Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Page Up key is not consistent.

On some sites, the Page Up key does not work properly or consistent. For example, on this site: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ When I page down to … (read more)

On some sites, the Page Up key does not work properly or consistent. For example, on this site:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

When I page down to the bottom and page back up, it takes 19 Page Down keystrokes to get to the bottom. It take one to four Page Ups to get back to the top, and each of the Page Ups varies in distance.

This happens on some other web sites, but not all. It happens on this forum. Sometimes it takes more Page Up keypresses to get to the top than it did Page Downs to get to the bottom.

I'm using Firefox 82.0.2 on Windows 7. It happens in safe mode. It does not happen on Linux Mint.

Is there a setting or change I can make to get this to work properly?

Asked by bob197 5 hours ago

Answered by cor-el 3 hours ago

  • Solved

Firefox problems with specific web sites

Have used Firefox for years. Starting on Oct. 29, I am no longer able to log into my account at www.usbank.com using Firefox -- the Log In button is not working. I tried … (read more)

Have used Firefox for years. Starting on Oct. 29, I am no longer able to log into my account at www.usbank.com using Firefox -- the Log In button is not working. I tried Microsoft Edge and was able to log on.

Asked by larrydaleparker 11 hours ago

Answered by FredMcD 8 hours ago

  • Solved

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy open.

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is… (read more)

After downloading and starting Firefox, I get an error message that says "A copy of Firefox is already open. only one copy of Firefox can be open at a time." The thing is I don't have another copy running.

Asked by krich377 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

Can't send emails after update to Thunderbird 78.4

After the Thunderbird update, I can receive emails, but I can no longer send them. I have made no changes in my SMPT settings. (Screenshot attached.) Here is the seque… (read more)

After the Thunderbird update, I can receive emails, but I can no longer send them. I have made no changes in my SMPT settings. (Screenshot attached.) Here is the sequence I experience.

1. When I attempt to send a message, I get an AOL login pop-up. (Screenshot attached.) The pop-up is appears to be embedded in Thunderbird and is not coming through my default browser, which is Firefox. The email address populates correctly.

2. When I click next, I get an AOL error message to reload the page or use another browser. (Screenshot attached.) I see no way to reload the page, as the only options in that window are for resizing.

3. Shortly thereafter, I get a Thunderbird error message that the email could not be sent. (Screenshot attached.)

I have followed the recommended fixes from the Mozilla support page on "Cannot send messages," but to no avail. I've tried changing the port, deleting the outgoing password, etc., but there is no change. FYI, my OS is Windows 10 v1909, and as you can see from the pics, my ISP is Verizon with an AOL email account.

I'd appreciate any advice!

Asked by leneal 13 hours ago

Answered by leneal 5 hours ago

  • Solved

Interactive Weather Radar Maps Not Working In Firefox

One feature at www.weather.com (Weather Channel) is their "weather in motion" feature which loads interactive weather radars. For some reason, this is not working on my … (read more)

One feature at www.weather.com (Weather Channel) is their "weather in motion" feature which loads interactive weather radars. For some reason, this is not working on my Firefox browser. It works fine in Chrome and Edge. The weather.com website loads just fine but the radar data (overlay on a map) will not load. IT WORKS FINE IN SAFE MODE. So i tried to disable all of my plug-in's, extensions and hardware acceleration in Firefox in regular mode. Still doesn't work. I created a new profile. Still doesn't work. I disabled the tracker feature in Firefox on that web page. Still doesn't work. I uninstalled and reinstalled Adobe Flash. Still doesn't work. Any ideas???

Firefox version 82.0 64 bit Running Windows 10 Professional

Asked by jlfptf 4 days ago

Answered by jlfptf 2 days ago

  • Solved

thunderbird not displaying correctly

My inbox will not display messages. I can still view the messages when I click on them, but the inbox itself is completely blank. I found the above note in a closed foru… (read more)

My inbox will not display messages. I can still view the messages when I click on them, but the inbox itself is completely blank. I found the above note in a closed forum topic from a couple of years ago. It describes my problem exactly. The answer said to click on the little icon above the up arrow and choose restore defaults. Found and clicked on the icon but no restore defaults option was there. This just happened this morning for no apparent reason. Holds true for all of my email accounts. the sent folders seem to display correctly . I don't know if I did something wrong but would really appreciate some advice. Thanks in advance!! RC

Asked by rcsbeach 9 hours ago

Answered by sfhowes 9 hours ago

  • Solved

Cannot send messages

I have completed each step in the "Cannot send messages" tutorial. Nothing helped. I am at the last step: "create a new support request." Three images attached: --erro… (read more)

I have completed each step in the "Cannot send messages" tutorial. Nothing helped. I am at the last step: "create a new support request."

