takes up to 140GB on my computer. I have little space left on my hard drive. How can I reduce the 140 GB. Also I have a ton of files labelled like this zu3pm… (read more)

Thunderbird takes up to 140GB on my computer. I have little space left on my hard drive. How can I reduce the 140 GB. Also I have a ton of files labelled like this zu3pmxgc.default vg4c7173.default-release-11 wvazn6sh.default-release-38 gt92gg9t.default-release-39 ltxm0odu.default-release-47 tpt7iqsg.default-release-28 0msh5b6z.default-release-8 jyo7zi75.default-release-6 qupws18p.default-release-5 0v2b6uz5.default-release-31

What are these since they take up a lot of space. Thanks in advance

Asked by lary2 2 weeks ago

Answered by sfhowes 2 weeks ago

  • Solved

Dev tools show dom properties doesn't work on textarea on developer.mozilla.org, but on support.mozilla.org. Why is that?

The following I wrote to initially question why showing dom properties didn't work at all, but I only had tried it on an textarea example on developer.mozilla.org so far.… (read more)

The following I wrote to initially question why showing dom properties didn't work at all, but I only had tried it on an textarea example on developer.mozilla.org so far. Turns out, on right this support forum's textarea I'm right now writing in, it does work. Could I make it work on developer.mozilla.org, too, like it works here on support.mozilla.org? That would be useful to inspect the html and javascript examples on there.

Original planned question: I very recently updated to Firefox 91.3.0esr (64-Bit), and I restarted working with the developer tools.

As far as I can recall it was possible to see an overview of an html page's element's functions somewhere in the developer tools. I tried "Untersuchen (Q)" ("Examine" or is it "Inspect" in English) on the textarea (in https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/HTMLTextAreaElement ). This openend the developer tools panel, the html was shown and the textarea-elemtent highlighted. There I right clicked and selected "Dom-Eigenschaften anzeigen" (View dom properties). The console opened, and showed: inspect($0, true) Restricted { }

(I want to access all the scroll properties of the textarea, and possible functions to scroll the textarea using javascript.)

Under the settings page of the developer tools -> standard developer tools -> I actived the checkbox "DOM", and restarted the browser (using the restart option under about:profiles).

Asked by Bill Smith 1 day ago

Answered by Bill Smith 1 day ago

  • Solved

Incoming emails arrive in sub-folder All mails, instead of arriving in Inbox - how do I correct this?

Hello! Would much appreciate info on how to fix a problem that appeared today. All incoming emails wind up in sub-folder All mails, instead of arriving in Inbox as usual.… (read more)

Hello!

Would much appreciate info on how to fix a problem that appeared today. All incoming emails wind up in sub-folder All mails, instead of arriving in Inbox as usual. Also, two dozen emails that came in today got transferred to the All mails folder. These emails are not duplicated in any other folder. I may have pressed a wrong key on my keyboard without wanting to.

Updates: Right-clicked Inbox and pressed Repair button. All mails vanished for 1-2 seconds, then reappeared, ordered as before. Incoming emails, including a test mail I sent from my other email address to my TB, now arrive in Inbox and sub-folders All mails and Important. When erasing a mail in Inbox, I erase it from All mails and Important simultaneously. Now my TB seems to function as before. Included the above updates in case they are informative.

Many thanks in advance for all help!

Asked by stefan.andersson14 3 days ago

Answered by Matt 3 days ago

  • Solved

Thunderbird autodetele messages interval

Hello. Decided to turn on auto-delete messages feature, but default autodelete time set at 30 days. When trying to enable this feature, mozilla says that this will delete… (read more)

Hello. Decided to turn on auto-delete messages feature, but default autodelete time set at 30 days. When trying to enable this feature, mozilla says that this will delete messages from PC and server, so here's the question, how to set it up around 900 days before enabling? (need to delete messages older than 2018)

Asked by danilk26 6 days ago

Answered by Toad-Hall 4 days ago

  • Solved

IMAP INBOX file in profile is VERY VERY LARGE with 95 beta

The folder properties for an IMAP INBOX folder is 60 megabytes. The file in the profile is actually 30 gigabytes. Whenever it compacts the file, it will often crash Th… (read more)

The folder properties for an IMAP INBOX folder is 60 megabytes. The file in the profile is actually 30 gigabytes. Whenever it compacts the file, it will often crash Thunderbird. What can I do to fix the problem?

