Showing questions tagged: Show all questions

Print Preview takes two minutes to load

When I try to print anything in Firefox, the print preview window comes up with a spinning cursor where the page preview belongs, and it takes two minutes before it goes … (read more)

When I try to print anything in Firefox, the print preview window comes up with a spinning cursor where the page preview belongs, and it takes two minutes before it goes away and the actual preview appears. Only then can I actually print. Whatever process is taking two minutes even prevents me from quitting Firefox -- if I try to quit within that two minutes the FF window does close, bu* Bulleted list itemt the app itself doesn't shut down (as seen from the icon in the dock) until those two minutes have elapsed.

I can bypass the wait by clicking Print Using System Dialogue at the bottom right of the preview window, so I have a workaround. (Although whatever process it's waiting for is still going on, since I still can't quit FF until those two minutes elapse!)

Thanks for any help!

Asked by jimmosk 1 week ago

Last reply by jimmosk 1 week ago

email accounts from one domain are not accepted in Thunderbird

Hello Friends, It has been one or two weeks since my main business mail accounts have stopped working in Thunderbird on my office Computer. They are all from one domain, … (read more)

Hello Friends,

It has been one or two weeks since my main business mail accounts have stopped working in Thunderbird on my office Computer. They are all from one domain, the other private mail accounts - also new ones - function without problems. First I have tried ereasing them and to install them new but none of the four existing mail adresses are acepted. The message I get is: "Login failed. Either the entered access data is incorrect, or other, separate access data are required" If I try again, Thunderbird says: "Thunderbird couldn't find any settings for your email account" The data I am using is absolutely correct and is working on several other machines like Laptop, smartphone, accountants PC etc. I installed MAILBIRD on the office PC and the COOLFLATS mail adresses work perfectly with the same access data ! I have completely reinstalled the office computer 3 days ago and nothing changed. I also noticed one remarkable thing: If I try to install one of the COOLFLATS mail accounts on a computer, where the "old" coolflats accounts are still working, I get the same error message as on my office computer. Now this is really weird, has anyone an explanation or a solution to this weird problem or am I forced to leave Thunderbird and move to the alternatives ?

Kind regards: Hardy

Asked by info4881 5 days ago

Firefox 86 is borderline unusable on my computer

This has been an issue of mine for the past few days and I can't find a fix. I've tried to troubleshoot it and I've repeatedly reinstalled Firefox several times. The appl… (read more)

This has been an issue of mine for the past few days and I can't find a fix. I've tried to troubleshoot it and I've repeatedly reinstalled Firefox several times. The application either:

a. Doesn't open at all after I click the icon b. Freezes, refuses to register inputs and/or crashes c. Works temporarily, eventually turns into part B

My OS is Windows 10 and I want Firefox to be my default browser but it's not running properly at all on my computer. I have sent multiple crash reports because of this. Does anyone know what the problem could be? This has never happened to me before.

Asked by thejerseynative 3 days ago

Last reply by FredMcD 3 days ago

Growing tired of having to refresh pages to see some content

I'm going to say that for the last 3 versions of Firefox, I've had issues with many pages not loading images, not displaying the most current data, and every once in a lo… (read more)

I'm going to say that for the last 3 versions of Firefox, I've had issues with many pages not loading images, not displaying the most current data, and every once in a long while (very infrequent) a page will just fail to completely load and I'll have to hit refresh so the wheels on the bus keep spinning.

Pages I have issues with: Yahoo Yahoo News Facebook CNN

The not loading images is the most frequent issue. Sometimes I'll need to reload a page a couple of times to see a pic. This is NOT on pages I have cached, but rather new pages I'm visiting.

The issue of not seeing new content is especially clear when approving new members or posts to a group within Facebook. This is a very regular occurance.

I just recently reloaded my computer from scratch (Mid Feb 2021), and this did NOT alleviate the issue, but rather it continued unabated.

