Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Whever my upload is in progress i get this error

Whenever my upload is in progress i get this error (See attached image). Then automatically it starts uploading from the beginning. So kindly help me with this ASAP.. Pre… (read more)

Whenever my upload is in progress i get this error (See attached image). Then automatically it starts uploading from the beginning. So kindly help me with this ASAP.. Previously i was using Windows XP and now i am using Windows 7 Ultimate so is that the problem ? Please reply.. Thank you..

Asked by kasim4u 3 years ago

Last reply by cor-el 3 years ago

  • Archived

mentre sto lavorando su un'applicazione mi butta fuori e mi appare: 'la connessione al server è stata annullata durante il caricamento della pagina'

Spesso faccio teleworking e lavoro da casa utilizzando tramite Firefox un sistema chiamato KOHA. Mentre lavoro spesso mi succede di essere buttata fuori e di ricevere que… (read more)

Spesso faccio teleworking e lavoro da casa utilizzando tramite Firefox un sistema chiamato KOHA. Mentre lavoro spesso mi succede di essere buttata fuori e di ricevere questa risposta: 'la connessione al server è stata annullata durante il caricamento della pagina'. Ho provato a fare varie operazioni ma non ci sono riuscita. Poi magari dopo un pò di ore funziona nuovamente. Allego un esempio, da aprire con Wordpad

Asked by littlebutterfly69 3 years ago

Last reply by FredMcD 3 years ago

  • Archived

como colocar o firefox em mod basico/antigo ?

tenho uma internet bem lenta e firefox trava muito mesmo com todos os seus recursos desativados eu gostaria de saber se existe um modo tipo html basico ou um layout mais … (read more)

tenho uma internet bem lenta e firefox trava muito mesmo com todos os seus recursos desativados eu gostaria de saber se existe um modo tipo html basico ou um layout mais antigo para me ajudar a melhor minha navegação ??

Asked by keven123 3 years ago

Last reply by FredMcD 3 years ago

  • Archived

Firefox 64bit in a Windows 7 VM (VMware workstation) consistently fails to find sites

This isn't a question, just reporting a consistent problem which has become very annoying. 64bit Firefox running in a VM (VMware workstation) often, make that, very often… (read more)

This isn't a question, just reporting a consistent problem which has become very annoying.

64bit Firefox running in a VM (VMware workstation) often, make that, very often - 8 times out of 10 - fails to resolve a web site (get the ip for the site), after selecting "try again", it usually finds it but, this results in a 5 to 10 second delay _every time_.

There is no pattern to the web sites Firefox has trouble resolving. It can't find Google, Microsoft and other sizeable web sites. Smaller web sites are guaranteed to not be accessed on the first try.

I should note that Google Chrome does not have that problem. Given this situation, if you wonder why I am not using Chrome instead of Firefox, it is because Google Chrome doesn't allow accessing Wikipedia which I use all the time.

I am seriously considering giving Safari a try. Too much time wasted waiting for Firefox to find the Himalayas of the internet.

Thank you and my apologies for the mild rant at the end.

Asked by Ausername 2 years ago

Last reply by WestEnd 2 years ago