Showing questions tagged: Show all questions

New Page Pocket recomendations re-enabling periodically

Issue: The "Recommended stories" setting for the new tab default home page periodically re-enables itself. Version Info: Firefox 124.0.1 (64-bit) OS: Linux Mint 21.1 C… (read more)

Issue: The "Recommended stories" setting for the new tab default home page periodically re-enables itself.

Version Info: Firefox 124.0.1 (64-bit) OS: Linux Mint 21.1 Cinnamon

Additional Information:

  • I do not use pocket, at all
  • All settings that I can find related to pocket are disabled
  • I do use Firefox Sync, however the other device (124.0.1 (64-bit) on pop_os!) does not have this issue
  • Does not correlate to version updates (Mint has automatic updates disabled in policies)
  • Does not occur after a simple restart

I am tired of disabling this setting and having it return seemingly randomly. I have no interest in these stories, and consider them spam.

Please assist me in determining why this is happening on this device and how we can go about preventing it going forward.

Thanks, Steven

Asked by FIGBird 3 months ago

Last reply by FIGBird 3 months ago

  • Solved

Getting PR_CONNECT_RESET_ERROR on websites which use TLS/SSL

For the past few days when I have tried to log into a few websites which use TLS/SSL I have gotten PR_CONNECT_RESET_ERROR. Please see the attached screenshot for more det… (read more)

For the past few days when I have tried to log into a few websites which use TLS/SSL I have gotten PR_CONNECT_RESET_ERROR. Please see the attached screenshot for more details. This issue was observed ever since I updated to Firefox version 124.x. Prior to that the websites were working fine.

When I try to access the same websites and try to log into them using Microsoft Edge, I do not face a similar issue. They work fine.

I have cleared the browser cache, restarted firefox, and then tried. Still faced the same issue. I have cleared the DNS cache of Firefox browser (about:networking#dns) and then tried. Still faced the same issue. I have opened Firefox in Safe mode (Menu > Help > Troubleshooting mode) and still faced the same issue.

Can someone please help me in fixing the issue? I would like to refrain from using MS Edge or chrome browser.

Asked by ixian 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

Update to beta prompt

Fx 124.0 Why am I getting these notifications? I have the latest version, but this prompt not only asks me to update, but there's no mention that it will install the bet… (read more)

Fx 124.0

Why am I getting these notifications? I have the latest version, but this prompt not only asks me to update, but there's no mention that it will install the beta 125.0 beta 1

Asked by noel_envode 4 months ago

Last reply by noel_envode 4 months ago

Install Offline Language File

After installing Thunderbird i had first download problems for new Firefox Versions. I tested around, installed everything new and found the solution. Somehow the Mainten… (read more)

After installing Thunderbird i had first download problems for new Firefox Versions. I tested around, installed everything new and found the solution. Somehow the Maintenance Service didn`t work properly on my machine and after deinstalling and restarting i can update firefox again. Problem remains: When trying to install Offline Languages , see picture, i get the message that it does not work. I tried everything possible, including reinstalling and deleting all old profiles (was a lot of work). Any ideas?

Asked by Phyto 3 months ago

Last reply by Paul 2 months ago

Controlling address bar search results

I always want the address bar suggestions to start with my bookmarks. Is there a way to control the results? I remember there was something in about:config previously. … (read more)

I always want the address bar suggestions to start with my bookmarks. Is there a way to control the results? I remember there was something in about:config previously.

Asked by technomad 3 months ago

Last reply by technomad 2 months ago

Serious Problem: Firefox Only Opens In "Safe Mode"???

Greetings everyone, I've had this problem for a while and I don't know what to do. I had a problem where Firefox kept crashing before it had finished loading up all of… (read more)

Greetings everyone,

I've had this problem for a while and I don't know what to do.

I had a problem where Firefox kept crashing before it had finished loading up all of my former tabs and windows and so I was given the option of opening Firefox in "Safe mode" which I did, but now Firefox only starts in "Safe mode"...

I'm running the most up to date version of Firefox.

Thank you for any help!

Asked by Helpless_Quest 3 months ago

Last reply by Helpless_Quest 3 months ago

  • Solved

youtube background screen all white

Hi friends. We have had some recent power outages when everything was back up running my youtube screen only shows the video but everything else is white. I will try to … (read more)

Hi friends. We have had some recent power outages when everything was back up running my youtube screen only shows the video but everything else is white. I will try to attach a screenshot.