The loading image issue looks like this.

https://www.yahoo.com/gma/jamie-spears-lawyer-speaks-britney-123134221.html

Asked by S.C.Estes 3 days ago

Last reply by user3592526 3 days ago

  • Solved
  • Archived

Crash Reporter not working anymore

Recent versions of Firefox have started crashing more and more often for me. As of version 80.0, it happens around 1–2 times a day on average, usually when the session ha… (read more)

Recent versions of Firefox have started crashing more and more often for me. As of version 80.0, it happens around 1–2 times a day on average, usually when the session has been running for a while. In the middle of work, Firefox window(s) will just disappear and the process is no longer running. This will happen both on my Windows 10 and my Windows 7 system.

I recently realised that I hadn't been seeing the Mozilla Crash Reporter window in a long time, on either system. I just assumed my crash reports were being sent in order to help fix these bugs, but today I decided to check, and saw that crash reports are not even generated anymore. When I oben about:crashes, I see that the last crash report is from May. I'm sure I've had Firefox crash many dozens of times since then, but the crash reporting facility seems to no longer work.

I tried running Firefox in Safe Mode as well. The result is the same: it will crash usually after a few hours of work, without any error, no crash reporter window, and no crash report showing up in about:crashes afterwards.

What could have broken my Crash Reporter functionality (and on both of my systems, too)? And how can I get it back to generating and submitting these reports?

Asked by daniel139 6 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved

Message list panel now has more white space (fewer messages shown) and dangerously confusing hover highlighting v78.3.2

I just upgraded to 78.3.2, and the message list panel now has significantly more spacing, less denstiy. There is more whitespace between lines. And there does not appear … (read more)

I just upgraded to 78.3.2, and the message list panel now has significantly more spacing, less denstiy. There is more whitespace between lines. And there does not appear to be any option to reset this back to the previous compact view?

EDIT: Adding a note about an additional issue with the message list panel that is discussed in this thread... Prior to v78.3.2, a message/line in the message list pane would not become highlighted until I *clicked* on it. Now, whenever I just pass my mouse over the list, the message under the mouse becomes highlighted (and the last message(s) *selected* also remains highlighted). This results in two or more non-adjacent messages being highlighted in the same way at the same time. This is a poor usability experience and dangerous design that has caused me to perform operations on unintended messages multiple times, even nearly accidentally deleting messages. This usability degradation creates a risk of data loss.

KEYWORDS: message thread pane, message list panel, UX, UI design, usability, accessibility

Asked by sells59 4 months ago

Answered by Toad-Hall 4 months ago

  • Solved

Youtube error: "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)" I cleared cache, refreshed the… (read more)

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

I cleared cache, refreshed the browser, restarted, disabled ublock and logged out of my YT account. Still doesn't seem to work.

Youtube works fine on other browsers like edge and chrome.

Asked by munifc 4 months ago

Answered by FredMcD 4 months ago

  • Solved

Downloads on Android

When trying to download anything the download apparently begins, since a notification appears on the notification panel, but it just does not properly start. It keeps try… (read more)

When trying to download anything the download apparently begins, since a notification appears on the notification panel, but it just does not properly start. It keeps trying but no progress is shown. After a while a failure message replaces the progress notification.

This isn't a network problem, since I've tried it with different connections. There used to be no problem before.

Anybody else experiencing a similar issue?

Asked by Baobab 3 months ago

Answered by Baobab 2 months ago

  • Solved

Emails in inbox have no content

My Inbox has 687 emails, but I can only see the content of the three latest emails. Emails older than that do not display. The preview pane is blank for those, and when d… (read more)

My Inbox has 687 emails, but I can only see the content of the three latest emails. Emails older than that do not display. The preview pane is blank for those, and when double clicking on an email the message view is also blank. Emails in other folders than the Inbox are displayed fine, also older emails. I have Thunderbird 78.4.3 (32 bit). I have no active extensions. I have tried the launch with shift pressed method to Reset toolbars and controls, but that didn't help. Is there a tool that re-indexes emails?

Asked by deepo 3 months ago

Answered by christ1 3 months ago

  • Solved

Problem accessing Gmail through Thunderbird: stuck on "connected to imap gmail.com..."

