Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Firefox on Mac OS X blank windows with black bar on top

Hi, I'm hoping someone here might have the answer I seek. I just updated Firefox on my Mac (Yosemite, v10.10.4) to v39.0, and now, every time I start up Firefox, I get a … (read more)

Hi, I'm hoping someone here might have the answer I seek. I just updated Firefox on my Mac (Yosemite, v10.10.4) to v39.0, and now, every time I start up Firefox, I get a blank window with a black bar at the top where the address bar is supposed to be (see the below pick). Troubleshooting steps I've taken:

1. Tried to start Firefox in safe mode: I get the same problem 2. Tried deleting the localstore.rdf file: I get the same problem 3. Tried to adjust the settings in Preferences (such as disabling hardware acceleration): I get the same problem 4. Tried reinstalling Firefox from scratch (including deleting the entire profile): I get the same problem 5. Even the "About Firefox" window appears blank when I bring it up.

I am able to start and close Firefox without any problems (other than the blank windows), and the menu bar at the top appears normally. Any ideas?

Thanx,

CmdrArcturus1138

Asked by CmdrArcturus1138 4 years ago

Last reply by noitidart 4 years ago

  • Archived

I get a blank screen,despite reinstalling and none of the dropdowns work

I'm using a Mac, OS 10.7.5. Firefox has worked perfectly on it for years. Today it is just showing a blank screen with just the traffic light buttons in the top left corn… (read more)

I'm using a Mac, OS 10.7.5. Firefox has worked perfectly on it for years. Today it is just showing a blank screen with just the traffic light buttons in the top left corner. None of the dropdown menus work. he Safe Mode dialogue is also completely blank when I try that. I have tried reuploading Firefox and have deleted the prefs file. Nothing seems to work....

Asked by JezMacB 4 years ago

Last reply by John99 4 years ago

  • Archived

Interface completely empty on mac OSX. Impossible to use and restore the browser with new installation. How can I fix it?

I'm a developer. Debugging on Firefox 39 (for Osx in a virtual machine) some script lock interface then, I force close Firefox. When I reopen Firefox I can't se all windo… (read more)

I'm a developer. Debugging on Firefox 39 (for Osx in a virtual machine) some script lock interface then, I force close Firefox. When I reopen Firefox I can't se all windows/dialog content. They have white content (no toolbar, no border and styles). I think that the content is only invisible because if I drag a window I can see a little preview and if I start in safe mode I can press refresh button by click on the button region. I try a new installation, but I can fix the problem. I try also removing all firefox reference in file system.

Ho can i fix it?

Asked by otis78 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

Firefox 39 on virtualized OSX won't render

I have OSX mavericks (10.9) on vmware. I just installed Firefox 39 on this vm, but when I launch it the browser window never renders -- all I get is a totally blank whit… (read more)

I have OSX mavericks (10.9) on vmware. I just installed Firefox 39 on this vm, but when I launch it the browser window never renders -- all I get is a totally blank white window with the mac window size controls in the corner. I get a sinking suspicion that this might have to do with "project silk" not playing nice with vms. Is there anything you can do to help? (firefox 38 and lower versions worked fine, by the way)

Asked by megannmarsh 4 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

39.0 not rendering on mac OS x virtual machines

After installing or updating to 39.0 on Mac OS X Virtual Machines, Firefox no longer renders. All I get is a white screen, this was duplicated across multiple OS X versio… (read more)

After installing or updating to 39.0 on Mac OS X Virtual Machines, Firefox no longer renders. All I get is a white screen, this was duplicated across multiple OS X versions and virtual machines. 39.0 works fine on a physical machine running OS X.

Further research suggests that this may be an issue with accelerated graphics not rendering properly. Is there a planned fix or a possible work around for this issue?