• Archived

Plugin-container.exe makes browsing slow: how 2 solve?

I have reverted to 3.5 because the latest versions of FF include some nonsense called plugin-container. FF was brilliant prior to the plugin-container but now it is notic… (read more)

I have reverted to 3.5 because the latest versions of FF include some nonsense called plugin-container. FF was brilliant prior to the plugin-container but now it is noticeably slower.

Are there any early versions of 3.6 without the plugin-container available for download.

Can someone fix the plugin-container nonsense. FF was perfect prior to the plugin-container

URL of affected sites

http://

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by hotled 8 years ago

  • Archived

Suddenly Firefox has stopped working, whether I type the url or hit a bookmark. Why? This is very frustrating

hi about 2 days ago ff stopped working. i type an address into the usual window like i've done a million times, hit enter, and nothing happens. i click on a bookmark… (read more)

hi about 2 days ago ff stopped working. i type an address into the usual window like i've done a million times, hit enter, and nothing happens. i click on a bookmark, the url shows up in the address window, but nothing happens. there are maybe 3 bookmarks that still work, and all the rest are duds. auto-complete still works, but firefox refuses to take to the address. i get a lot of "flash crashes" (thanks, adobe) so i recently updated flash, and that started the problem. this is why i distrust updates. (for the record, i keep current with firefox updates, even though it is still bloatware that uses 2 GB just to run 3 windows. anyway, any help you could offer would be most... helpful! (not sure why my exclamation points are printing as open-brackets, but hey, whatever, that's the internet) thanks, tim

Asked by TIMSPORES 5 years ago

Last reply by John99 5 years ago

  • Archived

Version 20, Memory Leak Still?

I've been using Firefox since well, lets just say long enough... Version 20 for the Mac seems to not have fixed any bugs or memory leaks. One of the "fixes" is to restar… (read more)

I've been using Firefox since well, lets just say long enough... Version 20 for the Mac seems to not have fixed any bugs or memory leaks.

One of the "fixes" is to restart Firefox, which is the only "fix" that works, but this really isn't a fix, this is a stopgap situation, in where you release the memory by closing it...

Are there other people with this same situation? My Firefox uses with nothing in the main page except google.com, if it's open for over 24 hours over 1GB of ram... 2 GB in 48 hours, etc...

The most Firefox has ever used was 5GB before I shut it down, now I know, restarting Firefox seems to stop this from happening, but as I said, this is a stopgap, there is something inside Firefox that makes this happen.

Is there anything in the future that will fix this issue, or is Firefox going to be forever a Memory Hog worse than Microsoft Office?

Asked by Cyberpawz 7 years ago

Last reply by John99 7 years ago

  • Archived

Won't play google music

Hi...I'm having a lot of issues recently with Google Music. (FF v. 11) Initially the problems started last week. I suspect Google changed something in their codes as many… (read more)

Hi...I'm having a lot of issues recently with Google Music. (FF v. 11)

Initially the problems started last week. I suspect Google changed something in their codes as many of their programs (music, offers) suddenly stopped working. I discovered if I unblocked the tracker "Google Analytics" that I had blocked (through Ghostery extension), it started working again. All was well for a few days.

Now, suddenly....it is once again not working even though Analytics is unblocked. Now, one thing that did happen in the interim is that Microsoft released a slew of security updates which affected both my XP desktop and Vista laptop, both of which run FF 11.

Whatever went wrong, though, it only affects FIREFOX. Internet Explorer plays it just fine. Music works no problem. Offers works no problem.

So the question is ....what else going on here?

Asked by monsieurms 8 years ago

Last reply by jamesluk 8 years ago

  • Archived

Firefox browser constantly lagging and not responding

It does it on any site I visit. I have tried clearing my cashe and cookies. It has gotten to the point I can't do anything becasue it stops responding. This started when … (read more)

It does it on any site I visit. I have tried clearing my cashe and cookies. It has gotten to the point I can't do anything becasue it stops responding. This started when I had version 3.5 and has continued since I upgraded to the newst version. It is only Firefox and not my other browsers so I don't see how it is my computer. Anything I can do to make it stop and work properly?


The reason mine was doing it was becasue of the add-ons. I deleted them all and only reinstalled AdBlock Plus, no script, request policy, and the video downloader. I have not had a problem since. It was either Mr Tech Toolkit or the personas. :(

Asked by ika_hinotama 10 years ago

Last reply by Paul Hubert 8 years ago

  • Archived

Firefox has extreme memory leak

After using Firefox for several hours, it begins consuming more than 500mb of memory. This happened Every time Firefox opened == I began using Firefox 3.3.6 … (read more)

After using Firefox for several hours, it begins consuming more than 500mb of memory.