Hi Thanks in advance for your help. Using Windows 10, Thunderbird latest iteration. I've experienced the following issues for about three days (see inclosed screen captur… (read more)

Hi Thanks in advance for your help. Using Windows 10, Thunderbird latest iteration. I've experienced the following issues for about three days (see inclosed screen captures): 1) when trying to retrieve my mail from my Gmail account, Thunderbird stays stuck on the following action: "connected to imap gmail.com..." (bottom left hand corner) 2) when I send a mail, I get the following message: "Sent but message not saved ..."

I've removed and reinstalled Thunderbird, to no avail. I can easily access my Gmail account through a navigator (Firefox).

Again, thanks a lot in advance for your help

Asked by Fab69 2 months ago

Answered by Wayne Mery 2 months ago

  • Solved

Issues with youtube

Having an issue with youtube as of late on firefox. The ability to see "history" list, "watch later" list, or utilizing the save function do not work because I am consta… (read more)

Having an issue with youtube as of late on firefox. The ability to see "history" list, "watch later" list, or utilizing the save function do not work because I am constantly having to login. For some reason the ability to see lists or to utilize any functions on the youtube website do not work properly because I am unable to remain logged in. Is anyone else having difficulty with youtube?

Asked by Chris 2 months ago

Answered by AlkindiX 2 months ago

  • Solved

Firefox won't play ANY videos at all

Firefox won't play any video, on any website at all. I get different error messages on different sites, such as: The video playback was aborted due to a corruption probl… (read more)

Firefox won't play any video, on any website at all. I get different error messages on different sites, such as: The video playback was aborted due to a corruption problem or because the video used features your browser did not support OR Sorry, we're having trouble with playing this video. I've tried following some of the advice in the forums here, so I cleared the cache and the cookies, I ensured DRM content is enabled, and I unchecked the 'Use hardware acceleration when possible' option under preferences. None of this has made any difference. I also restarted firefox and installed an adobe flash player add on. Still no success. Any advice?

Asked by mayaharish 2 months ago

Answered by mayaharish 2 months ago

  • Solved

Can't play Live Stream Videos on Firefox

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing work… (read more)

Ever since i re-installed my windows, Firefox just won't play live streams. Neither Youtube or Twitch works. I have tried everything i have seen on internet, nothing works. I do get to see them on Chrome or Brave, but i don't like those browsers, i wan't my firefox back!!!!

Asked by TioLucho 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

Strange behaviour when copying images on Mac

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first t… (read more)

Long time listener, first time caller... :) [Seriously have been using and loving Firefox/Mozilla since 2004-2005, before that was Netscape Navigator, this is the first time I can recall having an issue that I can't find already written up and solved. Hence, this post.]

I've been having some odd issues with Firefox (85.0.2 64-bit) on my Intel Mac (Big Sur 11.2.1) for the past few months, and this morning decided to dig in deeper.

The backstory: When I’ve wanted to copy and image and paste it into Apple Messages, the images sometimes don’t send because Messages doesn’t support TIFF, WEBP, or PNG formats when sending to someone who doesn’t have an iMessage account (aka using standard MMS like to Android phones). So, I then have to convert the failed image to JPG, delete the failed message, and drag the saved JPG image file into Messages and can then resend it.

The issue: Today, I discovered that when I copy a JPG image from Firefox, and paste it into Apple messages, it seems that it doesn’t send because it appears to be either copied or pasted as a different format than the original image?

To reproduce:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “View Image Info”
  3. Right-Click on the JPEG image and select “Copy Image”
  4. Paste into Messages to send to someone who doesn’t have an iMessage account
  5. Hit enter to send
  6. Wait a few seconds for failure
  7. Click on failure Info
  8. Right-Click on image and select Open
  9. Preview shows the file as TIFF not JPG

To simplify:

  1. Go to a web site with a JPG image ( http://www.lunarbaboon.com for example)
  2. Right-Click on the JPEG image ( comicorder038.jpg for example) and select “Copy Image”
  3. Open Preview and select “New from Clipboard”
  4. Select “Tools -> Show Inspector”
  5. Preview shows the file as PNG not JPG

What I’ve tried: Copy & paste of same image from Firefox - Safe Mode fails - So, doubt it is something in my Firefox config Copy & paste of same image from Safari works - So, doubt it is something MacOS related However, copy & paste of same image from Chrome fails too - So, maybe it is something MacOS related?