I am running an iMac with system Sonoma 14.4.1 installed.

I have used Firefox for over 10 years with no problems.

York Maine [removed phone# from public]

Asked by larryadow 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

  • Solved

Did Not Connect: Potential Security Issue (SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER)

Hi I have a problem with the configuration of my Firefox. (I hope it is not something more serious like a malware or a security break) Firefox version 124.0 (64bit) Os: … (read more)

Hi I have a problem with the configuration of my Firefox. (I hope it is not something more serious like a malware or a security break)

Firefox version 124.0 (64bit) Os: Windows 10 Pro (64bit) 10.0.19045 Build 19045

Step to reproduce

  1. 1. I go to: https://wwws.tesoro.es/index.aspx (website of the Spanish gov)
  2. 2. I click on the link: Cl@ve in the center of the page (that should bring me to https://pasarela.clave.gob.es/Proxy2/ServiceProvider)
  3. 3. I receive an error page "Did Not Connect: Potential Security Issue" "SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER" (see the attached screenshot)

Things I tried

  • I followed the same steps on Chrome on the same machine

The website works

  • I followed the same steps on the same Firefox in Incognito mode on the same machine

The website DOESN'T work

  • I followed the same steps on a completely new Firefox profile on the same machine

The website DOESN'T work

  • I followed the same steps on Firefox on a different machine (same Firefox version, windows 11)

The website works

Asked by wheaterbelfanti.ulf.b1.40.2 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved

facebook messenger from today I'm unable to send Voice messages

From today 4 march when I try to record a voice message on chat from facebook appear an error saying an error as occurred. On Chrome it work, from facebook app it work I… (read more)

From today 4 march when I try to record a voice message on chat from facebook appear an error saying an error as occurred. On Chrome it work, from facebook app it work

I even tried other facebook ids and firefox profiles and ever the same. Even disabled the anti popup ublock

In all case I haven't added any conf or adon or other inside firefox, I use same conf as ever and from many years.

Today messages from microphone in chat does not work and facebook say an error occurred Is written in italian but say what I said

Asked by Al 3 months ago

Answered by Al 3 months ago

Suddenly no sound on rumble.com (March 24 2024)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video an… (read more)

Yesterday I was playing videos on rumble fine. Sat my laptop down, picked it back up after waking up and suddenly no sound on any rumble.com video. Youtube plays video and audio fine. So does X and truth social. In fact, any website plays audio EXCEPT rumble.com. Its not Windows related. Its firefox related. I installed Chrome and rumble.com plays with sound fine. I uninstalled firefox and reinstalled and that didnt fix it. I have rumble installed via WebCatalog an it plays videos and audio fine. I then installed Firefox nightly and never signed in or anything and still rumble isnt playing sound. Its rumble+firefox=no sound. And it appears to be happening to others too on other help forums. DOES ANYONE KNOW HOW TO FIX THIS?

Asked by Human 4 months ago

Last reply by zeroknight 3 months ago

Firefox has done it again

The pinned shortcuts on my newtab page have all disappeared once again. I've gone to about:config > browser.newtabpage.pinned and my shortcuts are all listed. But o… (read more)

The pinned shortcuts on my newtab page have all disappeared once again. I've gone to about:config > browser.newtabpage.pinned and my shortcuts are all listed. But only blank boxes show up on the page. It will not accept a new entry when I try to enter one. It goes back to the blank white box. Why does this keep happening? Can anyone give me a Firefox for Dummies way to fix this?? Thanks!

Email removed for privacy

Asked by raydle1101 3 months ago

Last reply by zeroknight 3 months ago

  • Solved

Firefox randomly slow at startup

Hello, For an unknown reason, my firefox sometimes is really slow to startup. It can take up to 10 minutes before the webpage start to load. My hardware is not that bad… (read more)

Hello,

For an unknown reason, my firefox sometimes is really slow to startup.

It can take up to 10 minutes before the webpage start to load. My hardware is not that bad. I try to use the "performance" to capture the issue : https://share.firefox.dev/3x2rgHj I don't know if there is something to see because, the tool is also slow.

It happens on 3 different computers on linux.

I try to disable all extensions and without telemetry but nothing change. I'm reporting the problem now but it's much older

If you have a idea to fix this issue please share because it's really annoying.