This happened

Every time Firefox opened

== I began using Firefox 3.3.6

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by Marco Lopes 8 years ago

  • Archived

Firefox 28 stops responding at Facebook dynamic search.

Whenever I use Facebook dynamic search, Firefox stops responding. This issue also involves writing a new post/comment using the at-sign, which starts dynamic user search.… (read more)

Whenever I use Facebook dynamic search, Firefox stops responding. This issue also involves writing a new post/comment using the at-sign, which starts dynamic user search.

  • Before update from FF27 to FF28 it did not happen. (I use Windows 7.)
  • Safe mode does not help.
  • Clearing cache and deleting Facebook cookies does not help. Neither new profile nor clean install helps.
  • There are no crash reports within Firefox as well as no Windows error logs generated.
  • Other browsers on this computer do not have this problem, another computer with FF28 that I use works well. Firefox 28 on this computer with Ubuntu Linux works.

Edit: I got Firefox not responding even at going through conversations (messages). So I can generalize that any operation at Facebook, during which three "waiting" bars appear, can lead to the not-responding state of Firefox.

Asked by xmrazik 6 years ago

Last reply by John99 6 years ago

  • Archived

Daily Crash Reports Continued...

Did Firefox Support Forum go back to its previous version within the last few hours, or did it just happen to me? This can be deleted once I get an answer, but I'm askin… (read more)

Did Firefox Support Forum go back to its previous version within the last few hours, or did it just happen to me? This can be deleted once I get an answer, but I'm asking, because I had a long-running thread on the other forum and need to know if I need to repost my problem I was working on. For instance, this was my most recent crash:

bp-912166d8-b038-40e3-8f8a-9b8860170419

Asked by FireFoxFan1 3 years ago

Last reply by cor-el 3 years ago

  • Archived

Firefox 4 seems to have a memory leak.

I have used Firefox 3.x for some time on a XP machine. Never any problems. It is a machine that I keep running for weeks on end without rebooting. It is a workstation but… (read more)

I have used Firefox 3.x for some time on a XP machine. Never any problems. It is a machine that I keep running for weeks on end without rebooting. It is a workstation but rather old.

After upgrading to Firefox 4 I get problems with memory. The machine has 2Gb of RAM. I have four tabs open in FF4, about the same as I usually have had in the past. Two of them are now pinned.

When I reboot Firefox it take about 90Mb. But after half a day that is up to 400Mb. I open and close tabs during the day. After another reboot cycle memory usage is again down.

Looks like a memory leak.

Asked by JAC@Mozilla 9 years ago

Last reply by jajones 9 years ago

  • Archived

Arial Fonts especially not well-displayed in Firefox although well applied in source. (IE, Chrome are well-displayed)

Hello, 1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction. 2. If the fonts’ properties were… (read more)

Hello,

1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction.

2. If the fonts’ properties were such so, then it should be same as IE and Chrome, not only Firefox, but they are well seen in IE and Chrome, however, not in Firefox, so that’s why I’m not understood myself.

I acknowledge that your theme does properly apply the fonts to source code, but I think this is the problem of fonts operation itself, or Firefox Browser problem, so discussing about in Avada-inserted internal fonts files’ properties, and discussing about Firefox Browser’s problem would be a wise way to narrow down this issues.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/get-community-support

So could you tell me opinions or insights about them?

Thanks for your time and consideration.

Sincerely from,

Sukwoo Hong

From: Avada Support mailto:help@theme-fusion.com Sent: Wednesday, July 19, 2017 3:08 PM To: Sukwoo <aeons0000@hotmail.com> Subject: Re: css code isn't applied at all or partially applied in perspective of fonts.

Rodrigo replied Jul 19, 2:07am Hello,

As I previously showed you, Avada currently assigns Arial to your headers correctly.

Once this is done, the appearance of the font will depend on the font file itself, and on the way in which the browser displays it.

So, in your case, this is just the way in which Arial displays korean characters.

I'm afraid that we cannot provide much insight regarding this issue, since this does not depend on Avada, but on the font itself.

From the theme's side, we can only ensure that the font is correctly applied in the source code of the website, as it's currently the case in your page.


How would you rate my reply? Great Okay Not Good



--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 18, 7:15am Hello,


I understood from now that Avada theme without problem converted Arial fonts successfully to the source code of my website,

but the OS of mine and my desktop computer machine's properties would affect the actual display of the fonts.

