Showing questions tagged: Show all questions

Using Mac OS 10.15.6 Last week lost a listing of addresses, today lost another. Any ideas? Thanks.

Since updating TB last week or so, have lost one list of addresses per week. Also had all items in inbox removed and cannot locate. I am not real familiar with terms used… (read more)

Since updating TB last week or so, have lost one list of addresses per week. Also had all items in inbox removed and cannot locate. I am not real familiar with terms used in computer country - so plese keep it simple. Thanks

Asked by Velimesi 1 hour ago

corrupted MSF files when importing from .mbx (Eudora mailboxes)

Yes, I was still using Eudora, don't laugh. I was forced into switching email client as our email provider is now using the GMAIL server and it simply became incompatible… (read more)

Yes, I was still using Eudora, don't laugh. I was forced into switching email client as our email provider is now using the GMAIL server and it simply became incompatible. While Thunderbird could read the .mbx mailboxes from Eudora once copied to the Local Folder directory, many of my messages content were blank or html coded. However, the .MSF files showed headers and timestamp properly. I bought Turgs Eudora Wizard to convert the .mbx files to .mbox. This recovered my content, but now many of the headers and time stamps are corrupted. Notably, it gives me a recent time stamp rather than the original one. I could take this up with Turgs as I paid $99 for their crummy software, but I am hoping that another alternative could be to manually edit the MSF file. Is this possible? And if so, would the fix stay or it would always reset itself by default? Alternatively, does anyone have a suggestion to read the mbx files properly, perhaps with some freeware that would properly convert those files without corrupting the MSF. I used Eudora for over 20 years and I have just over 100 mailboxes and obviously thousands and thousands of emails I need to retain for work and reference purposes. Any suggestions for me?

Asked by mprogeau 2 hours ago

_blank in forms gaves an empty POST value (Android version only)

If form is defined with target="_blank", POST values not passed. Android bug only. Same form works fine with other android browsers (incl. Desktop version). Desktop versi… (read more)

If form is defined with target="_blank", POST values not passed. Android bug only. Same form works fine with other android browsers (incl. Desktop version). Desktop version (on Linux and Windows) works fine.

Asked by dimityr.petrov 2 hours ago

Intermittent difficulty in sending emails

I use Thunderbird as my email client and in the last few days have been getting an intermittent outbound email blockage. My ISP is Virgin Media but my email service is pr… (read more)

I use Thunderbird as my email client and in the last few days have been getting an intermittent outbound email blockage. My ISP is Virgin Media but my email service is provided by TalkTalk (lineone.net). It seems as though the first few emails that I send after logging on are delivered successfully and then the blockage happens. First, I get a message saying that the logon to the server has failed and then I am advised of an unexpected error 80004005 but no description is available.

I have attached screen shots of the error messages that I have received and would welcome guidance as to what is happening and how to resolve it. I stress that this does not happen every time I try to send an email and usually the first few send successfully.

Asked by Witti 7 hours ago

Last reply by Witti 4 hours ago

Lost all inbox email with latest Thunderbird update

Three days ago I updated Thunderbird. I have four email account, three of which are hotmail accounts. One, the most important, is with my domain name server with GoDaddy.… (read more)

Three days ago I updated Thunderbird. I have four email account, three of which are hotmail accounts. One, the most important, is with my domain name server with GoDaddy.

All hotmail accounts came though just fine.

My domain account inbox was completely deleted, including from the server. When I log in directly with that account, there is nothing in my inbox excepting the emails I received yesterday and today 31 July 20). All other folders are intact. I was forced to use MS Office 365 in an effort to recover my emails, but I won't know if that will work for a few more days.

Another issue is that I can no longer send from my business account. This is the error message I get when trying to send an email with a pdf attachment:

An error occurred while sending mail. The mail server responded: 554 5.2.0 STOREDRV.Submission.Exception:SendAsDeniedException.MapiExceptionSendAsDenied; Failed to process message due to a permanent exception with message Cannot submit message. 0.35250:DB030000, 1.36674:0A000000, 1.61250:00000000, 1.45378:02000000, 1.44866:45030000, 1.36674:0E000000, 1.61250:00000000, 1.45378:4A030000, 1.44866:5C010000, 16.55847:8F030000, 17.43559:0000000024020000000000000000000000000000, 20.52176:140FA78C1400001000000000, 20.50032:140FA78C8417001000000000, 0.35180:F1030000, 255.23226:00000000, 255.27962:0A000000, 255.27962:0E000000, 255.31418:F1030000, 0.35250:14004D67, 1.36674:0A000000, 1.61250:00000000, 1.45378:02000000, 1.44866:44000000, 1.36674:32000000, 1.61250:00000000, 1.45378:49000000, 1.44866:01000000, 16.55847:B0000000, 17.43559:0000000070030000000000000100000000000000, 20.52176:140FA78C14001010300A0000, 20.50032:140FA78C8417101000000000, 0.35180:672D0000, 255.23226:84180000, 255.27962:0A000000, 255.27962:32000000, 255.17082:DC040000, 0.27745:00000000, 4.21921:DC040000, 255.27962:FA000000, 255.1494:140FA78C, 0.38698:05000780, 0.37692:01000000, 0.37948:0F010480, 5.33852:00000000534D545000010480, 7.36354:01000000000001090F010480, 4.56248:DC040000, 7.40748:010000000000010B2A000100, 7.57132:00000000000000002A000100, 1.63016:32000000, 4.39640:DC040000, 8.45434:87150100334C76ED00000000000000002A000100, 5.10786:0000000031352E32302E333233392E3032303A424E36505230334D42323933303A61656238633566312D373038372D343262312D386137342D64623835613731643362303000201000000000, 7.51330:B1A980377335D80818000000, 0.39570:00000000, 1.55954:0A000000, 0.49266:02000000, 1.33010:0A000000, 2.54258:00000000, 0.40002:07000000, 1.56562:00000000, 1.64146:32000000, 1.33010:32000000, 2.54258:DC040000, 255.1750:AF000000, 255.31418:0A005D36, 0.22753:B7010000, 255.21817:DC040000, 0.64418:0A00F565, 4.39842:DC040000, 0.41586:B9000000, 4.60547:DC040000, 0.21966:C1010000, 4.30158:DC040000 [Hostname=BN6PR03MB2930.namprd03.prod.outlook.com]. Please check the message and try again.

Any help would be great.

Asked by tdball56 1 week ago

Last reply by tdball56 5 hours ago

Mozilla Thunderbird 68

Buon pomeriggio a tutti, ho cercato nei forum ma non sono riuscita a trovare la soluzione al mio problema che vi espongo di seguito. Si tratta di un problema di ora di r… (read more)

Buon pomeriggio a tutti, ho cercato nei forum ma non sono riuscita a trovare la soluzione al mio problema che vi espongo di seguito. Si tratta di un problema di ora di ricezione di mail, usando thunderbird. Ricevo delle mail, solo per alcuni mittenti, che su server risultano con l'ora di ricezione corretta (ad. es. 10:45 A.M.), mentre su thunderbird, che scarica in IMAP, risulta come ora di ricezione, ad es. 00:00. Ripeto che questa cosa avviene solo con alcuni mittenti, non in maniera sistematica. Ho cercato tra le configurazioni d'ora di Thunderbird e mi sembra tutto configurato correttamente. Attendo vostre. Grazie

Asked by maria.marangi 3 weeks ago

Last reply by maria.marangi 11 hours ago

firefox slow

i have a 1gb connection with talktalk ultra fiber optic. on my PC windows 10 if i use Microsoft edge as my search engine my speed is between 400/500 Mbps on average. if i… (read more)

i have a 1gb connection with talktalk ultra fiber optic. on my PC windows 10 if i use Microsoft edge as my search engine my speed is between 400/500 Mbps on average. if i use Firefox as default my speed drops to 100/120 Mbps all the time is there a reason why it runs much slower. thank you

Asked by j.wade905 11 hours ago

Firefox print preview is a lie.

Print preview shows a single page, which is totally appropriate for the content. It says "1 of 1" at the bottom. Click the print button, and it prints 2 pages. (No cha… (read more)

Print preview shows a single page, which is totally appropriate for the content. It says "1 of 1" at the bottom. Click the print button, and it prints 2 pages. (No changes done to formatting, selected printer or anything else.) The second page is completely unnecessary and consists only of a header line at the top, identical to the first page, and a footer at the bottom, which says "2 of 2" and the date and time.

'Print preview is NOT a preview' of what it actually is going to print and reformats the document without warning or permission.

Asked by john425 1 day ago

Last reply by john425 11 hours ago

Mozilla Ttunderbird

Bonjour , j'utilise cette messagerie depuis plusieurs années , aujourd'hui , je ne reçois plus de mail et je ne peux plus en envoyer , le serveur m'indique : "L’envoi d… (read more)

Bonjour , j'utilise cette messagerie depuis plusieurs années , aujourd'hui , je ne reçois plus de mail et je ne peux plus en envoyer , le serveur m'indique :

"L’envoi du message a échoué.

L’autorité de délivrance du certificat du pair n’est pas reconnue. La configuration liée à smtp.orange.fr doit être corrigée." N'étant pas très doué , je vous appelle au "secours" Par avance merci

Asked by maurice.cabut 11 hours ago

I have to change network settings whenever system proxy settings chage for FF to pick it up - any better way?

In Network settings, I have "Use system proxy settings" but when I change these (after connecting to a VPN), firefox does not pick up the change and I have to manually go… (read more)

In Network settings, I have "Use system proxy settings" but when I change these (after connecting to a VPN), firefox does not pick up the change and I have to manually go to Network changes and switch to a different option and back for FF to pick up the new system proxy settings. Chrome picks up the changes automatically.