Three images attached: --error message --SMTP server settings --Outgoing server settings

Other info requested: --Mail provider: bresnan.net --ISP: Spectrum.net --Antivirus sorftware: Norton 360 --Operating system: Windows 10 home, 10.0.18363 (Dell XPS 8900 x64-based PC) --Thunderbird version: 68.11.0 (32-bit)

I have internet access. I can send and receive email when logged into the Spectrum.net website. I can send email to my other account (gmail) using Thunderbird. My problem is not being able to send email using Thunderbird.

Please advise. THANK YOU!

Ed B.

Asked by eboenisch 2 months ago

Answered by thomas8 11 hours ago

  • Solved

Google "settings," "tools," etc. no longer work

So this is a weird development. All of a sudden, when I try to search with Google, the "settings" and "tools," buttons no longer work, unless I'm doing a search for news.… (read more)

So this is a weird development. All of a sudden, when I try to search with Google, the "settings" and "tools," buttons no longer work, unless I'm doing a search for news. Thus, for example, if I'm trying to find an image that is on a CC license, that's impossible, or if I'm trying to find a how-to piece that's less than five years old, that's also impossible.

Also, when I do search for images, only the first few images are clear. The rest are simple blocks of color.

I don't have the problem with duckduckgo.

I'm running the latest version of firefox on a mac.

Am I doing something stupid? Which is all too likely, I'm afraid :-)

many thanks in advance.

Asked by mtucker57 1 day ago

Answered by jscher2000 1 day ago

  • Solved

can not send mail after update ver78

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration … (read more)

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration related to smtp.vcn.com must be corrected I have checked all settings and had the ISP check also and can not get past this error.Any help would be appreciated

Asked by copyjerome 3 months ago

Answered by sfhowes 3 months ago

  • Solved

firefox logs me out of all websites

Hello i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have rein… (read more)

Hello

i have been having an issue with my browser where when ever i close it logs me out of all the websites i have been logged in to. i have refreshed it and i have reinstalled it and i still have the same problem and its making it really hard to work. any input is really appreciated.

thank you.

Asked by barzi.galala 2 months ago

Answered by FredMcD 2 months ago

  • Solved

Following Thunderbird update to 78.2.2, can no longer send email

Following recent update, can no longer send email, but can still receive it. Error message attached from when I try to send. SMTP server settings also attached. ISP have … (read more)

Following recent update, can no longer send email, but can still receive it. Error message attached from when I try to send. SMTP server settings also attached. ISP have not changed anything. Can still send mail on Android device with the same SMTP server settings. Have used Thunderbird for many years, and recommended it to many. Would be a shame to have to change to another email program after so long. Many thanks.

Asked by ian96 1 month ago

Answered by svlad2009 1 month ago

  • Solved

Sending and receiving emails on my 3 email accounts suddenly stopped working "username & password not accepted"

Is there anyone at Mozila Thunderbird who can call me or who I can call to sort this out. I have been using this email system for many years. I have been using it on this… (read more)

Is there anyone at Mozila Thunderbird who can call me or who I can call to sort this out. I have been using this email system for many years. I have been using it on this laptop for over a year without any problems. Today I used it to send and receive emails ok, but just one hour ago it stopped working for no apparent reason. I can still send and receive emails on my andriod phone but not on my laptop, I keep getting the error message Login to Account "my email@gmail.com" failed and Login to server imap.googlemail.com with username myusername@gmail.com failed.

When sending emails out I get error message Login to server smtp.googlemail.com with username musername@gmail.com failed. and it asks me to Retry or Enter New Password or Cancel. I tried entering the password but to no avail. If I then click on "Cancel" I get the following error message "Sending of the message failed. Failed due to unexpected error 80004005. No description is available. The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) smtp.googlemail.com for an unknown reason. Please verify that your Outgoing server (SMTP) settings are correct and try again."

Asked by andrelavoipierre2 5 months ago

Answered by mchicca1 5 months ago

  • Solved

Firefox interface broken

Hello, today I have started my Firefox and noticed that the interface is now totally broken. The close/minimize/restore buttons are missing, in full-screen mode I can't d… (read more)

Hello,

today I have started my Firefox and noticed that the interface is now totally broken. The close/minimize/restore buttons are missing, in full-screen mode I can't drag around the window anymore, some of my addons don't have icons or are totally broken and sometimes the interface reverts back to some Windows 98 style which looks totally broken too.

My steps to fix this so far were:

Firefox safe mode Firefox re-install Profile folders in appdata and all other related Mozilla/Firefox files and folders deleted

Funnily enough the same thing happened to Thunderbird last year, the only way to fix that was to install a very old version of TB 56 which I'm still using today. Don't Mozilla developers know how to code? All my other programs work fine.

Asked by zimmer.andre 1 day ago

Answered by zimmer.andre 1 day ago

  • Solved

Inspector element highlight html element wont go away when the mouse no longer hovers

This question is about the developer tools (inspector). Sorry if this is not the right forum. If this is not the right place, please specify where I can ask this question… (read more)

This question is about the developer tools (inspector). Sorry if this is not the right forum. If this is not the right place, please specify where I can ask this question. I have looked around but this seemed like the best place to write this.