I agree with you. However, I have tested these on the five different computers nearby my end, OS X, Windows, and so on,

Although so, the same issues simultaneously occurred in them, all 5 computers, So would the culprits of this issue be "the problem of machine" or "the problem of OS"? If so, just depending on machine like your end, the display of the fonts in Korean or Japanese is all-fine, and some of the machines in my end would be hard to properly display the Arial fonts, because of problem of the machine in my end? I'm wondering about it.


I tried to understand that only my one computer machine has problem and any other computers in other countries are fine, then no problem,

However, 5 computers all are getting same problem in my end, so that's why I'm confused although you professionally explained to me about web-safe fonts.


Thanks anyway for the kind explanation of web-fonts from you, and also, sorry for any inconvenience triggered by my misunderstanding or blindness about documents.

I'm just confused, so want to clarify, but not so easy according to me narrow-scope of knowledge.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 17, 5:30pm Hello,

As we previously explained, Arial is a web safe font. That means that the font file won't be implemented by the particular theme in your WP installation, but it will be retrieved from the OS fonts in the computer that visits the website.

That's why it's called a web-safe font. I can suggest to check out the guide about web-safe fonts again: http://www.coffeecup.com/help/articles/what-is-a-web-safe-font/

So, once the theme applies Arial in the source code, the browser will get the font file from the OS directory, and display it. Because of this, there's we cannot provide extensive help regarding this matter. Avada can only apply Arial in the source code of the website, which is currently the case, as you can see when you inspect the styles of the website.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 17, 12:08am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Sukwoo replied Jul 17, 12:06am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 16, 11:40am Hello,

I attached a screenshot to this message. It was taken using Firefox, in Windows 10. As you can see in the styles applied to the element, Arial is currently assigned as the font of the title.

The way in which the font is displayed depends on the browser itself, and not on Avada. Avada will only be in charge of setting Arial as the font-family, which is correctly applied, as you can see in the screenshot.

The specific display of the font will depend on the font's character map, as well as on the browser in which it's displayed.

Unfortunately, there's not much help we can offer regarding this issue, since Avada currently applies Arial correctly in the source code of your page.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.



{#HS:376349548-165462#} This email has been limited to the 6 most recent threads.

Asked by aeons0000 3 years ago

Last reply by jscher2000 3 years ago

  • Archived

Videos freezing when i watch an episode

i tried watching an episode of Friends on vodlocker & gorillavid & it starts to skip, the video become staticky, changes to green then crashes. (shockwave) also P… (read more)

i tried watching an episode of Friends on vodlocker & gorillavid & it starts to skip, the video become staticky, changes to green then crashes. (shockwave)

also Pandora does the same thing. i listen to a song, it starts to skip, shockwave crash box pops up. i stop the plugin then the tab closes.

i allow Adobe flash to run on the page.

i have no add ons or downloads. i reset firefox yesterday. i'm confused as to whats wrong.

Asked by UserofFirefox2014 5 years ago

Last reply by James 5 years ago

  • Archived

Firefox is unbearably slow after updating to version 27

After updating to Firefox 27 all webpages take a few dozen seconds to several minutes to load. When loading a webpage Firefox's status displays "connecting" and the CPU … (read more)

After updating to Firefox 27 all webpages take a few dozen seconds to several minutes to load. When loading a webpage Firefox's status displays "connecting" and the CPU gets maxed out with 95 to 100% of its cycles taking by Firefox.

The computer is older so it is a little slow but Internet Explorer 8 has no trouble opening the webpages and neither do other computers on the LAN so it is not a network issue. I have tried restarting Firefox, disabling add-ons, deleting add-ons, disabling hardware acceleration, restarting the computer, and reinstalling Firefox after wiping every trace of it and its user data from the hard drive and registry.

CPU: AMD Athlon 2800+ 2.08GHz RAM: 1GB OS: Windows XP Home Edition Service Pack 3 32bit


Comments by a forum moderator.
(Modified April 30, 2014 12:11:58 PM BST by John99 ) ~J99
Rather a long thread so I will add some comments here where easily seen.

 Modified June 18, 2014 6:08:41 AM PDT by John99

Asked by hj21c1yg 6 years ago

Last reply by petef 6 years ago

  • Archived

firefox 22 keeps crashing

bp-51be9f9b-c8d8-455a-b8ea-e70072130723 bp-8e5327a5-0523-42af-ab49-374a72130723 bp-ea6e0da5-2757-4b2a-b107-cb62d2130723 I use ffox with 100 tabs open, it crashes once per… (read more)

bp-51be9f9b-c8d8-455a-b8ea-e70072130723
bp-8e5327a5-0523-42af-ab49-374a72130723
bp-ea6e0da5-2757-4b2a-b107-cb62d2130723

I use ffox with 100 tabs open, it crashes once per 2hours or so, sometimes faster...