Any suggestions on what to try next?

Asked by sck626 2 weeks ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Firefox hangs/freezes after 85 update.

Hi everyone, After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of fire… (read more)

Hi everyone,

After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of firefox (not a url link but a download attachment link in gmail or a print link). I've also had it happen with placing links from the search bar to the bookmark bar, and just recently opening up the 'show all bookmarks' window.

It'll hang, i won't be able to click anything, and then it'll give me the 'close window' screen. It's never fully crashed and given me an error message. I start up firefox again, restore the session and everything is back to where it was.

I've tried refreshing. I've tried creating a new profile. I've tried uninstalling and downloading 85 direct from mozilla. Nothing seems to be working. I'm going to see how it does for a bit in safe mode, but all the add-ons I have I've had way before the 85 update and all of them are recommended by mozilla.

I'm all ears (eyes?) for solutions!

Asked by info4851 1 week ago

Last reply by jscher2000 16 hours ago

Not possible To open any website -

Hello dear supporters, Since a few Days I cannot reach any website. Or sometimes Websites Doesn’t load completely and get stucked. Or sometimes there is a reduced layou… (read more)

Hello dear supporters,

Since a few Days I cannot reach any website. Or sometimes Websites Doesn’t load completely and get stucked. Or sometimes there is a reduced layout loading on the websites I want to go to _ more like in html mode.

different errores occur Browsing with Firefox:

SSL_ERROR_HANDSHAKE_FAILURE_ALERT SSL_ERROR_BAD_MAC_READ The wlan connection is stable - as in can Go in the Internet with other devices.

And the problem also occurs with other browers . Additional Info: (Also the Connection to the email servers communicates a problem with SSL: Failed to send the message. SSL has received an entry with invalid message authentication code. The settings for smtp.1and1.de must be corrected. ... then Every once in a while I can send messages )

Could you please help me to fix the problem with Firefox as I am in home office, like many of us, and working gets difficult like this.

Thank you Silvia

Asked by w.silvia 1 week ago

Last reply by w.silvia 1 week ago

Firefox wont load any sites or even the settings menu

Issue: Firefox browser loads and displays correctly, but will not load any webpages. Clicking a bookmark, or typing a URL and pressing enter, both do nothing. I can click… (read more)

Issue: Firefox browser loads and displays correctly, but will not load any webpages. Clicking a bookmark, or typing a URL and pressing enter, both do nothing. I can click the menu button to see the menu, but clicking on options does not do anything.

Thoughts: It is like the code for the browser is missing, even though the software seems to load fine, like when you add a button on a form in visual studio but don't add any code behind it.

What I've tried: Fresh install x2 with the latest version

Installed version: 85.0.2 64bit

Asked by omgitskey 1 week ago

Last reply by FredMcD 1 week ago

Account reset and local folders disappeared

After turning on the PC, I found Thunderbird with no mail and asking me to reset account data. I entered the data of an account and it downloaded the mail that arrived, b… (read more)

After turning on the PC, I found Thunderbird with no mail and asking me to reset account data. I entered the data of an account and it downloaded the mail that arrived, but it is no longer archived into the local folders and there is no longer any mail sent. How can I go about recovering this data? Are they still on my PC? My O.S. is Windows 10 Home V.2004, Thunderbird 78.7.0 (no add on, usual theme), Panda Dome Antivirus up to date (no data in quarantine), Pop3 mail. Anybody can help me? Thank you vitiz@tiscali.it

Asked by vitiz 1 week ago

Last reply by Toad-Hall 5 days ago