Asked by james193 4 days ago

Answered by Wayne Mery 4 days ago

  • Solved

firefox homepage

I downloaded bing themes . when I try to open Firefox, i get this in address www.msn.com/?pc=W099&ocid=MSNHP_W099. and it is buffering and will not open. I deleted th… (read more)

I downloaded bing themes . when I try to open Firefox, i get this in address www.msn.com/?pc=W099&ocid=MSNHP_W099. and it is buffering and will not open. I deleted the bing download, restarted the PC (Dell laptop) and still the same problem . I checked the settings and Firefox is the default. what can I do? I just want the Firefox homepage back.

Asked by maddiemah 2 days ago

Answered by FredMcD 2 days ago

  • Solved

Firefox misses first key stroke in text fields

Like the title states, whether it be the search bar, url bar or any other text field the first key stroke of input is not registered and doesn't display. Once I've begun… (read more)

Like the title states, whether it be the search bar, url bar or any other text field the first key stroke of input is not registered and doesn't display. Once I've begun to type the missed stroke happens and then all is fine until I pause typing for around 30 seconds then the missed stroke happens again, otherwise I can continually type with no issues. This began a couple months ago and I assumed it was the old keyboard I was using so I bought a new one and the problem still persists. This issue is exclusive to Firefox and no other program or browsers on Windows 10. Firefox is fully updated, Version 94.0.2 (64-bit) at the time of writing this. I have "refreshed" Firefox and removed all add-ons etc. and the problem still exists. Thanks.

Asked by escapablereality 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

E-mail

I can no longer send e-mails, but I still receive them. I've tried the steps on your help page regarding sending e-mails, but still no luck. My mail provider and ISP is W… (read more)

I can no longer send e-mails, but I still receive them. I've tried the steps on your help page regarding sending e-mails, but still no luck. My mail provider and ISP is Wave Broadband. I'm running Microsoft 10, version 21H1, and my anti-virus software is Microsoft Defender Antivirus, version 1.353.2023.0. I've added some screen shots of my current setup below.

Asked by r_hatch 2 days ago

Answered by sfhowes 2 days ago

  • Solved

firefox keeps freezing

lately firefox has been freezing or without warning just shuts down. any special reason? according to 'about' it is most current at 94.0.2. i have refreshed and it sti… (read more)

lately firefox has been freezing or without warning just shuts down. any special reason? according to 'about' it is most current at 94.0.2. i have refreshed and it still happens. i clear cookies & cache every night. no others use my wifi. i cannot figure it out. i am using W11, but i got that more than a month ago and only the past few days has this been happening. i am out of ideas on what could be the problem. any suggestions?

Asked by sisterkate1950 2 days ago

Answered by jonzn4SUSE 2 days ago

  • Solved

Multiple Sites Blocked with "SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE", but work fine with Google Chrome

In the last few days, I started having multiple web sites blocked with "SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE". They work fine with Google Chrome and Microsoft Edge, and I trust… (read more)

In the last few days, I started having multiple web sites blocked with "SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE". They work fine with Google Chrome and Microsoft Edge, and I trust them. One example is http://www.wumb.org, a public radio station. I found nothing in Firefox Help to bypass this security flag and go to the page.

If there is a work-around, please make it show up when searching for SEC_ERROR_REVOKED_CERTIFICATE in Firefox Help. If there is no work-around, please add one. Otherwise, Firefox, my favorite browser, will quickly get a bad reputation.

Thanks,

Eliot Mayer Belmont, MA, USA

Asked by Eliot Mayer 4 days ago

Answered by jscher2000 3 days ago

  • Solved

Firefox won't run Cox Contour

When I attempt to run Cox Contour I am presented with "Your system isn't compatible with Contour." However, I am running the latest Windows 10 Pro and Firefox 94.0.2. Con… (read more)

When I attempt to run Cox Contour I am presented with "Your system isn't compatible with Contour." However, I am running the latest Windows 10 Pro and Firefox 94.0.2. Contour runs fine under MS Edge and Google Chrome. I have already spoken to Cox, rebooted both Firefox and my PC, and verified that both Edge & Chrome can run Contour. Contour ran fine with Firefox two days ago, and I MUCH prefer Firefox to either Edge or Chrome.

Please advise.

Asked by Hwedhlor 4 days ago

Answered by Hwedhlor 3 days ago

  • Solved

Thick grey border in compose window on new install of Thunderbird

This is a new install of Thunderbird on a Windows 10 machine. When I open the compose window, there is a thick grey border around the From/To/Subject fields (left, top an… (read more)

This is a new install of Thunderbird on a Windows 10 machine. When I open the compose window, there is a thick grey border around the From/To/Subject fields (left, top and right) (see screenshot).