I have tried almost everything...

I have used addons like MEMORY FOX, UNLOAD TAB, but no solution...

all extensions updated, all plugins updated....


thanks for any help...

Asked by Jota 7 years ago

Last reply by jscher2000 6 years ago

  • Archived

Why did you add plugin-container.exe it causes crashes on the computer runs without firefox running and uses 3.5 gigs of my memory

why did you start using plugin-container.exe. It is constantly causing crashes on my computer proven by when I install firefox 3.6.4 or .5 or .6. the program also freque… (read more)

why did you start using plugin-container.exe. It is constantly causing crashes on my computer proven by when I install firefox 3.6.4 or .5 or .6. the program also frequently uses 3.5 gigs of memory. When I remove firefox and install an older version that doesn't use it I have lots of memory left and no crashes.

This happened

Not sure how often

== when I installed firefox 3.6.4

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by nwerle 9 years ago

Upgraded to TB 78.0 - no colored folders under Local Folders and Composition/View Panes are dark.

Hi all - Just upgraded to TB 78 on Windows 10 x64, Build 2004. Noticed two major things: Issue 1 - All of the mail folder icons are no longer yellow. Just a stark white … (read more)

Hi all -

Just upgraded to TB 78 on Windows 10 x64, Build 2004. Noticed two major things:

Issue 1 -

All of the mail folder icons are no longer yellow. Just a stark white with a black edge. I attached an Image of the issue for review.

Issue 2 -

My Message Composition Pane is dark with white letters and most incoming text mail is the same.

I do have some dark colors set up under PC Settings -> Personalization but everything was working perfectly prior to this new release.

I attached Images of the issue for review. Note the "dark haze" over the HTML email.

No add-ons are enabled!

Any help appreciated! Kind of urgent to me.

TIA :)

Asked by Compumind 4 months ago

Last reply by Toad-Hall 9 hours ago

  • Archived

Windows 8 and CSS problems (FF 16 & 17)

I just got a brand spanking new Win 8 computer (intl English). The only things installed on it are Adobe Master's Collection, Steam, Office and Firefox. In addition I tri… (read more)

I just got a brand spanking new Win 8 computer (intl English). The only things installed on it are Adobe Master's Collection, Steam, Office and Firefox. In addition I tried installing adblocker, because that's a must for me and if this problem is resolved by removing it I will have to switch to another browser.

Now, the problem is that FF is having problems loading pages with CSS. Occasionally, this results in a pages with nothing at all (except background color, it seems) or with just unformatted text. Most of the time this is fixed by doing a shift+reload, but not always. Some times it's just partially fixed and some elements don't load still.

I've tried disabling all extensions and plugins and I've also tried resetting FF. The problem always comes back. I've even tried resetting my hosts file.

Do you have any more ways of fixing it? I believe I've done everything in my power, except change browsers (which I really don't want to do unless it's my only option).

The only thing I haven't tried, which I'll try now, is unpin all my app tabs and see if that fixes anything. I'll update this if I can...

Pages affected: Facebook (some of the time), Couch Potato (installed on my server - never seen this on other computers or even other browsers on my computer, always), MyFitnessPal (occasionally), and some low-tech dating page I'm on.

Cheers, Lars

Asked by Tiwas 8 years ago

Last reply by anzelina 7 years ago

  • Archived

Newest version of Adobe Flash does not work with Firefox

Last week Adobe Flash stopped actuating/working with Firefox and there is no black box in the address bar or any place else that I see that asks me to activate it. I have… (read more)

Last week Adobe Flash stopped actuating/working with Firefox and there is no black box in the address bar or any place else that I see that asks me to activate it. I have it set as Always Activate on the Plug-Ins page but that isn't helping. I checked and have the most recent version. I had to go through several steps to activate it but it does work in Chrome. I run Win 7 and Firefox is my default browser. Please advise how I can get Flash to work again as it is hampering a lot of my activity on the web. Thank you.

Asked by tek360 1 year ago

Last reply by Kymber 1 year ago

  • Archived

Firefox 4 is unusable due to excessive Memory usage - when is the fix?

There are just so many people complaining about Firefox 4 - all with the same basic problem - Firefox 4 consumes far-too much memory and appears to increase memory usage … (read more)

There are just so many people complaining about Firefox 4 - all with the same basic problem - Firefox 4 consumes far-too much memory and appears to increase memory usage over time.

So far I have heard NOTHING from Mozilla regarding this problem.

Have Mozilla identified the problem? Is there a work around? When will there be a permanent fix?

Asked by IanSeale 9 years ago

Last reply by the-edmeister 8 years ago