Asked by Inglebard 4 months ago

Answered by zeroknight 4 months ago

  • Solved

my questions in firefox forum

in my account my questions here ,in this firefox forum , i see my questions about... thunderbird! its strange,right? i look for my questions and asnwers in this foru… (read more)

in my account my questions here ,in this firefox forum , i see my questions about... thunderbird! its strange,right? i look for my questions and asnwers in this forum. so where are they ?

Asked by Slawomir Dzwonek 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

The latest update has broken my firefox

The most recent update, has caused my firefox to not work properly. Firstly i noticed that it reset all my extensions and themes and now i have noticed that it has affect… (read more)

The most recent update, has caused my firefox to not work properly. Firstly i noticed that it reset all my extensions and themes and now i have noticed that it has affected some sites i was storing data on, for example, i use a site which keeps a track of all the camos i have achieved for Call of Duty MW3. This has now been reset. These can all be redone, but it is something i shouldn't have to do, with an update, as it has never happened before with a firefox update. The way it has been going, i am sure i will find more errors with firefox. Hopefully something can be done, maybe not in this instance but in future "Improvements", as it is not a good user experience!

Asked by biggontour 3 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago

Different passwords across synced devices - safe way to resolve?

I've spent a long time tidying up the passwords on my main PC. Every so often I did a manual sync too. I also imported into Edge occasionally and I noticed a few sites' … (read more)

I've spent a long time tidying up the passwords on my main PC. Every so often I did a manual sync too. I also imported into Edge occasionally and I noticed a few sites' details there that I had deleted from FF. Strange! Anyway, I finished the tidy up and went to my Android phone (set up to sync) and did the sync there and it looked OK. I then had the idea to look here for the 'extra' one I had seen in Edge and sure enough it was there! I also noticed lots of others I had deleted from the 'Master'. Changes to passwords had been replicated successfully though. What is the logic for syncing in these instances? I then signed out of FF on the phone to stop the sync and deleted one that was common to both and then signed back in and synced - it did delete it from the PC when I synced that. This makes me nervous to delete them all from the phone when signed out and syncing upon re-connect. So, what is the safe way to make the password details from the PC be an exact copy on the phone - no extras?! My thoughts were to disconnect the phone (but hoped it would remove things), delete the details manually if required, sign back in and re-sync. But I don't want to risk the sync actually wiping out the contents of the PC! Thanks! TL;DR - how can I safely remove the synced contents from one device and then resync it. Currently, the contents across devices is different after a sync.

Asked by SJW211 4 months ago

Last reply by SJW211 4 months ago

  • Solved

Firefox one hour behind the Windows 11 clock

Hello everyone, I posted my issue on the french speaking forum a few days ago https://forums.mozfr.org/viewtopic.php?t=153652&sid=96223ded5b326b4da4114d4c0fb4b740 I … (read more)

Hello everyone,

I posted my issue on the french speaking forum a few days ago https://forums.mozfr.org/viewtopic.php?t=153652&sid=96223ded5b326b4da4114d4c0fb4b740 I think I've had this bug since the last update of Firefox. I have checked on other browsers (Edge and Opera), and I have no problem with them. Its also ok on my mobile phone ... with Firefox !

Thank you for your attention and any help you can provide.

Regards Damien

Asked by damien-france 3 months ago

Answered by cor-el 3 months ago

  • Solved

How to get rid of unrequested invasive rendered area debugging overlay?

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find … (read more)

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find any description of such a thing happening, let alone how to get rid of it. I tried removing build-in distro-default preferences and had complete audit of all my custom preferences in about:config but none changed that behavior. I even updated to 124b4 but this also haven't changed anything. Naturally, nuking entire profile is not an option, I might as well replace the whole browser. So, how do I get rid of this thing?

Asked by F0X 4 months ago

Answered by zeroknight 4 months ago

Had to reformat and reinstall my Intel Mac with 10.4.11. Can't download install dmg from the ftp site.

Had to reformat and reinstall my Intel Mac with System 10.4.11. Can't download install dmg from the ftp site because my id and password don't get me into the FTP website… (read more)

Had to reformat and reinstall my Intel Mac with System 10.4.11. Can't download install dmg from the ftp site because my id and password don't get me into the FTP website.

ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6.28/mac/en-US/Firefox%203.6.28.dmg

Does anyone have the installer for 3.6.28 version of Mac Firefox

Asked by spikul 3 months ago

Last reply by James 3 months ago