Showing questions tagged: Show all questions

Facebook page shop not opening with firefox?

My sister have a facebook page with shop that I help her manage, but for some reason lately we can't access the "shop" tab of the page with firefox. We are getting The pa… (read more)

My sister have a facebook page with shop that I help her manage, but for some reason lately we can't access the "shop" tab of the page with firefox.

We are getting The page isn’t redirecting properly error. I cleaned cookies and cache, even tried a new private window, nothing. I tried opening in edge and everything worked like no problem.

The page is the following. https://www.facebook.com/hadrastico/shop

We experienced problems both in my workstation and my sister's laptop that also use firefox (latest version, windows 10 up to date).

Any idea? Should I fill a bug or something?

Asked by Nikolas Karampelas 2 months ago

Last reply by stacy7 2 months ago

  • Solved

after win 10 update Firefox cannot access any websites

Hi, Win 10 Latest update. FF 78.0.1 64 bit After Win 10 update, Firefox cannot access any web sites. -- from command line window I can ping many different websites and s… (read more)

Hi,

Win 10 Latest update. FF 78.0.1 64 bit

After Win 10 update, Firefox cannot access any web sites. -- from command line window I can ping many different websites and servers, including yahoo.com -- I did FF Refresh -- ensured Windows Firewall allows Firefox -- ensured that Firefox is default browser -- uninstalled FF -- got fresh install pgm from another computer via a memory stick. -- rebooted Win 10 -- installed fresh FF pgm

So far nothing has worked.

When I attempt to connect to any website I get Error "the connection has timed out"

Thank you.

Please note, the machine I am posting this on is not the problem machine.

Asked by rp108 3 months ago

Answered by ARMAN KHAN 3 months ago

  • Solved

can't open my chase.com or constant contact accounts since new update. All other sites fine.

Since the latest updates, I can't access at least two sites I need to go to daily. (chase.com and constantcontact.com) All other sites open fine and those two open in Ch… (read more)

Since the latest updates, I can't access at least two sites I need to go to daily. (chase.com and constantcontact.com) All other sites open fine and those two open in Chrome. I read that this is a known issue with the update. I don't understand the fixes. I just need things to work!

I have a mac with a free Avaast app running. Not aware of any firewalls.

Error says: "The connection has timed out" in both cases.

Asked by jlevant 3 months ago

Answered by jlevant 3 months ago

  • Solved

Auto-fill suggests a login that is not saved

I have tried several of the suggested fixes for this issue. I am no longer using an old login for Amazon, and I have tried to clear it as an auto-fill suggestion. However… (read more)

I have tried several of the suggested fixes for this issue. I am no longer using an old login for Amazon, and I have tried to clear it as an auto-fill suggestion. However, the login does not appear in the saved logins and passwords section of my settings. I have tried to clear my history, delete all cookies and my cache, and attempted to delete the login from the Amazon login screen, but the login was not in the list of usernames to delete.

Is there something I am missing?

Thank you!

Asked by grantmichaelbradley 3 months ago

Answered by grantmichaelbradley 3 months ago

Why the HELL can't I search using Google? It's now Yahoo [expletive].

Tell me exactly how to use Google for searching. Otherwise I'm going to 100% kill your firefox and switch to Chrome. Yahoo is [expletive] yahoo is bad link 1 yahoo is b… (read more)

Tell me exactly how to use Google for searching. Otherwise I'm going to 100% kill your firefox and switch to Chrome.

Yahoo is [expletive] yahoo is bad link 1 yahoo is bad link 2

edited to follow Mozilla Support rules and guidelines

Asked by IAmThatStrange 2 months ago

Last reply by James 2 months ago

Yahoo hyjacking my google searches.

Every search I perform using google is being hyjacked by yahoo. I have read that many other users are having the same problem. I have tried to follow the steps to remove … (read more)

Every search I perform using google is being hyjacked by yahoo. I have read that many other users are having the same problem. I have tried to follow the steps to remove the add-on or extension but when I click on "add-ons" or extensions from the menu it just opens a new blank tab in my browser. When I click on search in the preferences menu, google is the only search engine checked in all of my selections. Please help me get rid of the yahoo search.