This problem started a couple a month ago in Firefox Developer Edtion after an automatic update (to either v82 or 83, im not sure).

This is what used to be the case, prior to the update: In the developer tools, in the inspector tab. There's an overview of the HTML-tree, and when you hover over an html-element in the tree, the correspondent element in de browser window is highlighted, and when you move your mouse the item will no longer be highlighted, since you're no longer hovering over it in the HTML tree. This is how it has always been.

The situation as it has been for 2 to 4 weeks: After selecting a couple of items in de HTML tree, and maybe editing some CSS, so just after normal use, The selected element will stay highlighted, even though I'm no longer hovering over it in the Inspector window. I added a screenshot to show what I mean. This bug is annoying because when editing CSS, I want to be able to clearly see the changes I mean, but now theyre obstructed by the highlight. Toggling developer tools by pressing F12 twice fixes this obviously, but only for a couple of minutes, and sometimes the problem return immidiatly.

This problem first emerged in Firefox Developer Edition about a month ago after an update. It really messes with my workflow, and I couldnt find a solution. Tee problem emerged on multiple websites (not just the ones a was developing, as you can see in my screenshot it also happens on the mozzila website) and the problem was the same accros multiple computers (all modern windows 10 machinary, owned by me or my collegues). So I stopped using Developer Edition, and switched to using 'regular' Firefox for developing, as regular Firefox did not exibit this bug. But since last week, after regular Firefox also got an update, the bug appears in regular Firefox aswell.

So here I am, an avid Firefox Developer Edition user, desperate for a solution. Ofcourse I already tried everything from reïnstalling, refreshing firefox, everything.

Thanks

Asked by diede 1 day ago

Answered by jscher2000 1 day ago

  • Solved

IMAP Mail server connection fails after upgrade from 68 to 78.4

Hello all, After upgrading from version 68 to 78.4 the connection to my IMAP mail server is not going through. There are no error messages but it doesn't get any messages… (read more)

Hello all,

After upgrading from version 68 to 78.4 the connection to my IMAP mail server is not going through. There are no error messages but it doesn't get any messages. I tried with several 78.x versions and it is the same. I tried downgrading to 68 but it gives error that the configuration is changed from a new version and I am not sure what the reset will clear. If I try to add again this server account again it fails to connect to server. And it works on other PCs with 68 version with the same server settings.

Nothing reported on the error console. Any other detailed log for the server connection process?

Any ideas for known issues? I suspect something about security certificates. I use SSL/TLS with normal password for the server settings.

Best Regards Nikolai

Asked by nikolai1981 1 day ago

Answered by nikolai1981 1 day ago

  • Solved

Youtube error: "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)" I cleared cache, refreshed the… (read more)

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

I cleared cache, refreshed the browser, restarted, disabled ublock and logged out of my YT account. Still doesn't seem to work.

Youtube works fine on other browsers like edge and chrome.

Asked by munifc 2 days ago

Answered by FredMcD 2 days ago

  • Solved

secure conex fail

message received this evening. however, signed in without problem earlier today: "Secure Connection Failed An error occurred during a connection to secure.capecodfive.com… (read more)

message received this evening. however, signed in without problem earlier today: "Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to secure.capecodfive.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem."

have previewed help topics particular to this problem, but not finding exact phrase. this is my online banking account. i use it regularly and often. i wanted to transfer funds. i have contacted the bank customer service, advised to clear cache and cookies, but no luck. FF autoupdates, Win7 not applying updates, prefer not using Win10.

i am over the hill and picking up speed, but need hand-holding at this point. moz help has helped before with good results. thanks for the life-preserver! elise bowen, cape cod

Asked by notanotherhero 2 weeks ago

Answered by notanotherhero 2 days ago

  • Solved

BBC News RSS Feeds Not Displaying

Running Thunderbird 78.3.3 (32 Bit) I have a BBC RSS News feed: BBC News - Home http://feeds.bbci.co.uk/news/rss.xml This has worked for years without problem. Now when … (read more)

Running Thunderbird 78.3.3 (32 Bit) I have a BBC RSS News feed: BBC News - Home http://feeds.bbci.co.uk/news/rss.xml This has worked for years without problem. Now when I click on a subject the page appears briefly and then the reading pane goes blank - see attached image. All of my other News feeds work fine. What do I need to do to get the BBC feed to display? Thanks. Shaun

Asked by woosoyan 1 week ago

Answered by woosoyan 2 days ago

  • Locked

Firef crashing

The latest version of Firefox constantly crashes on my Huawei M3 tablet I am unable to send a crash report because it crashes while retrieving them . I tried uninstalling… (read more)

The latest version of Firefox constantly crashes on my Huawei M3 tablet I am unable to send a crash report because it crashes while retrieving them . I tried uninstalling and reinstalling and clearing the cache.

Asked by pkthesprings 4 days ago

Last reply by Seburo 2 days ago