If I enter Troubleshoot Mode and reload, then the border disappears. If I exit Troubleshoot Mode and reload, then the border reappears. There are 3 add-ons installed. If I disable these add-ons and reload, the grey border is still there. If I go into Troubleshoot Mode and select 'Permanently disable the add-ons' and 'Reset toolbars and controls', the grey border is still there. The only way to remove it is to enter Troubleshoot Mode and reload.

I have deleted the Thunderbird folder in %AppData% and reinstalled the program, but this has not helped. While I can still use the application, this border is a little ugly.

Any sugestions would be most welcome.

Thanks.

Damian

Asked by barnez1 3 months ago

Answered by sfhowes 3 months ago

  • Solved

youtube sound, video not in sync

fresh install RHEL 8.5 FF 91.2.0esr i start a vid in youtube. the sound has static. if i open another window, even on a site that doesn't play video or sound, the sound… (read more)

fresh install RHEL 8.5 FF 91.2.0esr

i start a vid in youtube. the sound has static. if i open another window, even on a site that doesn't play video or sound, the sound and picture on the first window instantly get out of sync. the picture runs about 2-3 seconds ahead of the audio.

i have not customized the setup. this is a "stock" configuration. i have lots up upload, download speed. 20Mbps up, 80Mbps down.

Asked by bigcrater 6 days ago

Answered by jonzn4SUSE 4 days ago

  • Solved

Firefox slow to load tabs; additional login problems

Windows 10 desktop user, Firefox says that it's up to date. Background information: After running normally for most of yesterday, my computer entered sleep mode while I w… (read more)

Windows 10 desktop user, Firefox says that it's up to date.

Background information: After running normally for most of yesterday, my computer entered sleep mode while I was having dinner and then had some sort of trouble coming out of it, forcing it to restart entirely. Only Firefox and Discord were open at the time the computer entered sleep mode.

Upon restarting Firefox, however, I noticed that my tabs were loading unusually slowly even after they had allegedly finished - switching between tabs often results in white screens with the circle in the middle of them for several seconds, and there is noticeable lag when attempting to open links or type in the search bar, among other things. This problem has persisted after restarting as well as shutting the computer down entirely before rebooting it.

Troubleshoot Mode made no noticeable difference, nor did clearing the cookies and cache afterwards. However, in my subsequent attempts to relog into several sites afterwards, I was unable to do so for both Google (via Youtube; the saved email fills properly but it will not proceed to where you'd normally enter the password) and, ironically, the mozilla/firefox websites itself, which claims I do not have cookies enabled.

(Which means that, embarrassingly, I've had to use Edge just to login here and ask this question...)

All the other websites that I've tried to login to have worked, though, so I'm not sure what's going on.

Can anyone help me?

Asked by fangren3000 5 days ago

Answered by FredMcD 5 days ago

  • Solved

Import Address Book

Recent update of Windows 10 hosed my computer. Fortunately I cloned my drive earlier in the year and am able to access the files on the bad drive. Copied over my old pro… (read more)

Recent update of Windows 10 hosed my computer. Fortunately I cloned my drive earlier in the year and am able to access the files on the bad drive.

Copied over my old profile - something went wrong and Thunderbird reinstalled. Was able to establish my gmail accounts and retrieve my local folders and use my e-mail.

Am not having any luck with the address book - all the abook.mab files I import are empty. Don't see a way to import sqlite folders but I can copy and paste the abook.sqlite folders but where do I select it from and where do I paste it. When I try to view the abook.sqlite folders they seem to contain very little data.

On the bad drive I have 3 profiles - on the cloned drive with Thuderbird reinstalled I have 1.

Any help would be appreciated - thanks

Asked by misterg.mbg 1 week ago

Answered by misterg.mbg 4 days ago

  • Solved

Thunderbird freezes when I reply

I moved to a new PC and installed 64-bit Thunderbird (had 32-bit on old PC). I restored my profile folder from backup and Inbox shows my email and settings look okay. But… (read more)

I moved to a new PC and installed 64-bit Thunderbird (had 32-bit on old PC). I restored my profile folder from backup and Inbox shows my email and settings look okay. But if I try to reply to a message, TB freezes. It opens the new message dialog, but the TO is left empty and everything is unresponsive with spinning icon. All I can do is close the program.

Asked by draney 1 week ago

Answered by draney 4 days ago