Asked by markdbrown 2 months ago

Last reply by JWStewart 1 month ago

incorrect display of a special character (downwards white arrow)

Hi, The character DOWNWARDS WHITE ARROW (UTF-16 21E9) does not show up as expected, it appears as⇩, while UPWARDS WHITE ARROW (UTF-16 21E7) appears correctly as ⇧ ; with… (read more)

Hi, The character DOWNWARDS WHITE ARROW (UTF-16 21E9) does not show up as expected, it appears as⇩, while UPWARDS WHITE ARROW (UTF-16 21E7) appears correctly as ⇧ ; with other browsers it is not the case. Any idea to correct that ? I'm running Firefox 78.3.1 on macOS 10.11.6 . Regards, Jean

Asked by jean45 1 week ago

Last reply by jean45 1 week ago

Container Tabs - whenever I go to sign in to youtube within a container tab it displays error message "oops"

whenever I go to sign in to youtube within a container tab it displays error message "oops". It redirects to the oops page every time (https://www.youtube.com/oops). I've… (read more)

whenever I go to sign in to youtube within a container tab it displays error message "oops". It redirects to the oops page every time (https://www.youtube.com/oops). I've tried disabling all other adds on but this makes no difference. It works fine for all the other google sites I use!

Any ideas on what I should be doing?

Asked by dougalknight 1 week ago

Last reply by cor-el 1 week ago

Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”)

We are unable to access the HFM application through FireFox broswer(78.3.1esr (32-bit)) and getting the below error. We need your help on this matter. Content Security P… (read more)

We are unable to access the HFM application through FireFox broswer(78.3.1esr (32-bit)) and getting the below error. We need your help on this matter.


Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”). 3 index.jsp Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”). index.jsp:20:1 Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at inline (“default-src”). index.jsp:38:1

Asked by k.sravanam.hcl 6 days ago

auto fill, on a website is constantly happening and refreshing not letting me enter correct info

timeco (the website i use for time keeping) is constantly refreshing and auto filling the wrong info and when i go into the options the privacy and security settings it s… (read more)

timeco (the website i use for time keeping) is constantly refreshing and auto filling the wrong info and when i go into the options the privacy and security settings it says i have no saved logins for any site, how can i fix this i need it running sooner rather than later.

Asked by jb835c 6 days ago

Last reply by cor-el 6 days ago

  • Solved

Mouse pointer keeps spinning for up to 40 seconds after launch

I am running Debian 10 Linux and recently upgraded Firefox ESR to version 78.3.0 . I noticed that whenever I launch Firefox that the mouse pointer "spins" for up to 40 s… (read more)

I am running Debian 10 Linux and recently upgraded Firefox ESR to version 78.3.0 . I noticed that whenever I launch Firefox that the mouse pointer "spins" for up to 40 seconds after launch. This does not seem to affect usability but is visually unpleasant. I have done the following things: 1. Start in Safe Mode: The spinning mouse pointer is no longer spinning after launch. 2. Disabled all plugins and extension and launch Firefox: The pointer keeps spinning. 3. Downloaded Firefox 80 and launched: Pointer keeps spinning. 4. Changed home page to a blank screen: Pointer keeps spinning. 5. Uninstalled Firefox ESR and re-installed: Pointer keeps spinning. 6. Checked for viruses, trojans, and other malware: none found.

Interestingly, if I launch Firefox ESR from a terminal (eg "firefox-esr &") the spinning mouse pointer is not present. HMMMM! This is the command that is used in the desktop icon: /usr/lib/firefox-esr/firefox-esr %u . Is there a problem with that command. I may modify that command and see what happens. Feedback would be appreciated.