Is this a bug? Is there any faster way to achieve this? (For instance some addon that does this with a single click?)

Thank you!

Asked by jakubholy.net 12 hours ago

No sound from Firefox using onboard audio

I cannot get any audio from my laptop speakers using Firefox. The behavior literally changed from one day to the next. It worked yesterday, it doesn't today. System so… (read more)

I cannot get any audio from my laptop speakers using Firefox. The behavior literally changed from one day to the next. It worked yesterday, it doesn't today. System sounds and other programs work fine, it's exclusively a Firefox issue. I changed the setting to allow video/audio in autoplay, and some other sites have suggested lowering the security.sandbox level to 2. I really don't want to do that unless it's my only option. Now, when I move my laptop from my "normal" external/USB sound card and use it somewhere else, I have no audio. I've also checked that the correct source is being used and is not muted. Absolutely confuzzled.

Asked by demon1822 13 hours ago

Too many languages in Check Spelling, Languages list

My Languages list in Check Spelling is full of the staff I never install/added. I have only English language in the Addons->Languages. Is it possible to remove unnee… (read more)

My Languages list in Check Spelling is full of the staff I never install/added. I have only English language in the Addons->Languages. Is it possible to remove unneeded staff from this list? It is completely useless and it exceeds screen bounds on the notebook!

Please help

Asked by NeroZero aka George Eliozov 13 hours ago

Awesome screenshot not working

Several weeks ago Awesome screenshot stopped colorizing screenshots from one website only, earthnullschool. I save 22 different pics each day from this site and have been… (read more)

Several weeks ago Awesome screenshot stopped colorizing screenshots from one website only, earthnullschool. I save 22 different pics each day from this site and have been doing so for the last 6 years. On Facebook, earthnull admin said that nothing has changed on their end. I sent a report to Awesome, and now one to you as Firefox is superior to Edge for ease of use when saving the screenshots. I started using Edge as a result of Firefox no longer correctly taking the screenshot, but it takes around 9 extra steps to save each pic. Can anyone help me in getting Firefox to correctly fill the screenshots as it used to do?

Asked by goldminor 14 hours ago

Last reply by goldminor 13 hours ago

mode of browser

How to switch browser from mobile to desktop mode - permanently. From sometime my browser work in mobile mode (by itself) I need desktop mode/ Reset to default settings a… (read more)

How to switch browser from mobile to desktop mode - permanently. From sometime my browser work in mobile mode (by itself) I need desktop mode/ Reset to default settings and re-install not helped/

Asked by saturnaly10 1 day ago

Last reply by saturnaly10 15 hours ago

access to financial website stops working

FF79 x64 Win7 NoScript, Ublock Origin A financial website I use has suddenly stopped working for me. It will reject my logins as if I had entered them incorrectly. Somet… (read more)

FF79 x64 Win7 NoScript, Ublock Origin A financial website I use has suddenly stopped working for me. It will reject my logins as if I had entered them incorrectly. Sometimes it works after the 3rd try, but no longer. After multiple failures an authentication dialog will appear, but that also fails when proper codes are entered. I always use a private window for this site, and Noscript, Ublock Origin are not enabled for private windows. Explicitly disabling these addons does not fix the issue. I have no problem when I try the ancient IE I still have.

The institution has told me that FF users have been having issues. I tried clearing cache,cookies and history, and this allowed me to logon exactly one time. I am hoping the fix is a simple setting change. The suggestion to use FF safe mode is not a real solution. Are private windows not appropriate for these types of websites?

Asked by tn 18 hours ago

Last reply by tn 16 hours ago

POP account re-downloading all emails from scratch

Hello there! I use Thunderbird to keep a backup of my GMail on my computer via POP access. I hadn't used Thunderbird in a while and had to enable GMail's "less secure app… (read more)

Hello there! I use Thunderbird to keep a backup of my GMail on my computer via POP access. I hadn't used Thunderbird in a while and had to enable GMail's "less secure app" access to get the POP working again - but once I did that, Thunderbird started re-downloading my ENTIRE GMail account from the earliest email back in 2007 instead of just picking up where it left off! How do I reset Thunderbird to only grab new EMails that I haven't downloaded to Thunderbird yet?

Using Thunderbird 68.11.0 (32-bit) on a Windows 7 desktop computer.

Asked by cklemow 16 hours ago

Help!

I am having multiple messages that say "confirm security exemption". I posted about this, but got no replies of help on this forum. Does anyone know if there is another… (read more)

I am having multiple messages that say "confirm security exemption". I posted about this, but got no replies of help on this forum. Does anyone know if there is another way to get help? I would really like to continue to use Thunderbird, but this problem is making it impossible.

Asked by avis1 2 weeks ago

Last reply by avis1 18 hours ago