Asked by jsamcr 6 days ago

Answered by jsamcr 6 days ago

Unreadable Text in Unread Emails

I have just installed Thunderbird (78.3) on my new (mac) computer and have found my folder colors and the text of unread or selected emails to be completely unreadable as… (read more)

I have just installed Thunderbird (78.3) on my new (mac) computer and have found my folder colors and the text of unread or selected emails to be completely unreadable as they are white on white. This doesn't seem to be an issue talked about online, though Mozilla has apparently removed the ability to modify text color.

Does anyone know how to fix this or why it is happening? Is it on Thunderbird's end or the new Mac OS?

Currently every new email is a surprise until I click on it.

Asked by jbublitz 5 days ago

Can't see embedded Twitter or Instagram posts from within Firefox (78.3.1 esr 64-bit)

Whenever I go to a web page that has twitter or instagram content, I have to right click and open the specific link in a new tab in order to see it, which is a pain in th… (read more)

Whenever I go to a web page that has twitter or instagram content, I have to right click and open the specific link in a new tab in order to see it, which is a pain in the butt.

I've opened the same web pages in Opera or Vivaldi, and there I can see the embedded content. Why can't I see embedded content like this in Firefox?

Asked by mozilla171 5 days ago

Last reply by russellboverton 5 days ago

  • Solved

how to diable searches in urlbar

hello, with firefox 78.3.0 under linux mageia , i can't disable searches in url bar . I ve tried with options to set apart searches_bar from url_bar , but it doesnt w… (read more)

hello,

  with  firefox 78.3.0 under linux mageia , i can't disable searches in url bar . I ve tried with options to set apart searches_bar from url_bar , but it doesnt work ( the searche_bar appears but searches function is again in urlbar ) so  when i write  something which doesnt match a good adress  firefox send the results of a searches . But i dont want this behaviour , when i m wrong in urlbar i just want a white page . 
so how can i disable searches in urlbar ( for me urlbar is only for url , searches have to be in other bar ) .

thanks .

Asked by moment.magnetique 4 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

crash "###!!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0x35010B,name=PContent::Msg_RecordDiscardedData) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost"

With a python script I have a kiosk-like screen on which there should be a pertpetual changing (delay: 20 secs) between 3 different pages with the same URL. Works fine ..… (read more)

With a python script I have a kiosk-like screen on which there should be a pertpetual changing (delay: 20 secs) between 3 different pages with the same URL.

Works fine ... sometimes for days, sometimes for hours, then it crashes. (I don't join the entire log entries, it's some 5000 lines; so here are the always repeating lines of warnings and errors)

===========================================>

[Parent 3042, Gecko_IOThread] WARNING: pipe error: Datenübergabe unterbrochen (broken pipe): file /build/firefox-esr-HMuf61/firefox-esr-68.11.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 727

      1. !!! [Child][MessageChannel] Error: (msgtype=0x35010B,name=PContent::Msg_RecordDiscardedData) Channel closing: too late to send/recv, messages will be lost

IPDL protocol Error: Received an invalid file descriptor

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x1E0074,name=PBrowser::Msg_StopIMEStateManagement) Channel error: cannot send/recv
      2. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x1E008F,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

[Parent 3042, Gecko_IOThread] WARNING: pipe error (4044): Die Verbindung wurde vom Kommunikationspartner zurückgesetzt: file /build/firefox-esr-HMuf61/firefox-esr-68.11.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 358

<===========================================

What is happening? And why? Greetings Martin

Asked by martin.schimmels 2 days ago

Second version of FireFox can't be made default browser

I recently installed version 78.02 of Firefox as a second copy. The first copy is version 67.04. I left the older version as the default until I had the new version cust… (read more)

I recently installed version 78.02 of Firefox as a second copy. The first copy is version 67.04. I left the older version as the default until I had the new version customized. I have tried to make version 78.0.2 the default version, but version 67.0.4 remains the default. I have tried both from inside of Firefox in the options menu, and from the program defaults in the Windows 7 control panel. Neither has any effect and version 67.0.4 remains the default. How do I get version 78.0.2 to be the default without uninstalling version 67.0.4?

Asked by rcwjm2019 2 days ago